Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΠΕΡΙΛΗΨΗ + STILLS - 6x09 - "I Alone"


"ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ" - O Damon βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη θέση αφού θέλει να πραγματοποιήσει ένα σχέδιο το οποίο απαιτεί την απρόθυμη συμμετοχή του Alaric. Όταν η Elena μοιράζεται κάποια ελπιδοφόρα νέα για την Bonnie με τον Jeremy, μένει έκπληκτη με την αντίδρασή του. H Liv βοηθάει τον Damon και την Elena με το σχέδιό τους να φέρουν πίσω την Bonnie, αλλά όταν τα πράγματα παίρνουν μια απρόσμενη τροπή, εκείνη αναγκάζεται να κάνει μια δύσκολη επιλογή. O Matt αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του όταν η συμπεριφορά του Enzo ξεπερνάει τα όρια και η ύπαρξη του Kai συνεχίζει να αποτελεί μια επικίνδυνη απειλή. 
Παραγωγός: Kellie Cyrus 
Το επεισόδιο γράφτηκε από τους Brian Young και Holly Brix.

THANKS TVDiariesGR


181 σχόλια:

  1. Xares pou 8a xoyme an padideutei monh h elena ekei haha xD to teleio 8a htan n.a. Einai kai h katherine ekei n.a. Thn basanizei opws einai twra kai-Bonnie w re glentia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδια το επεισόδιο λέγεται I alone?. Γτ πριν νμζω διαβασα συμφωνία με τον διάβολο και τωρα λεει I alone

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού alone xaxa μακάρι να Την ξεμοναχιασουν εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την έχω διαβάσει κι εγω αυτη τη θεωρία οτι η Έλενα θα παγιδευτεί εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ;D. Θελω να δω ελενα φορεβερ αλονε για 1 επεισόδιο δεν νμζω να την έχουμε ξαναδεί μονη για ολόκληρο επεισόδιο (ωραια θα ειναι να την αφήσουν εκεί για λιγο )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλειο θα ήταν κάτι τέτοιο πάρτυ θα έκανα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά θα ήταν ωραίο της χρειάζεται να μείνει λίγο μόνη της μακριά απ όλους να σκεφτεί τι έκανε βασικά εγώ ήθελα να τη δω στη τέταρτη σεζόν στο φινάλε δεν ήθελα να διαλέξει κανέναν απ τους δύο είχε περάσει πολλά και έπρεπε να μείνει μόνη της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο ωραία θα ήταν;;;Τέλεια!LOL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Em phdiotan me ton damon olo to kalokairi enw o stefan pnigotan 3ana kai 3ana kratiwntas thn an8rwpia tou gia xarh ths

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό είναι αλήθεια το Στέφαν τον έχει πληγώσει πάρα πολύ αλλά αυτός συνεχίζει να την αγαπάει ακόμη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε vampire hunter, βρε πουλάκι μου....."μίλα" ελληνικά....έβγαλα τα μάτια μου....βόηθα να σε καταλαβαίνουμε και 'μεις οι "σιτεμένες"......αφού μπορείς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. να παρει μαζι της την Moon Moon κ την γρια φοιτητρια ψυχολογιας Cami!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συγγνωμη θα κανω ότι μπορω να βοηθησω ;D απλα πότε γράφω ελληνικα ποτε greeklish δεν το κανω επίτηδες θα προσπαθήσω μονο ελληνικά και πάλι συγγνώμη ;/ ;D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω δεν βλέπω τον Στέφαν να τρέφει ερωτικά αισθήματα για την Ελένα. Την αγαπάει αλλά με διαφορετικό τρόπο. Αν θα γίνει ξανά Στελένα, θα πρέπει να συμβεί κάτι που για να ερωτευτούν ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μήπως και τα αδέρφια έβρισκαν καμία άλλη κοπέλα ο καθένας την δικιά του να ησυχάσουμε και εμείς.. χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κάτσε να θυμίσω μερικά παλιά καλά ανέκδοτα που διάβαζα από ένα ξενο φαν για να το ρίξουμε λίγο έξω,μέρα που είναι.

    J. Plec: The bottom line is that Elena and Stefan are the true epic love story of the show. Damon is the third point of the triangle.
    K. Williamson: This show is always going to be about Stefan and Elena. It has to be. They’re soulmates.
    K. Williamson: One of the most important things Julie and I wanted to do this season is cement the love between Stefan and Elena. It’s that love story that will be the anchor of this entire show. We have to earn that

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όμως είναι και πολύ πιθανό απλά να έσπασε το ξόρκι στο Μύστικ Φολς γιατί νομίζω ότι υπάρχει φωτογραφία του Ντέιμον στο σπίτι των Σαλβατόρε με κάποιον ακόμα που δεν ξερω αν είναι ο Στέφαν ή ο Αλάρικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Είσαι απίστευτός/η...Μου αρέσει να λέγονται αλήθειες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ... ''γριά φοιτήτρια''... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! (μπράβο Αλεξανδράκι με τα ωραία σου!!! Καταλαβαίνω πόσο άσχημα νιώθεις με Κλάους και Καρολάιν... θύμάμαι πώς φώναζες τότε που έλεγαν για την αποχώρηση των originals από το tvd... Επίσης και η vampire-fun και γενικά πολλοί που ήθελαν Klaroline έχoυν ξενερώσει με το TO. Αυτή η Τζούλί θέλει να μας τρελάνει μου φαίνεται στο τέλος...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Omg xD ευχαριστω παρα πολυ βλέπω εδω και μηνες τα σχόλια σας και πεθαίνω σε κάθε ποστ xRonos σήμερα είπα να δοκιμασω να γραψω και εγω αν και δίσταζα ty ;D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θένκς!!! Είσαι πολύ ευγενικό παιδί.!! Και μη ζητάς συγνώμη,.......σε είχα ήδη συγχωρέσει !! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ σε εγω αγαπήσει με τα κομμεντ σου καθε φορα δεν φαντάζεσαι τι γέλιο έχω ρίξει παρακολουθω εδω και μήνες τις συζητήσεις και με καθε κομμεντ σας μου φτιαχνεται την μερα xD αποφάσισα σήμερα να γράψωγια πρωτη φορά αν και δίσταζα παρα πολυ και είχα αμφιβολίες ευχαριστώ για τα αξέχαστα κομμεντ με το λενακι xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. χαχαχαχαχα!!! Εεεε, ναι ρε συ,....αυτά είναι ανέκδοτα!!!χαχαχα.......να τα λες και να πιάνεται η κοιλιά σου από τα γέλια!!! ....Τι να μας πει τώρα ο Μπόμπος.....ο Τοτός.....οι Πόντιοι......οι ξανθές.....ξεπερασμένα πράγματα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θα μου άρεσε κάτι τέτοιο αν είναι να μην έχουμε στελένα τότε τα αδέλφια ενωμένα να βρουν κάποιες κοπέλες που θα τους αγαπήσουν πραγματικά και δε θα παίζουν με τα συναισθήματά τους και το Λενιώ ας πεθάνει τι καλή που είμαι ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναι αυτά τα ανέκδοτα είναι ντεμοντέ πλέον η Τζούλι έχει βγάλει άλλα καλύτερα όπως οτι το ντελενα είναι επική αγάπη χαχχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτά τα έλεγε στην αρχή για να τσιμπήσει ο κόσμος τώρα πλέον που έχει τσεπώσει κάμποσα εκατομμυριάκια τα έχει ξεχάσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα,.....εμένα, μου 'ρχονται σαν αστραπές, οι χαζομάρες!!!! Είσαι πραγματικά πολύ ευγενικό πλάσμα....αλλά μην με κάνεις και "κοκκινίζω".....θα μου κοπεί η "έμπνευση"!!!!
    Και πολύ κακώς δίσταζες.......εδώ....είναι η χαρά του παιδιού.!!!!! Καλώς μας ήρθες λοιπόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λες να γίνει τόσο σύντομα αν γίνει κάτι τέτοιο ο Κύριος Παρις θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σ αυτό άσε που μπορεί να είναι και ο αρχηγός της σύναξης των διδύμων δε το ανέφεραν έτσι τυχαία στο επεισόδιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλως σας βρήκα λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλώς όρισες στη τρελό παρέα μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ασε ασε Μαρια μου, ο θυμος μου ειναι τεραστιος! ε μα εχει απο την 4η σεζον παρακαλανε απλα για μια αναφορα ονοματος ( klaus/caroline ) με petitions, twiter trends κ.α κ τιποτα κ οι αλλοι ζητανε ενα rain kiss κ το κανει κατευθειαν!!! βλεπω το twiter της κ λεει γτ την βριζουν!!! αφου μονο μλκ κανεις!!! μονο οι delena fans λενε ποσο καλη κ αξιαγαπητη ειναι κ αλλες τετοιες μπουρδες! γτ αραγε;;;; κατστρεψε 2 σειρες, με χαλια νουμερα!!!! κατεστρεψε ολο το love story των stelena, πηρε εναν ασημαντο χαρακτηρα ( hayley ) κ τον εκανε πρωταγωνιστικο ρολο γτ γουσταρει την ηθοποιο μονο κ μονο κ εβαλε μια αλλη να παιξει τον κλωνο της caroline γιατι ετσι νομιζε θα κοροιδεψει το κοινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Χαχα αντε και ως σχολιαστής τώρα οχι μόνο να διαβάζω κομμένες τυχόν :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρε Τζοάννα άσχετο αλλά ρώτησα τη μαμά μου και μου είπε οτι γεννήθηκα στις 3μ.μ τι ωροσκόπο έχω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ναι,μπορεί να είναι αρχηγός της σύναξης των διδύμων αλλά και πατέρας του Κάι και της Τζο.Πως σου φαίνεται αυτή η θεωρία;
    Δεν είναι και πολύ σύντομα,κοντεύουμε στα μέσα της σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σαν το δικό μου μάλλον έχεις.Κριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό που λες και το είχα γράψει παλιότερα σε προηγούμενο σχόλιο πολύ πιθανόν να είναι εξάλλου ο Παρις παρουσιάζεται σα μάγος που είχε φυλακισμένο το γιο του πιστεύω οτι αυτός είναι σίγουρα όπως είπες κι εσύ φτάνουμε στο μισό φινάλε λογικά αυτός πρέπει να είναι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πες μου ημέρα, μήνα, χρονιά...πάω να φέρω το βιβλίο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μαλακίες στο τετράγωνο έκανε η ηλίθια κι εγώ της τα έχω μαζεμένα και γι αυτό που έκανε στο στελένα μου και στο Κλάρολαιν ήταν τα καλύτερα ζευγάρια και τα κατέστρεψε η κινούμενη καταστροφή αχχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αλήθεια δε ξέρω τίποτα για τους κριούς πως είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ζυγός,....ντάλε, κουάλε με τον άλλο το μουρλό τον Ντίνο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. χαχαχχαχα δε το πιστεύω και δίδυμοι και ζυγοί α γι αυτό πολλές φορές τα ζυγίζω τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μήν διστάζεις όλοι μαζί θα λύνουμε τίς απορίες μας σχετικά με το tvd!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Α κι εγώ τα ίδια έκανα στην αρχή έγραφα με γρικλικς μέχρι που κόλλησε ιό ο υπολογιστής μου και πλέον δε μπορώ να γράψω αγγλικά οπότε αναγκαστικά γράφω ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δέν ξέρω τί θα κάνει για τους Stelena στο τέλος... Αλλά νομίζω ότι για τούς Klaroline το έχει τελειώσει το θέμα. Θέλει να είναι δυο εντελώς διαφορετικές σειρές η Τζούλι, σαν να μήν υπήρχαν ποτέ οι originals στο tvd... (για αυτό και τα νούμερα πάνε κατά διαόλου και στις δυο σειρές....tvd= ''delena-drama'' και TO= ''hayley'')

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τα ζυγίσεις δεν τα ζυγίσεις "φτωχή" μου Άιριν.....υπάρχει αυτός ο τρελο-δίδυμος,...που ώρες-ώρες....."βράζει"....εσύ από τη μια σκέφτεσαι με την λογική-εδώ "παίζει" ο ζυγός- μια κατάσταση και λες ναι αυτό είναι το σωστό, "αυτό" θα κάνω.....και από την άλλη λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο-εδώ "παίζουν" οι Δίδυμοι- και ενώ είχες αποφασίσει να κάνεις "αυτό".....ξαφνικά.....κάνεις κάτι άλλο....πολλές φορές άσχετο....χωρίς πολλές φορές να το καταλαβαίνεις κιόλας, πως το έπαθες εσύ αυτό!!!!! Παραθέτω γνωστό άσμα προς παραδειγματισμό : "Άλλα θέλω κι άλλα κάνω κι έφτασα ως εδώ....λάθη...στραβά...και πάθη μ' έβγαλαν σωστό......"κτλ........Είμαι κοντά?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κατά κάποιο τρόπο ναι άλλες φορές είμαι στα πάνω μου κι άλλες στα κάτω μου αλλά επανακτώ το κέφι μου κατευθείαν παίρνω κάποιες αποφάσεις αλλά αλλάζω εύκολα γνώμη άλλες φορές λειτουργώ με τη λογική κι άλλες με το συναίσθημα γενικά πάντως είμαι ευαίσθητη σα χαρακτήρας κάποιες φορές θυμώνω αλλά το ξεπερνάω δεν είμαι εκδικητική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εγώ βολεύομαι και με τα δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πάντως να ξέρεις,....ο ωροσκόπος "βγαίνει"...μετά από κάποια ηλικία.....κάπως "αργούτσικα"....προς το παρόν...."απόλαυσε".....την "τρέλα" σου.....άσε το αίμα σου να βράζει....νιάτο ...!!!! Νά χεις την ευχή μου, παιδί μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ευχαριστώ πολύ κι εσύ τη δική μου εσύ τι ωροσκόπο έχεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εγώ δυστυχως......δεν ξέρω.....η μαμά μου....δεν θυμάται τί ώρα με γέννησε........απαράδεκτη εν τω μεταξύ η μάνα μου......"τέτοιο" παιδί....και να μην θυμάται??? Τσ, τσ, τσ,!!!
    Στο περίπου....έχω ή Ταύρο, ή Κριό......αλλά από αυτά που έχω διαβάσει....μάλλον για Ταύρο μου κάνω πιο πολύ..!!! Με ζώδιο Τοξότη......έτσι με "συμφέρει"!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ταύρος είναι η αδελφή μου σταθερά ζώδια αγαπάτε πολύ την οικογένεια και το καλό φαγητό έπεσα μέσα ?
    χααχχαχχ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Εγώ βασικά ως Τοξότης.....αγαπάω όλο τον κόσμο....!!!...Στο φαΐ πάντως....δεν λέω όχι..!!!!!


    Θα σας καληνυχτίσω εγώ παιδάκια.....έχω πολύ πρωινό ξύπνημα.....Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Φιλάκια Ιωάννα μου καληνύχτα τα λέμε αύριο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/559607_733027773446486_5442664750261409182_n.png?oh=b64fb8b96e011f5d22300c275ea1d5b0&oe=54D7A882&__gda__=1427793408_972aafcd31d1c25d5c1bee64c6a0372b

    χαχχαχαχαχ ακόμη και το μωρό δε το θέλει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10805644_901646886514935_7088117644485022728_n.jpg?oh=c76d0ff130bb568eef48bad614228819&oe=54D293B0&__gda__=1423098988_6303260aba94a0da5b551ce65a80a348

    Υπέροχη σκηνή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μα τι γλυκούλης που ήταν μικρός αααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. και μικρός και μεγάλος είναι κούκλος ήταν ένα μπουμπουκάκι που άνθισε κι έγινε τριαντάφυλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ποιος τον ρωτάει τώρα τον Κέβιν; Aπορρώ πως δεν ντρέπεται που αναφέρεται το όνομα του μαζί με την όρκα... Τα διέλυσε όλα η τρισκατάρατη......ΟΥΣΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Σε λίγο να δεις που θα βάλει τον Ντειμον να αφηγείται. Καλά της έκανε και δεν υπογράφει...Πάρτα μωρη άρρωστη.......ΙΑΝ ΘΕΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μόνο θεός ημίθεος άμα κάνει και κάτι τέτοιο τι να πω θα φάω τις κοτσίδες μου χαχχααχχ απορώ ο Πωλ γιατί δέχεται κάτι τέτοιο ρε συ μήπως παίρνει τίποτα/? Γιατί έχει εξευτελιστεί τελείως ο ρόλος του και δε κάνει τίποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αχχχ θα ξαναδούμε άραγε stelena, συναγωνιστρια ειρήνη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Τι να σου πω βρε Χριστινάκι ελπίζω πως ναι εξάλλου υποτίθεται οτι είναι και ερωτικό τρίγωνο πως είναι ερωτικό τρίγωνο αν έχει αισθήματα μόνο για τον έναν τουλάχιστον στην αρχή όταν ήταν με το Στέφαν είχε και κάποιες σκηνές έντονες με το Ντέιμον τώρα με το Στέφαν τίποτα λες και είναι άγνωστοι που έγιναν φίλοι έλεος δηλαδή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Γιατι όπως λέει και η vampire fun έχει την ατάλαντη γκόμενα που σιγοντάρει. Την έκανε πρωταγωνιτρια η Τζούλι και ο ίδιος βολευτηκε. Βλεπεις το νινι σέρνει καράβι. Τον μάγεψε η λυσσαρα! Στανταρ για πάρι της χώρισε. γιατί είχα διαβάσει συνέντευξη που έλεγε πόσο αγαπάει τον Τορει και ξαφνικά έμαθα ότι χώρισαν και στο καπάκι έβγαινε με την Φοίβη. Την είδε στα γυρίσματα και μαγεύτηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. εεε...είναι απλά τραγική η γυναίκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ε πως να μην μαγευτεί απο την δαγκωχειλούσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Είμαι σίγουρη γι αυτό σίγουρα αυτην μπήκε ανάμεσα τους σα δε ντρέπεται λίγο είναι σα να γκρέμισε εκκλησία αλλά κι ο Πωλ δεν έπρεπε να φερθεί έτσι στη Τόρει αλλά οι άντρες τις περισσότερες φορές σκέφτονται άσε να μη το πω καλύτερα χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Εντωμεταξύ κλαίγεται στο Twitter και την παρηγορούν οι Ντελένες....αχαχαχα!

    https://twitter.com/julieplec/status/533904907691388928

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. τιποτα δε θα κανει για το stelena, για αυτην υπαρχει μονο το delena, εδω ακυρωσε ολο το stelena κ καλα με τη σκηνη που καταλαβε η αλλη οτι αγαπαει τον damon, καλα για το klaroline απλα δεν υπαρχει για αυτην, ακυρωσε ολη την ερωτικη ζωη της caroline για το ''thing'' στον stefan, που η caroline δηλωνε για το λυκακι οτι ειναι ο ερωτας της ζωης της κ ποσο epic ειναι το stelena!!! δηλ θα τρελαθουμε!!!! να φανταστεις το επεισοδιο της τριτης των TO ανεβηκαν τα ποσοστα τηλεθεασης κ η παρταλο ευχαριστησε μεσω twiter το κοσμο, αλλα το βλημα δε καταλαβε οτι τα ποσοστα ηταν απο kc'ers γτ ειπαν οτι θα υπαρχει αναφορα της caroline κ τελικα το κοψαν κ επιβεβαιωμενο αυτο που λεω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. απιστευτο ε!!!! κ την ευχαριστουν ολοι για το rain kiss!!!! κ ολο το υπολοιπο fandom την βριζει!!! γελαει ο κοσμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. μη ξεχνας οτι πλεον τον αφηνουν να σκηνοθετη κ απο ενα επεισοδιο!!!! παιζει κ αυτο ρολο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ναι όντως μάλλον γι αυτό πρέπει να τα δέχεται όλα καλά εκεί στο σιγιου όμως κι η κουτσή Μαρία σκηνοθετεί άφησαν και τη Τζούλι να σκηνοθετήσει το δέκατο πέμπτο επεισόδιο μήπως να πάω κι εγώ να σκηνοθετήσω τι δηλαδή ί η Τζούλι καλύτερη από μένα είναι ? χαχαχχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ε βέβαια μόνο οι ντελενίτσες θα την ευχαριστούσαν οι Κλάρολαιν και οι στελένες θα τη διαολόστελναν και όλοι οι υπόλοιποι θα τη διαολόστελναν έτσι όπως έχει καταντήσει τη σειρά και όσο για τις ντελένες ένα θα πω γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Άσε θα δει τα νούμερα μεθαύριο για TO και θα της έρθει κόλπος ξανά!
    Ε,βέβαια είναι αγαπημένο κοινό οι Ντελένες.Όταν απειλούσαν Θεούς και δαίμονες τα ξεχάσανε αυτά.Και μάλιστα έχουν και θράσος να λένε στη Τζούλι μόνο αυτοί στηρίζουν το σόου και κερδίζουν διαγωνισμούς ενώ όλοι οι υπόλοιποι το σαμποτάρουν.Το Stelena & to Klaoroline το αποκαλούν dead ships και μάλιστα έχουν και θράσος να μιλάνε και για fanservice αυτοί που τους έκαναν rain kiss!!!!
    Και καλά το πόλεμο με τους Στελένα τον είχαν πάντα,τώρα γράφουν και εναντίον του Κλαρολάιν γιατί βολεύει ο Στεφανάκος να μείνει την Καρολάιν.
    Ας δοκιμάσει να χωρίσει τον Ντέιμον και την Έλενα θα σου πω εγώ τι αγαπημένο φάντομ είναι.Εδώ τον είχαν σε άλλη διάσταση και μας είχαν πεθάνει στα φλασμπακ μην τυχόν και δυσαρεστηθούν οι Ντελένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Εδω οι ντελενίτσες σαμποτάρισαν το επεισόδιο που σκηνοθέτησε ο Πωλ μόνο και μόνο επειδή είχε στελένα τίποτα μωρέ κάτι σαχλοκόριτσα είναι που τους αρέσει ο Ίαν γι αυτό και στηρίζουν ντελενα αν ο Ίαν ήταν ο Στέφαν θα υποστήριζαν στελενα είμαι σίγουρη όμως οτι δε θα ήθελαν μια τέτοια αυτοκαταστροφική σχέση στη ζωή τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. HUMOR || 101 reasons NOT to ship Damon & Elena [P…: http://youtu.be/nUHTRBi7EPY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. HUMOR || 101 Reasons NOT to ship Stefan & Elena […: http://youtu.be/MnTxV4mQ9Sg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Τρελά παιδιά χαρά γεμάτα (πρέπει κάποια στιγμή το Disquis να επιτρέψει τα mentions για να συναινοούμαστε εδώ μέσα αχαχαχα ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ιιιιιιιιιι και εγώ Δίδυμος με Ζυγό είμαι :)
    Ειρήνη... τί κάνεις αύριο βράδυ;;;;; αχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Δεν έχω πρόβλημα με τη σχέση.Σε άλλες αρέσουν τα καλά παιδιά και σε άλλα τα κακά παιδιά.'Εχω πρόβλημα όταν αυτή η σχέση είναι κακογραμμένη και γίνεται το επίκεντρο καταστρέφοντας την σειρά και όλους τους χαρακτήρες.Τώρα της ζητάνε γάμο Delena.Ήμαρτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Δε το πιστεύω αυτό που βλέπω έλεος εδώ μέσα τα χω δει όλα να το δω κι αυτό κι ύστερα θα πάω από μόνη μου να παραδοθώ χαχχαχχα αν υπάρχει μια πιθανότητα να δούμε γάμο σ αυτή τη σειρά σίγουρα θα γίνει με την ανθρώπινη Ελένα και τον Στέφαν επίσης άνθρωπο δε νομίζω να παντρέψουν δύο βαμπιρ ακόμη κι εγώ που λατρεύω τις ευτυχισμένες οικογένειες δε θέλω να δω κάτι τέτοιο σ αυτή τη σειρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Χαχχαχαχ μισό λεπτό να κοιτάξω την ατζέντα μου και θα σου πω χαχχαχαχχαχ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. δεν μπορώ ρε παιδιά τσαντίζομαι με την βλαμμένη...είναι δυνατόν να γίνονται ολα αυτά?και μετά να κλαίγεται γιατί την βρίζουν ολοι?
    Για να δούμε τα νούμερα που θα κάνει αυτή την εβδομάδα το ΤΟ..θα βγεί να ευχαριστήσει τον κόσμο?λες να μην καταλαβαίνει οτι τα νούμερα τα έκαναν οι Klarolines?και βεβαια το καταλαβαίνει γι αύτο και είπε οτι θα υπαρξει αναφορα της Καρολαιν και πήγαμε ολοι και είδαμε το επεισόδιο και πήραμε τα τρία τελικα...η γυναίκα δεν παίζεται...
    Αφήστε την να ασχολείται μονο με το Ντελένα...Ελεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10306071_737017543046475_5840088965660409470_n.jpg?oh=1686ddaee82a9df594c08a73074d5331&oe=54E543C9

    Σκηνάρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10295680_977353308946263_1957762891835362037_n.jpg?oh=a27542944df3e652d687d1bf42a42dcd&oe=5518137A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. https://www.youtube.com/watch?v=D8RLoxBXDGc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ελπιζω να κατάλαβες οτι με το βίντεο δεν ήθελα να δείξω κανενα απο τα 2 εξαλου οι λόγοι ο ντειμον είναι πουλί και οτι ειναι σε μια βια σχέση και η Έλενα κανει κουμάντο χαζα (χαστούκια στον ντειμον )ούτε το Στέφαν ελενα καθώς κ εκει οι λόγοι είναι. Γελοίοι xD ελπίζω να κατάλαβες οτι ηταν απλα χιουμορ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ωραία και το βίντεο που ανέβασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ναι βρε παιδί μου μην ανησυχείς κι εγώ για πλάκα το ανέβασα εξάλλου εσύ μου είπες οτι δε σιπάρεις τίποτα πλέον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ποτε δεν "Σιπαρα" κατι ;p απλα Μου άρεζε ο Στέφαν με το Κάθριν αλλα οχι και σε βαθμό τρελος ξέρω γω απλα ηταν ας πουμε το μονο "ship" που μου τράβηξε το ενδιαφέρον και μου αρεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Δεν με πολυενοιαζαν ποτε τα ships :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! έτσι πέστααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Και καλά έκανες γιατί κι εγώ που σιπάρω ακόμα στελένα συνεχώς απογοητεύομαι ειδικά με το τρόπο που φέρθηκε η Ελένα στο Στέφαν πάντως η στεφεριν είχαν απίστευτη χημεία γενικά η Νίνα και ο Πωλ έχουν χημεία κι αυτό βγαίνει προς τα έξω όποια σχέση και να παίζουν είτε είναι στελένα είτε στεφεριν είτε ακόμη και σαμάρα που έπαιξαν ελάχιστα το αποτέλεσμα ήταν τέλειο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ναι ωραίο και το σμιλάς αμαρα τελικά ομως δεν βρήκαν γαληνη ακομα μετα και απο 2000 μαρτυρίου και για τους 2 ή αμαρα τελικα πηγες ως αρχικη σωσίας στην αλλη πλευρα και με Την καταστροφη της χάθηκε η δεν θεωρούταν supranational αφού η αγκυρα έγινε η μπονι ? Σρυ που ρωτάω τωρα γτ το έχω απορια ντάξει για τον σιλας θυμάμαι του συνέβη το ιδιο με Την Βίκυ αλλά η Αμάρα που κατέληξε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. OMG!!!! Τί Μωρό είναι ο PAULLL♥♥♥!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Δυστυχώς αυτή η Έλένα έχει πεθάνει πρό πολλού...
    Άν και θέλω να Πιστεύω ότι το Stelena δεν έχει τελειώσει ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Η Αμάρα λογικά βρήκε γαλήνη γιατί δε πήγε καν στην άλλη πλευρά απλώς πέθανε 5χ7.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ναι λογικά πήγε στην αλλη πλευρά ως η πρώτη σωσιας αλλα βρήκε γαληνη αφου η ψυχη της ήταν αγνη κατι παρόμοιο με την τζενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Κι εγώ έτσι θέλω να πιστεύω αλλά δυστυχώς δε μας δίνουν και πολλές ελπίδες εδώ μετά βίας τους βλέπουμε μαζί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. S+A, S+K, S+E "If this wings could fly" (5x03): http://youtu.be/KftXSRISNyY βιντεάκι με τα αγαπημένα σου ζευγάρια (αν κατάλαβα καλα) σε περίπτωση που δεν το έχεις ηδη δει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Υπέροχο ξεχειλίζει η χημεία των Νίνα και Πωλ !!!
    Μιας που πιάσαμε τα ζευγάρια για το κλάρολαιν τι γνώμη έχεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Δεν νμζω ότι είμαι κατάλληλος να εκφέρω γνώμη αλλα αντικείμενα μιλώντας ωραίο ηταν το μου βγάζεις κακο εαυτό και εγω σε κάνω καλύτερο άνθρωπο (εδω μοιαζει με ντειμον ελενα χαχα :p) καλες στιγμές είχαν αλλα με το onetreestand (καλο ήταν ;D) το έληξαν αφού η Καρ του είπε ότι θα του πει ότι νιώθει και οτι ο Κλαύς δεν θα γυρίσει ποτέ πίσω ακυρωνοντας τα λεγόμενα του ο ΚλαύΣ οτι θέλει να είναι η αγαπη της καρολαιν (μια χαρα ηταν με τον ταιλερ χωρις το sirebond του ΚλαύΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Vampire hunter* γιατί βγάζει guest?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Εμένα πάλι μου άρεσε αυτό το ζευγάρι και συνεχίζει να μου αρέσει ειδικά αυτό που είπε ο Κλάους στο φινάλε της τέταρτης σεζόν ήταν τέλειο που της είπε οτι σκοπεύει να είναι η τελευταία της αγάπης ειλικρινά έλιωσα αυτό το ζευγάρι βγάζει κάτι διαφορετικό δεν είναι απλώς η χημεία των ηθοποιών αλλά και οτι η Κάρολαιν αντιπροσωπεύει ι το φως στη ζωή του Κλάους αυτός την ωριμάζει και τη κάνει πιο δυνατή άσε που της τα χώνει κιόλας όταν χρειάζεται το ίδιο κι αυτή εν αντιθέσει με τους ντελένα εντελώς αντικειμενικά πάντα που για να είναι μαζί πρέπει η Ελένα να ξεχάσει τις αρχές της κι ο Ντέιμον να υποκριθεί κάποιον άλλον δε πιστεύω οτι μια τέτοια σχέση έχει διάρκεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Σίγουρα το αντιλαμβάνεσαι διαφορετικα απο εμένα σαν φαν τους κιόλαςοποτε δεν εχω να συμπληρώσω κατι :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Ναι ίσως εξάλλου δε μπορούμε όλοι να έχουμε ούτε το ίδιο γούστο ούτε τις ίδιες απόψεις είναι διαφορετική η οπτική γωνία του καθενός γι αυτό άλλωστε είμαστε και σε αυτό το φόρουμ για να ανταλλάζουμε απόψεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Στανταράκι θα έχει σκηνή Ντελένα σεξ.... και κάτω απο την καρέκλα της θα της βάλουν κουβά για τα σάλια! αχαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. χαχαχαχαχ εννοείται και μένα με τον δικό μου χαχχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. χχαχαχχαχ είμαι σίγουρη με την εμμονή που έχει με τον Ίαν θα τον ονειρεύεται και στον ύπνο της γυμνό δε χάσει τώρα την ευκαιρία χαχχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. https://www.youtube.com/watch?v=3Yg49gHkCLQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. πλακα κανεις;;;;;;;;;;;;;;;; ε να το δω κ αυτο κ δε θα ξαναδω επεισοδιο!!!! κ μετα ενα μωρο να ερθει κ εδεσε το γλυκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. εδω οι αλλοι δυο αποκτησαν παιδι ( klaus/hayley ) γτ δηλ να μην παντρεψουν 2 βαμπιρ;;;!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10473062_658435767608599_4834960580615583876_n.jpg?oh=b936c9c955e53567174d7848b20cafcc&oe=5512C565&__gda__=1428162319_b9f19181e5eba808c631ff7f85ecad68

    Το ανέβασε ο Τζόσεφ και μετά το έσβησε λέτε να έχουμε Κλάους στο Μύστικ Φόλλς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Δεν νομίζω να του ξέφυγε κατα λάθος, δεν είναι και τόσο χαζός εκτός και αν τον έβαλε η ζαβη η Τζουλι γιατί κατάλαβε την βλακεία που έκανε συο προηγούμενο επισοδειο και παει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα πάλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Δε ξέρω τι να σου πω Σόφη μου πολύ πιθανόν να ισχύει αυτό που λες εξάλλου μας το χρωστάει μετά απ τη βλακεία που έκανε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ναι αλλά ο Κλάους απέκτησε μωρό επειδή ήταν λυκάνθρωπος κατά το ήμισυ και εξάλλου είπαν οτι ήταν ένα μωρό που δημιουργήθηκε από θαύμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Λέτε να ειναι το σπόιλερ που σας ειχα πει τις προάλλες;
    Λαγωνικό μου Ειρήνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. χαχχαχαχαχ κατά λάθος το βρήκα στο φβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Όχι μονο μας το χρωστάει,
    Ας δει μα νούμερα το πρωι που έκανε ΤΟ σήμερα και θα σου πω εγω μετά νομιζει οτι μπορεί να μας δουλεύει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Λες;;;;
    Αλλα είναι δυνατόν να του ξέφυγε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Μπα δε καταλαβαίνει τίποτα ακόμη και κάτω απ το μισό εκατομμύριο να φτάσουν τα νούμερα τίποτα δε θα κάνει στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα φαίνεται οτι αυτό γράφτηκε για κάτι ανθρώπους σα τη Τζούλι χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Σιγα να μην του ξέφυγε!Ολοκληρη φράση ήταν,οχι μια λέξη.Το έβαλε για να ιντριγκάρει ή τον δασκάλεψε η ακατανόμαστη όπως λέει η Ειρήνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Αυτό είπα και γω αποκλείεται να του ξέφυγε!!
    Πάντως διάβασα χτες οτι δεν είναι απο το αληθινό του προφίλ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. αυτο ειναι το προφιλ του, μπορει να ειναι απλως photoshop το λεγομενο για το crossover απο καποιον που θα θελει να προκαλεσει θορυβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. απο ενα θαυμα θα παντρευτουν κ οι Ελενα Ντειμον !!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Α μάλιστα τι να κάνω εε παιδιά δεν εχω ιδέα απο Twitter ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. πάλι μέσα επεσες...σε παραδέχομαι...
    μακάρι να είναι αλήθεια και να μην είναι κανα κόλπο πάλι οπως αυτό με την αναφορά της Κάρολαιν στο ΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ε σε κάποια φάση πιστεύω οτι θα την ξυπνήσει ο πρόεδρος του καναλιού...δεν μπορεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. αχαχαχαχα ναι σιγά... μας δουλεύουν για να μην τα παρατήσουμε... και πέρσι τα ίδια δεν μας έκαναν; άλλα έλεγαν άλλα έκαναν; και ο Τζοσεφινο πέφτει στην μούφα το βούρλο... αγάπη έχεις ένα κάποιο κοινό (για χάρη του Klaroline αλλα τεσ πα) μην το χάσεις και αυτό για την Τζούλι γιατί δεν βλέπω και πολύ ακόμα με αυτά τα νούμερα να κρατάει το Originals... άντε αγόρι μου και θα καείς και εσύ... παίξε τον κλαψιάρη Κλάους και άσε τα και καλά σποιλερς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. άμα της δώσει το χαρτί της απόλυσης στο χέρι θα σου πω εγώ αν ξυπνήσει ή όχι προς το παρόν την έχουν λάσκα τα λουριά πρέπει να της τα σφίξουν λίγο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ασε γιατί και ο πρόεδρος του καναλιού πρέπει να είναι πολυ καθηστερημενος που δεν την έχει πλακώσει στα χαστούκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10356019_902045716475052_7372559185822011286_n.jpg?oh=677219f2da1f59a2d5c0ae726c4e81b2&oe=551F764A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10171696_977354385612822_4571644724040298615_n.jpg?oh=5aa4716a195539594b23bebe8732eeb4&oe=54E21CB8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Αχ, βρε "κατακαημένη" Άιριν...........αφού στο 'χω πει......."ο νηστικός".....τι ονειρεύεται...!!!!!!!! .....Κουράγιο Άιριν,.......βάστα....!!!!!.....Δεν ξέρεις καμιά φορά,.......μπορεί να "βρέξει" καρβέλια...!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Katherine Pierce - Nom Nom Nom ;; [HUMOR] {5x06}: http://youtu.be/_2vBZ0sTP2c πεινασμένη ζητα την επιστροφή της η Κάθριν έχει λιμοκτονησει εκει που είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Μπορεί να "βρέξει και κεφτέδες".......δεν ξέρεις ποτέ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Προχώρα Ειρήνη μήν σταματάς!!!!!!!!!!!!!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Telio to videaki!!! Fandazese to tvd na itan etsi??? To trigono stefan elena carolain...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Να το δούμε πρώτα και μετά να με παραδεχτείς φιλενάδα....μην βιαζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Dinos το πρόβλημα τους ξέρεις ποιο ήταν και είναι;Ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν συνειδητοποίησαν ότι το κοινό που έχει ο Κλάους ως χαρακτήρας δεν είναι ανεξάρτητο από το κοινό που έχει το klaroline.Μιλάμε για το μεγαλύτερο ποσοστό,όχι για ολόκληρο.
    Άσχετο αλλά είδες κανείς ΤΟ; Ζωντάνεψαν τον βιολογικό πατέρα του Κλάους και τον σκότωσαν σε ένα επεισόδιο για να μην κινδυνεύει και καλά το μωρό-θαύμα.
    αχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααα
    Πιο τραγικό.....δε γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. 2χ7 υπέροχο επεισόδιο παλιές καλές εποχές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτεί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Αν δεν υπήρχε καθόλου τρίγωνο θα πείραζε ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Και μάλιστα πέθανε από τα χέρια του Κλάους δηλαδή πόσο πιο τραγικό θα μπορούσε να γίνει ? Εμένα απ αυτό το επεισόδιο μου άρεσαν μόνο οι σκηνές Νταβίνα-Κάλεμπ παρότι τη ξεγέλασε στο τέλος και της πήρε το παλούκι μελιάς και η σκηνή του Κλάους με τον Ελάιτζα και λίγο όταν ο πατέρας του πέθανε στην αγκαλιά του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Εμένα πάλι μου άρεσε πολύ η ερωτική χημεία μεταξύ Hayley και Jack..πολύ ταιριάζουν τελικά...και πολύ δυνατές οι στιγμές μεταξύ των αδερφών καθώς επίσης η συγκινητική στιγμή που ο Κλάους αγκαλιάζει τον πατέρα του που τον σκότωσε βέβαια ο ίδιος επειδή έμαθε οτι το παιδί του ζεί και δεν ήθελε να το διακινδυνέυσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Κι εγώ σιπάρω Hayley-Jackson.Είναι ο αγαπημένος μου ο Jack.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Ama dn ixame trigono tha itan ali sira oxi to tvd emena prosopika mareze otan ixame trigono ixe endones stigmes....twraomws pu dn exume ixnos trigonou dn vlepw sikines pu kanun bam pu indrigarun h pu me kanun na kolaw stn othoni....kai genika i vasi tou tvd ine to erwtiko trigono kai twra exou vgali tin vasi k peutei olo to ipolipo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. και τον σκότωσε ο ίδιος ο Klaus και καλά για το μωρό που στην τελική για και καλά ανατροπή ο Klaus τα έκανε όλα για να πάρει το μωρό και να κάνει υβρίδια οπότε να ασχολούμαστε μετά μια σεζόν με τον κακό Κλαους και όποτε γουστάρουν να εξελίσσουν τον χαρακτήρα σε κλαψιάρη όποτε γουστάρουν να πηγαίνει πίσω στο κακό υβρίδιο.... μα τι κάνουν μου λέτε;;;;;;; Μπρος πίσω πάμε συνέχεια αμαν ποια σιχάθηκα την ζωή μου.... θέλω να πλακώσω στα χαστούκια την Τζούλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Μόνο πέθανε; Της κάναμε και το μνημόσυνο τα 2 χρόνια... αχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. εγώ σιπάρω Χάρο - Hayley ΧΑΡLEY δηλαδή... .αχαχαχαχαχαχα ψόφος στην ατάλαντη δαγκωχειλούσα να τελειώνουμε και με αυτό αχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. ξερουμε τα νουμερα απο τη δευτερα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10382653_979262638755330_5556218256265448773_n.png?oh=1488062e1f34dc3923ef5a49bb9ce8b6&oe=54D3DAEC&__gda__=1424219988_21631aab2c4e538581bfed2a8b8b6b76

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10600614_979257038755890_2948803130775104903_n.jpg?oh=07886c608ecedaf2ab0471ae2512feee&oe=54DE3608&__gda__=1423652793_3f790fc11217a4a26799f7ef2bf180f5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10603641_979076842107243_8470652082489521225_n.jpg?oh=e385424378872be45f643d68dc4caf2d&oe=551D59AE&__gda__=1423373078_8f49b854a7e86724605146b6101352d5

    χαχαχχαχαχχα απλά υπέροχο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10389334_902992196380404_833198161702279695_n.jpg?oh=7100c56ab4cf3e930f7bf738838788ea&oe=5515CEAE&__gda__=1423260563_e91d187d382aa71c37e69bad899ac7f7

    Paul Wesley !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10486137_550556645080757_2586585684517583454_n.jpg?oh=a7ab3da6aabfb86e405d92e006fda0e8&oe=54D8973F

    Τι ντύθηκε ρε παιδιά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Ρε παιδιά είδα ενα σποιλερ που έλεγε οτι το rain kiss είναι απο την 1η σεζόν!!
    Θα μου πει κανείς τι εννοεί ο ποιητής η αν έχει διαβάσει κάτι σχετικό;;;
    Γιατί εγω σοκαρίστηκα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ....ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ TVD EVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Δε πιστεύω να αναφέρεσαι στο 1χ17 στη σκηνή που πήγαν να σώσουν το Στέφαν γιατί θα πηδηχτώ απ το παράθυρο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Όχι,λάθος κατάλαβες.Το rain kiss υποτίθεται ότι είναι από το καλοκαίρι μετά την 4η και αρχή 5ης σεζόν,που ο Στέφαν πνιγόταν κάτω από το νερό και η Έλενα ήταν με τον Ντέιμον.
    Χμ...δεν ακούγεται και καλό έτσι όπως το είπα,αλλά από τότε ήταν υποτίθεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Dino κι εγώ με τον Χάρο την σίπαρα,αλλά αφού δεν φαίνεται να μου κάνει τη χάρη,καλός είναι και ο Τζάκσον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Και εγω αυτό κατάλαβα όταν είδα το επισοδειο γι αυτό με το που διάβασα οτι υπάρχει πιθανότητα να είναι απο την πρώτη σεζόν είπε να ρωτήσω αν έχει διαβάσει κάτι σχέτικο κάποιος άλλος απο το μπλοκ,
    Γιατί πραγματικά το θεωρώ απαράδεκτο αν ισχύει έστω μια στο εκατομμύριο γιατί σαν να μας λέει οτι τόσο καιρό βλέπουμε αηδίες και ψέματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Και όλοι με μια φωνή πάμε ΣΤΕΡΟΛΑΙΝ ΣΤΕΡΟΛΑΙΝ αύριο θα βάλω και πάνω έξω απο το σπίτι μου, αυτό πάλι που αδελφός του τον παροτρύνει να βγει και ραντεβού με άλλη αφού του έφαγε τον έρωτα της ζωής του και αυτή η άλλη είναι και πρώην του πως το λένε ρε παιδιά ;;
    Γιατί στο χωριό που της π........ Το κάγκελο λέγεται!!
    Πολυ προχώ εκεί στην Αμερική ρε παιδί μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Τι να σου πω βρε Σόφη μου μ αυτή τη γυναίκα ακόμη και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. https://www.youtube.com/watch?v=BME1e0fIQ6k

    Σιπάρω Ντέιμον με κυρία αγκαλίτσα χαχχαχ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Ναι ρε παιδί μου τόσο πολιτισμός με ξεπερνάει μάλλον εμείς έχουμε μείνει πίσω εδώ στην Ελλάδα πρέπει να ξυπνήσουμε λίγο χαχχχα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Κορίτσια αυτά τα έκαναν στο Παρίσι τη δεκαετία του 90 οι φεμινίστριες μη τα δούμε και στην Ελλάδα χχαχαχα.... Άρε Τζούλι τι μας κάνεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Ασε φίλη Ειρήνη άμα είναι να ξυπνήσουμε με αυτόν τον τροπο καήκαμε καλητερα μια ζωή κοιμησμενοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10171747_979263135421947_298601989470974668_n.jpg?oh=1480cc3de7f99c05e88ddfd4bffe0e39&oe=54DE7440&__gda__=1423945085_f9714b1aa7084804e3bdceb1be9197b9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. χαχχαχα ναι ;) !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Ρε παιδιά που ειναι ο Στεφαν; Λες κ δεν ειναι ο πρωταγωνιστής κ τόσο καιρό έκανε φιλική συμμετοχή το παρουσιάζουν! :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...