Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Τηλεθεαση επεισοδιου 6χ09

Kαταρχας  θελω να ζητησω συγνωμη που δεν ανεβασα τα νουμερα των τηλεθεασεων των 2 προηγουμενων επεισοδιων  αλλα δεν ειχα προσβαση σε υπολογιστη και απο το κινητο η εφαρμογη για να ανεβασεις αρθρο δεν λεει και πολλα... 
Τωρα λοιπον ειναι περιττο να πω πως ΞΑΝΑ  ολα τα νουμερα και των τριων επεισοδιων ηταν  μεταξυ 1.30 και 1.50 εκατομυριων τηλεθεατων...Συγκεκριμενα το επεισοδιο 6χ09 ειχε 1.500.000 τηλεθεατες ενω στα demo  υπηρξε μια αυξηση  της ταξεως 60% ... Τελικα να και κατι καλο .. 
Τωρα οπως βλεπουμε και στην παραπανω  εικονα το επεισοδιο βαθμολογηθηκε με 8.9 στα 10  αλλα απο ενα ξενο site  χαρακτηριστηκε ως πλεον "κουραστικο" 

4 σχόλια:

  1. και όμως τα νούμερα του 6x08 ήταν 1.68,γενικά είναι ικανοποιητικά για 6η σεζόν και θα ανανεωθεί σίγουρα και με τους 3 βασικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρεις κάτι ή υποθετικά λές ότι θα συνεχίσει η σειρά με τους 3 βασικούς..
    Γιατί έχουν πεί για αποχωρήσεις, κάποιος από τους βασικούς. (Από ότι φαίνεται η σειρά σίγουρα θα πάει για 7η σεζόν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα δεν βλέπουν ότι σέρνεται η σειρά;Τι 7η σεζόν θέλουν;;;;
    Έκανε τόση ζημιά η 5η σεζόν που πλέον δεν επανορθώνεται με τίποτα.Όπου φύγει-φύγει οι θεατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υποθετικά τελείως,σε σχέση με ότι βλέπω τα τελευταία χρόνια να γίνεται με τις αμερικάνικες σειρές!! εξακολουθεί να είναι μία από τις 3 πιο επιτυχημένες σειρές του καναλιού και αποκλείεται να τη σταματήσουν τώρα,λογικά θα τους έπεισαν τους ηθοποιοιύς με μεγαλύτερες αμοιβές κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...