Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

The Originals - 2x11 - "Καταφύγιο" - ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ - Μετά από μια σειρά περίεργων ανακαλύψεων, το ενδιαφέρον της Rebekah κινεί μια μυστηριώδης κοπέλα που φτάσει στο άσυλο για παράφρονες. Στον βάλτο, η Hayley παλεύει να αποκαλύψει στον Jackson το μυστικό το οποίο κρατάει αλλά μένει έκπληκτη όταν κι εκείνος της αποκαλύπτει το δικό του μυστικό το οποίο αφορά τους γονείς της. Στο μεταξύ, αφού έμαθε τις λεπτομέρειες για τον γάμο της Hayley και του Jackson, ο Klaus πηγαίνει στον βάλτο για να το σταματήσει αλλά έρχεται αντιμέτωπος με την γιαγιά του Jackson, την Mary. Αλλού, ο Vincent είναι ακόμα αποφασισμένος να αποκαλύψει ένα μυστικό το οποίο ξέρει ότι κρύβει ο Klaus και στρέφει την προσοχή του προς τον Marcel για απαντήσεις. Τέλος, όταν η Davina ανακαλύπτει ότι ο Josh και ο Marcel βρίσκονται σε κίνδυνο, ζητάει βοήθεια από τον Kaleb και τον Aiden για να τους σώσουν.
Ο Matt Hastings σκηνοθέτησε το επεισόδιο.
Γραμμένο από τους Declan de Barra & Michael Narducci.

Ευχαριστούμε ΕΔΩ για την μετάφραση

8 σχόλια:

  1. Ωραία επιστρέφει η Φρεια!!!
    Μου άρεσε πολυ αυτό το επισοδειο αν εξετάσεις τα ερωτικά τους που πλέον είναι αδιάφορα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι πολυ ωραία σκηνή επιτέλους κάτι ενδιαφέρον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πράγματι επιτέλους αποκτά ενδιαφέρον το originals και ειδικά αυτό με τα γράμματα που σχηματίστηκε τo όνομα της Φρεια ήταν πολύ καλό μ άρεσε πάρα πολύ επίσης μου άρεσαν και οι σκηνές Νταβινα-Καλεμπ και η σκηνή του Ελαϊτζα με τη Καμίλ που έγινε άγριος μου θύμισε εποχές του tvd τότε που οι originals ήταν ισχυροί και δε νοιάζονταν για κανένα. Βέβαια αυτό που με χάλασε στο επεισόδιο είναι ότι θα ήθελα να δω τη Ρεμπεκα σα μάγισσα όχι αυτή τη κοπελίτσα αναμένω το επόμενο με αγωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι ερωτκές ιστορίες δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον ειδικά το κλάους-καμi.τίποτα το ερωτικό σε αυτή τη σειρά μαλακίες helijah bliax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. entaksei kalo itan to epeisodio alla re paidia h fria pou kollaei twra;; tin ntalia prepei na mas deiksoun pou tha rthei me kapoio tropo na parei to paidi tou klaus....ektos k an esteile tin fria na kanei tin douleia tis...ti na pw...pantws auta ta koula me tous gamous tis xeili k tou tzakson k ta psuxologika tou elaitza ta psilovarethika ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρόβλημα είναι πως η τζούλι ξέμεινε από ιδέες(από τον 4ο κύκλο του tvd και σε όλο το originals)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού η Ρεμπέκα ειναι μάγισσα και σίγουρα ισχυρή απλά δεν το ξέρει ακόμα θα το μάθει ωμός !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιστρέφει σαν φάντασμα όμως οπότε που σημαίνει οτι η Ντάλια την σκότωσε αμέσως η την έκλεισε σε αυτό το παράξενο μέρος και πέθανε εκεί !!
    Αλλα σίγουρα θα εμφανιστεί η Ντάλια ίσως την κρατάνε και για τον επόμενο κύκλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...