Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Arrow: Το νέο trailer για το Mid-Season Finale κόβει την ανάσα.


Καταρχάς με διαφορά 20 ψήφων (31 υπερ 9 κατά) στην ψηφοφορία θέλατε άρθρα για το Arrow! Σας εεξήγησαότι θα είναι περισσότερο σχολιασμού παρά ενημέρωσης που θα υπάρχουν παραπομπές σε άλλα ελληνικά sites. Όσοι ψηφίσετε όχι μπορείτε να τα προσπερνάτε και φυσικά δεν θα σταματήσουν να υπάρχουν και VD άρθρα! 



Στα δικά μας...
Ένα νέο trailer ανέβηκε στο Tumblr με νέες σκηνές του 3x09 του Mid-Season Finale επεισοδίου του Arrow.

Στα δύο crossover επεισόδια της περασμένης βδομάδας είδαμε την Felicity να ζητάει από την Cailtin (Team Flash) να ερευνήσει κάποια δείγματα από τον θάνατο της Canary στα εργαστήρια STAR στην Central City! 

Από ότι φαίνεται τα αποτελέσματα έφτασαν και είναι ανατρεπτικά χωρίς καμία λογική... 
Από ότι φαίνεται (τουλάχιστον στο trailer) ο Oliver σκότωσε την Sara. Τον βλέπουμε μάλιστα να το ανακοινώνει και στην Λεγεώνα τον Δολοφόνων. 
To γιατί και αν πραγματικά την σκότωσε (που δεν το πιστεύω) δύο μέρες ακόμα υπομονή για να το μάθουμε! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΕΔΩ
 

24 σχόλια:

  1. Φίλε Ντι???? Που είσαι?
    Είδα εχθές το βράδυ το τελευταίο επεισόδιο του 2ου κύκλου........καλά, εεε, τι επεισοδιάρα ήταν αυτή???
    Περιττό να σας πώ πως "ψάρωσα" και πολύ μάλιστα στην φοβερή σκηνή Όλιβερ - Φελίσιτι...... : "So, he took the wrong woman"......."I love, you"....."Do you understand?"........σταμάτησε η καρδιά μου......και μετά......"ντάμ ιτ"...!!!...ξενέρωσα.....!!...."Νέβερ μάιντ" όμως,.......Olicity.....και τα μυαλά στα κάγκελα...!!! Πάω να δώ και τα "παρακατιανά", για να σας φτάσω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ξενερώνεις καθόλου!Ξεκινα τρίτο κύκλο και δεν σου λέω τίποτα για να τα δεις μόνη σου....,
    Σοβαρά ο Όλιβερ σκοτωσε τη Σάρα;;;;Ουαουυυ,ανατρεπτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είδα το πρώτο.........καλά ο Όλι....είναι για "μπάτσες"......Αφού την αγαπάς βρε "σκούφε"......πάρτο το κορίτσι..,...να τελειώνουμε.....αφού κι αυτό το ψυχάκι......λιώνει...!!!!.....Άντρες....τι να πείς...??
    Καλά αυτήν την Σάρα....τι κουλό....πως την "ξεκάνανε" έτσι....??.......Ναι καλά όμως, σιγά να μην την σκότωσε ο φίλος μου!!!! Δεν το πιστεύω......αρνούμαι....(είναι που γίναμε και φίλοι)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ δεν πιστεύω να την σκότωσε.Αρχίζω να πιστεύω μήπως ήταν η αδερφή του.
    Ο παραγωγός είναι Olicity shipper,οπότε μην αγχεσαι.Πρέπει να το παιδέψουν λίγο για να κρατήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσύ χθες είδες το τελευταιο και ξενέρωσες εγώ είδα το Mid Season FInale και είμαι σαν μπαγιατικο μύδι... τρέξε να μας προλάβεις έρχεται spoiler post τελικά όπως είπε η φίλη μας η αδερφή του την έκανε την δουλειά με την sara υπό την εποίρια ναρκωτικού που της έδωσε ο Malcom... άστα τρεχαααα (είπε και ο Oliver σ αγαπω στην Felicity) αν δεν το έλεγα θα εσκαγα αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι, έτσι φίλε μου......δώσε μου λόγο για να ζώ!!!!!!....Ολίσιτι φορ έβερ...!!!!
    Και εγώ αυτό το μικρό υποψιαζόμουνα......τι "διάλο".....την είδε και ο "σπίντις"....."χελονο-νιντζάκι"??...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ασε το εβλεπα λαιβ 3 η ωρα το βραδυ και μετα δεν μπορουσα να κοιμηθω στην δουλεια σαν μπαγιατικο μυδι πηγα με μιση ωρα υπμνο.... είχαμε και ArrowVsThea scene... αστα σου λεωωωω αντε πόσα σου έμειναν ακομα 8; 9;
    Ειδατε που σας ελεγα για Arrow; Πήρε ξανά νόημα η ζωή σας αχαχαχαχα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλέ, έχω δει μέχρι και το 5. Καλά....η μάνα της Φελίσιτι......όλα τα λεφτά...!!! Τέσσερα επεισοδιάκια μου έμειναν ακόμα.....θα δω και κανα-δυο τώρα..!!! Τον Φλάς θα τον ξεκινήσω μετά το arrow.....μέχρι να ξαναδείξει νέο επεισόδιο....προλαβαίνω!!!
    Ναι ρε συ Ντι, είχες δίκιο....μας χρειαζόταν λίγο "ξέσκασμα" μετά τη "φόλα" των τελευταίων 2 σεζόν του TVD....Ολίσιτι = λάβ φορ έβερ.....όχι οι ανωμαλίες της μανταμίτσας....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. file mou dinos eida to mid season kai exw trela9ei auth th stigmh. den mporw na pistepsw auto pou egine. 3erw oti den kanei na to pw gt 9a xalasw to nohma opote 9a to pw plagia. den pistevw auto pou egine sthn teleutaia skini. 9a valw ta klamata alh9eia.. pes mou oti einai psema kai oxi alh9eia!!!!!!!!!!!!!!!!! vasika sigoura psema 9a einai gia profanh logo pou den kanei na pw alla den mou arese ka9olou!!!!!!!!
    vlepw th seira edw kai 1 xrono kai exw kollhsei para polu!!!!!!!! respect se olous pou prospa9oun gia na vgei auto to apotelesma!!!!!!!!!! pleon me to vd exw 3enerwsei kai den 9elw na to vlepw ka9olou!!!!!!! alla to arrow einai fantastiko! se krataei se agwnia se ka9e epeisodiio kai perimeneis me anupomonisia na deis ta epomena. makari na mhn exei ginei auto pou fovamai alh9eia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε παιδια αληθεια μου κινησατε την περιεργεια... θα το ξεκινησω κ εγω. Παντως το επισ τιυ φλας τα σπασε... καταενθουσιαστηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά μη τα ρίχνετε έτσι τα σπόιλερ κάντε υπομονή τελειώνω το έγκλημα και τιμωρία και πάω για ολισίτυ ολοταχώς χχαχαχχα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Dino τι επεισοδιάρα ήταν αυτή;;;;Όταν τελείωσε έμεινα με ανοιχτό το στόμα!!!!Όχι,όχι,όχι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και 'γω.....τρώω μύγες...!!! ΟΧΙ...ΟΧΙ...ΟΧΙ, κι εγώ....Δεν μπορεί.............Τι μου κάνατε????......Τα είδα όλα μαζεμένα......και τώρα θα πρέπει να περιμένω έναν ολόκληρο μήνα????......Ντάμ ιτ...!!!
    Άτιμε Ντι....θα σε "φάω"...!!!!
    ΑΥΤΑ είναι μίντ σίζον φινάλε, μαντάμ-Τσούλιιιιιιιιι.....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγάααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ ακόμα να συνέλθω ρε και βάζω τώρα και φωτογραφίες στην σελίδα είμαι σαν κουνουπιδι παραβρασμένο.... μονο μιν σιζον φαιναλ? τα κροσοβερ? γεματα ολοκληρα επεισοδια κροσοβερ? οχι πεντε λεπτα με δυο ατακες και νομιζω εκανα κροσοβερ ...... πω η ευτιχια μου δεν περιγραφεται που το βλέπουμε όλοι τώρα (και η Ειρηνουλα σε λιγο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι να πρωτο πεις... όλα τα είχε... ΟΛΑ! Ερχετε ποστ καντε υπομονη μεχρι αύριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. να ρωτησω το gotham city το βλεπει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι ρε συ, το σωστό κροσ-όβερ, θα πρέπει να έχει την έννοια της αλληλεπίδρασης, ότι κινούνται και ζούν οι χαρακτήρες των έργων στον ίδιο χρόνο, παρόλο που είναι σε άλλον τόπο.....και ότι θα συναντιούνται και κάποιες φορές......με κοινό κώδικα "δραματουργίας" και επικοινωνίας.....δεν ξέρω αν κατάλαβες τι θέλω να πώ.....(έχω ένα πρόβλημα σε αυτόν τον τομέα...!!!)......το λάθος κροσ-όβερ, από την άλλη,.....είναι οι ξεπέτες των τριών λεπτών -που με τίποτα δεν μπορεί αυτό να οριστεί κροσ-όβερ, κι ας χρυπιέται όσο θέλει η Μαντάμ......"φραπές....δεν γίνεται"- .......κλάιν - μάιν...!!!!!
    Άντε να συγχρονιστούμε όλοι, να πούμε και καμιά "κοτσάνα" για το καινούριο "κοσκινάκι" μας!!!!!!!!!

    ΥΓ.: Πάντως στον τρίτο κύκλο......δεν τη βγάζει και πολύ την μπλούζα ο φίλος μου........θα τον μαλώσω...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. πρόλαβε; να οριστε απροπονιτος μου πηγε στον Ra's και έφαγε τα μούτρα του χαχαχαχα σε κατάλαβα και συμφωνώ σε όλα τα παραπάνω φιλενάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω εννοειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τον εριξαν πολυ τον ολιβερ στη μαχη με τον ραζ. αφου ουτε να τον πετυχει δεν μπορουσε παραπατουσε. εχει δωσει πολυ δυνατοτερες μαχες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κουράστηκε μωρέ ο καημενούλης.....αφού σκαρφάλωσε τον Όλυμπο,...τον Κίσσαβο,....τον Παρνασσό....και την Γκιόνα, για να πάει να πλακωθεί με τον.....ηηηηη-χα...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να μας αφήσουν να....βράζουμε στο ζουμί μας ήθελαν......και τα κατάφεραν...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...