Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Hilights της συνέντευξης της Caroline Dries στο TVguide


Thanks TVDiariesGR
 Μας λεει λοιπον οτι η Ελενα θα ειναι σε μεγαλο διλημμα για το αν πρεπει να θυμηθει τον Damon ή να συνεχισει την ζωη της ετσι οπως εχει, οτι ο Στεφαν βρισκει τον χαμενο του ευατο τωρα που επεστρεψε ο Damon αλλα τα εχει κανει σκατα με τους υπολοιπους και πρεπει να τα διορθωσει και πως ο Tripp θα μπει στο μυαλο του Matt και θα προσπαθησει να τον κανει να αναρωτηθει για τις επιλογες του: "Ειναι ενταξει να εισαι φιλος με βρυκολακες ακομα κι αν σκοτωνουν?"....λεει πως η καταληξη δεν θα ειναι καλη για κανεναν!!!!!!!!!! 

"Ο Damon πιστευει πως την αφησε πισω σχεδον νεκρη, οποτε παλευει με τις ενοχες οτι εφυγε, ενω αυτη θυσιαστηκε για εκεινον. Με την Bonnie να εχει μεινει πισω με τον Kai, θα δουμε βασικα μια ταινια θριλερ για εκεινη και θα προσπαθει απεγνωσμενα να βρει εναν τροπο να φυγει χωρις να αφησει πισω τον Kai. Ειναι ενα ατελειωτο κακο ονειρο για την ιδια."

Λετε ο Matt να τους προδωσει και να γινει ομαδα με τον Tripp? 

3 σχόλια:

  1. Ο Ματ είναι πολυ δυναμικός φέτος και μου αρέσει πολυ !
    Ας είμαστε όμως ειλικρινής δεν θα είχε και άδικο να τους γυρίσει την πλάτη έτσι κι αλλιώς δεν έχει άδικο ο Τριπ για να πετύχουν τους στόχους τους πάντα σκοτώνουν και κάποιον η σκοτώνεται κατα λάθος , και καλός η κακός πρέπει με βρει τον δρόμο του και το μονο σίγουρο είναι οτι πρέπει να είναι μακρυά από όλους τους!
    Φυσικά να μην γίνει και εχθρός τους και να προσπαθήσει να τους σκοτώσει κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΣΤΗ τηλεθεάτρια4 Νοεμβρίου 2014 στις 11:07 μ.μ.

    Ευχομαι τα καλυτερα για την καημενη την Μπονυ!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ ρε μπονι τι τραβας?
    Ο και τελικα ειναι ο κακος της σειρα?γιατι δεν φαινεται και πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...