Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

The Originals 2x06 Sneak Peeks - Wheel Inside the Wheel - GREEK SUBS




41 σχόλια:

  1. http://www.dreadcentral.com/news/77855/first-details-claire-holts-return-originals/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε να γυρίσει και η Μπέκς, να φέρει πίσω και το "μούλικο", να μεγαλώσει η "οικογένεια Χωραφά",........γιατί τώρα περιμένουμε και την....."Θεία απ' το Σικάγο"!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα μουλικο, οικογένεια χωραφα :D hahaha είσαι απίστευτη τα σχολια σου είναι θεϊκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σποιλερς

    TonyTheTVGuy: will we ever see Esther Back into her original body? #TheOriginals
    We've been wondering that same thing! We miss the original Original Mama. "Alice Evans hasn't returned as Esther for any present-day stories yet (though that doesn't mean it'll never happen)," executive producer Julie Plec says. "But we will see another actress, Hayley McCarthy, playing Young Esther in flashbacks to the Mikaelsons' life before Klaus and Elijah were born."

    peaceloveeAngie: is there any chance Stefan and Caroline are going to reconcile and is there any hope for them #spoilerchat #TVDS6
    Raise your hand if you kind of hate Stefan right now and think Caroline deserves way better than the jerk he's been this season?! "Caroline hoped that if Damon ever came back, she would get Stefan back too," executive producer Julie Plec tells me. "She's still very hurt, and he has amends to make, so we'll see in the coming episodes whether they can find a way to repair their friendship." And for all you Steroline fans, they need to repair the friendship first if they ever hope to have anything more than that between them.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ωχ δηλ θα εχουμε τωρα τον κλαους κ την σουπερ ντουπερ ουαου ανικητο υβριδιο moon mooon να κλαινε τον αποχωρισμο απο το υπερφυσικο μωρο τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. " And for all you Steroline fans..."........υπάρχουν και τέτοιοι?????......Δεν μπορώ........θα "πηδηχτώ απ' το παράθυρο"!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά αυτή η.....σούπερ-ντούπερ....."γλίτσα".....είναι για.....πολλές κλωτσιές!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και με την "θεία τους την χίπισσα".......τι γίνεται???? Γιατί μας την "συστήνουν" και με τον φόβο ότι θα ξανα-ματάρθει???? Έχεις κανένα σπόιλερ "πρόχειρο"????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι να πώ και 'γω βρε xristinaκι........."διασκεδάζω" τον πόνο μου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί σίγουρα θα ξανάρθει απο τη στιγμή που το μωρό ειναι ζωντανό,δεν χρειάζεται και σπόιλερ για να το καταλάβουμε αυτό.Λολ.Παντως η Ρεμπέκα θα αναγκαστεί να τρέχει να κρυφτεί με βάση τα σπόιλερ γιατί έχουν ανακαλύψει τα ίχνη της.Ασε που έχουν νεκραναστήσει όλη την άλλη πλευρά,οπότε η θεία ειναι σιγουρακι,εφόσον είπαν κιόλας οτι ερχεται κατι creepy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντως ο συντάκτης του άρθρου φαίνεται οτι απεχθάνεται το Στερολαιν και το καλό ειναι οτι λένε πως θα τους ξαναφτιάξουν τη ΦΙΛΙΑ σιγά σιγα.Δεν μιλάει για τίποτα ρομαντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι βρε συ, θα ξανάρθει το κατάλαβα........θα βγάλουν και το καλό σερβίτσιο απ' το "μπουφέ"!!!!! Έλεγα μήπως "έβγαλες" κανένα "λαυράκι" για το τι έχει σκοπό να κάνει με την "φαμίλια"...!!! Εσύ, τα "ψαρεύεις" τα καλά τα σπόιλερ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό, το έχεις ξαναπεί και πολύ με ανακουφίζεις!!! Το Στέφαν + Καρολάιν = λάβ - "έκτρωμα" δεν μπορώ ούτε να το διανοηθώ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν υπάρχουν ακόμα τέτοια σπόιλερ,αλλά πιστεύω σίγουρα πρώτα από όλα ότι θα κυνηγήσει το μωρό και μετά όλη την οικογένεια.Ας σκοτώσει μερικούς,δεν με χαλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλοι αηδιάζουν,believe me.Εκτός από τους αντίθετους shippers που τους θέλουν μαζί για να αφήσουν άλλους ελεύθερους....γκουχου-γκουχου.Να μην ονοματίσω,ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χαχαχα!!!!! Ναι, μην "θίγεις" πρόσωπα!!!!! Τα ευκόλως εννοούμενα.....!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ούτε και μένα.........άντε, γιατί πολύ μας τα έχει πρήξει η "φαμίλια - οριτζινάλε"!!!!!! Αν γίνεται να "φάει" και καμιά "αδέσποτη", αυτή η......"γλίτσα", το μοναδικό σούπερ υβρίδιο της "οικουμένης" αυτή.....η........"μάμι μπλού"(πέρασε και δεν ακούμπησε), ........, πολύ θα το 'φχαριστηθώ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτήν είχα πρώτη-πρώτη κατά νου να πάει σούμπιτη από εκεί που ήρθε!!!!
    Όπως έλεγε κι ενα άρθρο μετά το φινάλε της πρώτης σεζόν,μια αποστολή είχε η γλίτσα.Να πεθάνει και να παραμείνει νεκρή.....και απέτυχε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλόοοο!!!!....Άχρηστη, παιδάκι μου, τι να πείς????!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10678860_1530401487200931_7322914322212198606_n.jpg?oh=2c0e3376293b3aa87a96390793eac768&oe=551CA6D4
    Καινούρια φώτο

    Ποιος λέτε να τη μαχαιρώνει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παραλείπονται χαχχαχ !!! Όσο για το στέρολαιν διάβασα πρόσφατα οτι θα έρθουν κοντά επειδή θα γίνει κάτι πολύ τραγικό και αυτό το τραγικό νομίζω οτι θα είναι ο θάνατος της αγαπημένης μας σερίφη μάλλον θα μας αποχαιρετίσει πριν το μισό φινάλε πολύ πιθανόν και στο αυριανό επεισόδιο και τότε πιστεύω οτι θα έχουμε αυτό που λένε όλα τα σποιλερς τόσο καιρό τη Καρολάιν να κλείνει το διακόπτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. * SPOILER ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ *

    - ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ELENA ΓΙΑ ΤΟΝ DAMON ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ?

    "Ποτε ο Damon τα παρατησε απεναντι σε μια προκληση? Υπαρχει μια ωραια σκηνη, οπου ο Damon ενημερωνει την Elena για καποιες καθοριστικες στιγμες τους, οπως το φιλι στο ξενοδοχειο στην 3η σεζον. Αλλα η συγχυση της Elena θα την οδηγησει να ρισκαρει την ζωη της για να παρει αυτες τις αναμνησεις πισω. Θα δουλεψει? Οταν οι ιδιοι -και οι τηλεθεατες- χανουν καθε ελπιδα, ετοιμαστειτε για μια σκηνη που θα σας κανει να τσιριξετε."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θέλω να δω την Κάρ να "κλείνει διακόπτη" και να τα σπάει όλα εκεί μέσα, αλλά κρίμα όμως μωρέ για την σέριφ......., αλλά, από την άλλη....και ποιος άλλος έχει μείνει για να πεθάνει???? Η Ελένη(του Κωσταλέξη), δεν έχει άλλους συγγενείς για πέθαμα...!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ναι κι εγώ θέλω να τη δω τελείως εκτός ελέγχου να μη λογαριάσει τίποτα και κανέναν θα χάσει το σημαντικότερο πρόσωπο στη ζωή της θα τη δικαιολογήσω απόλυτα εντάξει μπορεί να έχασε το πατέρα της, αλλά ο δεσμός μιας μαμάς με το παιδί είναι άρρηκτος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ακριβως για ενα ποτ πουρι πυξ λαξ ειναι!!!!ευτυχως επελεξα να μην τη βλεπω τη σειρα αλλα δε μπορω κ μονο που διαβαζω τα σχολια τα παιρνω με την σουπερ ντουπερ ουαου! φαντασου να το εβλεπα κιολας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ναι κ γω θελω να τη δω να κλεινει τον διακοπτη μια φορα αλλα οχι τωρα χωρις τον κλαους να την επαναφερει πΙΣΩ!!!!! ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!! κ οχι ο στεφαν μονο κ μονο για να φτιαξουν το steroline!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ναι,διάβασα ότι θα αποφασίσει από μόνη της η ηλίθια να περάσει τα σύνορα και θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή της.Τρέχα γύρευε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ναι ακόμη μια ευκαιρία να δείξουν πόσο μεγάλη αγάπη είναι το ντελένα μη ξεράσω το μόνο που θέλω είναι να τη κάνουν άνθρωπο γιατί άμα δε τη κάνουν ενώ έχει περάσει τα σύνορα τότε θα είναι για μπουνιές η Πλεκ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ειναι πρωταγωνίστρια αγάπη μου...θα την φάμε στην μάπα μέχρι τέλους...
    ευτυχώς πάντως που επεστρεψε ξανά ο γαμπρός της αγέλης...τους βλέπω να ερωτεύονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. πάντως δεν έχουμε παράπονο...εκεί που στην πρώτη σεζόν λέγαμε μα καλά τι σόι οριτζιναλς ειναι η σειρά μόνο με τα δύο αδέρφια τώρα τους αναστήσανε όλους και φέρανε και καινούριους...τόσο που τώρα μπερδευτήκαμε...χαχαχα
    κλαίω με την θεία απο το Σικάγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κι εγώ αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν είδα το Τζάκσον λέω άντε τώρα θα ασχολείται μαζί του και δε θα ασχολείται άλλο πια με τα αδέλφια ειδικά με το Κλάους καλά έκανε και της το ξέκοψε ήθελε να βρει και τον Ελάιτζα ας γελάσω χαχχαχα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και το ειπα εγω για το Ντελενα rain kiss...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πως σας φαινεται αυτή η άποψή :

    I agree with anon - barrier will be destroyed soon. You must remember
    they can't use their old sets - like Salvatore mansion etc. And it
    limits them in many ways. And I wouldn't be surprised if they want such a
    shit - Elena didn't give a fuck about Stefan as vampire - then she will
    become human by mid-season & her relationship with Damon is a
    disaster & she's suddenly into Stefan - and you start wonder if
    Damon's absence changed her or just being human. Dries & Plec would
    love this type of bs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κανονικά πρέπει να την κάνουν άνθρωπο.Δεν μπορεί ο καθένας να περνάει τα σύνορα οτι ώρα θελει,χωρις συνέπειες.Ειναι βλακώδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Την ανέβασε ο Ίαν για το σημερινό επεισόδιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. άντε ας το δώσουν δεν αντέχω άλλο έχουμε και με άλλα θέματα να ασχοληθούμε ελπίζω σήμερα η Κάρολαιν να κλείσει το διακόπτη θα εντυπωσιάσει πολύ περισσότερο από το Ντελένα φιλί ελπίζω δηλαδή μόνο φιλί γιατί μόλις έφαγα χαχχαχχ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Βασικά εγώ πιστεύω οτι ευθύνονται και τα δύο και η μεγάλη επιρροή που άφησε να ασκήσει επάνω της ο Ντέιμον και δε πρέπει να εξαρτάται από κανένα ειδικά όταν σε καταστρέφει και ο βαμπιρισμός γιατί ήθελε να δοκιμάσει νέα πράγματα πράγματα που ήταν εναντίον των αρχών της όταν ήταν άνθρωπος κατά κάποιο τρόπο νόμιζε οτι είναι ελέυθερη χωρίς καμία υποχρέωση βέβαια κατά τη γνώμη μου ήταν δέσμια του αβυσσαλέου πάθους της με το Ντέιμον έγινε κάποια άλλη υιοθέτησε τη ταυτότητα κάποιας άλλης διαμόρφωσε ένα κρυσταλλώδη εαυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. http://tvline.com/2014/11/13/the-originals-rebekah-hope-return-season-2-episode-8-photos/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τι είπες τώρα βρε θερίο?????...Αμφιβάλω όμως αν η Μανδάμ-Τσούλι σκέφτηκε τόοοοσο βαθιά τον χαρακτήρα της Λενιώς, πριν τον διαλύσει....!!! Εξάλλου για να σκεφτεί κανείς, προϋποθέτει να έχει μυαλό......και η Μανδάμ.....είπαμε......!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ναι δυστυχώς δε διαθέτει μυαλό γι αυτό και την αποτελειώνει τη σειρά σιγά-σιγά . Τελικά το είδες αναδρομή ήταν το ντελένα φιλί στη βροχή ξεφτίλα ακόμη κι εκεί καθαρά φανσέρβις μόνο και μόνο να ικανοποιήσει τις ντελένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Κάτσε βρε Άιριν......φλασμπάκ, ξεφλασμπάκ, πρέπει να παραδεχτούμε πως το "παίξανε" πολύ ωραία!!! - Εγώ τουλάχιστον, δεν την είδα την ξεφτίλα, που λές!!! Όσο για το φαν-σέρβις που λές στους "Ντελένα"........με αυτή τη λογική........όλο το επεισόδιο μπορεί να θεωρηθεί φαν-σέρβις στους "Ντελένους"!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...