Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Ανάλυση και σχόλια επεισοδίου TVD 6x07 ''Do You Remember the First Time''


Δεν είχε πολλά το επεισόδιο αλλά εμένα μου άρεσε πολύ!

Καταρχήν ο Tripp είναι νεκρός. Ο Enzo πριν τον παραδώσει τον έκανε βρικόλακα και περνώντας το σύνορο για την ανταλλαγή με την Σερίφη Forbes πέθανε.

Από την άλλη η Bonnie φυλάκισε τις δυνάμεις τις στο αρκουδάκι της και τις έστειλε στο Mystic Falls για να μην μπορέσει ποτέ να φύγει από την φυλακή του ο Kai. Για άλλη μια φορά θυσιάστηκε εκείνη να παραμείνει για πάντα σε μια σκοτεινή διάσταση στο Mystic Falls για να μην κινδυνεύσουν οι φίλοι της. 

Από τη άλλη η Τζο είναι αυτή που υποπτευόμασταν. Η αδερφή ''χωρίς σπλήνα'' του Kai, ενώ η Elena τα βρίσκει σκούρα όταν γίνεται Stalker της ο Damon και ο Liam είναι ένα βήμα πριν μάθει τι ακριβώς είναι. 


ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ GROUP ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

312 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!...Το καλύτερο επεισόδιο του ΤιΒιΝτι, εδώ και
    δύο κύκλους σερί!!!!! ΤΕΛΕΙΟ από την αρχή….μέχρι και το τέλος!!!! Όποιος πει, ότι δεν «μάσησε» σε Αυτό το Ντελένα λάβ-στόρυ,…έστω και για δυο λεπτά της ώρας,…δεν θα τον πιστέψω!!!! Αυτό το επεισόδιο…μέχρι και τους φανατικούς «Στελένους»...θα τους κάνει..... να…...«αλλαξοπιστήσουν»,...ή,…έστω,… να «κλονιστεί» η «πίστη» τους!!!! Άιριν??? Που είσαι??? Για λέγε……., έεεε???
    Σας το έλεγα, πως όλα είναι θέμα «παρουσίασης» / «γραψίματος», πώς το λένε.!!!! Είδατε τι ωραία που μας το «πασάρανε» το τρού λάβ του κυρ-Μέντιου με την κυρά-Λένη??? Ακόμα και το «ρέην-κίς»…που το καταριόμουνα,…..μου άρεσε (λέτε να βάλω θερμόμετρο??) !!!
    Μέχρι και το Στέρολαιν – «ξέρασμα»,……δεν μου έφερε εμετό!!! Μη σου πω, πως την «ένιωσα» κιόλας την καημένη την Κάρ – Και τον Στεφανάκο (το
    χρυσό μου)-.!!! (Μάλλον Δεν είμαι καλά,…..ΘΑ βάλω Θερμόμετρο…!!!)
    Για την Μπόν – Μπόν…….δεν έχω λόγια!!!!! ΗΡΩΑΣ !!!!!
    @ vampire-fun! : Είχες δίκιο για την Τζό, …αυτή είναι η «τυχερή» χωρίς σπλήνα!!!!
    Κάτσε να αρχίσω πάλι το φτύσιμο…..μην μας πάθουν τίποτα….και
    το ξανά-χαλάσουν το εργάκι μας……ΦΤΟΥ, ΦΤΟΥ, ΦΤΟΥ……!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. metrio epeisodio....mono oi skines bonnie kai kai mou aresane :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μέτριο επεισόδιο για μένα.Είχε κάποιες καλές στιγμές όπως Μπόνι και Κάι,παρεπιπτόντως ο τρελό-Κάι την κοιτάζει πολύ σεξουαλικά την Μπόνι ή είναι ιδέα μου;;;;Αχ το καημένο το κορίτσι.
    Ο Ντέιμον ήταν καλός,έδειχνε απελπισμένος να κάνει την Έλενα να θυμηθεί,αλλά πιο πολύ τον λάτρεψα όταν αποφάσισε ότι η Έλενα είναι καλύτερα χωρίς αυτόν,γιατί μεταξύ μας,αυτό περίμενα ότι θα κάνει.Επίσης όταν αγκάλιασε το αρκουδάκι της Μπόνι.Η Έλενα παντελώς αδιάφορη και όσο για τον περιβόητο rain kiss,θυμόσαστε που σας έλεγα ότι θα είναι flashback και όχι επανένωση και με κοροιδεύατε;;΅Εεεεε;;;Πολύ fancervise guys.Αλλά ελπίζω τουλάχιστον να άξιζε τον κόπο και να σταματήσει ο Ντέιμον να τρέχει πίσω από την Έλενα.Μου άρεσε περισσότερο όταν δεν είναι τριγύρω της.
    Στέφαν και Καρολάιν.Τι να σχολιάσω εδώ;Ελπίζω ότι τουλάχιστον θα μείνουν για αρκετά επεισόδια χωρίς σκηνές γιατί προβλέπω μετά το 6.14 να πλησιάσουν ξανά σαν φίλοι.Και μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ρόλο ακριβώς έχει ο Στέφαν σε αυτόν τον κύκλο;Εγώ θα πω κανέναν μέχρι στιγμής.Τον αδικεί αυτό το storyline.Κάποτε η σειρά άρχιζε με τον Στέφαν να αφηγείται την ιστορία,τώρα το κόψαμε κι αυτό.
    Έχω την εντύπωση ότι ο Ματ τώρα θα πάρει ανάποδες που σκότωσαν τον Τριπ και θα το δει αλλιώς το θέμα.
    Ο καημένος μου ο Αλάρικ,πάντα άτυχος στο έρωτα.Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρει.Το ελπίζω και για τον Τάιλερ,αν και σας ομολογώ ότι τον προτιμούσα με την Καρολάιν από το Steroline που δεν χωνεύεται ούτε με σόδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα μέτριο επεισόδιο! Καί λοιπόν τί κατάλαβαν με το περιβόητο φιλί στην βροχή; Ποιός ο λόγος? Επειδή το ήθελαν καλά και σόνι οι ντελενες? (Εγώ δεν θυμάμαι να είχα δει στο παρελθόν ντελενα rain kiss... και όσο προσπάθησαν ο Ιαν-Νίνα δέν υπήρχε χημεία)... Ο Ντειμον είναι καλύτερος χωρίς την ελένα, το έλεγα και θα το λέω πάντα...όχι επειδή ήμουν Stelena. Άχ αυτή η Μπόνι έχει κάνει πολλές θυσίες για τους φίλους της!!! Αυτή η Καρολαιν τί έχει πάθει;;; (έβαλε σκοπό η Τζουλι να χαλάσει τον χαρακτήρα της;;) Άσε ο Αγαπημένος Stefan ποιός ο ρόλος του δεν μπορώ να καταλάβω... Θέλω πίσω τον STEFAN<3 τί τον έκαναν??? Τουλάχιστον ο Ντειμον έχει κάτι να κάνει, όπως να τρέχει πίσω από την Ελένα... Αυτός ο Αλάρικ τα φτιάχνει με λάθος κοπέλες κρίμα. (Όσο και να προσπαθώ, δεν μπορώ να δώ κάτι θετικό στην σειρά. Δεν αναγνωρίζω πλέον τούς χαρακτήρες έτσι όπως έχουν εξελιχθεί. Που είναι η Δράση και η Αγωνία του TVD..? Υποτίθεται είναι και βρυκόλακες! Και αυτοί όλο μουτσοκλαίνε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το επεισόδιο ήταν όλο Delenafun service αλλά ομολογώ οτι ήταν καλά σκηνοθετημένο...μου άρεσε κιόλας...
    Ο Στέφαν την γουστάρει τελικά την Κάρολαιν...εγώ αυτο κατάλαβα και τώρα είναι η σειρά του να τρέχει απο πίσω της για να τον συγχωρέσει που της φέρθηκε έτσι τον προηγούμενο καιρό...
    Η Τζό είναι τελικά η αδερφή του Κάι και θα γίνει χαμός φαντάζομαι όταν θα γυρίσει πίσω ο Κάι με την Μπόνυ
    και η Μπόνυ για άλλη μια φορά ήρωας θυσία για τους άλλους...
    αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ ένα θα πω... αν και το επεισόδιο μου άρεσε γενικα... δεν είχε πολλα πράγματα αλλά ήταν πολύ καλά σκηνοθετημένο και είχε ωραία πλοκή, όταν είδα το Delena Rain Kiss (τόσο περιβόητο ποια) άρχισα να συμπαθώ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Liam... αχαχαχαχα αλήθεια ταιριάζει με την Elena γάντι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να καλώς ορίσω τη Κυρία Αγκαλίτσα και τώρα περνάω στο σχολιασμό λοιπόν το επεισόδιο ήταν καθαρά φάνσερβις και για τους ντελενικούς φανς και για τους στέρολαιν παρόλα αυτά μου άρεσαν κάποια σημεία όπως το περιβόητο ντελένα φιλί αν και θα ήθελα να το δείξουν στα αλήθεια όχι σε φλασμπαγκ γιατί φαινόταν καθαρά οτι ήθελε να ικανοποιήσει τους ντελένα τέλοσπαντων έπρεπε να περιμένουν λίγο οι σεναριογράφοι και να το χρησιμοποιούσαν στην επανένωση του ζευγαριού αλλά καλό ήταν βέβαια ξέχασαν να βάλουν την κόκκινη ανταύγεια στην Ελένα αλλά αυτό μένει ασχολίαστο . Επίσης μου άρεσε ο Ντέιμον που είπε οτι προτιμάει να ζήσει μες το πόνο παρά να πάθει κάτι η Ελένα για πρώτη φορά έδειξε ανιδιοτέλεια αλλά βέβαια η σκηνή του Ντέιμον που μου άρεσε περισσότερο ήταν αυτή στο τέλος που αγκάλιασε το αρκουδάκι και είπε οτι η Μπόνυ είναι ακόμη ζωντανή ,η οποία για άλλη μια φορά έδειξε γενναιότητα και πίστη στους φίλους της προτίμησε να καταδικαστεί σε μία σκοτεινή διάσταση υπομένοντας όλα τα βασανιστήρια παρά να φέρει το τρελόπαιδο πίσω αν και πρέπει να το παραδεχτώ μ αρέσει ο Κάι πλάκα έχει θέλω να το κρατήσουν πολύ καιρό στη σειρά . Η σκηνή στέρολαιν μου άρεσε και περισσότερο με λύπησε ειδικά τη Κάρολαιν τη λυπήθηκα πολύ δεν της αξίζει κάτι τέτοιο ούτε φυσικά και στο Στέφαν γιατί κι αυτός φαίνεται μπερδεμένος σχετικά με τα αισθήματά του αλλά περισσότερο λυπήθηκα τη Καρ γιατί φορτώνεται τις ενοχές οτι κατέστρεψε μία υπέροχη φιλία δεν έπρεπε να οδηγηθούν ποτέ τα πράγματα εκεί . Ο κλασσικός Ένζο με το χιουμοράκι του και την διαβολική του εξυπνάδα . Τζό και Αλάρικ καλό ζευγαράκι όντως τελικά η Τζο είναι αδελφή του Κάι και ανυπομονώ να δω τι θα γίνει υποτίθεται οτι τη συμπαθούσε γι αυτό της έβγαλε μόνο τη σπλήνα και δε τη σκότωσε περιμένω τη συνάντησή τους και για να κλείσω το λογύδριο μου η Ελένα τώρα θα καταλάβει καλύτερα το Στέφαν όταν της έλεγε ψέμματα στην αρχή για να δούμε θα αντέξει δίχως να ψυχαναγκάσει το Λίαμ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου βρε Άιριν.......είσαι "χείμαρος"!!!!!!
    "ξέχασαν να βάλουν την κόκκινη ανταύγεια στην Ελένα".......χαχαχαχα....δεν σε πιστεύω!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχχαχααχ ναι προσέχω κάποιες λεπτομέρειες πάντως κατά τ άλλα καλό ήταν απλώς ήθελα να το δω στην επανένωση τους κι όχι σε φλάσμπαγκ γι αυτό σου είχα πει οτι ήταν ξεφτίλα πριν επειδή το έκαναν για να κλείσουν στόματα δεν το είπα για το ζευγάρι αν και είχα διαβάσει παλιά οτι η Τζούλι έψαχνε για άλλους ηθοποιούς να φιληθούν στη βροχή γιατί έλεγε οτι είναι δύσκολα τα γυρίσματα κτλ θα μπορούσαν να μην ήταν οι Νίαν αυτοί ? Τι πιστεύεις εσύ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10616267_1498322200440189_7445293471996624361_n.jpg?oh=1652a0e747aef24a4edb8dd1bad30cef&oe=54D901AD&__gda__=1424619156_79b4f3dc93c06e44c3cce71f58564ea7

    Φταίω εγώ μετά που τους βρίζω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το κατάλαβα γιατί το είπες το ξεφτίλα, πάντως, η γνώμη μου είναι πως καλύτερα που το έδειξαν σε φλάσμπακ το κις-κις (άσχετα αν ήθελαν να "ικανοποιήσουν" τους "Ντελένους"), μόνο και μόνο γιατί το είχαν "πολυ-διαφημίσει".....και αν γινόταν στην "επανένωση" του "ζευγαρακίου"(της Αγίας Παρασκευής), ...θα ήταν πολύ αναμενόμενο και "κλισέ"!!!!!!Αυτό.
    Τι εννοείς έψαχνε για άλλους ηθοποιούς για το "ρέην-κίς".....οι άλλοι ηθοποιοί, δεν θα δυσκολευόταν στα γυρίσματα???
    Και ο Στεφανάκος με το Λενιώ, όταν τα "είχαν", θα έκαναν πολύ ρομαντική την ατμόσφαιρα αν φιλιόταν σε βροχή!!!!!! Μπορεί και περισσότερο από τον Ντι με την Λένη!!!!!(Σίγουρα περισσότερο-Αν και το σημερινό μου άρεσε πολύ)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιά είναι η "κυριούλα"??? Να πάω να την πιάσω από το καροτί μαλλί.....και να την φέρω κανα-δυό σβούρλες??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κυριούλα είναι η Καρίνα Μακένζι μια δημοσιογράφος της κακιάς ώρας και προσφάτως σεναριογράφος των ορίτζιναλς και είναι και φίλη με τη Τζούλι νομίζω σε κάλυψα χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το λέω αυτό γιατί επικρατεί μια ψυχρότητα ανάμεσα στον Ίαν και τη Νίνα λέω μήπως δεν ήθελαν να τη κάνουν τη σκηνή γιατί παρότι ήταν ρομαντική και ξέρεις εγώ τσιμπάω με κάτι τέτοια δεν είδα αυτό το πάθος που έβλεπα παλιά αυτοί κοιταζόντουσαν στα μάτια και έψαχνες για να τους βρεις κρεβάτι χαχχαχχχα τώρα δε το είδα αυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αμ, γι αυτό έχει πάρει την κάτω βόλτα το ΤΟ??? Το Τσουλάκι(παραφράζω λιγάκι τον Dinos) έχει μαζέψει όλες τις αποτυχημένες "wannabes" να γράφουν το εργάκι μας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όμοιος ομοίω αεί πελάζει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χαχαχα!!!! Ναι, τώρα ήθελαν να μας δείξουν και την ρομαντική τους πλευρά. Αν συνεχίζαν το περσυνό "βιολί", θα έπρεπε να αλλάξουν ώρα προβολής και σήμανση στα επεισόδια (το κόκκινο Χ, λέω)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και συμπληρώνω : Για την ψυχρότητα που λές μεταξύ των ηθοποιών.....άντε καλέ,...δε νομίζω....επαγγελματίες δεν είναι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συμφωνώ απόλυτα πέρισυ ήταν καθαρά για άνω των 18 κι αντε μείς τα περάσαμε αλλά υπάρχουν και μικρά που έπαιρναν λάθος μηνύματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δ ε ξέρω ναι έτσι φαίνονται αλλά υπήρχαν φήμες οτι άλλαξαν το σενάριο μόνο και μόνο να μην έχουν πολλές σκηνές μαζί γι αυτό το λέω δε ξέρω ίσως να ήταν κι αυτοί μάλλον δε θα το μάθουμε ποτέ αυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. η κυριούλα είναι αυτή που έβριζε ολους τους klaroliners μεσα απο το twiter της που θέλανε μαζί το ζευγάρι ενώ αυτη ουσιαστικά θέλει το klaley...
    Ήμουν σίγουρη οτι θα την έκοβαν την σκηνή με την αναφορά στην Κάρολαιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φαίνεται από τη φάτσα της πως είναι "στρίτζω".......για να μην πω τίποτα χειρότερο.....θα κρατήσω το "επίπεδο"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στο ύψος σου Ιωάννα μου δε χρειάζεται να ξεπέσουμε τόσο χαμηλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μην ασχολείσαι με αυτά........Ας "φτιάχνουν" ωραία επεισόδια, να βλέπουμε το εργάκι μας,.....και δε βαριέσαι....ας "σφάζονται" πίσω από τις κάμερες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναι μωρέ σιγά σάμπως είναι οι πρώτοι ή οι τελευταίοι τα ίδια γίνονται παντού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έλα ρε ioanna ποια είναι η κυριούλα;;;;100 φορές την έχω βρίσει εδώ μέσα γιατί μισεί τους klaroliners και το klaroline!!!
    (Μια αχρηστη φίλη της Τζούλι είναι.Και κακάσχημη παρεπιπτόντως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Vampire fun τι να πω για το rain kiss έλα πες μου εισαι φίλη με την Τζουλι;;;
    Που το σκεφτηκες ρε θηρίο και γω ειμουν από αυτούς που σε κορόιδευε
    Πάντως εγω Ντελενα φίλη δεν θυμάμαι μήπως εχω πρόβλημα μνήμης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. χαχαχα!!!
    Μας σας το εξήγησα από τότε γιατί δεν θα γίνει επανένωση Ντελένα και ότι δεν πρέπει να ψάχνεται λογικές εξηγήσεις πια στη Τζούλι.Και σας είχα υπενθυμίσει αν θυμάσαι το κουφό φλασμπακ που είχαν κάνει στους Originals με τον Κλάους και την Χέιλι.Γιατί,είχε συμβεί ποτέ αυτό το πράγμα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εμένα μου αρέσει ο Liam γιατί της τα χώνει,δεν της χαρίζεται όπως κάνουν τα Σαλβατοράκια που τρέχουν από πίσω της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τώρα να πω οτι έχεις άδικο τι να πω!!!
    Θα επανέλθω βλέπω 3 μαζεμένα επισοδεια και θέλω καινουρια επιλογή " το γ@μ@σ@μ@ και ψήφισε γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτο με το Στέφαν και την αφηγηση το έχω σχολιάσει και εγώ πριν καιρό. Πραγματικά δεν σου κάνει εντύπωση; Απο εκεί φαίνεται οτι η Τζούλι τον έχε κάνει δευτεράντζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. To επεισόδιο ήταν καλό και με έχουν καλύψει τα σχόλια των περισσότερων. Δεν μπορώ να μην σχολιάσω όμως ότι το Ντελένα rain kiss έιχε την χαμηλότερη τηλεθέαση ever (1,56 και 0,7)!!!!!!!! Αυτο κατι πρέπει να πει στην κυρατζούλι και την παρέα της. Το έκαναν το εργάκι delena diaries και για να εξυπηρετήσουν την προσωπική τους προτίμηση τα έκανα όλα μπάχαλο. Καλη τους όρεξη λοιπόν!!
    Δυστυχώς παρόλο που η σεζόν είναι καλή τα νούμερα πέφτουν, μαλλον οι Στελένες και οι Κλαρολαινερς την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Το Στερολαιν που πάνε να μας ταίσουν δεν θα το μασήσω! Ήταν καλογραμμένη η σκηνή αλλά δεν.......
    Τέλος να πω ότι η Μπονι είναι ότι καλύτερο σε αυτο τον κύκλο. Εχει το πιο αξιοπρεπές στορυλαιν....Μου άρεσε και ο Ντειμον όταν ήταν μαζί της, αλλά πάνε να τον χαλάσουν πάλι. Α! Μου αρέσει πολύ και ο Και. Αληθεια ο Τζερεμι πάλι γλάστρα θα είναι; γιατί δεν τον άφηναν πεθαμένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δες και τη Τζούλι που είναι Στερολαιν φαν....Ε! βεβαια πως θα συνεχίσει το Ντελένα της!

    https://twitter.com/julieplec/status/533074521004466177

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Καλά βρε φιλενάδα......μη "βαράς"!!!! "Μεγάλη γυναίκα" είμαι!!!!! Δεν έχεις ακούσει που λένε ότι το "γήρας" δεν έρχεται μόνο του????
    Πάντως τώρα που το λές,....κάτι ενθυμούμαι,.....κάποιον έχεις "κατσαδιάσει" για το Κλαρολάιν,......αυτή ήταν, έεε??!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εγώ, δεν πιστεύω πως η "ζημιά" στα νούμερα οφείλεται μόνο στο ότι "την κάνουν" οι "Στελενικοί" με τους "Κλαρολανικούς",...ξέρω κόσμο που ήταν φάν....και αντικειμενικοί(εννοώ πως δεν είχαν προτίμηση σε κάποιο ζευγαράκι),.....-πιο αντικειμενικοί και από μένα("φαντάσου"!!!)- που από πέρσυ σταμάτησαν να το βλέπουν το εργάκι, από την αρχή του 5ου κύκλου.....άντε να είδαν δύο-τρία επεισόδια,....και αρνούνται πεισματικά να το ξαναδούν.!! Φαντάζομαι πως κάπως έτσι "την είδαν" και τα Αμερικανάκια!!!!!
    Για την Μπόνυ συμφωνώ και επαυξάνω!!!!!! ...Για τον κυρ-Μέντιο....εμένα με αρέσει σ' αυτή τη σεζόν!! ...Και το "μαλακιστήρι" ο Κάι, με αρέσει!!!....Όσο για τον Τζέρ......θα τον "βγάλουν έξω", μάλλον όταν επιστρέψει η Μπόνυ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Πιστευω πως αυτο το επεισοδιο ηταν το καλυτερα γραμμενο και σκηνοθετημενο εδω και 2 σεζον. Προσωπικα ειχα σιχαθει τον Ντειμον και την Ελενα μαζι αλλα σε αυτο το επεισοδιο θυμηθηκα ολους τους λογους που τους ειχα αγαπησει σαν ζευγαρι απο την αρχη. Τον Ντειμον τον λατρευω οταν ειναι ανιδιοτελης και καταφερε να αφησει την Ελενα για να ειναι αυτη ευτυχισμενη. Το ντελενα ραιν κις απο τοτε που ειχα ακουσει οτι γινοταν τοσο μεγαλος χαμος δεν με ειχε ενθουσιασει καθολου η ιδεα . Παρολαυτα το βρηκα πιλυ καλα σκηνοθετημενο και το προσθεσα σε μια απο τις καλυτερες στιγμες τους. Ειλικρινα με συγκινησε. Οσον αφορα τωρα τον Στεφαν αληθεια ξαφνιαστηκε οταν ακουσε οτι η Καρολαιν ειναι ερωτευμενη μαζι του. Χαρηκα που η Καρ αποδεχθηκε τη συγγνωμη του αλλα μαλλον δεν το γλιτωνουμε το Στερολαιν. Αλλα το πασαραν ψραια οποτε δεν με χαλασε . Τελικα ολα ειναι θεμα γραψιματος. Η Μπονι για αλλη μια φορα θεα απο τους καλυτερους χαρακτηρες της σειρας. Σιγουρα ο Ντειμον τωρα που ξεριε πως ζει θα σκεφτει ενα τροπο να τη φερει πισω. Οσο για την γιατρουλα μας βγηκε αδελφη του ψυχακια. Καπου το ειχα διαβασει οποτε δεν μ εκανε τρομερη εντυπωση. Το επεισοδια απο τα καλυτερα και οπως ειπατε και αλλοι φτου φτου να μην το ματιασουμε και καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Και γω τους θέλω μαζί μου ερεσουν σαν ζευγάρι και ο Λιαμ της γυρνά το και την πλάτη οπότε γουστάρει και αυτό είναι το καλητερο από όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Λοιπόν είδα τρία μαζεμένα επισοδεια και κάνω παράκληση στον Dino για καινουρια επιλογή με το σιχάθηκα την ζωή μου θέλω να βάλεις και το γ@μ@σ@μ@ και ψόφησε σορρυ για το επίπεδο!
    Θα συμφώνησε με τα σχόλια όλων γιατί με έχουν καλύψει πλήρως και δεν εχω τι να πω!
    Όσο για το Ντελενα rain kiss έχουν τα πιτσουνακια μου το έδωσαν επιτέλους άργησαν βέβαια 3 σεζόν αλλα τι να κάνουμε η Τσουλι πρέπει να πίνει πολλά ναρκωτικά δεν εξήγησε αλλιώς ωραία το σέρβιρε αλλα ρε Χαρδαλο μας δουλεύεις τι πηγές να μας θύμησεις κάτι που δεν έγινε και τι ρομαντικό το φίλι στην βροχή θα ξερασω!!!
    Το μονο που με ευχαρίστησε είναι οτι τα αδελφάκια είναι πάλι ενωμένα και μπορω να πω οτι σε αυτό το επισοδειο θυμήθηκα πόσο όμορφο ήταν το Ντελενα κάποτε και ναι επιτέλους ναι ο Ντεημον προχώρησε
    Όσο για το Στερολαιν είναι σκέτος εμετος όσο όμορφο και να θελει να το κάνει να δείχνει δηλαδή έβγαλε την Κάρολαιν ελαφρών ηθών για να μην πω κάτι χειρότερο που ήταν πάντα ερωτευμένη με τον κολλητό της τραγικό και με τον Ταιλερ τι ήταν;;;
    Και ο Κλαους τι ήταν θα με κάνουν να πιστέψω στο τέλος οτι το Κλαρολαιν δεν υπήρξε ποτε ...
    Από τέτοια κατρακύλα που έχει πάρει αυτός ο υπέροχος χαρακτήρας ας την σκοτώσουν καλητερα πιο ενδιαφέρον θα είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Απορώ γιατί ο Πολ δεν φεύγει από τη σειρά.Αυτή τη σεζόν ο Στέφαν ως χαρακτήρας είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση,ακόμα και για τους φανς του.Και όπου διαβάζω ο κόσμος κράζει για το Στερολάιν.Αν ήταν δική του ιδέα και πίστευε ότι θα τον κάνει δημοφιλή αυτό το στόρι,λυπάμαι αλλά απέτυχε.Ακόμα και στην 5η σεζόν,ο Στέφαν ήταν πολύ πιο αγαπητός χαρακτήρας.
    Τώρα περιφέρει άσκοπα την ύπαρξη του,για να μην σας πω ότι τον κάνουν να φαίνεται και χαζός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κι όμως,ξέρεις τι βρισίδι έπεσε για το χθεσινό επεισόδιο από ανθρώπους που είχαν αναθερμανθεί αυτή τη σεζόν;Διάβασα πολλά site.Ούτε 0.7 δεν έπρεπε να πιάσουν για να βάλουν μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δεν βαράω εσένα,αλλά όταν ακούω Carina κάτι με πιάνει και ζοχαδιάζομαι.Θα κολλήσω την φωτογραφία της κάπου να πετάω βελάκια όταν θα θέλω να εκτονώνομαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλό επεισόδιο.
    Όταν διάβασα ότι στο επεισόδιο θα δείξει το περιβόητο φιλί δεν περίμενα να δω αυτό το φιλί....!Για μένα το ντελενα φιλί έπρεπε να το σκηνοθετήσει ο joshua που είναι ντελενιακος μέχρι το κόκκαλο.Δεν μου έβγαλε καθόλου συναίσθημα....ήταν απλά ένα φιλί στην βροχή.
    Η Μπον Μπον απλά θεά. Μου άρεσε το χαμόγελο του Ντειμον όταν βρήκε το αρκουδάκι. Αυτός ο Και νομίζω ότι την έπεφτε στην Μπον Μπον μας.
    Η σχέση Λιαμ Ελενα μόνο σχέση δεν είναι, τον παράτησε στον χορό και εξαφανίστηκε με τον Ντειμον.
    Όσο για το Στερολαιν όπως ξανά είπα έρχετε!!!!!Μου άρεσε η αντίδραση του Στεφαν όταν του είπε η Καρολαιν ότι αυτή η συζήτηση δεν έγινε πότε.
    Αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Για τον Στεφανή....δυστυχώς.....συμφωνώ μαζί σου!!! Δεν μπορεί όμως.........θα τον "φτιάξουν".......ελπίζω....και το καλό που τους θέλω να τον "φτιάξουν" !!!! Είναι ο αγαπημένος μου!!!
    Και μην παρασυρθείς από το σχόλιό μου και νομίσεις πως θέλω το Στερολ....μπλιάχ.........Δεν το θέλω με τίποτα!!!!! Απλά νομίζω πως δώσανε μια καλογραμμένη "εξήγηση" για το πώς και το τί "έτρεξε" με την Κάρ.........και της "γουστάρησε" ο Στεφανάκος!!!!! Πάντως, διάβασα πολλά σχόλια για το ότι "έρχεται" το Στερολ....μπλιάχ........, εγώ όμως δεν το κατάλαβα αυτό από το χτεσινό επεισόδιο......εμένα μου φάνηκε σαν να μη γίνει τελικά....όπως είχες πει και συ, την προηγούμενη εβδομάδα!!!! Μη μου τα αλλάξεις τώρα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Όχι δεν θα αλλάξω άποψη.Στερολάιν δεν θα γίνει όπως ξαναπεί(σόρυ,αλλά ποτέ δεν συμβαδίζω με το προφανές που πιστεύουν οι περισσότεροι).Ελπίζω ότι θα μείνουν χωρίς καμία επαφή μέχρι το 6.14 όπου κάτι τραγικό θα συμβεί και η Καρολάιν θα επιστρέψει στον Στέφαν να έρθει πιο κοντά της.Όμως από ότι διάβασα αυτή θα έχει συναισθήματα κάθε φορά που θα τον βλέπει,γιατί βλέπεις δεν μπορούν να το πάρουν πίσω και τελείως και θα το κάνουν να φανεί ότι τους φτιάχνουν την φιλία πρώτα πριν γίνει οτιδήποτε μεταξύ τους.Μετά καλά κρασιά,δεν θα έχει μείνει και κανένας που να επιθυμεί Στερολάιν,οπότε το ακυρώνουν εύκολα και μένουν με φιλικά αισθήματα ή τραβάνε το δρόμο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεν ξέρω βρε συ, εμένα το χθεσινό επεισόδιο μου άρεσε πάααρα πολύ (δεν το κατάλαβε κανένας, έεε?)!!! Το βρήκα και καλό-γραμμένο και καλό-σκηνοθετημένο και καλό-παιγμένο και με ωραίους διαλόγους ΚΑΙ......με "φοβερούς" μονολόγους!!!!!! ......Τι "διάλο"....η μοναδική είμαι???? Να πάω να "κοιταχτώ"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δεν θα συνεχίσει το Ντελένα.Cool.Έδωσαν fanservice για να κατευνάσουν τις αντιδράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ρε σύ απο πού διαβάζεις τα σπόιλερς και ξέρεις οτι δεν θα συνεχίσουν το Ντελένα γιατί σε ότι έχεις πεί έχεις πέσει μέσα γενικότερα...μου φαίνεται αδιανόητο να μήν συνεχίσουν το Ντελένα...
    Άσε που ξενέρωσα που δεν θα αναφέρουν τελικά την Κάρολαιν στο ΤΟ..είχε πεί το καλοκαίρι η παλιό Τζούλι οτι και καλά την Κάρολαιν δεν την έχουν διαγράψει απο το σενάριο και οτι ήταν κάτι μεγάλο για τον Κλάους και είχα χαρεί λίγο...τώρα πάνε οι ελπίδες μου...γιατί αν δεν την αναφέρουν κάν πάει να πεί οτι την εχουν ξεγράψει τελείως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Δεν θα συνεχίσουν το Ντελένα????????? Και τι στο καλό τη "φάγαμε" την τσόντα στη μάπα, έναν ολόκληρο χρόνο, τότε???????? ΑΑΑΑΑ δεν είμαστε καλά!!!!! Αν είναι έτσι.....τότε.....ΑΠΑΙΤΩ να έρθει ο Κλάους πίσω και να παντρευτούν με την Καρολάιν!!!!!!! Να ξαναγίνουν άνθρωποι και να κάνουν πολλά πολλά παιδιά, ξανθούλικα με μπλέ ματάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ήταν καλό γραμμένο όντως αλλα και γω περίμενα πολλά περισσότερα τόσα έλεγαν!!
    Όπως είπες είχε ωραιους διαλόγους αλλα μέχρι εκεί ουσία πουθενά!!!
    Μήπως να το κοιτάξεις λίγο;;;
    Να σου προτείνω τα χάπια και τα βότανα που παίρνω σε κάθε επισοδειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Και εγω βλέπω οτι το Ντελενα έλαβε τέλος αλλα ούτε Στελενα βλέπω να έρχεται προς το παρόν!!!
    Μωρε δεν σερβίραμε σωστά το Ντελενα πέρσι απλά ήθελαν να φτιάξουν μια σχέση γεμάτη πάθος αλλα τους βγήκε κακογραμμενη τσόντα..
    Όσο για το Λεναξι βλέπω να μένει λίγο με τον Λιαμ ...
    Και να της δίνει φιλικές συμβουλές ο Στεφαν πως να του πει οτι είναι βρυκολακας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. χαχαχα, ναι βρε παιδιά, δώστε "ότι προαιρείσθε"....μην "πάω" και "σαν το σκυλί στ' αμπέλι"!!!!!!!
    Τι ακριβώς εννοείς όταν λές : "ουσία πουθενά"????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Άντε μωρε με την τρελή που μπλε κανε πετάει σποιλερ και τα παίρνει πίσω η σαικο νομίζει οτι έχουμε ψώρα να βλέπουμε ψυχανομαλες μάνες που θέλουν να σκοτώσουν τα παιδιά τους και μια μοον μοον καλύτερη από λες και μια σούπερ ντουπερ υμνητή που δεν φοβάται τιποτα και έναν Κλαους ζεσμενο απο φόβο να μην ξέρει πίσω απο πια ηλίθια χαζογκομενα να τρέξει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Το είδα καλά η Τζούλι είχε πει οτι σιπάρει Στέρολαιν απ την αρχή της δεύτερης σεζόν δε με ξαφνιάζει θα το έχουμε σίγουρα το στέρολαιν μέχρι το τέλος της σεζόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Φιλενάδες μου καλές,σας έχω πει από το καλοκαίρι την άποψη μου για το Ντελένα.Τέλος,για αυτό πέθαναν τον Ντέιμον για να λάβει τέλος η σχέση.Τις σκηνές τις δίνουν για να μην εξαγριώσουν τους φαν και να τους κάνουν να πιστεύουν ότι το Ντελένα συνεχίζεται.Λάθος κατά την άποψη μου,γιατί χάνουν κοινό που έχει αγανακτήσει με αυτό το στόρι.
    Όσο για το TO δεν μου κάνει εντύπωση,το περίμενα και θα εξηγήσω το γιατί,αλλά δεν με κάνει να χάνω και τις ελπίδες μου.Φυσικά και το έκοψαν γιατί αν αυτή τη στιγμή μαθαίναμε πόσο σημαντική ήταν η Καρολάιν για τον Κλάους και ότι έχει αιώνια σχέδια για αυτή,αυτομάτως έβγαιναν άκυρα 3 ships.Klamile,Klayley,Steroline.χαχαχαχα.Και οι σεναριογράφοι δεν θέλουν να ακυρώσουν τις ελπίδες αυτών των φαν και ήταν πιο εύκολο να βγάλουν εκτός την Καρολάιν που δεν υπάρχει εκεί και έχουν ήδη κομμένες γέφυρες με το fandom.Μη μασάτε.Προς το τέλος της σεζόν θα σας πω αν θα συνεχιστεί το ship μας την επόμενη σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Τ ο έχεις μελετήσει το θέμα για πες μου και κάτι ενθαρρυντικό για στελένα πως νομίζεις οτι θα καταλήξει το ζευγάρι μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10389335_900297249983232_5506269293983543192_n.jpg?oh=3e8166d5d1c0c881ff189098ac9090b7&oe=5515178B&__gda__=1423387699_dc86c3023ba1f1956d4eee0a1bcbecc3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εγώ νομίζω οτι την Ελένα στο τέλος θα τη ψυχαναγκάσουν τα αδέλφια να τα ξεχάσει όλα αλλά θα συναντηθεί μετά από κάποια χρόνια με κάποιον από τα αδέλφια και αυτός θα είναι η αληθινή της αγάπη θυμήσου τι είπε ο Στέφαν στο 5χ4 οτι θα ξανά συναντηθούν μετά από 30 χρόνια κάπως έτσι θα γίνει μάλλον θα ακολουθήσουν το τέλος από τα βιβλία μακάρι να αλλάξουν βέβαια τον αδελφό αλλά έχεις δίκιο καλό είναι να μη προδικάζουμε τα πράγματα πρέπει να περιμένουμε να δούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Δεν θα ακολουθήσουν το ίδιο μοτίβο με το βιβλίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο άλλωστε το τέλος της Ελένας το έγραψε ο Κέβιν οπότε κάτι καλό θα έχει κάνει περιμένουμε να δούμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. To επεισοδιο ηταν πολυ καλο, με καλυψαν τα περισσοτερα σχολια σας.Δεν καταλαβαινω γιατι τα νουμερα ειναι πιο χαμηλα απο την 5η σεζον (η 6η ειναι πολυ καλυτερη).Δυο πραγματα θελω να πω μονο:
    1ον στις πρωτες σεζον υποστηριζα Ντελενα και εμεινα εκπληκτη με τον εαυτο μου περισυ που τελικα οταν μας δωσανε Ντελενα δεν μου αρεσε καθολου.Τωρα καταλαβαινω πως το λαθος δεν ηταν ουτε στη χημεια των Νιαν ,ουτε στους χαρακτηρες ,ουτε στο στορυλινε απλα η αχρηστη η Τζουλι δεν ξερει να γραφει!!!
    2ον χαρηκα και γω που ειπε ο Ντειμον στην Ελενα οτι θα την αφησει να ζησει την ζωη της...αλλα οι αποφασεις που παιρνονται στην σειρα πλεον δεν με πειθουν καθολου!!! Η Ελενα εχει αλλαξει πεντε φορες γνωμη για το αν θελει να θυμηθει τον Ντειμον ή οχι.Η Καρολαιν μία θυμωνει μία ξεθυμωνει στον Στεφαν..γενικοτερα αμα το παρατηρεισετε αλλαζουν τα λεγομενα ολων και ετσι εχουμε πισωγυρισματα συνεχεια(το μεγαλυτερο λαθος για μενα γιατι στο τελος κατανταει βαρετο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Γεια σου βρε vampire-fun!........είσαι η "γκουρού" των "βρυκολακο-σειρών"!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Βρε συ Άιριν, ...το παιδί.......Γονίδη τραγουδάει????? Τι φωτό είναι αυτή???? "Φωτογράααααφεεεε......τράβα μια φωτογραφίιιιαααααα......."!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μου αρέσει η αποψή σου...έχει βάση...ευτυχώς που είσαι και εσύ να μας αναπτερώνεις το πεσμένο ηθικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. γιατί είμαι πολύ σίγουρος ότι αυτό το τραγικό θα είναι το κακάρωμα της Liz Forbes... Σε πολλά επεισόδια την έχουμε δει φέτος και δεν μου αρέσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΑΚΡΙΒΩΣ! Γενικά ο Liam ταιριάζει με το Λενιώ... Αν και έχει μια περίεργη ομορφιά σαν ηθοποιός και άνθρωπος αυτός που κάνει τον Liam... δεν ξέρω... είναι σαν να τον λες ωραίο και ταυτόχρονα να μην σ' αρέσει...κάτι στα μάτια, στο πρόσωπο... κάτι έχει πάντως... δεν μπορώ να το εξηγήσω πως το αντιλαμβάνομαι όταν το βλέπω... δεν ξέρω αν κατάλαβες τι θέλω να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ααααααααααχαχαχαχα κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα ρε ελεος δεν σε μπορώ κάθε φορά κατουριέμαι από τα γέλια αχαχαχαχαχα ΘΕΑΡΑ ΙΟΑΝΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. αχαχαχαχα δώσε.... όλοι άχρηστοι είναι... τους βαρέθηκα πλέον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Όχι ρε και εμένα μου άρεσε το έγραψα και στο ποστ... μπορει να μην είχε πολλά αλλά ότι είχε ήταν καλογραμένο και καλά σκηνοθετημένο. Μόνο την κόκκινη ανταύγεια της ελενα έπρεπε να είχαν βάλει στα φλασμπακ για να μην υπήρχε λάθος... ΚΑΙ... ΔΕΝ ΘΕΛΩ Steroline, ΔΕΝ ΘΕΛΩ Delena, ΔΕΝ ΘΕΛΩ Stelena.... ΘΕΛΩ Lilena (Liam και Elena αχαχαχαχαχα τέλειο το Lilena μόνο εγώ θα μπορούσα να το βγάλω αχαχα) ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Το Lilena (Liam και Elena) καλά κρατεί... αχαχαχα LILENA FOR EVER!!! αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Το επεισόδιο ήταν αρκετά καλό! Γενικά η σεζόν η φετινή μ'αρέσει! Νομίζω μετά τις 3 πρώτες είναι οι καλύτεροι!
    Αγάπησα τον Damon σ'αυτό το επεισόδιο! Η Ελπίδα και η απελπισία του να θυμίσει στην Elena τα πάντα, η απόγνωση που έδειχνε, τα λόγια που είπε ότι, ότι και να γινόταν όσο και να πονούσε ποτέ δεν θα διέγραφε τις αναμνήσεις του μαζί της (Και εδώ αποδεικνύεται αυτό που έλεγα πάντα πως ο Damon αγαπούσε την Elena πολύ περισσότερο από αυτήν) Αλλά πάνω από όλα πως προτιμάει να είναι ζωντανή από το να τον θυμάται και ΄΄αφήνοντας΄΄ την να φύγει. Για μένα το επ. ήταν το τέλος της σχέσεις Delena. Δεν ξέρω αν θα είναι οριστικό αλλά αυτό μου έβγαλε. Και πως θα δούμε μια νέα αρχή κ από τους δύο.... Η τελευταία σκηνή με το Αρκουδάκι της Bonnies υπέροχη από τις πιο γνήσιες που έχουμε δει στην σειρά! Η χαρά του Damon που είναι ζωντανή ήταν απερίγραφτη. Νομίζω τώρα θα ξεκινήσει την διαδικασία να την φέρει πίσω! H Bonnie έχει φέτος το πιο ενδιαφέρον και καλό Storyline! Ο Kai πολύ δεν την γλυκοκοιτάζει ρε παιδιά?! Ο Stephan συνεχίζει να είναι στο κόσμο του! Χάρηκα για το χώσιμο που του έριξε η Caroline...Γιαυτό το αγαπώ αυτό το κορίτσι! Πάντα περήφανη και με τσαμπουκά! O Enzo μ'αρέσει πολύ αυτήν την σεζόν. Με το σχέδιο του και πήραν την Liz πίσω και σκότωσε τον εχθρό τους. Ο Matt προβλέπετε μετά από αυτό να αλλάζει στρατόπεδο με πρώτο στόχο τον ίδιο τον Enzo! Ο Liam με την Elena μηδέν χημεία αλλά είναι αναζωγονιτικό να την βλέπουμε με κάποιον άλλο εκτός από τα αδέρφια Salvatore. Όσο για το rain kiss προσωπικά μ'άρεσε! Διαφωνώ κάθετα πως δεν υπάρχει χημεία μεταξύ τους αλλά γούστα είναι αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Εγώ κατάλαβα........ενώ είναι μάλλον ωραίος.....δεν μου αρέσει κιόλας,.......γιατί μου θυμίζει τον Κέν της Μπάρμπι...... είναι λιγάκι "πλαστικοποιημένος"........τώρα δεν ξέρω αν κατάλαβες εσύ, τι θέλω να πω εγώ.....!!!!!

    Μεταξύ μας, είναι και λιγάκι κοντός και του φαίνεται........και ο Ντι κοντός είναι.........αλλά δεν του φαίνεται και τόσο!!!!! (Τι είπα τώρα, έεεε????)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Καλό, καλό!!!!! Δε μου λές......."σαλπάρεις" καινούριο "σίπ" ??????
    Πάντως το Λιλένα, εμένα, μου θυμίζει την Τζένη Καρέζη στο "Δεσποινίς Διευθυντής" : "Λιλούκο"..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. wreo itan to episodio poli kalo ap tin arxi pexri to telos mou arese poli th sthgmh pou o daamon ipe oti einai kalitera xoris ekini mou arese apo palia o damon kai panta ithelenaa na iparxi to delena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Άστρους μαζίετα το Κλαρολαιν θα γίνουν το αγαπημένο μου Σίπ αυτοί οι δυο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Σαν να ήταν όλοι κομπάρσου κανένας πλην της Μπονυ δεν έχει Στορυ αυτήν την στιγμή όλοι στα χαμένα!
    Ο Στεφαν δεν εχω καταλάβει τι ρόλο βαράει φέτος βασικά κανένας τους κάνουν αναδρομές στο παρελθόν και σερβίρουν ξαναζεσταμένο φαγητό και δεν με πείθουν!!
    Τα επισοδεια είναι σαφώς καλητερα απο πέρσι και πολυ καλογραμμένα αλλα αν σου πω οτι με έπερνα ο ύπνος στο καθένα απο αυτά θα το πιστέψεις;;;;
    Έχουν μονο κάποιες δυνατές σκηνές τιποτα άλλο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Τσάμπα τα έχουμε κολλημένα τόσα βρυκολακο-ένσημα;;;;
    αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Εδώ συμφωνώ μαζί σου και όπως σου έχουμε πει πιστεύω οτι το δυνατό τους χαρτί θα είναι πάντα το Κλαρολαιν για αυτό το κρατάνε για το τέλος αφού όλα τα αλλά Σίπ έχουν αποτύχει πυρετωδώς ακόμα και το Ντελενα Στελενα έχει κάνει τους περισσότερους να τρέχουν μακρυά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Έλα ρε Dino και έψαχνα το όνομα για το νέο ship!!!Lilena for ever!!!
    l

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ε ναι ρε σύ δηλαδή για βλαμμενους μας έχουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Είδες είμαι καλό κορίτσι εγω!!!
    Λοιπόν σου προτείνω να γίνεις η μέντορα μας και να μας λες τι θα γίνει σε κάθε επισοδειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Για να βλέπει η Τζούλι τον Ίαν γυμνό και να της τρέχουν τα σάλια! Γιατί η όρκα τέτοιο τεκνό ούτε στον ύπνο της δεν θα την ακουμπάει.....χαχαχαχα!!!Του έχει και αδυναμία πως να το κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Δηλαδή το έχεις σίγουρο ότι θα πάει και για 7 σεζόν η σειρά; Γιατί για να το τελειώσουν με Sterolain αποκλείεται.Με τετοια νούμερα χλωμό το βλέπω να συνεχίσουν. Τι στο καλό θα κάνουν σε 14 επεισόδια έτσι που τα έχουν κάνει, δεν μπορώ να φανταστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. χαχαχαχαχα!!!!! δε μπορώ χαχαχα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. χαχαχαχαχα!!!!! Να έπαιρνες και σύνταξη όμως, έεεε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Χίλια δίκια έχεις σε λίγο θα μας πουν ότι η Κάρολαιν όταν έκανε σεξ με τον Κλάους σκεφτόταν τον Στεφαν! έλεος δηλαδή!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Πιστεύω πως είναι ακόμα αρχή....και πρέπει να το συνδέσουν με τον προηγούμενο κύκλο(με όλα τα τραγικά γεγονότα του)......θα "στρώσει" το "πράμα".....θα δεις....θα έχει και πάλι αγωνία και δράση......είμαι σίγουρη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Πιο πιθανό θεωρώ να πεθάνει από αρρώστια παρά να τη σκοτώσει κάποιος.Καρκίνος μου έρχεται στο μυαλό.φτου-φτου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Απορρώ πως τον έχουν κάνει τον μεγαλύτερο Ντελενα φαν!!! Κατόρθωμα της Τζούλι και αυτό, ο πιο αγαπητός χαρακτήρας έχει καταντήσει! Τα νεύρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Δεν είμαι μέντιουμ Σόφι για να προβλέπω κάθε επεισόδιο!!!Μια γενική εικόνα βλέπω σαν θεατής,με βάση τα δεδομένα κάθε φορά και με εντελώς ψυχρή λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Πιο παθιασμένη είναι η Dries παιδιά με τον Ίαν.Πολύ περισσότερο από την Τζούλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Το καλύτερο Bamon βίντεο που έχω δει

    http://www.youtube.com/watch?v=2TCO19qczHo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Πραγματικά η μόνη σκηνή σε όλα τα επεισόδια που θύμισε Στέφαν ηταν αυτη που έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή του για να σώσει τον Ντειμον καιι τον Ένζο. Ειλικρινα δεν ξέρω πως την έχει δει ο Πόλ, αλλά πραγματικά δεν του αξίζει όλο αυτό που γίνεται. Την ιδέα την είχε, το είπε και ο ίδιος και μάλιστα κάπου διάβασα ότι είπε στους φαν του να μην ανησυχούν γιατί δεν θα κρατήσει αυτό. Κατάλαβε ότι δεν έκανε καλό στο χαρακτήρα του Στέφαν όλο αυτό και προσπάθησε να δικαιολογηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Κοίτα να δεις που, φυσιογνωμικά τουλάχιστον,.....ταιριάζουν στ' αλήθεια......!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Δε ξέρω αν θα πάει για 7η σεζόν αλλά για το στέρολαιν πιστεύω οτι κάτι θα παιχτεί κάποιο φιλί θα το δούμε σίγουρα γιατί ήδη από χθες είδαμε οτι ο Στέφαν δεν απάντησε ευθέως για τα αισθήματά του απλώς είπε οτι δε ξέρει άρα μήπως τελικά της τη δώσει αυτή την ευκαιρία ? Γιατί αν σκεφτεί η Κάρολαιν του φέρθηκε καλύτερα απ όλους ακόμη κι από τον αδελφό του αν και δε νομίζω να είναι τελικό ζευγάρι μάλλον στο τέλος της σειράς θα μείνουν φίλοι βέβαια θα έχει σπάσει κάτι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ναι... ρε παιδί μου... αυτό που λέμε σπάνια ομορφιά... είναι πολύ ωραίος και το καταλαβαίνεις αλλά και δεν σου αρέσει ταυτόχρονα... νομίζω για αυτό το λένε σπάνια ομορφιά είναι κάτι που σε μαγεύει αυτό σε έναν άνθρωπο το να μην ξέρεις τι σου γίνεται αχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Keep Calm and Love Lilena!
    αχαχαχαχαχαχαχα γιατί όχι... τα καλύτερα έχει πει η Τζένη μας!!!!!!!
    Αφού μου τα κατέστρεψαν όλα πλέον δεν θέλω τίποτα από τα κλασικά σιπ. Τα σιχάθηκα όλα... και από τα καινούργια μόνο το Lilena με τραβάει... είπαμε ο αυτός που κάνει τον Liam έχει μια σπάνια ομορφιά... αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. αχαχαχαχαχαχα Τέλος...αφού τα παλιά σιπ μου τα κατέστρεψαν ΟΛΑ, αφού από τα καινούργια κανένα δεν είναι άξιο για φανς, μόνο το Lilena με τραβάει... Έχει και αυτός που κάνει τον Liam (πρέπει να θυμάμαι το όνομά του επιτέλους) όπως λέγαμε ποιο πάνω με την Ioanna αυτή την σπάνια ομορφιά που σου αρέσει και δεν σου αρέσει ταυτόχρονα.... πάμε δυνατά (ελπίζω να μην τον σκοτώσουν .... θα το σκίσω στα δύο το Τζουλάκι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. χαχαχαχαχαχα...να 'σαι καλά βρε Dinε,....χαχαχαχα.....πολύ "σπάνια" όμως...!!!!χαχαχαχαχα!!!!
    Για το ύψος έχεις δίκιο...... τους "τραβάνε" από διαφορετική "γωνία"...γι αυτό του ενός του "φαίνεται" ενώ του "χαϊδεμένου"...όχι!!!!

    χαχαχαχαχα....δεν μπορώ να συνέλθω....από το ....σπάνια ομορφιά...χαχαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Τώρα που ανέφερες το καρκίνο θυμήθηκα κάτι που είχα διαβάσει παλιά όταν ακόμη έψαχναν τη θεραπεία να φανταστείς . Υπήρχε σπόιλερ που έλεγε οτι η Λιζ θα πέθαινε από καρκίνο και θα της την έδιναν να θεραπευτεί πάντως πολύ τη βλέπουμε τώρα τελευταία προβλέπω οτι το λάδι από το καντηλάκι της αρχίζει να τελειώνει χαχχααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. χαχαχαχα.........Ααα, ρε έρμη Λίζ.......τι όνειρο να 'βλεπες εψές το βράδυ........(παραφράζω λιγουλάκι την φοβερή ατάκα του Διονύση Παπαγιαννόπουλου στην απίστευτη ταινία "Τζένη, Τζένη)!!!!!


    Μα, τι έπαθα σήμερα με τις ταινίες της Καρέζη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Απορία...γιατί τα νούμερα παίφτουν αφού υπάρχει ''delena drama''? Υποτίθεται ότι οι ντελενικοί είναι περισότεροι ή μήπως όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Ακριβώς όπως τα περιγράφεις είναι. Στην ούσία κανένας χαρακτήρας δεν είναι ενδιαφέρον, εκτός της Μπονι και Μάτ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Θα μείνουμε με την χαρά Dino!!! Προβλέπω να είναι λίγα τα ''ψωμιά'' του Liam. H Tζουλι την Ελένα την θέλει να ''παίζει'' με τους Salvatore. (Για αυτό η σειρά πάει κατα διαόλου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Το ''φιλί στην βροχή'' έμοιαζε πιό πολύ ''αποχαιρετιστήριο'' για ντελενα, αντί για ρομαντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ναι ρε... και ο μοναδικός που φαίνεται να σου πω την αλήθεια για φοιτητής είναι ο Liam... Ούτε η Νίνα ούτε ο Ιαν οι κακογερασμένοι και αυτοι.... Ειδικά της Νίνα και της Κάντις τις φαίνεται πολύ ότι μεγάλωσαν... δεν ταιριάζει καθόλου το να το παίζουν φοιτήτριες... εντωμεταξύ κλαίω αφενός για την σπάνια ομορφιά αφετέρου γιατί στο τουιτερ όλο το μεσημέρι είναι Trend το Delena Is Forever και 6 Arrow account μπήκαμε τουιτερ συνενοθήκαμε και μέσα σε 10 λεπτά όλος ο πλανήτης έκανε trend το Olicity Is Perefection που ξεκίνησε από εμάς τους 6. αχαχαχαχα Νομίζω ότι το Olicity είναι πλέον το καλύτερο ship στην TV αυτή την στιγμή... τον περασμένο μήνα ήταν το πρώτο ζευγάρι σε tweets, το Delena δεν ήταν καν στο Top10... Η Τζούλι να τα βλέπει αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Και αυτό το έστειλα εγώ στο Τζουλάκι την ώρα που κάναμε το Olicity trend ... έτσι για σπάσιμο αχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ναι συμφωνώ! Γενικά όλες οι σκηνές τους στο επ. είχαν ένα αποχαιρετιστήριο αέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Δεν το βλέπω το Arrow,....και όλοι μου έχουνε πει τα καλύτερα!!!!!!!
    Όσο για τις "μεγαλοκοπέλες"....έχεις δίκιο!!!! Ο Ντι πάντως σαν να "ξανάνιωσε"......."τζόβενο" το χρυσό μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Στα ελληνικά της έγραψες βρε θερίο???? ΜΠΡΑΒΟ !!! Καλά της έκανες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Φαίνεται οτι τον αναζωογονεί η Νικούλα γι αυτό ξανάνιωσε το παιδί ενώ με τη Νίνα πέρισυ ήταν λίγο σα μπαγιάτικο μύδι από την άλλη ο Πώλ μου φαίνεται λίγο κομμένος τον έχει ξεζουμίσει η άλλη . Πάντως έχεις δίκιο όλοι έχουν παραμεγαλώσσει κοιτούσα σήμερα το 1χ10 και λέω καμία σχέση έχουν αλλάξει όλοι καιρός να τελειώνουν για να κάνουν και κάτι άλλο δεν είναι καλό να σκλαβωθούν με μια σειρά γιατί μερικοί απ αυτούς έχουν πραγματικό ταλέντο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Αν και δεν έχω δει ποτέ το Arrow σου δίνω συγχαρητήρια που τα έχωσες για άλλη μια φορά στη Τζούλι !!! Έμπαινε Ντίνο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. χαχαχαχαχα!!!! "σα μπαγιάτικο μύδι"....χαχαχα!!!!
    Ο Στεφανάκος μου αδυνάτισε πολύ το πουλάκι μου.......και η........"γλίτσα"....τέλος πάντων........απ' τα κόκκαλα βγαλμένη κατάντησε.......και γι αυτή δε με νοιάζει......ο Στεφανάκος μας όμως πρέπει να βάλει κανένα κιλάκι!!!!!! Τον έχει ξεζουμίσει δε λες τίποτα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ναι ρε συ ήδη απ τη πέμπτη σεζόν το παρατήρησα οτι είχε χάσει κιλά αλλά τώρα έχει καταντήσει σκιά του εαυτού του και ο Τζόσεφ το ίδιο λυσσάρες και οι δύο τον έχουν κατά ρουφήξει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. http://gallery.thevampirediaries.net/albums/TheVampireDiaries/Season6/EpisodeStills/6x09-IAlone/TheVampireDiaries_EpisodeStills_Season6_6x09_IAlone_002.jpg

    Φώτο από το 6χ9
    Είναι στο σπίτι των Σάλβατορ ή είναι η ιδέα μου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ναι έχεις δίκιο και για τον Κλάους..........και έτσι "χτικιάρικο" που έγινε, άντε να "περάσει" μετά για παντοδύναμο υβρίδιο.......!!!! Οι παλιολυσσάρες......αναιμικά....μας τα καταντήσανε και τα δύο!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ναι, έτσι μου φαίνεται και μένα.......λές???.....μπα.....κανένα φλασμπάκι μήπως είναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Μου φαίνεται οτι πρέπει να τους στείλουμε καμιά ντουζίνα βιταμίνες ειδάλλως θα πέσουν τα έρμα μ αυτές που έχουν μπλέξει χαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Εμένα μου φαίνεται ότι πρέπει να τις παρατήσουνε τις....κάργιες...και να έρθουν στο Ελλάντα......να φάνε και κανένα φαΐ της προκοπής.....να δεις μετά πως γίνονται "θρεφτάρια"!!!!! Εγώ πάντως τους "υιοθετώ" ευχαρίστως!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Μάλλον γιατί δε νομίζω να μπόρεσαν να αναιρέσουν το ξόρκι τόσο σύντομα μπορεί να είναι από το 1994 να μπόρεσαν να ταξιδέψουν με το αρκουδάκι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ααααα, εσύ είσαι καλήηηηη.....πολύ "μπροστά"!!!! Μακάρι να είναι αυτό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Ε βέβαια τα παιδιά άμα δε φάνε κανένα παστίτσιο καμιά πίτα κανένα σουβλάκι πως θα καταλάβουν φαγητό ? Κι εγώ είμαι έτοιμη να τους υιοθετήσω ήδη ξεκινώ προετοιμασίες για τα δωμάτια χαχχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ε μάλλον πως αλλιώς θα πάνε στο σπίτι των Σάλβατορ εκτός κι αν είναι πάλι καμιά σκηνή που δε την έχουμε δει ποτέ ανάμεσα στο ζευγαράκι μας όπως το περιβόητο φιλί στη βροχή που δε μας το έδειξαν ποτέ ενώ υποτίθεται οτι το είχαν ζήσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Ναι ρε συ.....φαγιά είναι αυτά που τρώνε εκεί στο Αμέρικα???....έχουν και τις λυσσασμένες να...ααααα....που να τους "πιαστεί"...!!!!!
    Ξέρω εγώ που σου λέω.!!! Λοιπόν, θα τους στείλω πρόσκληση......και για να μην θεωρηθούμε και μεις λυσσάρες.....λέω να τους μοιραστούμε....έναν εσύ και έναν εγώ!!!!!! (Εν τω μεταξύ....και οι δύο....μικρότεροι από μένα είναι...χιχιχιχι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ειναι ιδεα μου ή οντως αυτη τη σεζον θα μας φλομωσουν στα φλασμπακ? Ουτε οι ιδιοι δε ξερουν μ φαινεται ποιο στοριλαιν να διαλεξουν κ προσπαθουν ετσι να βγαλουν επεισοδια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Πες τα εντάξει εγώ δεν είμαι φαν του κρέατος αλλά εκεί στη Αμερική όλο αηδίες έχουν συγκρίνεται τώρα η δικιά μας η φρέσκια ντοματούλα με το κοκκινιστό της με τις βλακείες που έχουν εκεί ? Εγώ πάλι μπορεί να είμαι μικρότερη και από τους δύο αλλά θα διαλέξω αυτόν που είναι πιο κοντά στην ηλικία μου κι αυτός είναι ο Πωλ ο Ίαν μου πέφτει πολύ μεγάλος χαχαχαχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ο Τζόζεφ εννοείς...Καλά που το σκέφτηκες.....θα με λέγανε και "τεκνατζού"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Μπορεί να είναι φλασμπακ,μπορεί το ξόρκι να αναιρέθηκε ήταν να βρίσκονται στο 1994.Μην ξεχνάμε ότι στο 8 επεισόδιο θα εμφανιστεί ο μυστηριώδης Mr Parish από τη σύναξη των διδύμων.
    Το επεισόδιο λέγεται I alone.Τι σας λέει ο τίτλος;Έχω ακούσει και φήμες ότι η Έλενα θα κολλήσει στο 1994,αλλά δεν το πολυπιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. O Ιαν γενικά το έχει... δεν φαίνεται για την ηλικία του καθόλου... αλλά οι άλλες άστα... ριτιδιασαν πια... φαίνεται από τις ζάρες στο μέτωπο... όσο για το Arrow ξεκινήστεεεεεεεεεεεε το καλέ τι περιμένετε; Βλέπετε ακόμα TVD και δεν βλέπετε Arrow;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. για το Arrow ξεκινήστεεεεεεεεεεεε το καλέ τι περιμένετε; Βλέπετε ακόμα TVD και δεν βλέπετε Arrow; αααα κάθε φορά τις τα χώνω και στα ελληνικά κιόλας έτσι για να γουστάρω αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Αυτό είναι αλήθεια κανένας δεν έχει καλό στόρυ εκτός βέβαια από τη Μπόνυ και το Ματ όλοι οι υπόλοιποι είναι γλαστρούλες περιποιημένες . Πάντως εδώ πρέπει να είναι όντως στο 1994 και μάλιστα πρέπει να τους βοήθησε η Λιβ να ταξιδέψουν ως εκεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Τι θέμα έχει ρε Ντίνο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Πρόσεξε κανείς το τραγούδι που έπαιζε όταν χόρευαν ο Ντέιμον και η Έλενα;Ήταν από το σκηνικό της αποφοίτησης όταν η Έλενα διάλεξε τον Ντέιμον και ουσιαστικά ξεκίνησε το Ντελένα.Συμβολικό ή σύμπτωση;
    Κρίμα και είχε πολλές προοπτικές να εξελιχθεί αλλιώς αυτό το ship.Και καλά της είπε ο Ντέιμον,ότι αυτός δεν θα διάλεγε ποτέ να αφαιρέσει τις αναμνήσεις του από αυτήν,όσο και αν πονούσε.
    Άχρηστη κοπέλα!Μωρέ Lilena σου αξίζει,καλά λέει ο Dinos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Καλά τις κάνεις τις χρειάζεται αφού κατέστρεψε το αγαπημένο μου ζευγάρι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Αυτό το τελευταίο δε το άκουσα αλλά θα είναι ενδιαφέρον να κολλήσει εκεί και να έρθει πίσω η Μπόνυ μπας και δούμε και λίγο Μπέιμον γιατί άμα είναι το Λενάκι στη μέση λίγο δύσκολο να γίνει κάτι με αυτούς τους δύο ίσως να εξιλεωθεί λίγο και το Λενάκι αν θυσιαστεί για τη φίλη της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Ενω πριν ηταν ο Ματ γλαστρα για 5 ολοκληρες σεζον. Ο Στεφαν εγινε κομπαρσος,ο Ντειμον κλαψομ**νης ερωτοχτυπημενος που τον νοιαζει μονο η Ελενιτσα, καλα η Ελενιτσα σπαστικια εδω και ποσες σεζον δε ξερω εχασα το μετρημα!!! Μου χαλασανε τωρα κ την Καρολαιν.Το βλεπω μονο γιατι καποτε ηταν η αγαπημενη μ σειρα. Θα προτιμουσα να τελειωσει σε αυτη τη σεζον.Αν κ δεν νομιζω οτι θα προλαβουν να μαζεψουν τα ασυμμαζευτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Έχει αρχίσει και στο Στάρ κάθε Κυριακή εφτά παρά δέκα... αύριο είναι το 4ο επεισόδιο... άστα και εκεί επιτυχία... το σταρ τα έχει παίξει δεν πρέπει να έχει ξανά δει fandom σαν και το δικό μας... έχουμε ελληνικά hashtag που τα κάνει stalker το star κάθε κυριακή + οι σεναριογραφοι του Arrow στην πρεμιέρα έγραψαν το hashtag μας στο twitter τους... αν δεν ανήκεις στο Fandom του Arrow και στο #GreekTeamArrow χάνεις...

    Το θέμα του;

    Η πλοκή της σειράς ακολουθεί τον χαρακτήρα του δισεκατομμυριούχου Oliver Queen, ο οποίος μετά από ένα βίαιο ναυάγιο, θεωρούνταν αγνοούμενος και νεκρός για πέντε χρόνια, μέχρι που τον ανακάλυψαν ζωντανό σε ένα απομακρυσμένο νησί στον Ειρηνικό. Όταν επιστρέφει στο σπίτι του στην πόλη Starling, η αφοσιωμένη μητέρα του Moira, η πολυαγαπημένη του αδελφή Thea και ο καλύτερος του φίλος Tommy τον καλωσορίζουν στο σπίτι, διαισθανόμενοι όμως ότι κάτι έχει αλλάξει πάνω του.



    Είναι μεταφορά του γνωστού ήρωα κομικ της DC (που είναι και ο Μπατμαν κτλπ) Green Arrow

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Ναι μωρέ σόρυ μπερδεύτηκα απλώς τους έχω πάντα στο μυαλό μου μαζί γι αυτό κι απάντησα ο Ίαν για τον Ίαν δε το συζητώ μου παραπέφτει μεγάλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Πόσο χρονών είσαι Ειρήνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. όχι θα την αφήσω... αχαχαχαχα και ξεκινάτε Arrow αδέρφιαααααααααα χανόμαστε! αχαχαχαχα θέλετε να ανήκετε στο fandom trust me... Το star αν δεις ποιο πάνω το έχουμε ξεκάνει... αχαχαχα πρώτη φορά είδε τέτοιο fandom σε σειρά που βάζει + είναι πάντα πρώτο σε νεανικό κοινό στην ελλαδα κάθε κυριακή στο σταρ και στο top 5 της AGB τηλεθέαση σειράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ευχαριστώ πολύ ωραίο μου ακούγεται μου φαίνεται οτι θα το αρχίσω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Έλα και εδώ να είμαστε παρέα και εκεί... https://www.facebook.com/StephenAmellGreece

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Συμφωνώ σε όλα όσα είπες ο καημένος ο Στέφαν από πρωταγωνιστής και αφηγητής που ήταν τώρα κατάντησε γλάστρα μόνο το στόρυ με τη Κάρολαιν το κρατάει στη σειρά ελπίζω βέβαια να επανέλθει κάποια στιγμή γιατί είναι κρίμα για το χαρακτήρα του αλλά και για τον ίδιο τον Πωλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Εμείς πρέπει να διαλέξουμε Ίαν,βάση ηλικίας για να μην είμαστε τεκνατζούδες!χαχαχα
    Δεν πιστεύω να σε χαλάει και να έχει κάτι πάνω του που δεν το εγκρίνεις,ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Ειναι τελεια σειρα να την ξεκινησετε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Ένα χρόνο πιο μικρή απ το Κάι 21 είμαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Πας καλά???? Να πέσει φωτιά να με κάψει!!!! Κούκλος είναι!!!!......."Κάποιου(σε ένα χωριό) του χαρίζανε γάιδαρο....λέει....και τον κοίταζε στα δόντια"!!!!-Για τέτοια με έχεις????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Εσύ πόσο είσαι δε νομίζω να είμαι η πιο μικρή εδώ μέσα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Εχεις δικιο! Να επανελθει οπως ηταν ο παλιος καλος Στεφαν κ δε θελω ουτε Στελενα, ουτε Ντελενα, ουτε Στερολαιν (ιουυυυυυυυυ!!!!!!) Καλα αυτο το τελευταιο με εκανε να συμπαθησω λιγο το Ντελενα (δεν πηγαινα καλα,μετα συνηλθα :Ρ) Θελω Ντεφαν κ η Ελενιτσα να παει να πνιγει οπως ηταν το γραφτο της κ πηγαν κ την εσωσαν!! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Θα σε ζευγαρώσω με τον Κάι τότε!Δεν πιστεύω να μην σου αρέσει;;;;χαχαχα
    Έχεις την αγαπημένη μου και καλύτερη ηλικία.Όλη η ζωή μπροστά σου και όλοι οι άντρες μεγαλύτεροι από σένα!Κοίτα να την χαρείς!
    Ααχχχχχχ πως περνάνε τα ρημάδια τα χρόνια.κλαψ,κλαψ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Δεν είμαι προκατηλειμενη απέναντι στο ερκακι μας αλλα νομίζω τα περσινά δεν σημαδεύονται και δυστυχώς σε δυο επισοδεια θα έχουμε και το κλείσιμο της μισής σεζόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ, παιδιά, δεν παίζω!!!!!!!! Δεν με συμφέρει!!!!!!! Αυτό που κάνετε είναι άδικο να το ξέρετε!!!!! μην αναφέρεται ηλικίες με αριθμούς.....πείτε τα κάπως....."φλού"......λυπηθήτε με!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. χαχχαχχα καλός είναι δε μπορώ να πω οτι δε μου αρέσει αλλά προτιμώ το Στέφαν είναι πιο πολύ στο στύλ μου ρομαντικός τρυφερός γλυκός ξέρεις το όνειρο κάθε νεαρής μη ξεχνάς κόλας οτι ο Κάι είναι και λίγο ψυχοπαθής μπορεί να βρίσκατε σφαγμένη ή χωρίς σπλήνα χαχχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Πόσο να είναι ρε συ αλήθεια ο Ντι???? Πες το μου εσύ....γιατί....φοβάμαι να το ψάξω μόνη μου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Μην ρωτάς καλύτερα και θυμήθηκα ότι έχω και γενέθλια την άλλη εβδομάδα!Κοντά στον Ίαν,λίγο πάνω-λίγο κάτω.Βράστα!Μάλλον λίγο πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. χαχαχχα γιατί καλέ εσύ είσαι πάνω από 35 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Άστα να περνάνε βρε φιλενάδα......στο καλό να πάνε.....και άσε και τις κλάψες, γιατί με κάνατε τώρα δας......να ψάχνω για ΚΑΠΙ....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Είπαμε....."φλου".....τα 35 δηλαδή είναι πολλά????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Εμένα μου άρεσε ο Joseph.Όταν ήταν στο tvd και ειδικά στις klaroline στιγμές,ήταν φοβερός!!!Μετά που σταμάτησε αυτό και τον έκαναν κλαψιάρη και παντρεύτηκε και την αλογομούρα,ξενέρωσα.Προτιμώ τον Ίαν τώρα αν και ποτέ δεν του είχα δώσει σημασία,παρά το γεγονός ότι αντικειμενικά είναι πολύ όμορφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Και γω το πρόσεξα νομίζω σύμπτωση θα είναι έκτος και αν οτι αφού τον επέλεξε έγινε και αυτό απλά δεν το δείξαν τότε αλλα τώρα!!
    Ειλικρινά να σου πω θα ήταν ενα παρα πολυ ωραίο Σίπ γεμάτο αγάπη και πάθος ο Ντεημον συμπληρώνει την Έλενα και αυτός αυτήν!!
    "Ο Ντεημον στα ματιά της Ελενας έβλεπε το καλό του εαυτό και η Έλενα στον Ντεημον την σκοτεινή της πλευρα" η σχέσης τους μπορούσε να είναι η απόλυτη ισορροπία αλλα το Τζουλακι προτίμησε να μας χαρίσει το sex in the city στο Μυστικ Φολς!!!
    Κριμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Εγω νμζ πως μεχρι κ οι ιδιοι ξενερωσαν με τον τροπο που μας το σερβιρε η Πλεκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. σιγά καλέ οι σαραντάρες ίσον με 2 εικοσάρες δε λένε ? Κι εσύ είσαι σε μια πολύ καλή ηλικία γιατί έχεις ζήσει κάποια πράγματα έχεις περισσότερες εμπειρίες φαντάζομαι παντρεμένη ε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Αααααα και όσο για το Λιλενα φιλενάδα ενα μ αρέσει τρέλα τους θέλω μαζί έχει κάτι αυτός ο Λιαμ!!!
    Και ασε που μου φαίνεται και λίγο κάπως να σου πω την αλήθεια έχει κάτι παράξενο και αυτός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Ναι κ οταν "επερνε" το μισο Μυστικ Φολς ηταν επειδη ηθελε τον Στεφαν κ δεν μπορουσε να τον εχει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Δεν είμαι σαραντάρα καλέ ακόμα.Ήμαρτον!Απλώς πέρασα την σκάλα των 35.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Θα μας φλωμοσουν στα φλασμπακ και εγω αυτό πιστεύω όπως είπα και πιο πάνω ξαναζεσταμένο φαγητό!!!
    Πλην της Μπονυ όλοι είναι στον αέρα και δεν ξέρουν τι θέλουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Κι εγώ αυτό το προαίσθημα έχω οτι αν είναι να πεθάνει το Λενάκι θα τη πεθάνουν στη γέφυρα θα πνιγεί εκεί ε τι στο καλό μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις και τη κακή του μέρη τι στο διάολο κλέφτης δε μπορεί να τη γλιτώνει συνέχεια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. 35 είναι σίγουρα.Πιο κάτω δεν είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Ναι είναι ομορφούλης ο Κλάους και μένα μου αρέσει....βέβαια τώρα που έχει αδυνατίσει τόσο πολύ, δεν του πηγαίνει......τέσσερα-πέντε κιλάκια....τα θέλει!!!!
    Εντάξει για τον κυρ-Μέντιο....τι να πώ???? Μόνο να σε κοιτάξει με αυτά τα γαλαζο-πρασινο-μπλέ μάτια.....φτάνει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. όχι μια χαρά ηλικία είναι όλες οι ηλικίες έχουν την ομορφιά τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Τέλος πάντων από το 21......καλύτερα......έχει τουλάχιστον το 3 μπροστά!!!!! Δεν θα με βάλουνε στα "σίδερα"!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Δεν λυπάμαι για κανέναν τους αλλα η Λαρολαιν είναι απο τους καλητερος χαρακτήρες έξι σεζόν η εξέλιξη της ήταν απίστευτη και τόσο καλή και τώρα ξαφνικά πιάνει πάτο χωρις λόγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Ε,όχι και το μισό Μύστικ Φολς.Κατά ένα άντρα την περνάει την Έλενα,μην λέμε και ότι θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Μια χαρά είσαι τότε κι εσύ έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου απλώς τώρα είσαι πιο συνειδητοποιημένη της ζωής και θα παίρνεις πιο ώριμες αποφάσεις πιο σωστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Και πως κάνεις έτσι δηλαδή για τα "δεύτερα 'αντα" βρε φιλενάδα???? Δεν σε είπε και καμπούρα το κοριτσάκι!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Δεν έχει να κάνει ούτε με Ντελενα ούτε με Στελενα κάνει βλακείες κανένας φαν δεν ζήτησε φίλη στην βροχή τώρα στην 3ή σεζόν ναι αλλα όχι τώρα κάπως αργουτσικα!!!
    Η πηγή του κακού είναι άλλη αλλα αυτές οι τρελές φοράνε μαύρα γυαλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Κι εγώ τους θέλω μαζί Σοφάκι.Αρκετά τους έκανε σκυλάκια της τους Σαλβατόρε.Αυτό το τρίγωνο,είναι άρρωστο.Δεν μπορώ να υποστηρίξω τέτοια σχέση ανάμεσα σε 2 αδέλφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Μπααα.Μούφααα.Εγώ αντιθέτως όσο μεγαλώνω,δεν ξέρω τι θέλω.Μέχρι και για το αντικείμενο που σπούδασα μετάνιωσα.Γούστα αλλάζω συνέχεια,άστα να πάνε.Βαριέμαι εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Για εμένα ήταν ένα πολύ καλό το επεισόδιο. Ο Damon απλά θεός,υπέροχος όπως πάντα...Λίγο πιο αναλυτικά...Ας ξεκινήσω από την Elena και τον Damon μου άρεσε αυτό το flashback που έγινε που έδειξαν την σκηνή που δεν είχαμε δει.. την Elena και τον Damon κάτω από την βροχή ήταν τόσο ΥΠΈΡΟΧΟ!!!! Επίσης μου άρεσε που επιτέλους ο Damon θα ασχοληθεί με την Bonnie...! Όσο αναφορά την Bonnie πολύ έξυπνο αυτό με το αρκουδάκι...!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ που ο Stefan έμαθε για τα συναισθήματα της Caroline βέβαια έπρεπε να το πει ο Enzo για να το καταλάβει... αλλά εδώ ήρθε η ειρωνία δηλαδή ο Enzo που έχει συναισθήματα για την Caroline είπε στον Stefan ότι η Caroline ειναι ερωτευμένη μαζί του...αχχχ.... Για την Τζο ήμουν σίγουρη...


    Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει να ανεβαίνει.... <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Κατάλαβα....πολλά είναι.....και το λές αυτό για να μην πάω στο ΚΑΠΙ????.....Εντάξει μωρέ, πέρα από την πλάκα, έτσι είναι....κάθε ηλικία έχει τη γλύκα της........αλλά.....αυτό, να το λέω εγώ,.....που....είμαι και κάποιας......"προκεχωρημένης" ηλικίας!!!!!!
    Αλήθεια, η χαζομάρα που κουβαλάω.....δεν μειώνει λέτε κατιτίς???? Αν την μετρούσα και μετά την αφαιρούσα από την ηλικία μου........ουουουου.......μπεμπέκα η "δικιά σου"!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Ισχύει αυτό που λες για τη βαρεμάρα το βλέπω κι από την αδελφή μου . Παρεμπιπτόντως τι έχεις σπουδάσει ?Γιατί εγώ είμαι ακόμη φοιτήτρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Καλύτερα να με έλεγε καμπούρα νομίζω!Γιατί εγώ νιώθω πολύ μικρή ακόμα αλλά αυτό δεν συμβαδίζει με την ηλικία μου!!!Μπορούμε να γίνουμε βαμπίρ να σταματήσουμε το χρόνο;;;αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Λοιπόν ενας τρόπος να ξαναγυρίσετι το Στελένα θα ήταν να κολλήσει ο Στέφαν μαζί με την ελένα στο 1994 και να γυρίσει η Μπόνι πίσω!!!! Αν και συμφωνώ μαζί σου και το ξέρες οτι ο Στέφαν μετά απο αυτά που του έχει κάνει η ελένα δεν πρέπει να ενδώσει! Κανένα απο τα 2 αδέρφια δεν πρέπει να ξαναγυρίσει στην Ελένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. χαχχαχαχα πιο μικρή κι από μένα θα έβγαινες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Είσαι και φοιτήτρια και 21;Εύγε παιδί μου,τα καλύτερα χρόνια.
    Οικονομικά τελείωσα,αλλά τώρα ξαφνικά θα ήθελα να ασχοληθώ με την Φυσική(πολύ αργά) ή με την μόδα ή με κάτι διασκεδαστικό.Πλήρως συνειδητοποιημένο άτομο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Τι "μαχαιριές" μου δίνετε νυχτιάτικα???? Πόσο πόνο να αντέξω???? : "Καλύτερα να με έλεγε καμπούρα νομίζω!".......θα το πάθω το έμφραγμα....δεν το γλιτώνω!!!!
    Πίστεψέ με όσο χρονώ και να φτάσουμε.....πάντα μικροί θα νιώθουμε.....είναι γεγονός!!!!
    Αυτό με το βρυκολάκιασμα,....καλή ιδέα.....για λίγο.....μετά, θα την βαριόμασταν την αιωνιότητα!!!!!!!! -Τοξότης δεν είσαι???-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Ναι ρε συ, με συμφέρουν αυτά τα "μαθηματικά"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Είναι πολύ καλο το έχω ξεκινήσει είμαι στο 1χ7!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. Νομίζω οτι αυτό το τραγούδι το έβαλαν για να δείξουν οτι η σχέση τους έκανε το κύκλο της μ αυτό ξεκίνησε και μ αυτό τελείωσε καιρός να πάνε παρακάτω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Σκορπιός ειμαι.Ξερεις γιατί το λέω;Γιατι ο πατέρας μου απο τότε που πέρασα τα 30 με λέει συνεχώς 40 για να μου υπενθυμίσει οτι μεγάλωσα,πριν φτάσω ακόμα.Και το κάνουν όλοι γύρω μου!!Φτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. ΜΗ μου τα θυμίζεις δε τα χωνεύω καθόλου ποτέ δε τα χώνεψα στη ζωή μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...