Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ανάλυση και σχόλια επεισοδίου Vampire Diaries 6x10 - “Christmas Through Your Eyes”


Λοιπόν παιδιά αυτό ήταν το Mid Season Finale... 

Πρώτα... το επεισόδιο εεε... έτσι και έτσι για εμένα... γενικά καλό ήταν.
Δεν είχε αγωνία στο maximum αλλά είχε πολλές ωραίες σκηνές


Οι σκηνές flashbacks της Bonnie με την παρέα και εκείνη μόνη της να στολίζει δέντρο πολυ σπαραχτικές... #poorBonnie (από ότι λένε όταν γυρίσει τέρμα οι χάρες τέρμα τα πάντα θα είναι πολύ αλλαγμένη και σκληρή... τώρα το πόσο φαντάζομαι για 2-3 επεισόδια μετά πάλι κάπου θα την παγιδεύσουν... ειλικρινά φτάνει)

Τελικά είχαμε δίκαιο που λέγαμε ότι για να παίζει τόσο πολύ η Liz Forbes μάλλον την έχουν για τον άλλο κόσμο... τελικά έχει προχωρημένο στάδιο καρκίνου (το αίμα του βρικόλακα δεν θεραπεύει τον καρκίνο εκτός αν την κάνουν βρικόλακα κάτι που μισεί αν θυμάμαι καλά [γιατί η το Τζουλάκι σίγουρα το ξέχασε]) 

Μου άρεσε πολύ ο Kai και η τρέλα του... ειδικά ο τρόπος που βρήκαν για να ανερέσουν το ξόρκι των ταξιδευτών (που ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή να γίνει) μου άρεσε πολύ... τελικά θα καταφέρει η Jo να τον κερδίσει; 

Η σκηνή Steroline μου άρεσε γιατί ήταν Bromance και όχι ερωτική... όπως και η Defan σκηνή ήταν πολύ καλή... 

Ειλικρινά άθλια γραμμένο το στορυ που ο Matt το παίζει άντρακλας θα σε σκοτώσω Enzo εκείνη την ώρα χάνετε το ξόρκι και σε δευτερόλεπτα ο Matt βάζει τα κλάματα... ποιο γελείο δεν μπορούσαν να το κάνουν... ούτε το Λενιώ τέτοια κατάντια ποια... γέλασα με την ψυχή μου...

Τώρα στην περίληψη που είπαν θα γίνει κάτι που θα συντρίψει περισσότερο την Bonnie εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο... απλά έκαψε το δέντρο με την ίδια ''η τύχη μου η μαύρη'' ψυχολογία που το στόλισε... τι να πω... ότι θέλουν γράφουν και βγάζουν μετά... Αυτά... 

ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

135 σχόλια:

  1. Εγώ πάντως.....την σιχάθηκα την ζωή μου...!!!!! Καλά....σόρυ κιόλας....ήταν αυτό μίντ σίζον φινάλε???.....Πέρασε και δεν ακούμπησε, που λένε...!!! Κακογραμμένοοοο!!!! Μόνο το "μαλακιστήρι".....και που πήρε το ξόρκι από το Μύστικ Φόλς, ήταν ιδέες....κάπως της προκοπής, αλλά δεν το γράψανε ούτε αυτό καλά........Το ότι το αίμα του βρυκόλακα δεν γιατρεύει τον καρκίνο.......το αφήνω ασχολίαστο.....εξάλλου, έπρεπε να την περιμένουμε τη μαλακία της Μαντάμ......έχει διαλύσει όλη την μυθολογία του έργου από πέρισυ...!!!
    Είδα εχθές το μίντ σίζον του Arrow και κατάπια 10 μύγες,......είδα και αυτό σήμερα......και τις ξέρασα όλες...!!!!!.....Κρίμα για το εργάκι μας.....κρίμα αλλά, πρέπει να το τελειώσουν!!!!!! Πω, πω, έχω μεγάλη απογοήτευση......αφού τα προηγούμενα επεισόδια, τα είχαν πετύχει ρε γ#μώτι μου.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αληθεια ειναι οτι ουτε και εμενα με ενθουσιασε το επεισοδιο δεν ηταν αυτο mid-season...ειδε και αλλος οτι εβαλαν τον Κεβιν παλι σαν παραγωγο και τον εχουν και στους τιτλους αρχης...αυτο που μου αρεσε ηταν ο Και εξυπνο αυτο με την ενεργεια τον ταξιδευτων...Ο Ντειμον πια σε καθε επεισοδιο μου φαινεεται και πιο γελοιος ελεος γιατι πρεπει να τον κανουν ετσι σε καθε σεζον?φαινεται σκυλακι της Ελενας και οτι ο χαρακτηρας του πια ειναι να ειναι με την Ελενα η εγω δεν βλεπω κατι αλλο...τι εγινε Ελενακι ζηλεψαμε που ειδαμε τον Στεφαν με την Καρολαιν και τρεξαμε στον Ντειμον μπορει να εδωσε μονο σε μενα τετοια εντυπωση αλλα ετσι κανουμε ολοι απο εγωισμο... ο χαρακτηρας της σε καθε επ και πιο βαρετος...Στεφαν ωραιος σε αυτο το επ τον εδειξε αρκετα επιτελους θα ελεγα αλλα και αυτον τον "χαντακωσε" το Steroline...Την Καρολαιν την βλεπω να κλεινει την ανθρωπια της δεν εχει και κανεναν αλλο ποσα να αντεξει πια και αυτην...οσο για το αιμα που δεν θεραπευει τον καρκινο μια πατατα της Τζουλης πια....Ενζο καλα και αυτος γελοιος φετος...Αλαρικ θεος οταν ηρθε στην 5η σεζον ελεγα οτι θα ηταν ξεκαρφωτος δεν θα μπορουσαν να τον προσαμωσουν στα γεγονοτα αλλα νμζ ειναι ενας απο τους χαρακτηρες για να μν πω ο μονοςπου εχει στορυ φετος...Μποννυ ποτε θα την φερουν πισω ελεος πια δεν υπαρχει λωγος να ειναι εκει αφου ο Και δραπετευσαν γιατι δεν πανε στον πατερα του Και,λιβ,λουκ,τζο να τον πεισουν να την φερουν πισω??Στιγμη του Επεισοδιου Στεφαν-Ντειμον με το αμαξι και την αγκαλια...Αααα μου αρεσε το Flashback με τν Καρολαιν,Ελενα και Μποννυ αλλα μου φανηκε βιαστικο θα μπορουσαν να δειξουν κατι με Μποννυ-Τζεριμι (και ας μην τα ειχαν) Ελενα-Στεφαν (που τα ειχαν τοτε) Ντειμον-Στεφαν (μια νοσταλγικη σκηνη) κατι ρε παιδι μου αυτο ηταν πολυ "ομο".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα αρκετά καλό επεισόδιο!!! Είχε λίγο από όλα....
    Μού άρεσε η σνηνή flashbacks με τα κορίτσια, το πώς ζούσαν τότε ανέμελα. Επίσης ο πόνος της Μπόνι φυλακισμένη στην άλλη μεριά να παλεύει με την μαναξιά της. Ο Τρελός ο Kai.... μιλάμε γιά Πολύ Ψυχοπαθής ο άνθρωπος, τελικά ''ελευθέρωσε'' το Μυστικ φωλς από το ξόρκι των ταξιδευτών...επιτέλους να γυρίσουν οι φίλοι μας vampires στα σπίτια τους... Λυπήθηκα για την σερίφη και ο πόνος της Καρολαιν και η παρηγοριά από τον Stefan ήταν φιλική η στιγμή χωρίς κάτι το ερωτικό ευτυχώς. Ο Ματ ήταν άτυχος με τον Ενζο... άσε ο Ένζο άλλος ψυχοπαθής έχει αρχίσει και με ενοχλεί ο χαρακτήρας του. Και ο Αγαπημένος Stefan<3 με την έκπληξη πού έκανε στον αδερφό του Ντειμον με το αυτοκίνητο... Και μια φορά η Ελένα που δεν ήταν εκνευριστική, γέλασα στο τέλος με το ξόρκι του Kai και το χτύπημα στην Ελενα..... ( Άντε και του χρόνου Έυχομαι Πολύ Καλύτερα επεισόδια!!!!!!!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα μου ράγισε την καρδιά το επεισόδιο.Είχε καλές στιγμές.
    Την κακομοίρα την Μπόνι να καίει το χριστουγεννιάτικο δέντρο,την Καρολάιν να μαθαίνει για τη μητέρα της(τον είχα προβλέψει τον καρκίνο),τα κορίτσια μαζί,τον Στέφαν με την Καρολάιν,τον Ντέιμον να του δίνει ο Στέφαν το αυτοκίνητο του,την Έλενα να μην είναι εκτός κλίματος.Όμως θα πω,ότι θα ήθελα ο Στέφαν να άφηνε την Έλενα να της το πει.Δεν μου αρέσει που χρησιμοποιούν την ασθένεια της Λιζ για να φτιάξουν τη σχέση του Στέφαν και την Καρολάιν.
    Ο Κάι ήταν φανταστικός!Αν και λυπήθηκα και την Τζο και τα δίδυμα,αλλά ο τύπος δεν παίζεται!!!Απορρόφησε το ξόρκι το Μύστικ Φολς,άρα τέρμα ξόρκι.
    Που πας ρε Ματ κατακαημένε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν θεραπευεται επειδη δεν ειναι πληγη .. απλα ειναι ενας ογκος ο καρκινος ... το αιμα του βρικολακα σε θεραπευει οταν εχεις κοπει μαχαιρωθει πυροβοληθει ΤΑ ΠΑΝΤΑ εκτος απο το να εχεις καποια αρρωστια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το επεισόδιο ήταν καλό αλλά δεν ήταν για μισό φινάλε της σεζόν . Καταρχάς μου άρεσαν πολύ οι αναδρομές στο 2007 όπου τα κορίτσια ήταν τόσα χαρούμενα και ξένοιαστα μακριά από τα προβλήματα και τα υπερφυσικά πράγματα , λυπήθηκα για τη καημένη τη Μπόνυ που πέρασε μόνη της τα Χριστούγεννα και στο τέλος έκαψε το δέντρο ελπίζω να επιστρέψει σύντομα .Επίσης λάτρεψα για άλλη μια φορά το Κάι ο τύπος είναι τόσο ψυχοπαθής που δε παίζεται μου θυμίζει Κλάους στις αρχές του τιβιντι . Επιτέλους τα βαμπιράκια μας μπορούν να γυρίσουν σπίτι αφού πλέον δεν υπάρχει μαγεία αναρωτιέμαι πως θα ξανά γίνει η Ελένα άνθρωπος και μιας που την ανέφερα η σκηνή στελένα δεν ήταν τίποτα 3 ,5 λεπτά και δεν ειπώθηκε και κάτι ιδιαίτερο αυτό ήταν η συναισθηματική σκηνή που θα βλέπαμε ? Κρίμα γιατί είχα κάνει όνειρα τέλοσπαντων συνεχίζοντας η αγαπημένη μας σερίφης πεθαίνει τελικά από καρκίνο ? Σοβαρά ? πως γίνεται το αίμα από βαμπιρ να σώζει μισοπεθαμένους ανθρώπους και να μη θεραπεύει το καρκίνο ή κάποια άλλη αρρώστια άλλη μια επιτυχία της Τζούλι . Επίσης μου άρεσε η στέρολαιν αγκαλιά που ήταν αρκετά φιλική αλλά διαφωνώ που ο Στέφαν πήγε και της μίλησε έπρεπε να πάει η Ελένα στο κάτω-κάτω γνωρίζονται περισσότερο καιρό και δε μου άρεσε στο τέλος που την εγκατέλειψαν έπρεπε να μείνουν εκεί κοντά της . Η αγαπημένη μου σκηνή στο επεισόδιο ήταν η ντεφαν αγκαλιά για άλλη μια φορά ο Στέφαν εξέπληξε ευχάριστα το Ντέιμον επισκευάζοντας το αυτοκίνητο του και για να τελειώσω καλά έκανε ο Κάι στην Ελένα αναμένω το επόμενο με περισσότερη αγωνία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. J. Plec Elena Gilbert gets a proposition that could change her life forever. #tvd 2015. Μάλλον ο Και θα βάλει το χεράκι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κρις Γουντ είναι κορυφή!!! Πραγματικά σε κάποιες σκηνές με έχει κάνει να παγώσω και έχω πολύ καιρό να το νιώσω αυτο στο VD. Στην αρχή δεν μου είχε γεμίσει το μάτι, δεν μπορούσα να τον φανταστώ ώς τον μεγάλο κακό της σεζον, όμως του βγάζω το καπέλο.
    Κατά τα άλλα το επεισόδιο ήταν καλό. Επιτέλους είδαμε ξανα το σπίτι των Σαλαβτόρ...μου είχε λείψει! Πολυ ωραίες οι σκηνές Στερολαιν (μόνο σαν φίλοι όμως) και Ντεφαν. Η Μπόνυ πολύ καλή. Οι σκηνές που είναι μόνη της μόνο βαρετές δεν είναι! Εγώ δεν είδα την Ελένα να κοιτάζε με ζήλια την Κ. και τον Σ. όπως έγαραψε κάποιος, πιο πολύ με στεναχώρια κοιτούσε.
    Mead season finale και η Ελενίτσα κινδυνεύει....άντε και σε ένα μήνα θα τρέχουν όλοι πάλι να την σώσουν ......... Πάντως σε σχόλια που διάβασα οι πιο πολλοί παρακαλάνε ο Και να την σκοτώσει, είναι τυχαίο;
    Διαβάστε τα σποιλερς που έδωσε η Τζούλι για το 2015....θέλει πολύ συζήτηση το όλο θέμα.

    http://www.spoilertv.com/2014/12/the-vampire-diaries-season-6-spoilers.html#disqus_thread

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτά τα κουλά φλασμπακ της Τζούλι τελευταία είναι το κάτι άλλο.Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει γιατί το 2007 έκανε δώρο ο Στέφαν στην Καρολάιν;Ήταν φίλοι καν;Κι αυτή το κράταγε τώρα ενώ δεν το είχαμε δει ποτέ;Μπούρδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματικά αυτό που η Τζούλι κάνει φλασμπακ σε χρόνους που έχουμε δει και δεν υπήρχαν αυτές οι σκηνές είναι το κάτι άλλο... εγώ ξέρω φλασμπακ κανεις όταν γυρνας σε εποχή πριν από την χρονική περίοδο όπου άρχισε η σειρά (όπως έκαναν για το παλιό μυστικ φολς, τις οικογένειες υδριτών κτλπ) τώρα πως κάνει η τζουλι φλασμπακ στο 2009 που στο χριστουγεννιάτικο επεισοδιο δεν υπήρχαν αυτά και στο Ντελενα κισ πχ που πάλι δεν είδαμε ποτε... τι να πω... μονο το τζουλακι και η παρεα της θα μπορουσαν να κανουν κατι τεοιο ειλικρινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λες να γίνει άνθρωπος άντε το περιμένω τόσο καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού το 2009 δεν άρχισε η σειρά ρε παιδιά πως γίνεται κάτι τέτοιο ? Εγώ όταν άκουσα το όνομα του Στέφαν νόμιζα οτι αναφέρεται σε άλλο αγόρι όχι στο Στέφαν μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. We will get to meet Young Caroline and Young Stefan (in separate flashbacks, obvi)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο Κάι ειναι θεός...ΤΕΛΟΣ...
    Ευτυχώς που τον φέρανε φέτος και έφτιαξε λίγο το TVD...πήρε και το ξόρκι των ταξιδευτών άρα πήρε πολύ μεγάλη δύναμη απο αυτό...δύσκολα θα τον νικήσει η αδερφή του...
    Κρίμα για την Λίζ Φόρμπς αλλά κάπως επρεπε να φέρουν πιό κοντά τον Στέφαν με την Κάρολαιν...
    Ο Μάτ με τον Τζέρεμυ απλά κομπάρσοι...που πάτε ρε κακομοίρηδες να τα βάλετε με τους βρυκόλακες...
    Ο Έντζο ζηλεύει τον Στέφαν...μάλιστα...ζηλεύει βασικά γιατί θέλει την Κάρολαιν η οποία γουστάρει τον Στέφαν...
    Βασικά δεν εντυπωσιάστηκα απο το επεισόδιο...το μόνο που άξιζε ήταν ο Κάι...πολύ μου αρέσει αυτός ο ψυχοπαθής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δηλαδή πόσο σπρώξιμο πιά...με το ζόρυ να μας πείσουν για την αγάπη τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. έλεος και η άλλη δε κάνει τίποτα αυτό είναι που με νευριάζει ακόμη περισσότερο έχει ξεφύγει η κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πες ταααααα.πως γινεται αυτο?ο Στεφαν ηταν μετην ελενα αφου πεθαναν οι γονεις της,δλδ θα τρελαθουμε τελειως;το επισοδειο γενικα ηταν μετριου αναστηματος κ ποιοτητος..... και πιυ ηταν οι δυνατες στιγμες στελενα που υποτηθεται οτι θα βλεπαμε στο 10;οτι ναναι εχει γινει η σειρα τα εχουν κανει μανταρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Pedij pos ginete t 2007 na itan o stefan eki? ??? Katarxin i elena ipe tha rwtisw tous gonis mu an bori i boni na mini mazi mas...o stefan irthe meta tn thanato ts...kai deuteron i carolain rwtai tn liz pu ine o babas ts kain an ine ola kala metaxi tous enw to tvd arxise enw o bill forbes an thimame swsta t onoma tou ixe idi figei me tn gomeno:p dikio dn exo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Στεφαν τι ακριβώς έκανε σε αυτο το επεισόδιο πάλι εκτός απο το να προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την Καρολάιν;Δε λέω οταν πήγαν στο νοσοκομείο τη Λιζ,αλλα και πιο πριν.
    Ο Ντειμον τουλάχιστον προσπαθούσε να σκοτώσει τον Κάι,είχε storyline.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απόλυτο δίκιο έχεις!Ουτε Στεφαν,ούτε Ντειμον υπήρχαν στις ζωές τους τοτε.Αφου ζούσαν οι γονεις της Ελενας,άσε που η Καρολάιν με τον Στεφαν έγιναν φίλοι αφού έγινε βαμπίρ.
    Ρε θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε,παράνοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Makari r eirini ti na pw ade na ginei afto bas k exume to zeugaraki mas pisw kai as xanagini vrikolakas kai na perasun mazi tn ewniotita;:p ala oti k na kanun twra dn to swzun me tpt kanis dn ine kai ute tha ine euxaristimenos...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. E nai re ec dld me pia logiki edixan afto....dld eleos!!! Tha pesun ta malia mas diladi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Giati to korifeo pu petaxe i carolain???? Malon parexigisa tn damon??? Eleos opote ton evlepe tou tin ebene kai twra g to sterolain apo ki pu itan i arxigos mas g mas tis stelenes twra pai na mu ginei delena g na ta blexi me tn stefan????? E ai sta dialaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Με τη λογική της Μαντάμ και των ομοίων της......την "παρά-λογική"........η προχειρότητα σε όλο της το μεγαλείο........αυτή ρε σεις δεν σέβεται ούτε την ίδια της την δουλειά......περιμένουμε να σεβαστεί και να μην "προσβάλει" την λογική και την νοημοσύνη των θεατών...???
    Το μόνο που θα την "σώσει",....θα είναι να μάθουμε ότι πάσχει από Αλτσχάιμερ / όγκο στον εγκέφαλο / πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια.....όλα σε "τελική φάση",.....για να την δικαιολογήσουμε την "καημενούλα" την Μαντάμ, ότι δεν φταίει αυτή για την κατάντια της σειράς...!!!!
    Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για έναν παραγωγό, οποιουδήποτε προϊόντος, από το να μη σέβεται τους καταναλωτές του........και αφού η Μαντάμ-Τσούλι καταστρέφει το προϊόν.......θα χάσει και τους θεατές.....είναι αναπόφευκτο...!!!
    Κρίμα για τη σειρούλα μας μόνο, που στην τελική θα τη θυμόμαστε σαν κάτι που ήταν καλό, αλλά...."χάλασε"...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. O damon exei panda storyline.....ine oprwtagonistis...les kai den exume alus ....aide mu tin dinei afto t prama

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Dikio exeis...pezei na maste oi monoi fan sta xronika olwn ton sirwn pu zitame edw k dio xronia na teliwsei i sira pu toso agapame gt exei xeftilistei....elews dld krima...kai aftin tn atalandi gt dn tin diwxnun dn borw na katalavw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ειχα την εντύπωση οτι ήταν τρεις οι πρωταγωνιστές της σειράς.Τωρα φαινεται οτι ειναι μόνο δυο μάλλον και κάπου υπάρχει και ο Στεφαν,μια να τα τα διαλύει ολα με την Καρολάιν και μετα να προσπαθεί να τα επανορθώσει,γιατί δεν κάνει και τίποτα άλλο φέτος.
    Το ποσο με εκνεύρισε που χρησιμοποίησαν την ασθένεια της Λιζ για ένα κωλο-ship δε λέγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν "παίζει",....να είσαι σίγουρος, ότι είμαστε ΟΙ μοναδικοί φαν που παρακαλάνε να τελειώσει το εργάκι τους....και αυτό, από αγάπη το κάνουμε...!!!!
    Αν η Μαντάμ έχει έστω και μια σταλίτσα επαγγελματισμό (θα μου πείς.....ποιος τον έχασε, για να τον βρεί αυτή...?...λέμε...), θα σταματήσει να "ονειρεύεται" 7η και 8η σεζόν....και πάει λέγοντας...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ναι ρε παιδιά και τα νούμερα που εχει πλέον η σειρά ειναι όλοι φαν που περιμένουν να δωθεί ένα τέλος,δεν το απολαμβάνουν πια.Εχω διαβάσει πολλούς σε ξένα blog που λένε οτι περιμένουν να δωθεί ένα τέλος.
    Βλέπω το Arrow να μαζεύει 300 σχόλια μετα απο καθε επεισόδιο και το Tvd μετα βίας φτάνει τα 100.Το βλέπουν αλλα δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να το σχολιάσουν,πως κανω εγω με τους Originals.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Exis diavasi ena tweet pu ixe ginei...mia kopeka ixe grapsei oti i sira exi tris prwtagonistes enw sto poster dixunun delena pu ine o stefan??...kai taggare tin cw...kai ekinoi apandisan underwater...mu tin ixe dwsei toso poliii...san na legane min milas xerume emis ti kanume...ma ela pu dn xerete pu pan ta tessera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μετα απο έξι σεζόν,ήταν αναμενόμενο οτι θα τα έβρισκε με τον Ντειμον,οι χαρακτηρες αλλάζουν.Αυτο εμένα δεν με πειράζει,θα ήθελα να έβλεπα σκηνές με Ντειμον-Καρολάιν γιατί μου αρεςει η δυναμική που βγάζουν με τις κόντρες τους.Αυτο που θα έπρεπε όμως να είχαν κάνει,ειναι να βάλουν τον Ντειμον να απολογηθεί στην Καρολάιν για όσα της έκανε και αυτη να τον συγχωρήσει.Αυτο ειναι ανάπτυξη χαρακτήρα.
    Εδώ σου δείχνει οτι η Καρολάιν είχε θεοποιήσει τον Στεφαν και τον θεωρούσε τέλειο και τώρα είδε οτι ο Στεφαν δεν ειναι και τόσο τέλειος τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. τίποτα κομπάρσος και αυτός...το στόρυ του φέτος είναι μόνο το στερολάιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Egw afto pu lew ine otapo tin stigmi pu lei oti parexigise tn damon saftin tin xroniki periodo maftes ts exelixis perisotero mu vgale to telika kalos ine mwre o damon g sena ase g mena tn stefan e dn isastan k toso epic oso elega telika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ναι αυτό που το πάς?μέχρι και η Κάρολαιν έγινε ντελένα...για να πάρει αυτή τον Στέφαν...εντάξει έχει καταντήσει γελοίο το στόρυ...Ζήτω ο Κάι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Re ama tin afisun aftin tha to pai kai 20 sezon i apisteuti fandasia tis ine atelioti!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. San logiki exis dikio ala edw tin fimatiosi tou enzo giatrepsane k egine vampire aftos...ala afto t xexasane oi talanduxes mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ε,καλά δεν είναι τυχαίο που τσακώνονται με τους φανς συνεχώς.Παίζει να είναι και η μοναδική σειρά όπου οι φαν μισούν τους showrunners.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Συμφωνώ...μόνο και μόνο για το Στέρολαιν θα άλλάξουν πολλές νοοτροπίες...Η Κάρολαιν και καλά θα συμπαθήσει γιατί έτσι την συμφαίρει τον Ντέιμον για να πάρει αυτή τον Στέφαν...Πάρε και απο την παραγωγή ανύπαρκτα flashbacks για την χρόνια δήθεν αγάπη μεταξύ Κάρολαιν και Στέφαν για να πειστείς οτι ταιριάζουν και οτί η αγάπη τους είναι επική...με το ζόρυ Τζούλι δεν γίνεται..δεν καταπίνεται αυτό...ξερνάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σε αυτό έχεις δίκιο.Γιατί τα κάνουν όλα για τα βλακο-ships και όχι για την φυσική εξέλιξη των χαρακτήρων.Τι δουλειά είχε ο Στέφαν να αγκαλιάζει την Καρολάιν;;;Την Έλενα έπρεπε να είχαν αφήσει εκεί,θα ένιωσε πιο άνετα και η Καρολάιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ε πώς αλλιώς να τους φέρουν κοντά έτσι οπως είχαν γίνει τα πράγματα?Ας σκοτώσουμε την Λίζ ώστε ο Στέφαν να παρηγορήσει την Κάρολαιν και να χαρούν οι στέρολαιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ναι,αλλά αυτό λέγεται κατάντια.Τι το θες να έρθει πιο κοντά της επειδή την λυπάται;Αφού δεν την γουστάρει ερωτικά.Αξίζει αυτό το πράγμα στην Καρολάιν;;;Αξίζει στον Στέφαν;;;Και αυτός αφού ξέρει πλέον ότι τον γουστάρει γιατί την κυνηγάει από πίσω και δεν την αφήνει ήσυχη;Για να επανορθώσει τη φιλία ή να την φέρνει σε πιο δύσκολη θέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γιατι υπαρχουν στερολαιν; ποιος το θελει αυτο το ξερατο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ε...ναι για να σπρωξει την ελενα πισω στον ντειμον να το σιγουρεψει μην τυχον κ αλλαξει γνωμη κ γυρισει πισω στο στεφαν... γιατι εκεινος το δηλωσε i would go back to her in a heartbeat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρε παιδια εγω να ρωτησω κατι;;; Ιδεα μου είναι ή εχουν ξεχασει εκει μέσα οτι ειναι vampires? Συμπεριφερονται λες και είναι κανονικοί έφηβοι...τρώνε, κοιμούνται.... υποτίθεται ότι με αίμα τρέφονται και εχουν και τους κυνοδοντες..το μονο που βλεπουμε είναι οτι είναι γρηγοροι και σαγηνευνευουν κοσμο...γτ νιωθω οτι εχει χαθει ΚΑΙ ΑΥΤΟ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Και τοσο καιρο που ήταν ο Damon με τη Bonnie πως τρεφοταν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Λίγο κουλό πως ο κααι απορρόφησε ξόρκι/μαγεία εκεί που υποτίθεται ότι δεν υπάρχει(πήρε όμως ταιραστια δύναμη;D) Καλα δεν ήταν το μόνο κουλο Στο επεισόδιο πως η Έλενα η Μπονι και η Καρολάιν ήξεραν τον Στέφαν ενω ζούσαν οι γονείς της Έλενας wtf logic κορυφαίο οτι ηταν και φίλοι με την Καρολάιν τότε WTF παρόλα αυτα δεν ξέρω αλλα το επεισόδιο μου αρέσει θα ήταν που μπήκαμε χριστουγεννιάτικο κλίμα ;p η σκηνη της μπονι που έκαιγε το δέντρο μου φάνηκε badass δεν ξέρω γτ ;p. Κρίμα για την Λιζ. ;/ . Ο Ματ στάθηκε άτυχος. Η τελευταία σκηνή με φρικάρε χαχαχα 2 Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ...ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΔΛΔ;ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ.. ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΡΙΝ... ΚΡΥΦΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕ Κ ΤΗΝ ΚΑΡΟΛΑΙΝ; ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΣΩ ΤΑ...ANYWAY ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ :-$ ΟΜΩΣ ΟΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ SUPER NATURAL ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ ΤΟΥ Κ@Λ@Υ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΛΙΖ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΝΤΕΙΜΟΝ...Κ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑΥΤΗΝ.... ΧΕΣΤΗΚΕ ΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΝΟΙΑΖΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΡΑΔΥΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ ΞΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΒΙΝ ΑΛΛΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΒΕΙ ΜΠΑΣ Κ ΤΟ ΣΩΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εγω εκλαψα για τη λιζ.την λατρευα και η τζουλι δεν αντεξε.την ξεπασαστρεψε.στο τελος βλεπω να τους σκοτωνει ολους και να εχουμε τη ζωη της ελενας μονο.τ αδικο για τη μπονι .ολομοναχη εκει περα τα χριστουγεννα.ο τζερεμι με τον ματ και τον ενζο αδιαφοροι στην ιστορια.ο και ψυχακιας φοβερος.πλακα εχει.ομως στο τρειλερ εδειξε ενα ενδιαφερον για την ελενα.Μην το κανεις αυτο τζουλι,ειναι π ειναι γελειο τρ πια θα το ξεκανει με αυτο.η καρολαιν η κακομοιρα τι να πει.χανει τη μαμα της.το επισοδειο δεν μου αρεσε γιατι δεν ειχε τιποτα το ιδιαιτερο.ελπιζω σε συτη τη σεζον να κλεισει το εργακι με ενα ωραιο τελος.δεν παει αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μα αφού δεν τον ενημέρωσε κανένας τον Ντέιμον για την Liz!Να δεις το κουλό γράψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕ Η ΕΛΕΝΑ ΣΤΟ ΤΗΛ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σορρυ αν είναι λίγο άκυρο αλλα σχετικά με το προηγούμενο επεισόδιο αν ο ντειμον επερνε τον mister cuddles μαζί του στον οποίο η μπονι έκρυψε τις δυνάμεις τις και απλα της τον άφηνε ώστε να τις πάρει πίσω εκεί δεν θα ήταν πολύ πιο ευκολο να φύγει. Εφόσον έχει ότι χρειάζεται? ( ο ανιων υπάρχει ταυτόχρονα Και στις 2 διαστάσεις. Σωστα ?)αλλα κλασσικά. Μας κάνουν την ζωη δύσκολη ;p και ειδικά της μπονι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ε μωρε η δικαιολογία για αυτό θα είναι κατι σε φάση ζούσαν την ιδια μερα για πόσο καιρό οπότε ήταν σαν να μην περνουσε ο χρόνος εκεί αρα δεν χρειάζεται να τραφεί ;p σκέψου τον σαν μια τελείως διαφορετική διάσταση Ήταν αιώνια και ταυτόχρονα μόνο μια μέρα οπότε και να μην τραφεί για 1 μέρα δεν έγινε και κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Νομίζω δεν γιάτρεψε την φυματίωση του Ένζο. Ο Ένζο πέθανε απο φυματίωση και είχε πίει αίμα βαμπιρ και έγινε και ο ίδιος βαμπίρ. Για αυτό όταν πέρναγε τα σύνορα του ΜΦ στο βαν του Τρίπ έφτυνε αίμα απο το στόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Εδω κοτζαμ δήλωση έκανε η Καρολαιν Ντραις ότι προσπάθησαν να ακυρώσουν τον Στέφαν για να γίνει το Ντελένα και εμείς θέλουμε να τον ξανακάνουν ήρωα ή να του δώσουν στορυλαιν!!! Δευτράντζα μαζί με την Καρόλαιν και τον Ματ θα είναι.....Έχει φάει κράξιμο η Ντραις που είναι όλο δικό της, αλλά χέστηκε με το συμπάθειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Έχεις απολυτο δίκιο. Μόνο αστον κάτω μωρή αυτον για εμένα δεν της είπε. Εκθειαζει τν Ντειμον για να πάρει η ίδια τον Στέφαν. Πάντως μια κόντρα μεταξύ τους θα υπάρξει γιατί θα γίνουν frenemies και μάλλον αυτή που θα ζηλέψει τελικά είναι η Καρολαιν την Ελένα και όχι το αντίθετο όπως το πάνε η ατάλαντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Και τα δικά μου γκρρρρρρρρρρρρ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Εχεις απόλυτο δίκιο με τις χρονολογίες...καλά ότι να ναι...με εχουν νευριάσει πάρα πολύ...γράφουν ότι θέλουν και ακυρώνουν τα προηγούμενα μόνο και μόνο για το Ντελένα και το Στέρολαιν...μιλάμε για πολυ ξύλο οι βλαμμένες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Σπρώχνουν το Στερολαιν σπρώχνουν και το Ντελένα

    "Well, there's mistletoe and Damon and Elena...it's going to be a
    highly-anticipated moment, for sure!" Dries said. "Elena's already told
    Damon that she can't shake the feelings she has for him, and they're
    coming back to her. She goes through something in this episode that
    makes her realize that even as an immortal, her time on this earth is
    not guaranteed, and to waste a second of it would be tragic. So she
    says, 'Maybe it's time I come face-to-face with Damon and just tell him
    how I feel.'"
    Με βάση αυτη τη δήλωση της Ντραις η Ελένα έχει πάλι αισθήματα για τον Ντειμον.
    "Over the next chunk of episodes, their relationship is really going to
    mature and grow into something that may be more intense than friendship,
    and they will be closer than they've ever been before."
    Και με βάση αυτή μάλλον θα έχουμε σύντομα Στερολαιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Α,ήταν 2 χρονολογίες τα Χριστουγεννιάτικα flasbacks;Ε,ακόμα χειρότερα,sorry.Έτσι κι αλλιώς τίποτα δεν έγινε από αυτά ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Δυστυχώς VD και εγώ αυτό πιστεύω ότι θα γίνει, η Καρολαιν θα ζηλέψει την Ελένα... Η Ελένα ζεί στον ''ψεύτικο κόσμο'' της.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Όχι,ξεκίνησε να απορροφά δύναμη ο Κάι και χάθηκε ο ήχος.Θα του το έλεγε στο σπίτι.Αλλά ούτε και ο Στέφαν δεν του το είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Σε αυτό θα διαφωνήσω εντελώς.Η Καρολάιν τον ξέκοψε τον Στέφαν και κράτησε απόσταση μαζί του.Αυτός δεν κρατάει πλέον απόσταση μαζί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Και όλα αυτά όπως Έρωτες Φιλίες κλπ... Θυσιάζονται στον ''βωμό ντελενα''... ότι αυτή είναι η υποτιθέμενη μεγάλη αγάπη μήν ξεράσω... Και προσπαθούν με το ζόρι να μας ταϊσουν steroline ξέρασμα και ούτε ξέρω τί άλλο ακόμα θα δούμε Έ Λ Ε Ο Σ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!! Αυτό δέν το πρόσεξα, έχουμε τόσα Νεύρα όλοι με τις κακές εξελίξεις του TVD και βρίζουμε κατευθείαν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Καλά λές αφού τίποτα δεν έγινε ποτέ από αυτά!!!!!
    χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Καλά λέω.Δεν φτάνει που κάνει flasback σε κοντινές χρονολογίες που εμείς έχουμε παρακολουθήσει επεισόδια και δεν είδαμε τίποτα από αυτά,κάνει και 2 χρονολογίες!!!Μας δουλεύουν;;;Που να καταλάβω εγώ ότι είναι το 2007 και το 2009 remix;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. H ουσία για εμένα είναι μια, ότι δεν θέλουν η Ελένα με τον Στέφαν να έχουν μεταξύ τους καμία σχέση παρά μόνο φιλική. Πως θα βάλουν την Ελένα να ζηλέψει; Στην αρχή και εγώ αυτο νόμιζα αλλά με όλα αυτα που διαβάζω τις τελευταίες ημέρες άαρχισα να αμφιβάλω. Οι δηλώσεις τους είναι φωτιά!
    Το δια ταύτα ποιό είναι; Οτι το Στερολαιν αργά ηγρήγορα θα γίνει, το διατυμπανίζουν όλοι τους τώρα τελευταία σε κάθε συνεντευξη που δίνουν.Τώρα το πόσο θα κρατήσει είναι άλλο θέμα. Κάτι άλλο θα συμβεί και θα έρθουν όλα τούμπα και μάλλον όπως διαβάσαμε η Ελενίτσα θα γίνει ξανά άνθρωπος. Η Ελένα με την Κάρολαιν για ποιο άλλο λόγο θα μπορούσαν να γίνουν frenemies ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Αυτη η εναντίωση για το Steroline είναι απλά τραγική.Μπορεί να μην ήταν ερωτας με την πρωτη ματιά αν και η Caroline τον ήθελε απο την αρχή αλλάοι άνθρωποι ωριμάζουν αλλάζουν και εξελίσοονται.Οι σχέσεις μπορούν να ξεκινήσουν απο μια φιλία γιατί γνωρίζεις καλύτερα τον άλλο και αποκτάς αλλα συναισθήματα για αυτόν.Μου αρέσει που δε βιάζονται για το Steroline αλλα νομίζω ότι είναι πιο φυσιολογικό απο το Delena που σε ένα επεισόδιο ορκιζόταν ότι αγαπάει τον ένα στον άλλο άλλαξε τόσο πολ΄θ που έγινε βρικόλακας και στο επόμενο κοιμήθηκε με τον αδερφό του αγοριού της,Υπήρξα fanatiki Stelena αλλα το κατέστρεψαν με τους σωσίες δε θα ήθελα να το ξαναδώ.Στέφαν και Καρολαίν είναι η πιο ώρμη σχέση ανυπομονώ να εξελιχθεί κΙ ΘΕΩΡΏ ΌΤΙ είναι πολύ όμορφο να είσαι σύντροφος με τον καλυτερό σου φίλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Πούστη καρκίνε, ούτε αίμα βρυκόλακα σε θεραπεύει !!!!!! Κωλοαρρώστειαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αν οντως ειναι έτσι οκ αλλά εγώ το 2009 Είδα γραμμένο σε μια μπαλα δεν ειδα πουθενά να λεει 2007 ;p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Συμφωνώ κι εγώ το πρόσεξα αυτό αλλά τι να πεις αν η Τζούλι πει οτι η Κάρολαιν με το Στέφαν γνωριζόντουσαν από παλιά τι να πω το έχει χάσει τελείως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Αν υπάρχει πιθανότητα να γίνουν άνθρωποι εγώ θέλω να μείνουν άνθρωποι για πάντα για να ζήσει κι ο Στέφαν αυτή την ανθρώπινη ζωή που τόσο επιθυμεί ας παντρευτούν ας κάνουν παιδιά κι ύστερα ας πεθάνουν θα είναι ευτυχισμένοι μέχρι το τέλος δεν είναι απαραίτητο να ζήσουν αιώνια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Κοριτσάρες με καλύψατε απόλυτα σε όσα είπατε και για το στέρολαιν ξέρασμα που θα γίνει αναγκαστικά και από οίκτο και για το κουλό που έβαλαν τη Κάρολαιν να λέει οτι ο Ντέιμον πλέον δεν είναι τόσο κακός δηλαδή ξέχασε που τη χρησιμοποιούσε και τρεφόταν από αυτήν όταν ήταν άνθρωπος . Καταλαβαίνω οτι παύεις να μισείς έναν άνθρωπο όσο περνάνε τα χρόνια γιατί ξεθυμαίνεις αλλά οτι θα την έβλεπα και ντελένα φαν δηλαδή έλεος τα έχουν ακυρώσει όλα αυτην ήταν η μεγαλύτερη υποστηρίκτρια των στελένα και ξαφνικά για δικούς της εγωιστικούς λόγους θα γίνει ντελένα έλεος ας κοπεί τώρα η σειρά όχι άλλη κατάντια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10850092_891089734235021_1158392724105803078_n.jpg?oh=6f28c458a9cc5aa56432262f04091575&oe=5546A77A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/988960_891087780901883_4274813400472232199_n.png?oh=fd089859db5272ed8d213a54d7a89d90&oe=550CAAD8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10672410_993002057381388_6143127381243027312_n.jpg?oh=579041c902cf0469a0db1da5ddf6d561&oe=55032CD4&__gda__=1426048876_3574b191e5f365600648fb5756791703

    Κάποτε ίσχυε αυτό όχι πια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. http://data3.whicdn.com/images/151206680/large.gif

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Στο πρώτο flasback στην μπάλα έγραφε 2007 κ στο δεύτερο 2009...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. - ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ Η LIZ FORBES ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ (ΚΑΡΚΙΝΟ) ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ?

    Caroline Dries: Ο κυριος λογος ηταν γιατι ηταν κατι καινουριο. Εχουμε φτασει τα 100+ επεισοδια και ποτε δεν ειδαμε να μην εχουν μια λυση για τα παντα, καποιο ξορκι. Οποτε τι θα κανουν τωρα? Η Caroline θα προσπαθησει να παρει τα πραγματα στα χερια της, μονο για να καταλαβει, οτι για καποια πραγματα δεν υπαρχει θεραπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα κανεις δεν θελει ξανα στελενα... και δεν καταλαβαινω πως ο στεφαν ειναι τωρα πιο καλα με τον νταμον απο ποτε(ποσο μακακας πια?) ομως γιατινα μην του βρουν μια κοπελιτσα της προκοπης οχι οτι η καρολαιν δεν ειναι της προκοπης αλλα δεν κολανε ρε παιδι μου μαζι πως να το κανουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. και εγω δεν ειδα την μπαλα που ελεγε 2007 ειδα μονο αυτην του 2009 αλλα το IQ ραδικιου δεν το ειπα για οσυς δεν καταλαβαν τις χρονολογιες αλλα για το δωρακι του Στεφαν στην καρολαιν( με την οποια το 2009 δεν ειχε και τοσο στενες σχεσεις απο οσο θυμαμαι πιο πολυ τυπικες θα τις ελεγες... ) που το θυμηθηκε τωρα η Καρολαιν και το κρατουσε στο χερι για παρηγορια! απλα ειναι εκνευριστικος ο τροπος που προσπαθουν να το πλασαρουν ακομα κι αν ειμαι κατα του στερολαιν θεωρ πως μπορουσαν να το προωθησουν με πολυ καλυτερο τροπο... οπως ειχαν προωθησει την σχεση της Ματ και τον Ταιλερ...με τροπο οχιμε το ζορι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα άρε Τζούλι άμα σε πιάσω κατέστρεψες την αγάπη τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αν το ξαναδείς λεει πως έβαλαν εκείνη την χρονιά τα αγόρια σε ενα παιχνίδι που έκαναν το Secret Santa και παραπονιοταν για το δώρο του στεφαν (γι'αυτο της έκανε δώρο)...τωρα η προώθηση του στερολαιν είναι άλλο θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ποτέ δεν είχε βγεi ο Κέβιν απο τους τίτλους αρχής. Εμφανίζεται σας executive producer απο το 1ο επεισόδιο του 6ου κύκλου αλλα και σε ολα τα επεισόδια του 5ου κύκλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. έλεος ρε παιδιά..πότε θα γυρίσει η Βonnie! Και αν έρθει καλά θα κάνει να είναι σληρή..αρκετά έβαλε το χέρι της στην φωτιά για τους άλλους..ας ζήσει την ζωή της και αυτή ήρεμα χωρίς καμία υπεχρέωση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Με αυτά που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν μ..λ..κιες τα νούμερα του TVD δεν ανεβαίνουν με τίποτα Ειρήνη... Στο τέλος θα πιάσουμε μίσος με τους χαρακτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Σάν Φίλους τούς Λατρεύω Μαζί!!!!!! (κοίτα πόσο στοργικά-γλυκός είναι ο Stefan♥ στον πόνο της φίλης τού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Δεν φταίει η Καρολαιν ούτε ο Stefan!!!! Φταίει η Τζούλι και το ''ντελενο συνάφι'' της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Το αιμα βρυκολακα δεν μπορει να γιατρεψει τον καρκινο γιατι ουσιαστικα αναπαραγει τα κυτταρα! Οταν καποιος "πληγωνεται" στη σειρα γιατρευεται απ'το αιμα γιατι ουσιαστικα τα κυτταρα αναπαραγονται πολυ πιο γρηγορα απ΄το φυσιολογικο κλεινοντας τις πληγες.Αν γινει αυτο σε καποιον που εχει καρκινο πιθανο θα ηταν ο καρκινος να εξελιχθει ακομα πιο γρηγορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. DEN THELW NA TELEIWSEI POTE AUTI I SEIRA!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Συμφωνώ βασικά φταίει το κανάλι που δε τη βάζει στη θέση της και την έχει αφήσει να αλωνίζει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Κι εγώ το ίδιο λάτρεψα τη φιλία τους από την αρχή από το 2χ2 που άρχισε να τη προστατεύει μέχρι το 6χ10 γιατί αυτή η αγκαλιά ήταν καθαρότατα φιλική εγώ τουλάχιστον αυτό είδα δεν υπήρχε κάτι το ερωτικό σ αυτή την αγκαλιά απλώς είδα το πόνο και την συμπόνοια στα μάτια του για τη φίλη του που υπέφερε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10858606_917105491635741_5227066468325081706_n.jpg?oh=7b85c5ee856b01850ad3e58b005f193d&oe=54FD1035&__gda__=1430383245_16e2eb7949c3b128597892726202370c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. http://data1.whicdn.com/images/151547688/large.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ..... ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΣΕΙΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΝΟΡΕΞΙΚΟΙ? ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΤΗ ΕΙΝΑΙ Ξ ΕΛΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ναί πράγματι υπήρχε ένα πρόβλημα με το βάρος τούς. Όλοι τίς πρώτες σεζόν είσαν αρκέτά αδύνατοι.. Ειδικά ο Paul♥ καί η Nina φαινόταν σε βαθμό. Τώρα όμως έχουν αλλάξει αρκετά και η παρουσία τούς γενικά, φαίνονται πιό ώριμοι όλοι τούς. (βλέπεις μεγάλωσαν κιόλας χαχα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Απλα γμτ ηταν τελειο ειδικα εκει ο στεφαν μαζι με την καρολαιν ηταν τελειοι love ειναι για μενα αυτη οι 2 ειναι τελειοι αλλα ποτε θα βγει το 11 επισοδειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/1476068_831215910275174_1873216222816757003_n.jpg?oh=93022854130b5909be8c1cfe96afc061&oe=550B393C&__gda__=1426315687_4f4457751c4841538a48ac88e151e88c

    Και σκηνοθέτης ο ίαν μάλλον τελικά δε φεύγει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10364184_831215913608507_8458334065275599787_n.jpg?oh=c5985fab5494ced4ad94e6d5f29cba3e&oe=550D0FFF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10850219_892761637401164_6152437104774033100_n.jpg?oh=55e1df18dd25d3ce6bb8d9adb585625e&oe=55041B85

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. http://data1.whicdn.com/images/152206552/large.gif

    Συμφωνώ με τη θεά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. http://data1.whicdn.com/images/152254234/large.gif

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. αν υποψιαστω οτι θα βγει και 7 σεζον...... θα πεθανω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. αυτη η ελπιδα δυστυχως .... ειναι ετοιμοθανατη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Βασικά νομίζω οτι βρίσκεται σε κώμα άρα υπάρχει πιθανότητα να ξυπνήσει χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Πολύ πιθανόν ειδικά τώρα που θα σκηνοθετήσει κι ο Ίαν έξυπνο το κανάλι για να μη φύγει τον βάζουν στη καρέκλα του σκηνοθέτη λες και δε του έφτανε που όλη η σειρά είναι γραμμένη πάνω του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. τι να πω,,,, τωρα εβλεπα το 2χ4 .. αυτα ηταν επεισοδια,,, σιγα μην ξαναδουμε κατι αναλογο βουλιαξε το καραβι σαν τον τιτανικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ναι ρε αυτους που ειναι σε κωμα μεχρι να τους βγαλουν απο την μηχανικη υποστηριξη λενε στους συγγενεις οτι υπαρχει ελπιδα ακομα,,,,
    εμεις ειμαστε οι συγγενεις ειρηνακι.! αν και νομιζω πως με λιγα λογια μας ειπαν οτι το μηχανημα θα γραψει game over!!!!!! πρεπει μονο να περιμενουμε να τραβηξουν και την πριζα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. αχχαχχαχ ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα ελπίζω να μη αποσυνδέσει τη μηχανική υποστήριξη γιατί θα τη πάρει και θα τη σηκώσει . Ελπίζω οτι αυτή η αγάπη θα ξυπνήσει και θα ανακάμψει βέβαια σίγουρα θα έχει κάποιες επιπτώσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ακριβώς έπεσε πάνω στο παγόβουνο ντελένα και ναυάγησε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. re paidia xalarwste secret santa paizane! Einai ena paixnidi wpou dialegeis sti tixi to onoma kapoiou kai prepei na tou pareis dwro xwris na to kserei o allos..ti to periergo sas fainete kai giati to kanete toso thema?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10606135_919019444777679_1941807555141423830_n.png?oh=af93c7cee0917bd8f2d12b1072eef5d2&oe=54FC7269&__gda__=1425960195_1ee416000614deddf6ff4a62f281f112

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10649738_755976251150604_4265247476810356937_n.png?oh=9df053a690ec50f93f0c4e6af0a451d0&oe=5545513E&__gda__=1425936774_a54dc1859a47bcdf7916c4e26f91ecf0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. http://data3.whicdn.com/images/152830949/large.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/150176_998724623475798_7097659524842495724_n.jpg?oh=6f1745a470ff617248fc2e66cfbc6d2f&oe=5544CE44&__gda__=1430456133_d9c6dee7ba7aa818a3f7f601ac61dc6c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10847975_998518146829779_7656681990105112952_n.jpg?oh=fe46dcbcd82839e3a74adf2e4c0e888f&oe=553A015F&__gda__=1429075843_bc4281d3410ff2d22ec0cb6f6574985a

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10847944_998512150163712_2155481994348575746_n.png?oh=cd7b2ddce015ef3ab65e1b9c5636c062&oe=55453618&__gda__=1426390432_de74c893401b5e8e3664369eb59a9412

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1511055_998512850163642_889851117237232435_n.jpg?oh=8b1240cd11968a82f655f5eb59e97dc9&oe=55321B69

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. και ομως... αλλος ειναι ο ηρωας τωρα και χωρις το μαλλι....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10302097_845307365532695_7659051478765471948_n.jpg?oh=5e995c4a32a9d5cded4a7291c810fbd7&oe=552C5A62

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10850052_1008860269128900_5266237757069736313_n.jpg?oh=5d53836be9bc8ebf74d59f33e46faac3&oe=552946B9

    xaxxaxaxxax...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10700_781322025237526_813406274789064589_n.jpg?oh=ca3551dcf9d21f607bf2b88ff6d708fb&oe=553B68DB&__gda__=1428418069_14f51527db0963fd4a646cbb52ff81bb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Και μετά θέλουν να συγκρίνουμε τον Στέφαν με τον Ντειμον.......Περασε και δεν ακούμπησε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Το ότι έβγαζε τα μάτια της με τον Ντειμον γράφοντας τον Στέφαν στα παλιά της τα παπούτσια , και ότι έγινε άκαρδη εγωκεντρική σκύλα για την πάρτη του, αγνοόντας τους φίλους της και όσα πιστευε δεν μπορείς να τα αγνοήσεις. Και δεν είναι και άντρας να πείς ότι σκεφτόταν με το κάτω κεφάλι......χαχαχαχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. xaxxaxax χείμαρρος είσαι έχεις απόλυτο δίκιο σ αυτά που λες εξάλλου συμπάσχαμε μαζί της όταν ήταν άνθρωπος γιατί παρά το γεγονός οτι περιστοιχιζόταν από βρικόλακες ήταν δυνατή πάλευε για όλα, ουκ ολίγες φορές προτίμησε να θυσιαστεί εκείνη για να μη πάθουν τίποτα οι δικοί της αν και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το αντίθετο αλλά από τη στιγμή που έγινε βαμπιρ πέθανε αυτή η Ελένα, έγινε μια εγωίστρια και άκαρδη bitch φέρθηκε πολύ άσχημα και στο Στέφαν αλλά και στους φίλους της ακόμα και τον ίδιο τον αδελφό της άφησε στα χέρια του δολοφόνου του αυτή η Ελένα για μένα είναι άγνωστη και αν είναι να μιλήσουμε για απώλειες όλοι είχαν ακόμα και η καημένη η Μπόνυ που δεν έφταιγε σε τίποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Αυτά να τα βλέπουν οι κότες που θέλουν να μας πείσουν ντε και καλά οτι το ντελένα είναι αληθινή αγάπη και το στελένα φτιαχτή από το σύμπαν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Μακάρι ..............Βέβαια αυτή τη φορά θα φανώ πιο συγκρατημένη δε θα ενθουσιαστώ πάλι γιατί και με το 6χ10 είχα ενθουσιαστεί αλλά η απογοήτευση ήταν μεγάλη οπότε θα περιμένω να δω !!! Όσο για το ντελένα make out στο τζάκι το έχουμε ξανά δει άσε που σα το στέφεριν αποκλείεται να είναι !!! https://www.youtube.com/watch?v=8ufRCZz6f0I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10885025_1006120016069592_1285904426847359613_n.jpg?oh=65a959ac03382577591420d973574380&oe=552DFAC7&__gda__=1429367959_f1d013bab06792ff3c5374c5b10c5ad2

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...