Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

SPOILERS ARROW: Τι περιμένουμε στην συνέχεια της 3ης season;



Στην συνέχεια του τρίτου κύκλου του Arrow ο Marc Guggenheim λέει πως με τον θάνατο του Oliver η τριλογία της Black Canary που θα ακολουθήσει με τα 3x10,3x11,2x12 είναι ίσως από τα καλύτερα επεισόδια που θα δούμε στις οθόνες μας. Όχι μόνο η Laurel θα φορέσει την στολή της Canary αλλά θα δούμε και χαρακτήρες να έρχονται πολύ κοντά. Όπως θα έχουμε πολλές καλές στιγμές με την Thea και την Felicity αλλά και μεγάλες στιγμές με την Felicity και την Laurel ως Black Canary (φαίνεται πως η τελική ώθηση για να βάλει την στολή η Laurel είναι ο θάνατος του Oliver). Επίσης θα δώσουνε περισσότερο χρόνο τηλεοπτικό στον Roy αλλά και στον Diggle όπου θα δούμε και κομμάτι της ιστορίας του.

Από εκεί και πέρα σε αυτά τα επεισόδια όπως επιβεβαιώνει ο Andrew Kreisberg θα έχουμε δυνατό come back της Suicide Squad αλλά και μετά τον δολοφόνο της Sara θα δούμε την επιστροφή της φίλης της Sin όπου θα παίξει μεγάλο ρόλο στο επεισόδιο 3x12. Στο 3x13 με τίτλο Canaries (που λογικά θα μας δείξει τις ομοιότητες διαφορές της Sara και της Laurel ως Black Canary) θα δούμε σε flashbacks λογικά την Sara αλλά και τον κόμη Vertigo. Φυσικά με την επιστροφή του Oliver στο τέλος του 3x13, στο 3x14 θα έχουμε την ΜΕΓΑΛΗ επιστροφή του περσινού κακού Slade Wilson aka Deathstroke που παραμένει ακόμα άγνωστο αν είναι σε flashbacks ή το σκάσει από την φυλακή του νησιού!!!

O Marc δήλωσε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να φέρουν τον Batman στην σειρά. Δεν λέει ότι θα γίνει σύντομα. Απλά, ίσως, κάποια στιγμή! Επίσης λέει πως δεν περίμεναν όταν ξεκινούσαν το Arrow ότι θα έχουν πάρει τόσους πολλούς χαρακτήρες όπως ο Deadshot, o Deathstroke, o Ray Palmer που δεν ήταν στα αρχικά τους σχέδια. Ακόμα και την Katana που την έχουμε δει μόνο σε flashbacks θα την δούμε φέτος όπως επινβεβαίωσε ο Marc και κανονικά στο Arrow.
Όταν ρωτήθηκε εάν ένα crossover με το Supergirl θα μπορούσε να γίνει εκείνος απάντησε ''Ναι. Θα ήταν δυνατό''

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...