Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

The Vampire Diaries: 6×09 “I Alone” Promo


TO TRAILER ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ 4/12 (Διάλειμμα μια εβδομάδα) 

ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ GROUP ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ! 

17 σχόλια:

  1. Ο Tyler ποιόν σπρώχνει από την σκαλα ?(λιαμ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα θα μάς δείξουν Πάλι, ότι θα ξανα- ερωτευτούν ο Ντειμον Ελενα????
    ΕΛΕΟΣ!!!! Με το Δράμα τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Malon irthan ap tin sinaxi ton didimon na parun tn liv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αα εννοείς κάποιος απο εκει χμμ λογικό εφόσον θελει να την προστατέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω!! Ειναι καταβαρετοι!! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω προσωπικα δεν έχω βαρεθει καθολου το vambire diaries. ουτε τις Σκηνες με damon και ελενα! αντιθέτως το διασκεδάζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μυριζει delena fan απο μακρια! δε γινεται ο ενας να τα φτιαχνει με τον αλλον αλλα η golden vagina μπορει να παει απο τον εναν αδερφο στον αλλον,ε!!!!! επισης δεν υπαρχει λογικη στο VD!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ελένα έχει το ακαταλόγηστο μπορεί να πηδιέται με όποιον θέλει.....αχαχαχαχα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ........ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
    (Είσαι Απίστευτη!!!!! Η Ελενα ότι και να κάνει δικαιολογήτε χαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γειά σου βρε Αλεξανδράκι με τα Ωραία σου!!!!! Πέστα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ Πολυξένη δεν είναι ότι έχω βαρεθεί το TVD, απλά έχω ''ξενερώσει'' σε βαθμό με αυτά που γίνονται στην σειρά. Ειδικά ο ντειμον όταν είναι με την ελένα ΜΌΝΟ το κρεβάτι έχουν στο μυαλό τους... Και Τίποτα το ''διαφορετικό τρόπο'' στην σχέση τους, όπως λές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ναι φυσικα κουκλιτσα μου γιατι όλα εχουν και ένα οριο! οκ δεκτο να πας απ τον εναν αδερφο στον αλλο! αλλα εδω στη σειρα δεν σταθηκαν μονο σε αυτο! γνωστοι αγνωστοι φιλοι με φιλους αδερφια με πρωην τα φτιαχνουν μεταξυ τους! αυτο δεν ειναι και τοσοο υγειες θα έλεγα ... Παν μετρον αριστον! δεν δηλώνω ΤΡΕΛΗ φάν κανενος απ τη σειρα. Η σειρα απλα μαρεσει και την βλέπω οποτε έχω το χρονο να τη δω , ουτε ειμαι καμια καμενη ανυπομονώντας ποτε θα βγει το επομενο επεισοδειο , ουτε κολλημενη με το damon και την ελένα. αυτους βλέπω σαν ζευγαρι τωρα, αυτους προτιμω γιατι ειναι ετσι ο δικος μου ''χαρακτηρας'' ετσι θέλω τον ανθρωπο που θα επιλέξω δίπλα μου να έχει πάθος σαν τον damon. Παρολα αυτα δεν θα με χαλαγε καθολου να εβλεπα την ελενα με τον στεφαν . Θα με χάλαγε να την έβλεπα με τον ΛΙαμ αλλα δεν οριστικοποιω αυτη μου τη σκεψη διοτι δεν έχω δει πως ειναι με το λίαμ αν δω μπορει να μαρεσει περισσοτερο αυτη η εκδοχη λιαμ κ ελενα.. Συνηθως λένε οτι ειμαστε φαν σε κατι που θα θέλαμε εμεις να ειμαστε! Παραδειγματος χάρη εγω ειμαι φαν Καθριν και damon. ειμαι φαν αυτο των διό χαρακτηρων γτ αυτο που δεν εχω και που δεν ειμαι στη πραγματικη ζωη θα τον ήθελα να το εχω και να ειμαι! Όμως δεν ειμαι τόσο φάν ωστε να ταυτιζομαι με τους χαρακτηρες λες και ειμαι παιδάκι δημοτικου που ταυτιζεται με το spider-man. Δεν μπορω να είμαι μια εγωκεντρικη σκυλα σαν τη Καθριν διοτι θα χάσω πολλα απ αυτο. ουτε ένας ψυχρος κακος αλλα συναισθηματικος δολοφονος σαν τον Damon! εγω θαυμαζω το χαρακτηρα του damon και το χαρακτηρα Καθριν! τωρα τι ντελενα φαν μου λέτε εσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πως ξερεις οτι μια κουκλιτσα;;;; το παν μετρον αριστον για εσενα ειναι ''απο τον εναν αδερφο στον αλλον'' ( μιας κ γραφεις ΄΄ οκ, δεκτο να πας απο τον εναν αδερφο στον αλλον '';;;; κ μετα ολα τα υπολοιπα υπερβολικα;;;; αν δεχεσαι το πρωτο τοτε πρεπει να δεχεσαι κ τα υπολοιπα. Αυτη τη στιγμη δεν ειναι ζευγαρι οι damon Elena. Τελος, φασκεις κ αντιφασκεις γτ γραφεις '' Παραδειγματος χάρη εγω ειμαι φαν Καθριν και damon. ειμαι φαν αυτο των διό χαρακτηρων γτ αυτο που δεν εχω και που δεν ειμαι στη πραγματικη ζωη θα τον ήθελα να το εχω και να ειμαι! '' κ μετα συνεχιζεις λεγοντας ''Όμως δεν ειμαι τόσο φάν ωστε να ταυτιζομαι με τους χαρακτηρες λες και ειμαι παιδάκι δημοτικου που ταυτιζεται με το spider-man. Δεν μπορω να είμαι μια εγωκεντρικη σκυλα σαν τη Καθριν διοτι θα χάσω πολλα απ αυτο. ουτε ένας ψυχρος κακος αλλα συναισθηματικος δολοφονος σαν τον Damon! εγω θαυμαζω το χαρακτηρα του damon και το χαρακτηρα Καθριν! ''. οποτε κ ταυτιζεσαι κ δεν ταυτιζεσαι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κ να προσθεσω οτι εγω ειμαι Klaroline fan, δεν ειναι κακο ουτε κ κατακριτεο, μου αρεσουν κ ξεχωριστα σαν χαρακτηρες. Αγαπω την caroline κ σε μερικα πραματα ταυτιζομαι μαζι της οπως με την οργανωση ας πουμε κ την αγαπη για τους φιλους της κ μπορω να σου πω οτι οταν ημουν στο δημοτικο δεν εβλεπα spider man. Ταυτιση με χαρακτηρες υπαρχει οταν βλεπεις κοινα στοιχεια του χαρακτηρα του με τον δικο σου ή οταν οι καταστασεις που βιωνουν εχουν κοινα χαρακτηριστικα ή ειναι κ ιδιες με δικες μας αληθινες καταστασεις ( αναφερομαι ανεξαρτητα εδω σε σειρες κ οχι στο TVD )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. The Vampire Diaries - Inside: I Alone: http://youtu.be/7QS1cxIcjhs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...