Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Arrow: Mid Season Finale για την τρίτη season με ενα ΕΠΙΚΟ τέλος


To sok και τα εγκεφαλικά πολλά! 

 Περισσότερα και απο τα Flarrow Crossover και ας μην το περίμενα... 
Εξάλλου το έχουν συνήθειο στο Arrow να μας λένε κάποια συνταρακτικά πράγματα (σποιλερς) και να γίνονται ακόμα χειρότερα στο επεισόδιο και να καταπίνουμε κουνούπια μύγες και ότι πετάει για μία ώρα που μένουμε με ανοιχτό το στόμα... 
Ελάτε και στην σελίδα μας στο FB για περισσότερα ΕΔΩ


Η Λεγεώνα των Δολοφόνων επιστρέφει στην Starling City και η Nyssa al Ghul δίνει τελεσίγραφο στον Oliver ότι ο πατέρας της περιμένει σε 48 ώρες τον δολοφόνο της Sara αλλιώς θα σκοτώνουν 50 πολίτες της Starling κάθε μέρα. Προς μεγάλη έκπληξή μας βλέπουμε πως μαζί της είναι και ο Masao ο τύπος από τα Flashbacks στο Χονγκ Κοκνγκ


Η Cailtin από τα εργαστήρια STAR (Team Flash) στην Central City έχει βγάλει τα αποτελέσματα του DNA από το βέλος που χτύπησαν την Sara (Canary). H Felicity την παίρνει τηλέφωνο όταν διαβάζει για την επίθεση από τον Zoom στα STAR Lambs στο διαδύκτιο και η Cailtin της στέλνει τα αποτελέσματα.
Η Felicity για να βρει τα αποτελέσματα βάζει τις αναλύσεις DNA στο αναγνωριστικό σύστημα της αστυνομίας. Εκεί δίχνει πρώτη μούρη του Oliver και λέμε κάτι δεν πάει καλά... 


Αμέσως οι υποψίες πέφτουν στην Thea που έχει λογικά όμοιο DNA με τον Oliver. 
Το θέμα είναι πως η Thea σκότωσε την Sara αφού ήταν στο Corto Maltese και ΓΙΑΤΙ;
Η Felicity τότε βρίσκει μια περίεργη πτήση όπου μετά από πολλές στροφές καταλήγει στην Starling City. Ο Oliver σαν Arrow και ο Roy σαν Arsenal βρήσκουν και πιάνουν τον οδηγό ο οποίος επιβεβαιώνει πως ο Malcom με την Thea ήρθαν στην Starling μια μέρα πριν σκοτωθεί η Sara.

 
Ενώ ρωτάει την Thea τι γίνεται ως Oliver και δεν παίρνει απάντηση αλλά πάλι ψέματα, δοκιμάζει το κόλπο που δοκίμασε με την μητέρα του. Να ρωτήσει ως Arrow...  H πάλη μεταξύ Arrow και Thea φοβερή (αν και η Willa Holland θελει λίγη προπόνηση ακόμα για speedy) και η ατάκα ''άσε ήσυχη εμένα και τον πατέρα μου'' φανηκε να πληγώνει τον Oliver.


Από την άλλη ο Ray γίνεται στενός κορσές πάλι στην Felicity και μάλιστα της ανακοινώνει γιατί την παράτησε στα κρύα του λουτρού μετά το φιλί (αχ θα τον σκοτώσω εγώ αυτόν). Είχε λοιπόν και η φάτσα αυτή μια αραβωνιάρα η οποία σκοτώθηκε πέρσυ στο μακελιό που έκανε ο Slade με τους υπερανθρώπους του Miarakuru. Ετσι λοιπόν ένιωσε ενοχές (ακόμα ο χρόνος στο μνημόσυνο δεν έγινε) αλλά δεν πίστευε πως θα νιώσει για άλλη κοπέλα έτσι αλλά ένιωσε όταν φίλησε την Felicity (στης εννια του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι). Μάλιστα της έδειξε και το σχέδιο διάσωσης της Star City (όπως την αποκαλεί) το The A.T.O.M project που όπως φαίνεται μοιάζει απόλυτα με το project OMAC που ξέρουμε από τα comics και είδαμε να γλυκοκοιτάζει ο Ray όταν η Felicity του πήρε αρχεία από έναν κατεστραμένο επεξεργαστή που ήθελε πολύ. (Δείτε τι είναι το OMAC Project ΕΔΩ)


Όταν ο Oliver βλέπει ένα βίντεο από τον Malcom που η αδερφή του η Thea σκότωσε την Sara υπό την επείρια ναρκωτικού φυτού που επιτρέπει να σου κάνουν πλήση εγκεφάλου παίρνει απόφαση να βρει την αδερφή του. Ο Malcom φαίνεται επιτέλους πως δεν νοιάζεται για την Thea απλά αν ο Oliver σκοτώσει τον Ra's al Ghul σε μονομαχία τότε όλοι οι κυνηγημένοι από την Λεγεώνα θα πάρουν χάρη (μαζί και η Thea και ο Malcom).O Oliver πάει στην Λεγεώνα και συναντάει τον Ra's al Ghul ανακοινώνοντας πως αυτός σκότωσε την Sara. Επικαλείται μονομαχία και ο Masao μετά από μια τραγωδία της οικογένειά του που βλέπουμε στα flashbacks μπήκε στην Λεγεώνα του λέει πως δεν θέλει να τον δει νεκρό και ότι έχει 16 ώρες να κανονίσει τους αγαπημένους του και να είναι στην κορυφή ενός βουνού που αν καταφέρει να φτάσει και δεν σκοτωθεί απο την αναρήχηση τότε θα μονομαχίσει με τον Ra's. 


Η πρώτη που χαιρετάει είναι η Thea. Της λέει πως δεν την αγαπάει ο Malcom και εκείνη του λέει να μην την βάλει να διαλλέξει. Ο Oliver της λέει με τον τρόπο του αντίο (σαν να ξέρει ότι δεν θα γυρίσει) και η κάμερα κάνει zoom στα στολίδια με το όνομα του Oliver και της Thea. 

Το επόμενο αντίο ήταν να δώσουν τα χέρια με τον John και τον Roy...........
και..........

η Felicity φτάνει και βλέπει τον Oliver να μαζεύει τα πραγματάκια του και ξεσπάει σε κλάματα. 
Του λέει πως πρέπει να τον σκοτώσει και να μην διστάσει (όπως και έκανε). Ξέρει ότι μπορεί να τον κερδίσει τον Ra's και ότι δεν είναι φονιάς αλλά δεν τον σκοτώσει θα το εκμεταλευτεί ο Ra's (όπως και έκανε)... Ο Oliver της λέει πως ότι και να είναι πολεμάει για δύο πράγματα γιατί δεν μπορεί να μην προστατέψει την αδερφή του και της δίνει ένα φιλί στο μέτωπο... και όταν η Fel ζητάει να μάθει το δεύτερο ο Oliver της λέει Σ' ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Εκείνη μένει κάγκελο.... 


Όλη την διάρκεια του επεισοδίου βλέπαμε και τον Oliver να σκαρφαλώνει στο βουνό.
Όταν έφτασε (το σκηνικό είναι σε αληθινή κορυφή βουνού ο ίδιος ο Stephen δήλωσε πως είχε πολύ κρύο και ήταν βασανιστικό να είσαι και χωρίς μπλούζα) βρήκε κάποιους από την Λεγεώνα εκεί μαζί με την Nyssa, τον Masao και τον Ra's!
Διάλλεξε τα όπλα του και η ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! 


ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΟΚ (όσο να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να πέθανε ή θα αναστηθεί μόνο που το βλέπεις ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΚΑΙ ΣΟΚ)


ΚΑΙ... από τις μεγαλύτερες σκηνές και η καλύτερη σκηνή Olicity ever για εμένα ήταν αυτή... Ο Oliver την ώρα που ξεψυχάει σκέφτεται την οικογένειά του και την μοναδική γυναίκα που κατάφερε να αγαπήσει πραγματικά και ουσιαστικά!!!!


 Εγώ από αυτό το επεισόδιο παιδιά και μετά νομίζω πως το διάλειμα ήταν ότι πρέπει... ακόμα ένα τέτοιο επεισόδιο και ειλικρινά ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΩ!!!!! 


Τώρα τι να περιμένουμε από τα επόμενα επεισόδια.
Σύμφωνα με τον Marc Guggenheim η αντιδράση της Felicity όταν μάθει ότι ο Oliver είναι νεκρός θα είναι ΕΠΙΚΕΣ όπως δήλωσε στο Twitter

Πολλά ακούγονται για το Lazarus Pit. Στα Comics το Lazarus Pit είναι ένα πηγάδι όπου μπορεί να γιατρέψει η να ζωντανέψει τους νεκρούς. Αυτό χρησιμοποιεί και ο Ra's al Ghul στα comics. Βέβαια αυτό έχει βγει επειδή είναι έτσι στα comics αλλά λίγα πράγματα είναι ίδια από τα comics εξάλλου στα comics ο Ra's είναι κακός του Batman και όχι του Green Arrow. Επίσης οι ίδιοι οι παραγωγοί είπαν ότι αφού υπάρχει πλέον το The Flash δεν θα υπάρξουν υπερφυσικά πράγματα στο Arrow. Ποιο πιθανό εγώ θεωρώ λοιπόν να μην πέθανε και ο Masao να τον βρήκε και να τον φροντίσει... θα δείξει.

Μην περιμένεται να δείτε και πολλά στα επόμενα τρεία επεισόδια αφού ο Stephen Amell δήλωσε πως για τα επόμενα τρεία θα βλέπουμε τον Oliver μόνο σε Flashbacks. Μετά την καμπάνια που ειχε κάνει με το μουστάκι φυσικά γύρισε για τα γυρίσματα του 1.13 οπότε ο Oliver θα γυρίσει κοντά μας.

Το επεισόδιο έκανε 3.04 τηλεθέαση και το #ArrowMidSeasonFinale ήταν στην πρώτη θέση Trend Παγκοσμίως την ώρα προβολής αλλά και 10 ώρες σχεδόν μετά την προβολή.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

55 σχόλια:

  1. Κοιτάξτε,....τον χτύπησε από την δεξιά πλευρά.....που σημαίνει ότι δεν τον χτύπησε στην καρδιά,.....αλλά,...του τρύπησε τον πνεύμονα(που είναι μάλλον καλύτερο από το να του τρυπήσει την καρδιά, γιατί θα πέθαινε ακαριαία.).....Βέβαια....θα πρέπει να τον πάνε στο γιατρό....in a flash....αφού και με τρύπιο πνευμόνι.....λίγα είναι τα ψωμιά του....!!!!
    Και εμένα μου άρεσε που πρίν τα κακαρώσει, εκτός από την οικογένειά του, είδε και τη Φελί.......την αγαπάει (το πουλάκι μου).....σνιφ - κλάψ......άντε να "νεκραναστηθεί".....να φάμε και κουφέτα...!!!

    ΥΓ.: Μέχρι τις 21 Ιανουαρίου, είναι ενάμισης μήνας......και μέχρι το 13 επεισόδιο....θα έχουν περάσει 2 μήνες και.........Ας είναι τουλάχιστον ημίγυμνα τα φλασμπάκια,....γιατί.....ααααα...νευράκια - τσαταλάκια...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο εγκεφαλικά;;;Πέφτει από τον βράχο και εκεί τελειώνει το επεισόδιο κι εγώ μένω κάγκελο!!!!!Αχ γιατί;
    Πάντως φοβερό το σκηνικό της μάχης με το χιονισμένο τοπίο.Ο Όλιβερ ήξερε ότι δεν μπορεί να νικήσει.Πήγε για σφαγή πιστεύω για να σώσει την Θία.Και ο Ρα'ς φάνηκε να μην το πιστεύει ότι είναι ένοχος,αλλά έπρεπε να μονομαχήσει μαζί του.
    Αυτός ο άτιμος ο Μάλκομ,πάνω που πίστευα ότι με τον τρόπο του είχε αρχίσει να ενδιαφέρεται για την Θία...
    Αχχχχ.... και αυτό το σ'αγαπώ ήταν αντίο,για αυτό έμεινε αποσβολωμένη η καημένη η Felicity.Please come back Oliver!!!
    Πως θα είναι όταν γυρίσει άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι... στα επόμενα τρεία επεισόδια θα έχουμε να κάνουμε με την άλλη την κλαψιάρα την Λορελ και πως θα γίνει η Μπλακ Καναρι νομιζω κιολας οι φωτος με την στολη που είχαν βγει είναι από το 10ο επεισόδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αστα.... βασικά για κάποιο λόγο φάνηκε πως ο Ra's και να μην ήταν ένοχος θα έβρησκε έναν τρόπο να προκαλέσει τον Oliver... Εξάλλου αυτό που είπε ο Malcom στα πρώτα επεισόδια είναι αλήθεια... ο Ra's δεν την συμπαθούσε την Sara επειδή την αγαπούσε η κόρη του... + ότι τον Malcom τον θέλει η Λεγεώνα επιδή το έσκασε από εκείνους όχι επειδή σκότωσε την Sara... φάνηκε η υποκρισία του Ra's και κατάλαβε όπως είπες ότι δεν το έκανε... απλά ήθελε για κάποιο λόγο να σκοτώσει τον Oliver... θα έχουμε και συνέχεια έτσι και αλλιώς...
    Ο Marc Guggenheim είπε το γράφω κιόλας στο ποστ... οι αντιδράσεις της Felicity μόλις μάθει ότι ο Oliver είναι νεκρός θα είναι ΕΠΙΚΕΣ!!! πφφφ περιμένω πως και πως!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dino αυτός ο Ra's δεν μοιάζει και πολύ με πατέρα της Νίσα ηλικιακά.Εμένα ωραίος γκόμενος μου φάνηκε.lol!Είμαι καλά γιατρέ μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλός είναι ρε ναι... εεεε ναι το είπε και μόνος του... 67 χρόνια έχει να τον προκαλέσει κάποιος άρα είναι πάνω από 80... για αυτό μερικοί άρχησαν να λένε για το Lazarus Pit

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή, θα είναι η....."Κλάψ - Κοτούλα".....ή....μάλλον.....η..."φημισμένη περδικούλα" (αφού τα "τσούζει" κιόλας), στο πιο...κλαψό...."τέτοιο".....!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά "κρατιέται" ρε συ, ο "πουρός"....τι να πίνει...???...να μας δώσει κι εμάς...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τώρα δεν τα τσουζει και ευτιχως με την μεταμορφωση του σωτηρως που επαθε και θα γινει σε 10 επεισοδια μπλακ καναρι σταματησε την κλαψα... είναι κάπως ποιο χωνευτική τώρα... εντάξει δεν βοηθάνε και οι υποκριτικές ικανότητες της Kattie Cassidy να χωνευτή η Laurel... ενώ άλλες φορές το παίζει καλά το εργάκι εκεί που βάζει τα και καλά κλάματα είναι για γέλια... δεν είναι και η θεά της υποκριτικής... βέβαια στις Badass σκηνες τα κατάφερε καλά υποκριτικά αφού έχει και παρελθόν στο supernatural αλλά και πάλι... με ένα καλοκαίρι γυμναστική δεν γίνεσαι και μπλακ καναρι... εδώ η ίδια είπε πως και στις ποιο απλές σκηνές μάχης βάζουν την κοπελιά που την τουμπλάρει... τώρα να πάει να δώσει μια σφαλιάρα η μπλακ καναρι και να ξέρεις ότι είναι κασκαντερ είναι γελοίο... αλλά τι να κάνουμε... πάντως μου άρεσε με την στολή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι και εμένα μου τη "σπάει" η Λόρελ.....όλο μύξες ρουφάει...!!!!......Τώρα που θα αρχίσει κι αυτή τα...."ηηηη-χα".....μπορεί και να τα κόψει τα χαρτομάντηλα.....!!!!!
    Τι θα γίνει όμως με αυτό το πράγμα στο εργάκι...?? Όοοοολοι θέλουν να γίνουν "νίντζες", πια...??....Και στο τέλος ο Όλιβερ τι θα γίνει ?? Ο τελευταίος σαμουράης...???....Εγώ πάντως, δεν θέλω να γίνει και η Λόρε-ά-λ "κουνγκ-φου-τζού"(μας φτάνει που κάνανε το σπίντι....χελωνο-νιντζάκι..!!).....ας φέρουν πίσω εκείνη την μουρλή....την κόρη του αρχιμαφιόζου ντε....το Λενιώ (τι θα γίνει με αυτό το όνομα???...πόσο θα μας κυνηγάει...??).......να γίνει μέλος της δέκατης σταυροφορίας των...."ξξξξ-πίου-μπσσ-μπαμ-μπουμ-αααα-κι-αααα-ηηηηη-χα......σώστε την πόλη απ' τους εχθρούς"...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό είναι δικό μου το έκανα εγώ για δείτε και πείτε μου αν σας αρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να να να είπα και εγώ να τιμίσω την Ελληνική Olicity κοινότητα ... ελπίζω να σας αρέσει το βιντεακι μου... δεν είναι τίποτα σπουδαίο αλλά... είναι Olicity.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο Ντι, διάλεξες πολύ ωραίες σκηνές,....και οι δυό τους είναι πανέμορφοι....!!!! Να έβαζες και καμιά....χωρίς μπλούζα....(έκτος από την τελευταία)....!!!!
    Αν μου επιτρέπεις μόνο μια παρατήρηση.....:...Η Γουίτνευ μόνο δεν μου πολυάρεσε...!!! Έπρεπε να πάς με άλλο τραγούδι..!! -Δεν παρεξηγιέσαι έτσι???-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ντινο πολυ ωραιο το βιντεακι ανεβασε το και στην σελιδα του stephen στο facebook να το δει (κατι ασχετο τι εγινε με το τσατ μας αφησε χρονους δεν το εμφανιζει στο μπλογκ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχεις πολλές και καλές σκηνές,αλλά θα συμφωνήσω κι εγώ με την ioanna για το τραγούδι.Ήθελα κάτι άλλο,όχι Γουίτνευ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τωρα το εψαξα και εγω δεχτηκε επιθεση απο καποιους λενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και το ez.tv και αλλα πολλα αστα σχολιασαμε αρροου στο τσατ και το καταστρεψαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χαχαχαχααχα δεν εμπαινα που δεν εμπαινα εγω τωρα καταστραφηκε τελειως :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αφιερωμένο στις αδερφές "Καναρινί"......εεεε ρεεεε Γλέντιάαααα...!!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=rgqRdLpeipY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. έχει πρόβλημα το site μάλλον γιατί και σε άλλα sites που είχαν το συγκεκριμένο chat δεν μου το εμφανίζει και εμένα... αν δεν λυθεί το πρόβλημα σύντομα θα βρω μια λύση! Πριν σας αφήσω για κανά οχτάμηνο από του χρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εννοείται πως όχι... συνήθως τα διαλέγω με βάση τους στοίχους έχω ακόμα ένα βιντεάκι αν δείτε στο κανάλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πάλεψε και τέλειωσε την πρώτη σεζόν... η δεύτερη είναι επική... στην τρίτη απλά παθαίνεις πολλά εγκεφαλικά σε κάθε επεισόδιο.... ειναι κάτι παραπάνο από ΕΠΙΚΗ!!! Όσο για το Supernatural δεν εχει και λίγο στο Arrow της δύο πρώτες σεζόν... από την τρίτη δεν έχει γιατί κάνανε φέτος το spinoff το The Flash και όλα τα υπερφυσικά είναι εκεί... ξεκίνα και θα είμαστε εδώ να σχολιάζουμεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το Arrow θέλει λίγο αντοχή στην αρχή αλλά από τα μέσα της πρώτης σεζόν παίρνει στροφές. Πόσο μάλλον η δεύτερη και τρίτη σεζόν που είναι κορυφή! Σειρές με υπερφυσικά στοιχεία κτλ. Μου έρχονται τα Penny Dreadful που είναι φοβερό και το American Horror Story με στοιχεία Θρίλερ όμως. Από πιο ανάλαφρα το Teen Wolf(Μην κοιτάς τον άθλιο τίτλο πολύ καλό!) και τα Αγγλικά Misfits & Being Human!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και το The 100 μπορεί να σ'αρέσει φέρνει αρκετά στο walking dead!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είδα και το άλλο βιντεάκι σου,...Μπράβο ρε συ Ντι.....διαλέγεις τις πιο ωραίες σκηνές.....και το τραγούδι πολύ καλύτερο...!!!!

    ΥΓ. Είδα και τον Φλασάκη.......τι γλυκούλης που είναι....τρέλα...!!!! Πολύ μου άρεσε....και τα κροσ-όβερ....και της Φελί....και της ομάδας Άροου.....φοβερά...!!!.......Είναι βέβαια λιγάκι πιο.....λάιτ ο Φλασάκης, σε σχέση με το Άροου, που είναι πιο.....ντάρκ....θα μπορούσα να το πώ.....αλλά, πολύ καλό εργάκι και αυτό...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ναι το Arrow είναι ποιο dark ... αλλά και το Flash καλό είναι... τώρα κάτι λέγετε από μια φωτογραφία που ανέβασε ο Stephen Amell ότι το επόμενο crossover θα είναι ο ξάδερφός του που κάνει τον Firestorm στο Flash o Robbie Amell στο Arrow... άντε να δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. penny dreadful h arrow les?to ahs k to tw ta vlepw kala einai.to the 100 to skefthka alla 8elw na dw an 8 parei epomenh sezon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ti uperfusiko stoixeio exei?eixa thn entupwsh oti den exei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χμ, είναι αρκετά διαφορετικές σειρές μεταξύ τους!
    Το Penny dreadful είναι καθαρά σειρά φαντασίας και τρόμου με γοτθική ατμόσφαιρα και μια φοβερή Eva Green που μαγνητίζει με την ερμηνεία της. Έχει μόνο 10 επ. την νέα σεζόν θα την δούμε κάπου μέσα στο 2015. To Arrow αντίθετα είναι μια σειρά δράσης που βασίζεται σε κόμικ και όσο προχωράει γίνεται όλο και καλύτερη. Μάλλον θα έλεγα να δώσεις μια ακόμη ευκαιρία στο arrow και αν δεις ότι δεν...πιάσε το Penny! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ok 8a dokimasw to arrow tote mesa stis epomenes meres.se violence k tetoia fantazomai einai epipedo tvd etsi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σειρά με σουπερ ηρωες είναι... υπερφυσικοι δεν είναι μονο οι βρικολακες και οι λυκανθρωποι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. αχαχαχαχα ομορφοσογο ναι ναι! Κριμα και το TTP πολύ καλή σειρα... τώρα ο RObbie βγάζει και ταινία μεσα στο 15 κομωδία... εγώ ρε τον είδα πρώτη φορά πιτσιρικι σττην ταινία American Pie... έχει καμια 6-7 χρόνια... καλό θα είναι να δουμε τα ξαδερφακια παντος μαζι καλη φαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ennoeitai oti den perimenw na dw vrikolakes k lukan8rwpous mono otan lew uperfusiko.nai gia to flash to exw proseksei einai enas pou trexei grhgora,apla nomiza oti sto arrow eixan human powers.tespa ok euxaristw!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σχετικά! Έχει πολλές σκηνές μάχης αλλά όχι πολλά αίματα κτλ. Πάντως γενικά είναι Πολύ πιο ενήλικο από το TVD σαν σειρά. Στην πρώτη σεζόν μπορεί να σαπουνίζει λίγο αλλά από τις επόμενες απαλλάσσετε εντελώς από αυτήν την εικόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ναι κρίμα για το "Δε τομόροου πήπολ".....εγώ πέρισυ έβλεπα και το "Ντράκουλα", που κόπηκε κι αυτό, και μου άρεσε....
    Αααα, βλέπω και το "Γκρίμ".....πολύ καλό κι αυτό.....το έχεις δει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μου είπε ένας φίλος να δω το "Sleepy Hollow".....το έχει δει κανείς???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έχεις δει το "Grimm"???........κάθε Παρασκευή στο NBC.......είναι αστυνομικό-υπερφυσικό.......παίζει φέτος ο 4ος κύκλος......εμένα μου αρέσει πολύ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. όχι... ακόμα και ούτε το κόβω σύντομα... τον άλλο μήνα σας αφήνω για ένα διάστημα... ο ελληνικός στρατός με καλεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Έλα ρε συ Ντι.........θα υπηρετήσεις την μαμά-πατρίδα????........θα κοιμάμαι πιο ήσυχη τώρα που θα μας "φυλάς" εσύ....!!!!!!........αν και.......θα μου λείψεις,.....για να πω και την αλήθεια μου.........!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. εεε όχι μέχρι και την δεύτερη σεζόν που δεν υπήρχε το φλασ κάτι υπερφυσικούλια όπως τον Deathstroke κτλπ τα έχει...
    Τώρα αν στα γούστα σου είναι υπερφυσικα με βρικόλακες κτλπ το Arrow έχει δράση .... αν σου αρέσουν τέτοιες σειρές δώσε της μια ευκαιρία από την δεύτερη σεζόν και τώρα η τρίτη είναι επικές αν όχι μην χάνεις χρόνο... ξεκίνα το Penny Dradfull πολύ καλό, Teen Wolf μεγάλο κόλλημα, και άλλες τέτοιες... Salem αν και κόπηκε δες, The Strain αν και στο τέλος χάλασε... μόνο το τελευταίο μετά ήταν πολύ καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. To mirakuru σε όλη την δεύτερη σεζόν... μια ουσία που δείνει υπερδυνάμεις στους ανθρώπους που το δείνεις (αν ζήσουν) και τέτοια μικρόυπερφυσικούλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλή σειρά! Είχα δει πέρσι τον πρώτο κύκλο! Έχει όλα τα στοιχεία να σε καθηλώσει, λίγο fantasy, λίγο horror, λίγο adventure, μαζί με καλό χιούμορ, ωραίους διαλόγους και φοβερή χημεία ανάμεσα στους πρωταγωνιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ααααα, ωραία.......θα το δω τώρα που έχουμε διακοπή από τα δικά μας...!!!....Θένκς...!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δείτε αυτό το φανταστικό βιντεάκι.....
    https://www.youtube.com/watch?v=L4FzKGtgdJQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. to penny dreadful den to exw dei k mou kinhse thn periergeia,mou to proteine k h lena apo katw alla 8a dokimasw to arrow prwta.
    teen wolf eixa faei k egw ena psiokollhma sthn 2h sezon k sto 2o meros ths 3hs(gt agapaw evil stiles an k den htan autos!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Να σου πω την αλήθεια μου,......στην ελικία μου,........δεν νομίζω ότι θα "αντέξω" κι άλλον Στήβεν Αμέλ,........θα πάθω και τίποτα.....και θα με τρέχουν...!!!!!!...........τον ξέρεις τον.....γεροντο-έρωτα...που λένε...???.....Αλήθεια λένε...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. h prwth sezon wraia h deuterh etsi k etsi.dokimase thn!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. oxi den thn exw dei.8a thn exw upopshn mou an den m aresoun ta alla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. αχ όχι άλλο Olicity βιντεακια τα εχω παίξει....

    + δείτε το The Anomaly με τον Ian... καλουτσικο και επιτελους Ian εκτός Damon ρόλου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πω...πω...ρε συ Ντίνε.....τι "καίς"...???....."'Αρπαξες" με τη μία...!!!......ειρωνικά το είπα βρε....για αστείο.....για να σε πειράξω και να γελάσουμε...!!!!......Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα όσα "έσουρες" στο......γκούχου-γκούχου κράτος(ο θεός να το κάνει) μας......και να ήταν και το μοναδικό παράλογο.....πάει στο διάλο.....εδώ δεν "κουτάμε"....ούτε με γρίπη να αρρωστήσουμε.......εδώ τα παιδιά μας....με το ζόρι μαθαίνουν τα ελληνικά(και τι ελληνικά.......τα εξευρωπαϊσμένα(μη χ#σω).......εδώ όλοι οι νέοι είναι άνεργοι......και ακόμα και εμείς που δουλεύουμε.....δεν πρόκειται να δούμε σύνταξη....ούτε με τηλεσκόπιο....κι άλλα....κι άλλα.....ας μην αρχίσω κι εγώ...!!!!!!
    Αφού όμως ρε φίλε θα είσαι λούφα όλη μέρα.....μη μιλάς καθόλου......πάλι καλά...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. εγω τωρα ξεκινησα να βλεπω τη σειρα, ειμαι στη πρωτη σεζον αλλα πιστευω θα προλαβω να φτασω τη τριτη μεχρι να ξεκινησει το δευτερο μισο. Παντως αυτο το Λενιω εγω το αγαπαω, μου αρεσαν πολυ σαν ζευγαρι στη πρωτη σεζον, η δυναμικη που βγαζουν μαζι. Περιμενω ποτε θα την ξαναδω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. εεε ναι λουφα δεν λες τπτ αχαχαχα...
    αχχχ δεν μπορώ ρεεεε όταν είναι για τέτοια μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφαλι.... δεν υπάρχει ποιο άσχημο πράγμα από το να αφίνεις τα παιδιά χωρίς όνειρα... χωρίς μέλλον... άστα άστα... αν πιάσουμε αυτή την συζήτηση δεν θα σταματήσουμε ούτε σε πέντε χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...