Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Χαμός με την gay σκηνή στο The Originals κυρίως από Ελληνες Fans.


Μήνυμα χωρίς χρέωση... για όλους όσους δεν έχουν την κατάλληλη ανατροφή, παιδεία και εγκέφαλο... 

Ειλικρινά ντρέπομαι για όσα σχόλια διάβασα κυρίως Ελλήνων αναγνωστών. Θέλω να πω κάποια πράγματα λοιπόν σε αυτούς... 

Η σειρά δεν είναι gay επειδή έχει δύο χαρακτήρες γκέι που φιλιούνται; έχει και άλλους 50 χαρακτήρες straight που έχουν πάει όλοι με όλους και στο Originals και στο TVD. Αυτό δηλαδή είναι ποιο φυσιολογικό που όλοι γνωστοί και φίλοι γνωρίζουν την π@υτσ@ και το μ@υνι του άλλου επειδή είναι ετεροφυλοφυλα sex scenes. Έτσι; Ωραία...
ΕΛΕΟΣ... να κράζουν μια γκέι σκηνή τα ψευτοαντράκια... που αν ήταν δύο γυναίκες που φιλιούνται θα είχε πάρει φωτια η χούφτα τους... αλλά αυτό είναι το πρόβλημα μερικών... έχουν κολλήσει εδώ παρέα με την χούφτα τους! Κανείς δεν προσπαθεί να σας πείσει ότι αυτό είναι φυσιολογικό... οι άνθρωποι αυτοί έτσι γεννιούνται, δεν έχουν επιλογή... και εφόσον εσύ και αυτός γεννηθήκατε με τον ίδιο τρόπο, έχετε τα ίδια δικαιώματα τότε είναι φυσιολογικό. Εδώ δεν σας έμαθε η μάνα σας και μπαμπάς σας (για το ελληνικό σχολείο δεν το συζητώ) περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα προσπαθήσουν να σας πείσουν στην σειρά; αχαχαχαχα 
Ειλικρινά δεν ξέρω να σας λυπάμαι ή να χαίρομαι με τα χάλια σας; Γιατί στην ζωή σας θα συναντήσετε και θα χρειαστείτε τέτοια άτομα... θα είναι αφεντικά σας, δικηγόροι σας,  φίλοι σας... πιστεύεται λοιπόν πως θα πάτε μπροστά με τέτοιες αντιλήψεις περί μη φυσιολογικών ανθρώπων λόγο ομοφυλλοφιλίας; ή θα το παίξετε άνετοι και κουλ στο αφεντικό σας γιατί παίρνετε καλά λεφτά; γιατί τότε εκτός από ρατσιστές και άτομα δίχως παιδεία  θα είστε και ποιο άνανδροι και από τα αγοράκια που φιλιούνται... ειλικρινά λυπάμαι...

Όλοι έχουν τα ίδια δικαιώματα στον πλανήτη Γη μα οι gay έχουν τα λιγότερα. 
Όλοι έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις μα οι gay έχουν περισσότερες.
Όλοι αναπνέουμε το ίδιο Οξυγόνο σε κάποιες χώρες οι gay σταματούν να αναπνέουν. 
Από ότι δημιουργηθήκατε εσείς δημιουργήθηκαν και αυτοί (πες το θεό, πες το Big Bang). 
Στην τελική όλοι άνθρωποι είμαστε αλλά στις εξαιρέσεις μπαίνουν οι gay!

Λοιπόν μέχρι και στις μέρες μας δεν υπάρχει ισότητα, Μπορείτε να χαίρεστε. Αφήστε όμως όσους ασχολούνται με την τέχνη να προσπαθούν να κάνουν το σωστό ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!   


Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας
~ DinosSK

90 σχόλια:

  1. Dino και εγω έκραξα την σκηνή όχι όμως γιατί ήταν γκει απλώς γιατί δεν χρειαζόταν ο κόσμος περιμένει τόσες σκηνές φιλιού απο ποσά ζευγάρια και αυτό μας το έδωσε με την μια!
    Έλα ρε Ντινο αυτό σκριβως το ντόρο ήθελε μπας και τραβήξει λόγο κοινό γιατί σου λέει χανόμαστε!
    Όσο για κράξιμο που φάγανε εν μέρει κάπου είναι φυσιολογικό μπορούσαν να κάνουν κάπως την σκηνή να μην φανεί τόσο έντονο το φίλι εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει σαν εικόνα ούτε άντρες ούτε γυναίκες να βλέπω να φιλιούνται δεν βλέπω κάτι σεξυ σε αυτό,
    Δεν το υεωρω φυσιολογικό αλλα ούτε κατακρίνω τα γούστα κάποιου αλλα δεν θέλω μα μου λανσάρουν σε τηλεόραση και σε οποιοδήποτε ΜΜΕ οτι δεν είναι κακό μην τρελαθούμε!
    Εχω πολλούς φίλους ομοφυλοφιλους και άντρες και γυναίκες και είναι πολυ καλητερη απο πολλούς και καλα στρειτ που ξέρω , το θέμα είναι να μην ισοπεδώνουμε οτι φυσιολογικό έχει μείνει στον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λες Ντίνο ο καθένας έχει την άποψή για το τι θεωρεί φυσιολογικό εγώ μπορεί να μην έχω φίλους γκέι αλλά δεν είμαι τόσο εχθρική μαζί τους μπορεί να σχολίασα τη σκηνή τη συγκεκριμένη αλλά δε το σχολίασα επειδή ήταν φιλί γκέι αλλά επειδή περίμενα άλλο ζευγάρι να φιληθεί κι άλλο φιλήθηκε . Ο καθένας έχεις τις σεξουαλικές του προτιμήσεις σέβομαι τους ομοφυλόφιλους στο σημείο που δε με προσβάλλουν ούτε εμένα ούτε την αισθητική μου σ αυτό όμως που είμαι κάθετη είναι στην υιοθεσία παιδιών δε θέλω να βλέπω ομοφυλοφιλικά ζευγάρια να υιοθετούν παιδιά δε το βρίσκω σωστό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα χαλάει την αισθητική σου φυσικά εφόσον η gay κοινωνία θεωρείται μειονότητα... και αυτό οφείλεται και στους ίδιους τους gay που από μόνοι τους μερικοί από την μία φωνάζουν για τα δικαιώματά τους και από την άλλη στιρίζουν gay cafe, gay clubs λέγονταις πως είναι τα καλύτερα... και το αστείο είναι πως τα μαγαζιά αυτά τα έχουν gay άτομα τα οποία όχι μόνο δεν παλεύουν για τα δικαιώματά τους αλλά ''ανάβουν'' τα αίματα αφού το χρήμα μπαίνει ανάμεσα... υπάρχουν δηλαδή και από τις δύο πλευρές λάθοι... και όσο υπάρχουν διακρίσεις και από τους ίδιους τους gay δεν πρόκειται να έχουν ποτέ τα ίδια δικαιώματα με όλλους. Αν γεννιόσουν και μεγάλωνες με την ιδέα του ότι δεν είναι άσχημο, δεν θεωρείται ανωμαλία ή κάτι μη φυσιολογικό δεν θα χαλούσαι την αισθητική σου...
    Το να μην σε προσβάλουν εννοείται... εξάλλου υπάρχουν και πολλοί straight που βιάζουν κάθε ηθική και κάθε εξιοπρέπεια μόνο που κυκλοφορούν... αυτό είναι θέμα ''γιατί τον αφίνετε να κυκλοφορεί άδετο αυτόν/ή'' δεν είναι θέμα ομοφυλλοφιλίας.
    Για την υιοθεσία παιδιών στις μέρες μας και εγώ δεν το θεωρώ σωστό για τον λόγο που είπα παραπάνω... δεν είναι έτοιμη η κοινωνία για κάτι τέτοιο και δεν ξέρω αν είναι και ποτέ... εάν ο κόσμος μεγάλωνε να έβλεπε ως κομμάτι της κοινωνίας μας και τους gay δεν θα μεγάλωνε το παιδί για να αντιμετωπίσει μια κοινωνία άνισων δικαιωμάτων οπότε δεν θα το θεωρούσα και λάθος (δλδ τώρα θα αντιμετωπίζει τον χλευασμό και την ταπείνωση στο σχολείο αν και οι γονείς του μπορεί να του δώσουν αγάπη παραπάνω και από οποιοδήποτε στρειτ ζευγάρι ενώ αν τα πράγματα ήταν όπως είπα θα θεωρούταν ένα τυχερό παιδί με θαυμάσμιους γονείς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σεβασμός στην διαφορετικοτιτα όλοι ημαστε ίσοι στην αγαπη, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας παιδιά αρα είναι λογικό να αναφέρονται σε σειρές βιβλία και δεν βρήκα τίποτα προκλητικό να πατε να δείτε αλλες σειρές η ταινίες που η σκηνές με gay λεσβιες τρασεξουαλ θέλουν κατά κόρον να προκαλέσουν το μάτι του θεατη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ σ αυτό που λες οτι όντως δηλαδή υπάρχουν κάποιοι στρέιτ που ντροπιάζουν τη κοινωνία μας περισσότερο απ οτι κάποιοι ομοφυλόφιλοι όπως για παράδειγμα οι βιαστές ή οι παιδεραστές αλλά αυτοί είναι ένα άλλο κεφάλαιο που καλύτερα είναι να μη το ανοίξουμε αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι οτι πρέπει να σεβόμαστε τη διαφορετικότητα του άλλου κι οτι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα στην αγάπη ανεξαρτήτου φύλου ,φυλής χρώματος κτλ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. που να δουν την σειρά Faking It στο MTV αχαχαχαχαχαχαχα
    Αυτό που εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι όλοι οι ψευτόμαγκες αν δουν λεσβίες να φιλιούνται τους φτάνει μέχρι τα αφτιά... δεν λέω ότι πρέπει να νιώσουν το ίδιο και με δύο αγόρια... ούτε ότι πρέπει να τους αρέσει αλλά όχι και να βρίζουν... όπως είπες είναι κομμάτι της κοινωνίας μας και λογικό να αναφέρονται σε σειρές βιβλία και ταινίες... δεν γίνεται μια σειρά γκέι σειρά επειδή έχει δυο γκέι χαρακτήρες και ένα φιλί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να ρωτήσω κάτι όλο αυτό το χαμό το κάνουμε μόνο εμείς ή υπάρχουν κι άλλοι με τόσο ανοιχτά μυαλά σα τα δικά μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς Ντινο ζούμε σε μια κοινωνία που ο κόσμος δεν μπορεί να αποδεχτεί πολλά πράγματα, τώρα κατα πόσο είναι κακό αυτό δεν μπορω να σου πω με σιγουριά αυτοί οι φόβοι μας μας έχουν γκθυτωαρι απο πολλά κακά!!
    Απλά δεν πρέπει να κρίνουν ποτε στην ζωή τους κανέναν για τις προτιμήσεις του, αυτό δεν κάνει κανέναν καλητερο η χειρότερο άνθρωπο!
    Όλοι έχουμε δικαιώματα ίσα σπεναντι στους άλλους αρκεί κανείς να μην επηρεάζει αρνητικά τους άλλους!
    Και όσοι αγαπητέ Ντινο κοροϊδεύουν ας τους γιατί όλα σε αυτήν την ζωή τα λουζομαστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Best of 2014: 'TVD' boss Julie Plec writes Katherine Pierce's obituary

    By Samantha Highfill on Dec 2, 2014 at 2:00PM @samhighfill

    Image Credit: Tina Rowden/The CW









    Comments 7

    Katherine Pierce was a Petrova—and that meant she was a fighter. So when she died in season 5 of The Vampire Diaries, fans were both shocked and saddened by the loss of the “cute” doppelgänger. After five seasons of Katherine’s smirk, how were viewers supposed to say goodbye?

    Related

    Best of 2014: See Full Coverage

    'The Vampire Diaries': See Full Coverage

    To add fuel to the fire, Katherine’s send-off involved one of the show’s greatest mysteries. She wasn’t allowed to go to the Other Side, but instead, was dragged out of a church…to where? Fans still debate the answer—and for that, her death has landed a spot on EW.com’s Best of 2014 list.

    In honor of the woman who stole as many hearts as she ripped out, we asked executive producer Julie Plec to write Katherine Pierce the fauxbituary she deserves.Click here for more stories behind the year’s top TV moments.

    GET EW ON YOUR TABLET: Subscribe today and get instant access!

    By: Julie Plec

    After five hundred years of running, Katherine Pierce, the ultimate mean girl and quintessential survivor, died at the hands of her former love, Stefan Salvatore. She is survived by no one. There will be no funeral. In lieu of services, please say the most horrific thing she has done to you, and take a shot. Donations can be made in her honor to the organizations she cared about most—Prada, Gucci, and Dior. Out of respect for the dead, we will make no mention of Elena Gilbert in this fauxbituary.

    Katherine never ceased to surprise us as a character. She was a 500-year-old vampire and for almost all of Season 1, we had only seen her in 19th century flashbacks. So when she arrived on the scene in present day Mystic Falls, we as writers expected her to be an old-world, distinguished woman with a taste for the classics. But she wasn’t. She was a sexy, modern-day woman of the world who wore designer heels and drove an Aston Martin. One carving knife and four severed fingers later, she quickly made her way into our hearts forever.

    Using both seduction and good, old-fashioned blunt force trauma as her weapons of choice, she was never afraid to do whatever it took to get what she wanted. But over the years, we really got to see what was underneath those snarky one-liners and cascading curls. Katherine wasn’t born evil. Her life made her that way. Her infant daughter was torn away from her at birth. She lost her entire family to a rampaging Klaus. And she spent the next 5 centuries running, with no real place to call home. The closest thing she had to a family was her vast network of sketchy underworld contacts.

    We always knew that Katherine would be one of our leading antagonists. What we didn’t know was just how much we, and the fans, would come to love her. Ms. Pierce’s survival skills had become so good even the writers couldn’t kill her. We tried so many times, so many ways. Allowing a 2000-year-old immortal being to suck her blood dry. Suicide. Old Age. Nothing would work. Every single time, she called out from the page, manipulating us into granting her survival. She was under our skin. The writers actually have shot glasses that say “You’re Katherine Pierce. Suck it up.”

    When Stefan ended the tragic life of Katherine Pierce for good, Katherine got the most unique post-death experience of any character who has ever died on The Vampire Diaries: She got sent to something that felt suspiciously like “hell.” So much running—but a girl’s Jimmy Choos can only take her so far. Her fate beyond death remains a mystery, but wherever she is, it’s safe to assume she’s not floating on a white cloud strumming a harp.

    RIP, HBIC. You will be missed by some, forgotten by none.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. σιγα το πραμα βρε παιδια, ο παπακαλιατης το ειχε κανει στην ελληνικη tv χρονια πριν!!!!! δεν υπαρχει τιποτα το μεμπτο σε ολα αυτο, ολοι ανθρωποι ειμαστε, ο καθενας με τη διαφορετικοτητα του η οποια ειναι σεβαστη!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακόμα και στην Ελλάδα σπάνια θα βρεις τόσο κολλημένα μυαλά ... αλλά υπάρχουν... στο εξωτερικό δεν έγινε και τόσος ντόρος... από ότι είδα υπήρχαν κάποιοι άκυροι που λέγανε ότι δεν ήταν ωραίο δεν είχε ουσία κτλπ αλλά έτσι... ελληνες ξες... γαμώ τους πούστηδες... τι είναι αυτά με τις λούγκρες... να ψωφήσουν και άλλες τέτοιες μαλακιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ακριβώς. να σου πω... έχω δει άτομα πολλά να χάνουν ευκαιρίες από τέτοια πράγματα... τα θέλουν και τα παθαίνουν... είναι κρίμα και για λύπηση όντος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι μα σου πω ρε Ντινο δυστυχώς κάποια πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξουν!!
    Αλλα έλα μεταξύ μας αυτή η τρελό Τσουλι βαράει μεγάλη ανωμαλία μάλλον δεν την π.......εί κανείς απο το Καστ γι αυτό τους βάζει να πη....νται μεταξύ τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπράβο Dino τα είπες εξαιρετικά!
    Εκτός του ότι ο Josh είναι αγαπημένος μου χαρακτήρας και το φιλί δεν ήταν καθόλου προκλητικό,μην ξεχνάμε ότι ο αγαπημένος Kevin Williamson είναι gay και το υπερασπίζετε δημόσια.Εγώ πάντως ξένους φαν δεν είδα να σχολιάζουν χυδαία.Πολλοί ήθελαν ήδη ένα gay ζευγάρι.
    Επίσης,άσχετο αλλά σε ευχαριστώ προσωπικά που επέμενες για το Arrow και επιτέλους με βοήθησε να ξεκολλήσω από την μιζέρια της Τζούλι.Olicity is perfection:)Συμφωνώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό εννοείται .... το Τζουλάκι την έχει βαρέσει η αγαμια στο κεφάλι αλλά είναι και από τα λίγα σωστά που έκαναν στο The Originals... όπως ειπώθηκε και παραπάνω η ιστορία του TVD και του TO είναι στον σύγχρονο κόσμο είναι λίγο άκυρο να μην είχαμε τόσες σεζόνς και κάτι άλλο παρά ανώμαλα τρίγωνα και πεντάγωνα και φίλους να πηγαίνουν μεταξύ τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Dinos είναι καρα-straight αλλά τι νόημα έχει η ερώτηση σου ακριβώς;
    Πρέπει να είσαι gay για να μπορείς να σέβεσαι την διαφορετικότητα χωρίς χυδαιότητες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/1601251_987020507979543_1095959025581700310_n.jpg?oh=79e6646f3f2f6f8c89b8ad17290c5458&oe=551387D2&__gda__=1427808787_6e5dc8a7c2d08ead0f8cb7a6ad7f8478

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10730831_910041922342098_3151385169015884918_n.jpg?oh=e6067adba5caf3ddd9fb881fdc67bca9&oe=551539C1&__gda__=1427549469_6f63c310f525eccd981fa96158842d48

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. https://www.youtube.com/watch?v=7QS1cxIcjhs&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. http://data2.whicdn.com/images/148377932/large.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχεις απόλυτο δίκιο για την Τσούλι!.. Θέλει Μεγάαλο Ψυχίατρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ειρήνη δεν μπορώ να τις βλέπω αυτές τίς καρακάξες... μου την δείνουν στα νέυρα... άλλα λένε και άλλα κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κ ι εμένα το ίδιο αλλά πρέπει να τις ανεχτούμε αναγκαίο κακό που λένε, επιτέλους οι Σάλβατορ γνωρίζουν το συγγενή τους δηλαδή ο Στέφαν μαθαίνει οτι η Σάρα είναι ανηψιά του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. όχι μόνο έναν αυτή θέλει ολόκληρη ομάδα ψυχιάτρων να την αναλάβει το ίδιο και τη Ντράις αλλά και πάλι δε ξέρω αν θα τη κάνουν καλά αυτή είναι ικανή να κάνει την επιστήμη να σηκώσει τα χέρια της ψηλά με τη περίπτωσή της χχαχαχαχαχ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10394631_1531421707116314_953382152455405145_n.jpg?oh=b45ac241b66938ed668c3f4162fa2510&oe=54FE8882

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. “Right now I feel like we’re in a really good creative groove. The show feels really good, and we all as writers, and the actors, are really jazzed about the content and excited about the stories that we’re telling,” Julie said. “In a way, it’s come back around to season one in terms of its feeling and grounding it all in relationships and characters — and suspense and tension. So I feel like we can keep going. We’ve got people ready and willing to keep going.”

    We agree. Season 6 has felt like a creative resurgence after the unevenness that was Season 5. We’re digging the stories that are being told right now, the new character dynamics being explored (Bamon, we’re looking at you), and we’d like to see what this story looks like one or even three seasons down the road. Ratings could play a factor here, but despite TVD’s drop, it still remains one of the best rated shows on The CW.

    Of course, some of the hesitation regarding another season is probably related to the fact that one of the cast’s three main actors — i.e. Ian Somerhalder, Nina Dobrev, and Paul Wesley — has yet to extend his or her contract past Season 6. It’s hard to imagine what TVD would look like with one of the core three missing, especially Nina. This story began as Elena’s. She was our gateway character into this world, and the one who was slowly learning about the existence of vampires with the viewer. Though this is arguably less true now, it still feels wrong to continue on without her character. For Julie, too, the ending of TVD and Elena’s story arc conclusion are inextricably linked...

    “I don’t really want to talk about the end game of Elena’s character,” Julie told Fanbolt. “I think that is the end game of the series. I don’t want to give that up.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Εχεις δίκιο και η επιστήμη θα σηκώσει τα χέρια ψηλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ναι βασικά xD ( μετα απο ενα επεισόδιο αφού τον συγχωρεί παπ καπακι ο ντειμον τον σκοτώνει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και μετά τί... θα την αφήσουν να ζήσει ή τζάμπα οι συγκινήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δε ξέρω λες να τη κάνουν βασική ? Αν και σπάνια κάνουν βασικό χαρακτήρα μόνο τον Ένζο έκαναν επειδή είχε πολλούς φανς αυτήν απ οτι είδα είναι αδιάφορη στους φανς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μώρε και τα χέρια και τα πόδια η γυναίκα δε παλεύεται με τίποτα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δν θα ηθελα να γινω καυστικος και κοινοτυπος ελληναρας αρχιζοντας να κραζω τους γκει. Αλλα θα το κανω γτ τους αξιζει, λοιπον παιδια δν εχω προβλημα που με κανεναν που ειναι γκει!!! ΚΑΝΕΝΑΝ!!! Αλλα οταν αρχιζεις και φιλιεσαι μπροστα στην μαπα μου, τοτε θες να φας κραξιμο!! Λοιπον ξεκιναω, αλλα θελω να πω οτι αυτο το εκαναν για να συνιθησουμε στη νεα ταξη πραγματων που ερχεται. Αρχικα, το να εισαι γκει και να το δειχνεις, σημαινει οτι εισαι κομπλεξαρας και θες να φας κραξιμο και νιωσεις ωραια οτι σου δινουν την καταληλλη προσοχη. Οποτε γτ βαριεμαι να το συνεχισω πολυ, εκανες λογω για τις λεσβιες, ωραια πες μ θα δεις καποια στο δρομο και καταλαβεις οτι ειναι λεσβια οχι γτ το κρυβουν ειναι σαν φιλες, και καλα κανουν, οποτε ενω λιγης
    ΣΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ!!! ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΑΠΕΡΙΨΑΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Paul είναι πολύ sexy!!!!!! Kαι ναι συμφωνώ οτι η χημεία μεταξύ τους είναι απίστευτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Φιλενάδα το ξεκίνησες και εσύ; Πολύ καλό έτσι; Να πάμε και λίγο παρακάτω γιατί καλά λές μας έφαγε η μιζέρια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τι είναι βρε η Ντράις είναι το σκυλάκι της Τζούλι... εγώ πιστεύω ούτε καν την αφήνει το Τζουλάκι να γράψει σκηνή... Απλά σε μερικά επεισόδια βάζει το όνομα της Ντράις άντε να πει και καμιά ιδέα η Ντράις... αλλιώς αυτές οι ανώμαλες ιδέες της Τζούλι είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το να σέβομαι τους ανθρώπους δεν έχει να κάνει με το τι είμαι στην σεξουαλική μου ζωή. Είναι με το τι αντροφή πήρα από το σπίτι μου και από τις εμπειρίες μου ως 23 χρονών μουσικός που έχω ζήσει και δουλέψει στην νύχτα. Πίστεψέ με εχω δει την ανωμαλία, τον έρωτα ως δουλειά κάθε ξημέρωμα που έφευγα από το μαγαζί έχω δει πολλά και σε καμία περίπτωση ανωμαλία δεν είναι δυο άτομα που αγαπιούνται είτε του ίδιου φύλλου είτε διαφορετικού... η αγάπη - ο έρωτας είναι ένα πράγμα... οπότε με βάση αυτό να χωρίζουμε τους ανθρώπους είναι αφύσικο και όχι οι ίδιοι οι άνθρωποι που έχουν διαφορετικές σεξουαλικές ποτιμήσεις λόγο φυσικής κατάστασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σέξυ κι όποιος αντέξει χαχχαχ δεν είναι τυχαίο οτι κέρδισε το τίτλο για τον πιο σέξυ άντρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΟΟΟΟΟΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΕΙΣΑΙ;

    ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ THE FLASH ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SPIN OFF ΤΟΥ ARROW ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΜΙΚΡΑ CROSSOVER ΕΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η FELICITY ΣΤΟ THE FLASH ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΤΗΕ FLASH ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ARROW ΕΪΝΑΙ CROSSOVER ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Η ΤΖΟΥΛΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ CROSSOVER ΟΧΙ ΣΤΕΛΝΩ ΕΝΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΙΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ CROSSOVER!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Υποτίθεται οτι παίζει κι αυτή σημαντικό ρόλο στο χάλι που έφτιαξαν αν τα πρωτεία έχει μόνο η Τζούλι τότε πάω πάσο η γυναίκα δε σκέφτεται τίποτα απλώς ενεργεί και εμείς δυστυχώς είμαστε τα θύματα των ενεργειών της . Η γυναίκα είναι για ψυχιατρική κλινική .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σώπα καλέ που είναι ανωμαλάαρα η όρκα! Το πιο νορμάλ που έχει κάνει είναι το φιλι των γκει....κατά τα άλλα τα αδέρφια που πηδάνε την ίδια γκόμενα καιπου πηδιούνται όλοι με όλους είναι νορμάλ! To 50 αποχρώσεις του γκρί έπρεπε να σκηνοθετεί και οχι σειρά SCI FI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ακριβώς εκεί θα μπορούσε να καλύψει όποια διαστροφή και φαντασίωση είχε άνετα δε θα της έλεγε κανείς τίποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Βρε παιδιά εδώ είδαμε τρίο με Ματ-Ρεμπέκα-Νάντια και ο κόσμος συζητάει για ένα φιλί;;;
    Μόνο στην Ελλάδα προφανώς γιατί εγώ σε ξένα blog δεν είδα τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τα είδα όλα από το Arrow.Μου βγήκε η πίστη και αναγκάστηκα να χάσω λίγες ώρες ύπνο για να το προλάβω(3 επεισοδιάκια κάθε βράδυ και 2 το απογευμα).Το Flash το είχα ξεκινήσει έτσι κι αλλιώς από την αρχή.
    Όπως λέει και η φίλη μου η VD καιρός να πάμε παρακάτω γιατί άσπρη μέρα από τη Τζούλι δεν βλέπουμε.
    Ποια είναι η team Arrow να τα λέμε κι εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. AAAA τέλεια... είδες είδες τι μας κάνουν; Αυτό πάει να πει Ships, αυτό πάει να πει Crossovers!!! arrow.supernaturalgreece.gr ελληνικό blog από το site του supernatural greece.... βέβαια δεν γράφω εγώ εκεί αλλά μπορούμε να τα λέμε και εκεί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. πες μου μόνο ένα πράγμα... πες μου πως δεν χωνεύεις και την Λόρελ και θα είμαστε σε όλα ΤΕΛΕΙΑ αχαχαχαχαχα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. αχαχαχα!!!!
    Κοίτα να σου πω την αλήθεια επειδή ήξερα από πέρυσι ότι πολύ κόσμος δεν την συμπαθεί την Λόρελ,βλέποντας την πρώτη σεζόν δεν μπορούσα να καταλάβω το γιατί.Δεν ήταν κακή.Απλά τώρα κατάντησε εκνευριστική,αν και να σου πω την αλήθεια περισσότερο την αδερφή της δεν χώνευα.Μου φαινόταν τελείως έκφυλη....καταλαβαίνεις,μην πω την έκφραση.Και η Felicity δεν μου έκανε μπαμ στην αρχή,αλλά είναι ο χαρακτήρας της που την κάνει αξιολάτρευτη.
    Πάντως μπορώ να πω ότι ανεξαρτήτων νούμερων το Arrow μου άρεσε πιο πολύ από το Flash γιατί είναι πιο σκοτεινό σαν σειρά κι εγώ λατρεύω τα σκοτεινά!χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εγώ από ελληνικά blog μόνο στο δικό σας εδώ μπάινω.Από ξένα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. στην πρώτη σεζόν τρώγεται... Στην δεύτερη αυτή η κλάψα της συναγονίζεται της Λενιως... αστα... όχι ρε η Σαρα θεαραααααααα... μονο στις σκηνές με τον Ολιβερ δεν μου αρεσε ετσι οπως του ορμουσε... θεος σχωρεστη και αυτη αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Και τον Ενζο γλάστρα τον έκαναν... (τζάμπα ο ντόρος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/1441581_987021277979466_9072310752813786497_n.jpg?oh=81366968e19b0dbcb6f8cf27b3851f14&oe=55188A5D&__gda__=1426238740_a035ff90db2e9c772ef5111df27da36c

    Τη λάτρεψα αυτή τη σκηνή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10405462_987021167979477_5927202864935888087_n.png?oh=a4d1e6f5176f5586e047b7875a4034f7&oe=5508F5BA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/p180x540/1506942_1538952063012540_5971263766784105004_n.jpg?oh=0638a1f2d3f181e5e81636ba5a6eab26&oe=551FB9D5&__gda__=1426445541_bf68cd133e9e08e119a71737647b42f7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Γαμώτο το ήξερα ότι θα εμφανιστεί μια μέρα η έγκυος γκόμενα του Όλιβερ.Πάλι το ship μας θα περάσει δύσκολα.
    Πάντως χτύπησαν φοβερά νούμερα και οι 2 σειρές με τα crossovers.Να τα βλέπει η Τζούλι και να παθαίνει εγκεφαλικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. συγνωμη αλλα ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ;;;;; τι λες ρε μαγκα εσυ!!!! δηλ εσενα σε ενοχλει να βλεπεις ομοφυλοφυλα ζευγαρια να φιλιουνται αλλα σου αρεσει οταν το θεαμα το δινουν ετεροφυλα ζευγαρια που ειναι λες κ βλεπεις 2 εργα σεξ η αιθουσα κλιματιζεται;;;; γτ εγω δεν εχω δει ποτε ομοφυλοφυλα ζευγαρια να φιλιουνται ή να ερωτοτροπουν μπροστα μου σε δημοσιο μερος κ μενω κ Θεσ/κη,κ αν το κανουν καλα κανουν, Με το να δειχνεις οτι εισαι ομοφυλοφυλος δε σημαινει οτι εισαι κομπλεξικος, ισα ισα, υποστηριζουν τη διαφορετικοτητα, γνωριζεις αυτο που ειναι σαν ανθρωπος χωρις να καταπιεζεται κ να ψευδεται, κ μαχονται για το δικαιωμα στην ισοτητα με ολους τους υπολοιπους με εμας Επισης κανεις πολυ μεγαλο λαθος για τις γυναικες που ειναι ''λεσβιες'' γτ διακρινονται πολυ ευκολα στο πληθος. Ευχομαι καποια στιγμη σε αυτη τη χωρα να ανοιξουν τα μυαλα μας κ να βλεπουμε ανθρωπους κ ζωα ως ψυχες κ μονο κ οχι με ταμπελες κ αποκλεισμους απο τη κοινωνια λογω φοβικων καταλοιπων συντηρητικων κοινωνιων κ απαρχαιομενων αντιληψεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Το Arrow έκανε τα καλύτερα νούμερα που έκανε ποτέ η σειρά... ναι ρεεε.... για να φέρουν εμπόδια του χρόνου στο Olicity το έκαναν... αλλά οκ όλοι ξέρουμε ότι Olicity is the end. Εξάλλου ο Marc Guggenheim παραγωγός του Arrow ου φέτος τείνω να τον λατρέψω σαν θεό με αυτά που λέει (Τζουλάκι καημένο λες και εσύ πως είσαι Ex. Producer δόλια) είπε πως η αγάπη υπάρχει και η σχέση θα υπάρξει... απλά ''απαιτεί και λίγο βάσανο αυτή η αγάπη'' είπε για το Olicity .... από ότι φαίνεται θα μας ξεκάνουν μέχρι να είναι μαζί μαζί... αλλα θα είναι :) Στο 3.14 έρχεται και ο Deathstroke ο Manu Bennet ξανά σαν Slade Wilson ου είναι προφανές ότι κάποια στιγμή θα το σκάσει από το Λιαν Γιου (το περιμένω για του χρόνου λογικά τωρα κανα flashback θα είναι για να προετοιμάσουν το έδαφος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλύτερα να τους παιδέψουν γιατί αυτό θα σημαίνει ότι θα κρατήσουν για το τέλος,παρά να τους φθείρουν.Εγώ πιστεύω ότι ο Slade Wilson σκότωσε τη Σάρα.Από την ώρα που σκοτώθηκε το πιστεύω,δεν ξέρω γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ειναι πολυ λυπηρο που ζουμε σε μια εποχη απολυτης αλλοτριωσης και εκφυλισμού.εχουμε μαθει οτι ανωμαλο και χυδαιο υπαρχει να το αποκαλουμε προιον της φυσης και να το αποδεχομαστε. ειναι αρρωστο να εισαι γκει, ειναι σακατλικι. οπως και το να εισαι κτηνοβατης ή παιδεραστης. ετσι εχουν τα πραγματα και οτι διαστροφικό υπαρχει στη φυση το εχει σκεφτει ο ανθρωπος και το εχει πραξει. αυτο αποδεικνυεται απο το οτι πουθενα αλλου στη φυση δεν συναντιουνται τετοια φαινομενα!!!συμφωνω απολυτα με τον ΔενΕχειΣημασια και θα προσθεσω οτι ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!
    καιρος εινα να μπουν καποια πραγματα στη θεση τους να σταματησουν αυτα τα μιασματα να γεμιζουν τον κοσμο αρρωστιες.ειναι θεμα δημοσιας ταξης και υγειας.αν αυτο θεωρειται οτι εχεις στενο μυαλο ισως αυτο τελικα ειναι που μας λειπει για να παμε μπροστα!

    Judging a person does define who wants to be judged.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καταρχην συγνωμη αν αυτο π θα πω σας ενοχλησει!Υπαρχουν χαπακια(μ το πε γιατρος)π δινεις σενα παιδι 11,12 ετων αν καταλαβεις οτι εχει πιο θηλυπρεπη συμπεριφορα,διοτι αυτο οφειλεται στις παραπανω θηλυκες ορμονες π γεννιεται, Ετσι αναπληρωνει την τεστοστερονη του και γυρναει σ φυσιολογικα επιπεδα! Αλλα ΦΥΣΙΚΑ η ΤV ΔΕΝ το προβαλλει,επειδη κρυβοντε συμφεροντα! Χωρις να βριστουμε θα πω και τη δικη μου αποψη.Καταρχην ειμαστε φτιαγμενοι αντρας και γυναικα! Απο θρησκευτικη αποψη : αντρας+γυναικα=παιδι. Ολα συμβαινουν γυρω απο την αναπαραγωγη, την συνεχιση του ειδους, το μεγαλυτερο θαυμα που συμβαινει στη γη: η γεννα, τα μωρα. Εχουμε πλαστει, τα σωματα μας ειναι φτιαγμενοι για την ερωτικη πραξη ωστε να γονιμοποιηθει η γυναικα. Εχω παρακολουησει πολλα ντοκιμαντερ για σεξ ,οργασμους κτλ κι ολα καταληγουν στο ιδιο πραγμα:στα γονιδια και πως το παιδι θα βγει πιο υγιες και δυνατο. Υποσεινηδυτα ολα αφορουν αυτο το θεμα.Επισης με τον γαμο το ζευγαρι ερχεται πιο κοντα τον Θεό με σκοπο την τελεια ενωση, την αμοιβαια αγαπη και εμπιστοσυνη. Οσο αναφορα τα ζωα, σιγουρα θα εχετε παρατηρησει τα αρσενικα σκυλια να πηγαινουν ανα μεταξυ τους. Αυτο γινεται για θεματα κυριαρχιας, οποιο ειναι απο πανω ειναι το ισχυρο επιβαλλεται στο αδυναμο, που ειναι απο κατω.Κι ετσι το ισχυρο ζευγαρωνει με την θηλυκια. Δεν διαφωνω πιστευω οτι μπορει καποιος να ερωτευτει ατομο του ιδιου φυλου, απλα σε σωματικο θεμα ειναι ανωμαλο! Γιατι ειμαστε φτιαγμενοι ετσι για καποιο σκοπο. Ειναι ανωμαλια να σπας τα ορια της φυσης οσο αναφορα την αναπαραγωγη. Απο φυσικη αποψη : τα αντιθετα ελκοντε, τα ομωνυμα απωθουντε! Και στη φυση, στα φυτα τα ζωα κτλ δεν πανε ομοια ,αλλα διαφορετικα. Αν οι γκευ ηταν φυσιολογικοι ή θα ειμασταν ολοι πανω στη γη αντρες ή γυναικες. Τελος, η ΤV μας προβαλλει τετοιου ειδους προτυπα!! Δεν πρεπει να τα δεχομαστε ολα ,χρειαζεται η κριτικη σκεψη σωστου και λαθους. Σε λιγα χρονια πιστευω οτι θα θεωρειται "φυσιολογικο" η παιδερααστια ή γαμος μεταξυ σε αδερφια! Δεν θελω να φανω ουτε κακια ουτε προκατελλημενη, συμπαθω τετοιου ειδους ατομα, αλλα με ενα οριο. ΚΑνε οτι θες στο κρεβατι σου αλλα μην μας το επιδεικνυεις! Με αυτον τον τροπο δημιουργειται αντιπαραθεση μεσα σε ατομα πχ εμας και γενικα αναταραχη στον κοσμο. πχ στην Τουρκια υπαρχουν αλλα δεν προβαλλοντε! Οπως και σε αλλες χωρες, φοβουντε να σκεφτουν ετσι και γι αυτο το αποκλειουν. Κι οταν βλεπεις ενα γεγονος τετοιου ειδους συνεχεια σου μπαινει η ιδεα στο μυαλο "γιατι να μην το δοκιμασω κι εγω;" Η υπερβολικη ελευθερια κανει κακο. Ελπιζω να μην σας κουρασα, απλα ηθελα ν πω κι εγω την αποψη μου . Τα συμπερασματα δικα σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Συμφωνω απολυτα!! Τους προβαλλουν τοοοοοοοοοοοσο πολυ που σε λιγο θα απαγορευεται ο γαμος μεταξυ ανδρα-γυναικας και δεν θ επιτρπεπεται ν ακουνουμε παιδια!! Δλδ ποσο πλυση εγκεφαλου μας κανει η τν (π την κατευθυνει η νεα ταξη πραγματων) κ εμεις καθομαστε κ τα τρωμε ολα διχως αντισταση!! Ικανοποιουεμ το σκοπο π εχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. (y) δεν απορω αν σε λιγα χρονια οι παιδεραστες θα θεωρουντε φυσιολογικοι! Σοβαρα,καθε ανωμαλια την βρισκουμε φυσιολογικη! Κ αν καποιος εχει αντιθετη αποψη, ειναι προκατελλειμενος! δλδ ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Τι μειονοτητα λες; μας δουλευεις; Που ολοι οι διασημοι,πλουσιοι ,αυτοι π εχουν τ καναλια ειναι ολοι γκευουλες;! Και μας το προβαλλουν συνεχως οτι και καλα ειναι φυσιολογικο; Ελεος!
    (σε λιγο θα αρχισουν ν προβαλλουν και τους παιδεραστες σαν φυσιολογικα ατομα! γιατι με την ιδια λογικη και αυτοι υπηρχαν ανεκαθεν στον γηινο πολιτισμο,οπως και οι γυριστρουλες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Γιατι οι ξενοι δεχοντε οτι τους προβαλλουν και τους πουλανε χωρις να εχουν κριτικη σκεψη και να ξεχωρισουν το σωστο απ το λάθος! Ειναι τοοσο φανατισμενοι και πραγματικα απ οτι βλεπω συμφωνα με τις σειρες τους, επικρατει ΧΑΜΟΣ! Χωρις ηθικες αξιες,μετρα και απαγορευσεις. Αιντε, καντε τα ολα χωρις να σκεφτεστε τις συνεπειες! Και οποιος δεν το κανει ξεχωριζει απ τ πληθος με ασχημο τροπο.Δεν εχουν ορια για τιποτα εκει περα.. Πουλαει η τν και τα τρωνε χωρις αντισταση ;/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Καλά μη πάρουμε ως παράδειγμα τους διάσημους γιατί αυτοί δεν είναι απλά ομοφυλόφιλοι αλλά και μπαισέξουαλ γενικά δοκιμάζονται με όλα και με όλους εγώ δεν είπα οτι είναι φυσιολογικό απλώς οτι όλοι πρέπει να σεβόμαστε τα θέλω του άλλου ως ένα όριο φυσικά όσον αφορά για τους παιδεραστές που λες αυτοί θέλουν απλώς σκότωμα το πιο πιθανό είναι οτι οι ίδιοι ήταν θύματα και μετά έγιναν πολύ εύκολα θύτες αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δε δικαιολογεί τις πράξεις τους αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι και χρειάζονται βοήθεια για να θεραπεύσουν τις πληγές τους αλλά δε συγκρίνονται με τους ομοφυλόφιλους οι γκέι κάποιες φορές δε κάνουν κακό γι αυτό και πρέπει να τους σεβόμαστε έχουν μια άλλη σεξουαλική προτίμηση δε ξέρω από που προέκυψε αυτό αλλά εντάξει σεβαστό πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι είναι κρίμα να βιώνουν άνθρωποι το ρατσισμό λόγω της σεξουαλικής τους προτίμησης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ναι εχεις δικιο. Κ εγω εχω τετοιου ειδους φιλαρακια ;) Απλα με νευριαζει που προβαλλοντε τοοοοοοοσο πολυ! Ξερω ειναι επιλογη τ καθενος να εχει τ αισθηματα τ, απλα οτι κανεις στ κρεβατι σ μην μ τ επιδεικνυεις. Αν θελουν ας ειναι, αλλα να μην προκαλουν με τετοιου ειδους σκηνες, διοτι μπαινον εμμονες ιδεες στους τηλεθεατες. ειδικα σε μικρα παιδια! Ο κοσμος διχαζεται και γι αυτο τσακωνομαστε μεταξυ μας, αυτος ειναι αλλωστε κ ο σκοπος τους. Γιατι οταν σου προβαλλουν ολη μερα τετοιου ειδου ς προτυπα λες"γιατι να μην το δοκιμασω κι εγω?". Και φυσικα σε χωρες (πχ Τουρκια) υπαρχουν γκευ ,απλα η τν δεν προκαλει και δεν τους προωθει Με αυτον τροπο δινεται δικαιωμα σε αλλους ανθρωπους να σκεφτοντε με αυτον τον τροπο και να τους υποστηριζουν σε διαδηλωσεις κτλ. Στην Αιγυπτο ειχαν κανει τετοιου ειδους διαδηλωση και τους εβαλαν φυλακη. ετσι κανενας δεν τολμαει να σκεφτει με τετοιο τροπο και να το κανουν δεν προχωρανε στη πραξη.
    Παντως εισαι ευγενικο ατομο και χαιρομαι που συζηταμε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Κι εγώ χαίρομαι εξάλλου γι αυτό είμαστε και στο φόρουμ για να συζητάμε και να ανταλλάσσουμε απόψεις δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε πάντα . Ο καθένας έχεις τις απόψεις του κι αυτό πηγάζει από τις αξίες με τις οποίες έχει γαλουχηθεί ένας άνθρωπος κι από τις εμπειρίες και φυσικά κι από την ηλικία . Έχεις απόλυτο δίκιο σ αυτό που λες σίγουρα υπάρχουν παντού ομοφυλόφιλοι απλώς στις χώρες όπως η Τουρκία και η Αίγυπτος είναι αδύνατον να προβάλλει κάτι τέτοιο η τηλεόραση γιατί είναι πάρα πολύ συντηρητικές από μόνες τους αφού οι γυναίκες ακόμα κυκλοφορούν με μαντίλα και μπούργκα φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν έβγαινε κάποιος ηθοποιός και δήλωνε γκέι θα τον είχαν αποκεφαλίσει η δική μας χώρα δεν είναι τόσο συντηρητική όσο η Τουρκία και η Αίγυπτος που ανέφερες υπάρχουν φυσικά και χώρες όπως είναι η Ολλανδία που τα επιτρέπουν όλα είναι ακριβώς το άλλο άκρο τουλάχιστον εμείς βρισκόμαστε κάπου στη μέση . Σχετικά με αυτό που είπες για τα παιδιά ο άνθρωπος από τη φύση του είναι μιμητικό ον και φυσικά οτι μπορεί να δει μπορεί να το κάνει κι ο ίδιος αλλά αυτό δε σημαίνει οτι θα το ενστερνιστεί κιόλας δηλαδή θα ακολουθήσει αυτό το δρόμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ναι εχεις δικιο. Κ ευτυχως ειμαστε καπου στη μεση! γιατι δεν νομιζω να αντεξω στις υπερβολες των συμπεριφορων στις αλλες χωρες :p Αλλα ουτε και βεβαια στην Αιγυπτο οπου εκει το τι τραβανε οι καημενες οι γυναικες δεν λεγετε!! :/
    Αν ομως καποιος εχει μια απελευυθερωμενη προσωπικοτητα μπορει να παρασυρθει απο τετοια προτυπα :/ Κ ειδικα αν η οικογενεια δεν διδαξει ποιο ειναι το σωστο και ποιο το λαθος το παιδι μπορει ν α παρασυρθει πολυυ ευκολα απ τ ΜΜΕ, που και προσωπικα το εχω καταλαβει πια και το παρατηρω, μας κανουν ΟΤΙ θελουν δυστυχως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Φυσικά τα ΜΜΕ είναι μια από τις πέντε εξουσίες ασκούν τεράστια επιρροή στον άνθρωπο αλλά εκεί παίζονται μεγάλα συμφέροντα γιατί υπάρχουν διαφημίσεις χορηγοί και πάει λέγοντας . Το παιδί πρέπει να έχει πάρει από το σπίτι τις σωστές βάσεις οι γονείς δε χρειάζεται ούτε υπερπροστατευτικοί να είναι ούτε άκριτα φιλελεύθεροι χρειάζεται μια μεσότης σε όλα τα πράγματα πρέπει να εμφυσήσουν στα παιδιά τους τις σωστές αξίες κι αν ένα παιδί έχει κλίση προς τη ομοφυλοφιλία πρέπει να του συμπαρασταθούν και να μείνουν δίπλα του δε πρέπει να τον απομακρύνουν από κοντά τους πρέπει να σεβαστούν την ιδιαιτερότητα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Πόνεσαν τα ματια μου λιγο μ'αυτα που διαβασα!Μπραβο παιδια,μπραβο! Μπραβο για τα καλα σας λογια και τις πολυ σωστες αποψεις σας! Προφανως και να εισαι γκει ειναι κατι τερμα ανωμαλο.Θελετε να τους μαζεψουμε ολους και να τους καψουμε σ'ενα κεντρικο σημειο για σωστο παραδειγματισμο? Μπραβο,που δεν μπορειτε να καταλαβετε ποσο απλο και λογικο ειναι οτι 2 αν8ρωποι αγαπιουνται ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ! Πανω σ'αυτους που λενε οτι μπορουν να κανουν οτι 8ελουν στο κρεβατι τους κι οχι μπροστα τους...Τι να πω..Λογικα πρεπει να νιω8ετε τοσο απελευ8ερωμενοι με τον εαυτο σας και πολυ μπροστα,που τους επιτρεπετε τους αν8ρωπους να ζουνε κρυφα και μυστικα καλυπτοντας την "ανωμαλια" τους! Αλλα προς Θεου....Μη διαταραξει κανεις τα προτυπα που εχουμε συνη8ίσει σε κοινη θεα και διαταράξει την "ομαλοτητα" των πραγματων!!!! Ναι,ναι να υπαρχουν οι ομοφυλοφιλοι αλλα κρυμμενοι μια ζωη! Γιατι ειναι ανωμαλοι!Και προφανως ολα αυτα γινονται για να επηρεασουν τα μικρα παιδια και να τα σπρωξουν σ'αυτον το τροπο ζωης ,γιατι βεβαια ενα μικρο αγορι βλεπωντας 2 αντρες να φιλιουνται 8α 8ελει μετα κι αυτος να φιλησει ολους του τους φιλους.Γιατι ειναι τοσο ευκολο να επηρεασεις τη σεξουαλικη ελξη ενος ατομου! 2 ατομα δεν μπορουν να εκφρασουν τι νιω8ουν γιατι χαλαει την αισ8ητικη καποιου ή καποιας! Εχει μεγαλη λογικα πιστευω αυτο οπως και οτι πριν ψηφιστει ο νομος της βαρυτητας οι αν8ρωποι πετουσαν! Οσο για την "Πιστη Τηλεθεατρια" που εχει μιλησει με γιατρο και της ειπε οτι υπαρχουν και χαπια για να σταματησει αυτη η αισχατη "ανωμαλια" της προτεινω να επισκεφτει αυτη ενα γιατρο,οχι πα8ολογο αλλα του λιγου πιο ψαγμενου ειδους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ναι συμφωνω! Αν η οικογενεια δωσει αρχες,,γιατι φυσικα απ τ σπιτι ξεκινανε ολα κ αναλογα τους γονεις και τον τροπο συμπεριφορας τους.
    Αν ενα παιδι εχει κλιση προς την ομοφυλοφιλια(εγραψα και παρακατω ενα κειμενο, και ρωτησα γιατρο)υπαρχουν χαπακια π τ δινεις γι αν αναπληρωθει η τεστοστερονη στα αγορακια. Οποτε λοιπον πρεπει να παιρνουν αυτο τ φαρμακο. αλλα φυσικα η τν δεν το προβαλλει ουτε αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Εγώ τα ξέρω αυτά τα χάπια κι ούτε με απασχόλησε ποτέ το θέμα των ομοφυλόφιλων τους βλέπω στη τηλεόραση εντάξει δε συμφωνώ κάποιες φορές μ αυτά που κάνουν αλλά δεν είναι σωστό ένας άνθρωπος να κάνει διπλή ζωή δηλαδή να υποκρίνεται οτι είναι κάποιος άλλος μόνο και μόνο επειδή η κοινωνία έχει ταμπού και επειδή υπάρχουν κάποιοι στενόμυαλοι όπως ανέφερα κι άλλη φορά πρέπει να σεβόμαστε το πλησίον μας γιατί στο κάτω-κάτω ποιοι είμαστε εμείς να τους κρίνουμε ? Όπως είπε και ο Χριστός μην κρίνεις για να μη κριθείς όλοι οι άνθρωποι πρέπει να είμαστε ίσοι και να έχουμε ίσα δικαιώματα τέλοσπαντων αρκετή προέκταση πήρε αυτό το θέμα πήραμε τη τρίχα και τη κάναμε τριχιά .Σεβασμός στη διαφορετικότητα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ναι ρε συ,σεβασμος αλλα αυτοι εχουν καβαλησει τ καλαμι! Φοβαμαι πλεον οτι δεν υπαρχουν πια νορμαλ αντρες στην κοινωνια! Απλα παιρνουν τ α μυαλα τους αερα καιι νομιζουν οτι ειναι και καλο αυτο π κανουν. Τ θεωρω λαθος απο θεμα σωματικο. Δλδ εχουμε φτιαχτει αντρας και γυναικα για την αναπαραγωγη. Αν θεωρουταν φυσιολογικο να πηγαινεις με ατομα τ ιδιου φιλου ,τοτε ολοι θα ειμασταν αντρες ή γυναικες. Απο θεμα σωματικο ειναι ανωμαλο! Οπως ειπα κανε οτι θες στο κρεβατι σου,αλλα μην μου το προβαλλεις. Και επισης σαν πολυ αερα δεν εχουν παρει με διαδηλωσεις ,δικαιωματα κτλ Ποιο παιδι θα θελε ν μεγαλωσει σ μια οικογενεια με 2 μπαμπαδες ή 2 μαμαδες; Ειναι καραανωμαλο! Ας αγαπιουντε ,δεν αντιλεγω, απλα μην ζητατε γαμους και παιδακια! Και πιστευω οτι αν δεν τους εδειναν τοοσο ελευθερια ,δεν θα ειχαμε τοοσους πολλους στον κοσμο. Γιατι να μην γιατρευτουν με τα φαρμακα; Αλλα οχι, πρεπει να θεωρουμε τετοιες πραξεις φυσιολογικες. Αποψεις πχ σαν τις δικες μου θεωρουντε απαρχαιωμενες και ρατσιστικες ,επειδη δεν παρασυρομαι απ την ψευδαισθηση της τν. (ελπιζω να μην ακουγοντε ψωναριστικα ολα αυτα :p)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Μην ανησυχείς είπαμε όλες οι απόψεις είναι σεβαστές . ΤΟ έχω αναφέρει κι εγώ αυτό σχετικά με τους γάμους ούτε εγώ δε το βρίσκω σωστό ο Θεός μας έφτιαξε έτσι όπως είμαστε για όλους έχει το σχέδιο του άσχετα αν εμείς παρεκκλίνουμε πολλές φορές από το δρόμο του . Ούτε εγώ δε το θεωρώ σωστό να υιοθετούν παιδιά οι ομοφυλόφιλοι ούτε οι γυναίκες ούτε οι γκέι γιατί το παιδί τότε δεν έχει σωστά πρότυπα ένα αγόρι πρέπει να έχει ένα ισχυρό αντρικό πρότυπο και αντιστοίχως και το κορίτσι δε μπορούμε να τα καταρρίψουμε αυτά ακόμη κι πραγματικά το αξίζουν γιατί υπάρχουν και στρέιτ που πραγματικά έχουν παιδιά και δε το εκτιμούν αλλά αντίθετα τα κακομεταχειρίζονται με αποτέλεσμα να υφίστανται τα παιδιά ενδοοικογενειακή βία και ψυχολογική και σωματική αλλά δυστυχώς η κοινωνία τα έχει όλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10451720_992999410714986_789221940764995126_n.jpg?oh=36cfb43b00f6b4b2c7b837a0c0efed32&oe=55079690

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Δυστυχως :/ ΠΑντως Ειρηνη τα λες πολυ ωραια!! Μ αρεσει π δεν υποστηριζεις φανατικα ουτε τη μια αποψη, ουτε την αλλη :) Θεωρω ετσι πρεπει να κανουμε ολοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ποιος ο λόγος να φανατιζόμαστε με κάτι τέτοιο ? Είπαμε όλα είναι σεβαστά και επιλογή μας είναι αν τα αποδεχτούμε ή όχι .?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. δεν ξερω. γενικα υπαρχει πολυ φανατισμος με καποια θεματα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Dino το ξεφυλλίζεις το σενάριο, ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. αντε να αρχισει επιτελους η season 2!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...