Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ανάλυση και σχόλια επεισοδίου The Vampire Diaries 6x11 - Wake Up with a monster


Όσοι είδαν το επεισόδιο μπορούν να προχωρήσουν στο θέμα και να σχολιάσουν και να ψηφίσουν για το επεισόδιο 




Μπορείτε επίσης να έρθετε και στο group μας στο FB

161 σχόλια:

  1. Το επεισόδιο μου άρεσε πάρα πολύ...Ένα έχω να πώ...μπράβο στον Πώλ...το σκηνοθέτησε πολύ ωραία...ειδικά στο τέλος που έδειχνε την Κάρολαιν με την μητέρα της να πίνει το αίμα και παράλληλα το τί έκανε το αίμα της στον Κόλιν ήταν τρομέρό και πολύ συγκινητικό...Γενικά όλη η σκηνή με την μαμά της και με αυτά που της έλεγε ήταν πολύ συγκινητική....

    Αρα απο όλο αυτό καταλαβαίνουμε οτι η Κάρολαιν ουσιαστικά επίσπευσε τον θάνατο της μητέρας της...ήταν πολύ στενάχωρο όλο αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://vampirediaries.wikia.com/wiki/User_blog:TaylorManton1/Jeremy_Gilbert_Spinoff_Series:_HUNTER._CHARACTER_AUDITIONS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o paul to skinothetise? OWAOU ekane uperoxi douleia mou araise polu i douleia tou kai isos na asxolithi kai autos me tin skinothesia tha einai para polu kalos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στον Paul μας. Το επεισόδιο σκηνοθετικά τουλάχιστον είναι πάρα πολύ καλό.
    Τώρα γενικά το επεισόδιο καλό. Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα κιόλας αλλά ούτε ότι βαρέθηκα. Οι σκηνές του Κάι ΦΟΒΕΡΕΣ! Τέρμα λατρεία ο psycho τύπος.
    Δεν είδαμε καθόλου Bonnie είναι η αλήθεια και μου έλειψε το μανάρι μου...
    Κατά τα άλλα οκ... κανονικά ... δεν μπορώ να πω πως τρελαίνομαι και για Tyler με την καλοκακιά μας μαγισσούλα. Δεν μου βγάζουν ΚΑΜΙΑ χημεία οι ηθοποιοί μεταξύ τους.
    ΚΑΙ ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ!! Μπορεί ο λόγος που η Liz Forbes πεθαίνει να είναι για γέλια. Πρώτον γιατι μέσα σε τρία επεισόδια δεν πεθαίνει ο άνθρωπος από καρκίνο αλλά ναι... δεν ντρέπομαι. Εκλαψα σε κάθε σκηνή με την Liz Forber. Στο κάτω κάτω έξη χρόνια είναι αυτά. Δύσκολα τα τελευταία για την σειρά αλλά και πολλές όμορφες στιγμές. Η Liz Forbes από την αρχή του TvD υπήρξε μέλος του συμβουλίου των ιδρυτών (πωωωω τα λέω τα παλιά και δεν το πιστεύω ούτε εγώ ο ίδιος. που κατάντησες αγαπητό μου VD) αλλά ήταν πάντα ένας χαρακτήρας δυνατός. άλλαξε όταν έμαθε πως η κόρη της είναι βρικόλακας πέρασε πολλά... και ήρθε η στιγμή να μην γυρνά άσκοπα πλέον ο χαρακτήρας της. Θα μου λείψει . Θα μου λείψει ποιο πολύ γιατί μου θύμιζε παλιές καλές αξίες μιας σειράς που αγάπησα πολύ και πλέον έχει πάρει την κάτω βόλτα. Ειδικά η τελευταία σκηνή με την Caroline α δίνει το αίμα και παράλληλα να βλέπουμε πως πεθαίνει το πείραμα της Caroline τελικά... απλά κλάμα... Μπράβο Paul... τέλεια δουλειά.
    Επίσης το σχολείο μου θύμισε τις παλιές καλές μέρες. Τότε που σε κάθε επεισόδιο ήταν ένα πάρτι, μια γιορτή, όπου είτε η Katherine είτε ο Klaus θα ήταν εκεί και θα ήταν η απειλή. Τελικά... κατάλαβα πολλά μέσα από όλο αυτό το απλά καλό επεισόδιο... δεν σταματάμε να βλέπουμε TVD όσο και χάλια να είναι γιατί το αγαπήσαμε. και το αγαπήσαμε όταν ήταν ακόμα στα πολύ καλά του. και το παρελθόν δεν αλλάζει με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oxi kai allo spind off eleos....8elw tn Mcqueen sto Arrow h sto teen titans dn me peirazei ws nightwing den ginetai na ginei kai to xatiri mas mia fora???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το επεισόδιο ήταν πολύ καλό από σκηνοθετικής πλευράς μπράβο στον Paul μας για άλλη μια φορά έδειξε τους ηθοποιούς όπως ακριβώς ήταν ακόμα και τον Ίαν τον έδειξε όπως κανονικά είναι δηλαδή στο ύψος που έχει όχι που μου τον έκαναν οι άλλες δίμετρο anyway για άλλη μια φορά ο Κάι έδωσε ρέστα, στις σκηνές του ήμουν μονίμως με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη λάτρεψα τον τρόπο που βασάνιζε την Ελένα και τα σχόλια που έκανε είναι θεός τέλος . Επίσης μου άρεσαν πάρα πολύ οι σκηνές που είχε η Κάρολαιν με τη μητέρα της η αντίδραση της Κάρολαιν είναι απολύτως λογική κάνει τα πάντα για να σώσει τον άνθρωπο που την έφερε στη ζωή πήρε πολύ μεγάλο ρίσκο μ αυτό που έκανε και απ οτι φαίνεται θα έχει πολύ τραγικές συνέπειες αντί δηλαδή να τη βοηθήσει θα επισπεύσει το θάνατο της λυπάμαι που η Λιζ θα φύγει μου άρεσε από την αρχή της σειράς είδαμε τη σχέση της με τη Κάρολαιν και την εξέλιξη της . Η καημένη η Μπόνυ δεν εμφανίστηκε καθόλου σ αυτό το επεισόδιο μάλλον θα τη ξαναδούμε λογικά πριν φύγει ο Τζέρεμυ ,οι σκηνές στέρολαιν καλές δεν είδα κάτι ερωτικό ανάμεσα τους το ντελένα άρχισε πάλι τα κουλά της τέταρτης σεζόν οτι νιώθει πιο ζωντανή από ποτέ και άλλα τέτοια . Ακόμη αυτό που θα ήθελα να σχολιάσω είναι οτι το δαχτυλίδι της Ελένας έλιωσε και αυτή στεναχωρέθηκε και η στεναχώρια αυτή έχει διττό νόημα πρώτον επειδή πλέον δε θα μπορεί να βγει έξω στο φως της ημέρας και δεύτερον οτι αυτό το δαχτυλίδι της το πρόσφερε ο Στέφαν και χάνοντας το χάνει και τις αναμνήσεις της και τέλος οι υπόλοιποι απλά ήταν μέτριοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10942439_942451412434482_7529236433281925048_n.jpg?oh=e73a274c00fdef5a83355e2e220e6d51&oe=556AFEE9&__gda__=1428828803_dc635ac7b29b6cfb8791d70d3e14c7ec

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έυχομαι το 2015 να έχουμε όλοι καλές προβολές στο αγαπημένο TVD!!!!!
    Ένα επεισόδιο μετά από τόσο καιρό που με ενθουσίασε Πολύ, νομίζω τα είχε όλα δράση, συναισθήματα,πόνο κλπ. Μού άρεσε που όλοι οι χαρακτήρες είχαν κάτι να κάνουν μέχρι και ο Τζερ ήταν σε δράση και ο Μάτ πού έκανε παρέα στην σερίφη. Λυπάμαι για την Καρολάιν, κάνει τα πάντα να ζήσει η μαμά της. Μέχρι και την Ελένα την λυπήθηκα κάπως όταν την βασάνιζε ο Kai. Ο Ενζο μου σπάει τα νέυρα που χώνει την μύτη του σε ξένες υποθέσεις, έχει γίνει κουραστικός και στεναχωρεί και τον Stefan! Γενικά ήταν τέλειο επεισόδιο ειδικά ο Τρελός ο Kai όλα τα λεφτά είναι τελείος για ''δέσιμο'' ο άνθρωπος, ήθελα να μάθω πια είναι η ''Αχίλλειος πτέρνα'' του. Τέλος Συγχαρητήρια PAUL♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αλήθεια είναι ότι του πάει πολύ του Τζερεμι για κυνηγός!!!!
    Το TVD είναι βιομηχανία χρήματος, με πολλούς φαν δεν θα το αφήσουν τόσο εύκολα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πώς είναι δυνατόν να χαλάει μια φιλία γα μια μαλακία στέρολαιν κι να σκότωσε το στεφερίνε (αφήστε το στελένα)δε το καταλαβαίνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ήταν το τελευταίο πράγμα που είχε μείνει απο το Στελένα. Θεωρώ ότι το έκαναν για να κόψουν κάθε ερωτικό δεσμό της παλιας Ελένας με τον Στέφαν, χωρίς αυτό να σημαίνει οτί δεν θα ξαναδούμε Στελένα ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παρότι με στεναχωρείς έχεις δίκιο θα μπορούσε όντως να σημαίνει κάτι τέτοιο αλλά όπως είπες κι εσύ το στελένα θα μπορούσε να επανέλθει αλλά θα είναι διαφορετικό αυτή τη φορά θα είναι και οι δύο πιο ώριμοι πιο σταθεροί και θα μείνουν μαζί για πάντα γιατί κι από τις συνεντεύξεις του ο Πωλ δε το αποκλείει απλώς λέει οτι αυτό είναι καθαρά θέμα των σεναριογράφων αν τους θέλουν μαζί ή όχι ? Ας ελπίσουμε πως θέλουν να δείξουν οτι η αληθινή αγάπη στο τέλος θριαμβεύει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το επεισόδιο ήταν αρκετά καλό! Η προσπάθεια του Paul εξαιρετική! Σε τίποτα δεν σου θυμίζει οτι αυτός ο άνθρωπος έχει σκηνοθετησει μόνο 2 φορές σε όλη του τη ζωή. Πραγματικά είναι πολύ ταλανούχος και ευρηματικός.
    Θα ήθελα να πώ για τον Και οτι μου θυμίζει Κλάους στις καλές του εποχές. Τον μισούσες και τον αγαπούσες-γούσταρες ταυτόχρονα. Το Στερολαιν το βλέπω μόνο φιλικά, όσο και να θέλει η Τζούλι να μας το ταίσει, δεν μπορω να το φάω!
    Για το Ντελένα καταλαβαίνω ότι αφού όλοι έκραζαν ότι ήταν δραμα-σεξ, θέλουν να το γυρίσουν σε epic love (ο Θεος να το κάνει) γι΄αυτο έλιωσαν και το δαχτυλίδι της ελένα το οποίο ήταν και το μοναδικό πργμα που της είχε μείνει απο τον έρωτα της με τον Στέφαν.
    Κρίμα για την Λίζ, αλλά πρέπει να φύγει για να πάρει την θέση της ο Μάτ.
    Για τον Τζερεμι, γλάστρα ήταν έτσι και αλλιώς!Απορρώ γιατί τον ξαναζωντάνεψαν και πέθαναν την Μπονι για πάρτι του!
    Τέλος τον Ένζο μπορεί να μου πει κανείς γιατί τον έκαναν βασικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για να σπάει τα νεύρα του Στέφαν προφανώς αφού δεν έχει κι άλλο στόρυλαιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό πιστεώ και εγώ. Αν θα ξαναγίνει Στελένα θα πρέπει να είναι όλα απο την αρχή, σαν η σχέση τους να μην υπήρξε ποτέ. Να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ντειμον, να ερωτευτούν ξανά και κανείς να μην λέει οτι φταίει το σύμπαν και να καταλήξουν ξανά μαζί. Μόνο έτσι θα είχε νόημα να γίνει ξανά Στελένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μακάρι να το σκεφτούν έτσι οι ταλαντούχες μας χαχαχχ έχω και ένα σπόιλερ οτι η Ελένα θα κολλήσει κάπου σε ένα δωμάτιο μόνο με το Στέφαν χωρίς κανέναν άλλον κι αυτό θα της ξυπνήσει μνήμες από το παρελθόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ολοι στοκλαμπ του ΄΄δεν το καταλαβαινω ΄΄ ανηκουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πιθανοτατα το δευτερο... μιας και απο οτι φαινεται η
    Ελενα τον εχει ψηλο χεσμενο τον Στεφαν.... και νομιζω πια πως ισχυει και το αντιθετο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ισως και αυτος να ειναι ο λογος που η καρολαιν θα παρει την κατω βολτα γενικα.... οτι ουσιαστικα φταιει αυτη που η μητερα της θα πεθανει πολυ πιο γρηγορα απο το αναμενομενο... χαιρομαι ομως γιατι ο Στεφαν μαλλον θα ειναι και αυτος ο φιλος που θα σταθει κοντα της οσο κανενας και θα την επαναφερει κ ή η φιλια τους θα σωθει και θα βγει πιο δυνατη απο ποτε... ή ολοι ξερουμε που θα καταλαξει αυτη (μπλιαχχ ) σχεση να το πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ισως το συναισθηματικο δεσιμο που ειχε η Ελενα με το δαχτυλιδι να αφορουσε την Μπονι.... μιας και αυτη ηταν που της το εφτιαξε... και να μην μετραει τοσο ποιος της το εδωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10940505_10153663216789968_7132545149887905518_n.png?oh=f0be443e9fda6e726709d354ee75dd3b&oe=5563825C

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Στεφαν εχω να πω οτι σε αυτο το επισοδειο και σαν ηθοποιος αλλα και σαν σκηνοθετης ηταν απλα καταπληκτικος.... Το μαναρακι τα σπαει... κριμα που τον εχουν χαλασει τοσο πολυ....σνιφ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. εχω χασει καθε ελπιδα για στελενα λεμε ομως .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμφωνώ! Γι΄αυτό θα κλείσει την ανθρωπιά της. Γιατί πέθανε η μητέρα της γρηγορότερα εξαιτίας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. προσωπικα πιστευω πως το επεισοδιο ηταν παρα πολυ καλο. ειχε αρκετη δραση και σασπενς. θα ηθελα να δω τη bonnie δεν μπορω να καταλαβω γιατι την κρατανε ακομα εκει δεν υπαρχει καποιος λογος να την κρατανε καπου που δεν εχει συνεχεια στο σεναριο. Οσο για το το στορυ με τη μαμα της καρολαιν (ανεξαρτητα απο το οτι σκοτωνουν εναν καταπληκτικο χαρακτηρα) το θεωρω καταπληκτικο ειδικα οι τελευταιες σκηνες ηταν τοσο δραματικες και συγκινητικες και αν σκεφτουμε πως η καρολαιν οδηγει νωριτερα στον θανατο τη μητερα της χωρις να το γνωριζει για να την κανει καλο ειναι πολυ πιθανο να δουμε την καρολαιν να κλεινει τον διακοπτη και θα ειναι πολυ ενδιαφερον να τη δουμε να δουμε απο μια πιο σκοτεινη πλευρα ( τωρα το ονειρο μου φυσικα θα ειναι να γυρισει ο κλαους για να τη βγαλει απο ολο αυτο αλλα που? KLAROLINE FAN IS HERE!). Ο Enzo ανουσιος χωρις λογο και αιτια βρισκεται στη σειρα θα μπορουσαν να του ειχαν φτιαξει ενα στορυ που να εχει μια βαση γιατι φαινεται πως σαν ρολος εχει καλα στοιχεια για να να γινει ενδιαφερον. Και τελος αυτος ο Κai ρε παιδια ειναι θεος τοσο ψυχακιας τοσο τρελος αυτος δινει νοημα στη σειρα ειναι κατι διαφορετικο απο τα αλλα που βλεπαμε μεχρι τωρα αλλα παλι μου θυμιζει κλαους με τα παιδικα του τραυματα και το οτι ηταν ενα βδελυγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. https://www.youtube.com/watch?v=FQFrGQmsqtI

    Αυτό ήταν το βίντεο που με τράβηξε να παρακολουθήσω αυτή τη σειρά
    Ξεπέρασαν πολλά εμπόδια απόσταση ,χρόνο,Κλάους,Κάθριν ,τις ενοχές οτι θα καταστρέψουν τους υπόλοιπους μόνο ένα εμπόδιο τους έμεινε ο Ντέιμον μακάρι να το ξεπεράσουν κι αυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γι αυτό και ήταν πεσμένη και στο έδαφος στο πρόμο πόστερ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ask fans! Απαντήστε στην Τζούλι μπας και δούμε άσπρη ημέρα!

    https://tv.yahoo.com/blogs/tv-news/vampire-diaries-julie-plec-fans-190630495.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. twra auto to poster ti thelei na mas pei; :p stin mesi vlepoume apo aristera stefan stin mesi tin vroma tin elena k deksia caroline...ti thelei na pei o poiitis;pio polu gia trio mou kanei emena xaxaxaxaxaxaxaxx klaiw ...terma aristera stin akri vlepoume mponi kai nteimon mallon tha xamoureutoune k autoi metaksu tous xwris na simainei oti tha ta ftiaksoun ...etsi k alliws ekei pera oloi pernontai metaksu tous opote aneta mporoun na to deiksoun k auto ...... terma deksia vlepoume tayler mat k apo pisw tzeremi oi treis komparsoi diladi k o tzeremi logika einai pio pisw epeidi mas xairetaei ...k telos vlepoume enzo kai alarik kapou sto vathos k logiko pou tous exoun ekei pisw etsi k alliws den exoun kanena logo uparksis stin seira o enzo adiaforos k o alaric trexei pisw apo to vraki tis tzo....vlepeis tous xalouse pou itane arxikos...twra tha me peite kakia alla de mporousa na mi to grapsw xaxaxaxaxaxx :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. siga mi tin enoiakse epeidi tis to eixe dwsei o stefan apla de tha mporei na kukloforei tin imera h kuria gi auto tin etsoukse.....etsi anaisthiti pou exei ginei aporo pos exete akoma elpides oti tin noiazei gia ton stefan...oust h vroma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σε βρίσκω πολύ σωστή στο σχολιασμό σίγουρα θα έχουμε κάποιες ζήλιες της Ελένα για το στερολαιν εξάλλου εκκρεμεί και το σποιλερ οτι θα γίνουν frenemies για ποιον άλλο λόγο θα μπορούσε να γίνει αυτό? Ειδικά αν η Καρολαιν χάσει τη μαμά της και μετά κλείσει το διακόπτη είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση που πέρασε η Ελένα δε νομίζω να μάλωναν έτσι χωρίς λόγο μαλλον το ερωτικό τρίγωνο θα επανέλθει στο στόρυ αλλά με διαφορετικά μέλη αντί για Ντειμον-Ελενα-Στεφαν θα έχουμε Ελένα - Στεφαν-Καρολαιν βέβαια η Καρολαιν θα χάσει το χρόνο της ο Στέφαν δε πρόκειται ποτέ να την αγαπήσει με τον ίδιο τρόπο που αγάπησε την Ελένα πάντα θα νιώθει ανασφάλεια όταν θα είναι μαζί τους. Όσο για το μπειμον ας επιστρέψει επιτέλους η καημένη η Μπονυ αφού δε κάνει και τίποτα εκεί που είναι ούτε καν την έδειξαν στο προηγούμενο επεισόδιο πάλι καλά που την ανέφερε λίγο ο Και. Οι υπόλοιποι είναι απλά γλάστρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. paidia skeutite ligo stelena eixame tis protes 3 season kai delena exoume maz me tin 6 exoume kai 3 seasons delena mporei na theloun na mas di3oun oti me ton idio tropo pos e3elisete kai apo tis 2 pleures i agapi gia ta 2 adelfia kai tora stin 7 pou tha ginei i elena na apofasisei EPITELOUS me pion tha mini!! an kai ego thelo pio polu na mini me ton stefan auti einai epic love!! <3 an kai exoume arketes pithanotites oi stelenes epidei o ian me tin nina exoun xorisei kai den exoun kai tis pio telies sxeseis kai na thelei i nina na einai sto telos i elena me ton stefan mazi epidei den tha thelei polla pare dose me ton ian kai etsi mporei na exoume STELENA!!!!! <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. E endaxi mono afto to daxtilidi eixe meinei na thimizei stelena kai afto to katastrepsane eleos dld ine les kai afti i julie to thelei o organismos tis na tin andipathoun ala siga twra afou exei tis delenes ekei na tin kanun thea!!! Exei katandisi afti i seira enoxlitiki dld telos as eixame afto to delena pragma ala to na katastrefis kathe stigmi twn stelena dixnei miden sevasmo se olo to ipolipo fandom

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Της αρέσει να την βρίζουν η Τζούλι. Αυτό που κάνει στους Stelena φαν το κάνει επίτηδες να μας σπάει τα νεύρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Είναι μαζόχα η γυναίκα μπορεί να την αναζωογονεί το βρίσιμο γι αυτό και να το επιδιώκει δε γίνεται να σβήνει κάθε στιγμή των στελενα πρώτα είπαν ότι δεν ερωτεύτηκαν πραγματικά αλλά λόγω του σύμπαντος το κατάπιαμε μετά οτι στη τρίτη σεζόν η Ελένα ήταν παράλληλα ερωτευμένη με το Ντειμον και μάλιστα χρησιμοποιησαν το μενταγιόν που είχε δώσει ο Στεφαν υποτίθεται οτι έτσι ο Ντειμον της έδινε ελπίδα ξέχασαν ομως να μας αναφέρουν οτι της ειπε άπειρες φορές να τον εγκαταλείψει και τώρα αυτό να λιώνουν το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Στέφαν οταν υποσχέθηκαν οτι θα είναι για πάντα μαζί εύχομαι η Τζούλι να θέλει να δείξει οτι το στελενα θα ξανά αρχίσει απ την αρχή διαγράφοντας τα παντα που τους συνέβησαν αλλιώς θα είναι για τρελό ξύλο πολύ θα ήθελα να τη ρωτήσουν κάποιοι γιατί το κάνει αυτό κι αυτή να απαντούσε ειλικρινά. Sorry για το κατεβατό αλλά της τα είχα μαζεμένα θα έσκαγα αν δε τα έγραφα χάχαχαχαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. den nomizw na kanoun k kati allo paei polu r paidia...mporei kapote na eixe pollous fan gia ta dedomena tou cw panta alla twra to arrow to flash k to supernatural ta pane kalutera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΕΛΕΝΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 2-3 ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΤΗΛ ΑΛΛΕΣ 2 ΦΟΡΕΣ...
    ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ....... ΑΣΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΕΛΕΝΑ ΦΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΧΑΣΟΥΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΠΤ ΠΙΑ! ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΞΑΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΝΤΕΙΜΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝ ΜΝΗΜΕΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΑΠΛΩΣ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΝΑΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/1513781_856777681052330_7376395755106586254_n.jpg?oh=e5096300240a6c4797330928f8c2f004&oe=5520E7F5&__gda__=1432717620_39141aae856de704d8a63994bb16d5de

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10933773_856365314426900_4206708002461882034_n.png?oh=0da7416f8bfca5593085f4ee94fc10cd&oe=556F7456&__gda__=1428916874_bbd88614b52e98da3783edc6012389ba

    Πολύ συγκινητική σκηνή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10945588_856272124436219_8778987149708633274_n.png?oh=99dcd43243672b0ef8df6d2440821634&oe=555E161B&__gda__=1432658033_b2c5a650ae50568ad727cabda89fd337

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10942457_942496032430020_31076143558231323_n.jpg?oh=279532c726dd2c5e6c863d9c0ee5b65b&oe=55668BEC&__gda__=1432226833_7cf8e3624c02d5120ddcbf338deede93

    Αυτό κι αν είναι νέο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το ότι ο Πώλ τον Οκτώβριο ήταν κάθετος και έλεγε οτι το Στελένα έχει τελειωσει και τώρα αφήνει ελπίδες εμένα μου λέει ή οτι κάτι έχει γυρίσει kκάποια σκηνή ή οτι κάτι έχει διαβάσει κάτι στο σενάριο, που να αφήνει ανοιχτο παράθυρο στο Στελένα. Στην τελική εγώ χέστηκα με τι συμπάθειο γιατί έιμαι απο τις πρώτες Στελένες που σιχάθηκαν την τσούλα Ελένα και δεν την θέλω για τον Στέφαν. Έχω ξαναπεί πώς για να ξαναγίνει Στελένα πρέπει να γίνει κάτι συνταρακτικό γιατί όλο αυτό το χάλι που έχει γνωίσει το συγκεκριμένο σιπ δεν ξεπερνιέται.
    Το να ερωτευτούν ξανά απο την αχή με άλλες βάσεις που κανείς δεν θα το αμφισβητεί είναι μια καλή λύση!
    Πάντως οι Στελένες δεν χάνουν την ελπιδα τους στο twitter κάνουν συνέχεια παγκόσμια trend!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κι εγώ έτσι πιστεύω φιλενάδα οτι κάτι θα έχει δει κάτι θα του χουν πει δε γίνεται ο Πωλ είναι από τους ηθοποιούς που δε κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους τουλάχιστον τόσο πολύ όσο οι άλλοι μάλλον κάπως θα μας εκπλήξει το Τζουλάκι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. βασικά γίνεται! Σορρυ κιολας αλλα ο Πωλ μια ζωή τα θεληματα της τζουλι κανει... αλλιως θα ειχε φυγει απο την σειρά από την στιγμή που τον κάνανε κομπάρσο σε μια σειρά που υποτίθεται είναι η ιστορία του... όλα αυτά τα λέει επειδή το τζουλακι θελει να κρατησει τους στελενες στην σειρά γιατι αμα φυγουν και αυτοι μονο με τους ντελενα τι θα κανουν; θα κατσουν γυρο απο μια φωτια και θα τραβανε τα βυζια τους;;; πρεπει να εχει και απο ολα τα φαντομ τηλεθεατες για να ζησει η σειρα και στην εβδομη σεζον. ολη η ενταση η τσακωμοι των φαντομ ειναι χρημα για την τζουλι. και για ελπιδες για κλαρολαιν εδινε αλλα τελικα παπαρια εδωσε... ενα ξερο σεξ εδωσε που ουτε το ειδαμε κιολας... και του χρονου για να τα παει καλα τοοριτζιναλς μπορει παλι να βαλει τους ηθοποιους να λενε για κλαρολαιν... τελικα η σειρα εγινε μονο για το χρημα και την δοξα και για αυτο ουτε ελπιδες εχω πια οτι θα παει καλυτερα ουτε τιποτα.///

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αυτά είναι μπούρδες της Τζουλι, αυτό για ''αγάπη-σύμπαντος'' το έκανε εκδηκιτικά για τούς Stelena... σαν το ντελενα ''σαιρ ποντ'' πώς στην ευχή το λέγανε δε θυμάμαι καλά τώρα. Και αυτό με το ''μεταγιόν'' που είχε δώσει ο Stefan στην Ελένα... και ότι τάχα η Ελένα από το 3,01 αγάπησε τον Ντειμον πιό ΨΈΜΑ από αυτό δεν υπάρχει.
    Δεν θα μας ταϊσουν με το Ζόρι ντελενα σκ@τ@... Αν το θέλει τόσο η Τζούλι να τα φάει αυτη....Όρκα που την λέει και η VD...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ντίνο δε διαφωνώ μ αυτό που λες φυσικά και η Τζούλι πολλές φορές επεμβαίνει στις συνεντεύξεις τους και τους κατευθύνει αλλά το θέμα είναι οτι πριν λίγους μήνες δεν έδινε καθόλου ελπίδα πάντα μιλούσε και διαλαλούσε το στέρολαιν ενώ τώρα ξαφνικά και στις δύο συνεντεύξεις που έδωσε μίλησε για το στελένα τι έγινε έτσι στα ξαφνικά αυτό αναρωτιέμαι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. θα σου πιεί το αίμα ''κατακουζίνα''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Σιχαμένη κατακουζίνα διεστραμμένα μανιαμούνια η αγαπημένη μου σειρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο περίφημο sire bond το δεσμό δημιουργίας που ανέπτυξαν για να ενταθούν τα αισθήματα της Ελένας για το Ντέιμον αλλά συγχρόνως και να σβηστούν τα αισθήματα που είχε η Ελένα για το Στέφαν αυτό για το οποίο μας έπρηξε στη τέταρτη σεζόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. O Paul μένει γιατί του έδωσε την δυνατότητα να σκηνοθετήσει που πολύ δύσκολα θα την έβρησκε αλλού. Μάλιστα σε συνέντευξη του παρουσιάζοντας το Σαμ και Αμίρα το είπε ξεκάθαρα, αν δεν σκηνοθετούσε μπορεί και να μην έμενε γιατί θα θεωρούσε τοι έχει μεινει στάσιμος σαν ηθοποιός.
    Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι τα κάνει όλα για το χρήμα η όρκα και δεν ξεχνώ ότι βλέπει τον Ίαν και αηδονίζεται...χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Οπως ειπα κ παραπανω κ οπως λεει κ ο Dinos ολα λεγονται γιατι οι στελενες τα εχουν παρει κρανιο και η σειρα εχει παρει την κατηφορα με ιλλιγγειοδη ταχυτητα και πως θα βγαλουν 7 σεζον ..... προσπαθουν απλα να κρατησουν οσους πιο πολλους φαν μπορουν ολα τα αλλα ειναι μπαρμπουτσαλα χαχαχα την ορκα μου μεσα χαχαχα να δειτε τπτ δεν θα γινει παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ναί αυτό χαχαχαχα!!!!!
    Μία ο δεσμός δημιουργίας, μία η τοξική αγάπη ντελενα μας ζάλισαν....ΕΛΕΟΣ. Αφού το ντελενα ήταν και θα είναι πάντα προβληματικό...βαδίσει η σχέση τους σε σάπιες σανίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αλήθεια το είπε αυτό ? Bάλε link γρήγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. To έχω διαβάσει μέρες, δεν το βρήσκω, βρήκα όμως αυτό
    https://www.youtube.com/watch?v=4GbN0pE1W0w
    εκτός των άλλων λέει ότι θα αλλάξει η δυναμική στη σειρά και ότι δεν θα είναι όλο το κάστ του χρόνου. Αναφέρει ότι το διασκεδάζει γιατί σκηνοθετεί διαφορέτικα θα ένιωθε ότι έχει μείνει στάσιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Kai elpizw na min exete dei to promo...ti trelo kolima ine afto to delena to xun xeftilisi!! Oso k na thelun na dixoun poso dinati ine i agapi ts pu xanaerotevonde kai xoris anamnisis afto pu vgazun san apotelesma ine xalia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. σωστή!!!!!και εγώ αυτό πιστεύω οτι την έτσουξε πιο πολύ...είχε μια σκασίλα για τον Στέφαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μπορεί να είχαν περισότερούς φαν στο παρελθόν το TVD.
    Και οι άλλες σειρές μπορεί να πάνε καλύτερα τώρα, αλλά το TVD έχει Κουκλιά ηθοποιούς!!!!!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. και ξέρεις η πλάκα θα είναι οι αναμνήσεις που έρχονται απο το παρελθόν να είναι πως η Ελένα ερωτεύτηκε τον Ντέιμον και να τα συζητάνε με τον Στέφαν μιας και τώρα είναι δύο καλά φιλαράκια...χαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πρίν μερικά χρόνια έλεγαν το Stelena βαρετό... Δηλαδή το ντελενα πώς να το πούμε τίς τελευταίες δύο σεζόν που βλέπουμε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Καλησπέρα σας, είμαι νέα στην παρέα και από ότι βλέπω δεν είμαι η μόνη που βρίσκει το Ντελένα δράμα άκρως εκνευριστικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Σωστή!!! Χαχαχαχα!!!!Mε την Τζούλι ολα να τα περιμένεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Όχι κορίτσια δε θα αντέξω να το δω κι αυτό πάει πολύ αν κάνει και κάτι τέτοιο ας ελπίσουμε για ωραίες στιγμές των στελενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. nai sigoura opws eipa prin gia to cw to tvd htan polu epituxhmeno.
    ontws exei ola ta montela!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Kalosirthes kai sigura den ise i moni pu varethikes afto t pragma pu legete delena drama...exei katandisi gelio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Xes kati tha thela poli na mu pi kapios gt theurun to stelena vareto itan mia epiki olokliromeni sxesi dld exei endiaferon to delena?? Egw dn vriskw tpt to endiaferon safts pio pl axizan oti itan platonikoi para twra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αχ τι κρίμα πάλι, είδατε την περίληψη του 14? Δεν αναφέρει πουθενά για τη Στελένα σκηνή που είχαμε spoiler, μήπως ήταν άκυρο ή θα γίνει πιο μετά?

    ΠΕΡΙΛΗΨΗ - 6×14 - "Stay"
    ΑΝΤΙΟ MYSTIC FALLS - Είναι η τελευταία μέρα του Jeremy στο Mystic Falls και η Elena προσπαθεί να είναι γενναία καθώς κάνουν αναδρομή στο παρελθόν τους. Ο Stefan και η Caroline έρχονται πιο κοντά καθώς ετοιμάζουν το οικογενειακό εξοχικό της Caroline ώστε να περάσει η μητέρα της εκεί τις τελευταίες της μέρες. Την ώρα που μάζευε τα πράγματα από το γραφείο της,η Σερίφης Forbes στρέφεται στον Damon να την βοηθήσει να λύσει μια τελευταία ανοιχτή υπόθεση στην οποία εμπλέκονται οι γονείς της Elena. Αλλού, την ώρα που μια βίαια αντιπαράθεση με τον Enzo, κάνει τον Jeremy να αναρωτιέται αν θα έπρεπε όντως να φύγει ή όχι, ο Matt βρίσκεται σε κίνδυνο όταν ο Enzo παρασύρει εκείνον και την Sarah Salvatore σε ένα επικίνδυνο σχέδιο. Τέλος η Caroline τρέχει για το νοσοκομείο όταν μαθαίνει ότι η υγεία της μητέρας της χειροτερεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. εμενα μου ρεσε το επεισοdio. περισσοτερο γτ επιτελους η caroline ειχε ωραιες σκηνες οι οποιες δεν ειχαν να κανουν με την elena ή delena. τελος δε μπορω να καταλαβω σε τι χρησιμευει ο χαρακτηρας του enzo;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΤΠΤ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΕΛΕΝΑ ΦΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ena megalo mpravo ston Paul exw na pw alla eleos den mporw allo delena to stelena to evlepes kai xerotan i psuxi sou auto einai gia kopsimo flevas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. βασικά η τζούλι στέλνει μηνύματα σε όλους τους στελενες φανς οτι ΤΕΛΟΣ. πάει... χάθηκε κάθε ελπίδα πάρτε απόφαση και σιπαρετε ντελενα να τελειωνουμε. και το καταφερε... όχι να σιπαρουν ντελενα αλλά να βλέπουμε την σειρά και να φτανουμε σε σημειο να λεμε οτι ισως τα κανει αυτα για να διαγραψει το παλιο στελενα και να το ξανα κανει απο την αρχη... κανονικα πρεπει να σταματησουμε να το βλεπουμε... να σταμτησουμε να σχολιαζουμε και να κατσει με 5-6 14χρονα που σιπαρουν ντελενα επειδη γουσταρουν τον ιαν να δουμε που θα το φτασει το τζουλακι... μας λεει και ηλιθιους απο πανω δλδ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Delena. Ένα π@δημα μια ζωή!
    Πως να το πεις μωρε αυτό; Λέγετε; Οι τσόντες δεν έχουν υπόθεση... αχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ti εννοείς στέλνει μηνύματα σε Στελένες; Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την εμμονη της με τον Ίαν. Δεν την πηδαει να τελειώνουμε...να κάνει και αυτος ένα ψυχικό ρε αδερφάκι μου μπας και της έρθει έμπνευση....χαχαχα:!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Πάλι οι γονείς της ΕΛένα;
    Αυτοί ακόμα και τον πατέρα της έναν διεστραμένο που λύσιαζε βρικολακιες τον βγαλανε... ΦΤΑΝΕΙ. αφήστε τους λίγο να αναπαυτεί η ψυχούλα τους όποτε δεν έχετε να γεμισετε με κατι το σεναριο θυμάστε περσινα ξυνα σταφύλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Αχαχαχαχα! Μια ψιλουπόθεση την έχουν και οι τσόντες, μόνο που είναι πιο ενδιαφέρουσα απο το Ντελένα δράμα...χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. έχει γούστο τώρα για να μας αποτελειώσουν να πουν οτι ο Στέφαν έβγαλε απο τον δρόμο το αυτοκινητο! Έτσι για να τον σιχαθεί τελείως η ¨Ελενα και να παντρευτεί τον καταπληκτικό Ντειμον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Εννοώ πως προσπαθεί να πεις στους φανς του φαντομ αυτού ότι μια ελπίδα το δαχτυλίδι είχατε άκουσα και σας το έλλιωσα και αυτό... σαν να λέει μην ελπίζεται άδικα. Δεν γουστάρω τον Πωλ τον Ιαν γουστάρω... δίνει και στον Πωλ ένα επεισοδιο να σκηνοθετεί να έχει να παίζει κάθε χρόνο και το βουλόνουν όλοι και βλέπουμε εμείς το τσοντοντελενα να μας τρώει τα νεύρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. βρε παιδια εχω μια απορια, αυτη η Dobrev φοραει ψευτικες βλεφαριδες ή ετσι ειναι στα αληθεια;;;; γτ οι αλλες πρεπει να εχουν τις φυσικες τους βλεφαριδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Εννοούν βαρετό το Stelena... γιατι δεν είναι σαν το ''ντελενα sex'' που μόνο αυτό κάνουν και τίποτα άλλο.
    Μέχρι και η Ελενα ξέχασε ότι έχει αδερφό, το μυαλό της ντελενοsex sex ELEOSSSSSS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. AXAXAXAXAXA.....Tούς ταιριάζει Απόλυτα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....Αυτό μας έλειπε τώρα, ευκαιρία να τους στείλω στον Αγύριστο...Τί διάολο όλα ο Stefan τους τα κάνει εκεί στο TVD???.. Αυτός δεν ενοχλεί κανέναν και όλοι του ανεβαίνουν στον σβέρκο, μέχρι και ο Ένζο τα έβαλε με τον Stefan, η Καρολάιν ξαφνικά τον είδε παραπάνω απο φίλο, ο αδερφός του τα έφτιαξε με την γκόμενα του και ο Stefan δεν μιλάει για να είναι ευτυχισμένος ο ντειμον, άς μήν πώ για τίς θυσίες και τα βάσανα που έχει περάσει ο Stefan!!!! STEFAN<3<3<3!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Έλα μου ντε και εγώ την ίδια απορία έχω για τον Ένζο...
    Α.! μάλλον χρησιμεύει, είναι φίλος του ντειμον..πφφφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Μα είναι Πρωταγωνίστρια η Νίνα! Πρέπει να είναι η ομορφότερη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Αν το πάρω πραγματικά απόφαση τότε θα σταματήσω να το βλέπω στα σίγουρα! Δεν μπορώ να το συλλάβω ότι κατάντησε έτσι το TVD. Ούτε μία στιγμή δεν μπορούσα να φανταστώ αυτή την εξέλιξη αυτή στους τέλειους πρλωτους κύκλους εκεί που η Ελένα έλεγε όλο σιγουριά "Πάντα θα είναι ο Στέφαν" και τώρα ο Ian σε συνέντευξη του για endgame λέει ότι " Στο τέλος της ημέρας πάντα θα είναι ο Damon και η Elena". Απλά αδιανόητο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ευχαριστώ πολύ αλλά εξαντλείται κι αυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Καλά τα λες Ντίνο μου έφτασα πολλές φορές στο τσακ να τη παρατήσω τη σειρά αλλά με κρατάει ακόμα ο Πωλ αν έφευγε αυτός θα τη παρατούσα και δε θα με ενδιέφερε ούτε το τέλος ούτε τίποτα πάντως όσο και να προσπαθεί η Τζούλι να μας ταΪσει το ντελένα δε μπορούμε να το καταπιούμε χίλιες φορές να σιπάρω Τζόν με Ίζαμπελ παρά ντελένα για μένα μεετράει η προδοσία του Ντέιμον στον αδελφό του εγώ δεν έχω επιλεκτική μνήμη σα κάποιους άλλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Που το ξέρεις οτι δε το χει κάνει ήδη έγραψε πάνω του μια σειρά τώρια το κάνει και σκηνοθέτη άνετα θα υπέθετε κάποιος οτι το έπνιξαν το κουνέλι χαχαχαχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Τώρα καλή είναι γιατί στη πέμπτη σεζόν δεν ήταν και στα καλύτερα της κι αυτό φαινόταν από μακριά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. χαχαχαχαχαχαχα μα φυσικα! πως δε το σκεφτηκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Κάλως όρισες στο κλαμπ όλοι το έχουμε σιχαθεί το ντελένα έτοιμη είμαι να τη παρατήσω τη σειρά αν δεν είχα αυτή την μικρή ελπίδα που με κρατάει θα την είχα στείλει τη Τζούλι προ πολλού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Tην έβαζαν σε σκηνές sex με τον Ιαν και ένιωθε άβολα...
    (λόγο του χωρισμού τους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Πέστε τα ρε κορίτσια γιατί ειλικρινά μου έχει ανεβεί το αίμα στο κεφάλι με τόσα που ακούω για το Στέφαν έλος ρε παιδί μου έχει χτυπηθεί αλύπητα ο χαρακτήρας του τον έχουν εξοντώσει και συναισθηματικά και ηθικά είναι ο μόνος από τα βαμπίρ που ακόμη δε το έχει αποδεχτεί όλοι έχουν αγκαλιάσει τη σκοτεινή πλευρά τους και το έχουν αποδεχτεί ακόμη κι η Ελένα που γκρίνιαζε στην αρχή τώρα είναι παραπάνω από καλά θυσίασε τη μοναδική ευκαιρία του να γίνει άνθρωπος αυτό που ονειρευόταν όλη του τη ζωή για έναν άνθρωπο που το πλήγωσε ανεπανόρθωτα αλλά το χειρότερο είναι η προδοσία που δέχτηκε από το ίδιο του το αίμα έπρεπε να φύγει χωρίς επιστροφή μετά απ αυτό άντε να φύγει αυτός να φύγω κι εγώ γιατί βαρέθηκα κρατιέμαι μόνο από το Στέφαν από τίποτε άλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Πολύ είχαν γίνει μαλλιοκούβαρα και η άλλη τους έβαζε να κάνουν αισθησιακές σκηνές ενώ αυτοί ήθελαν να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου χαχχαχα έτσι γίνεται όταν μπλέκει συναισθηματικά με επαγγελματικά έχει αντίκτυπο σ όλους τους τομείς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Πότε το είπε πάλι αυτό κάθε τρεις και λίγο κάτι τέτοιες κοτσάνες πετάνε να θυμίσω κι εγώ με τη σειρά μου αυτά που έλεγαν :Kevin Williamson: One of the most important things Julie and I wanted to do this season is cement the love between Stefan and Elena. It’s that love story that will be the anchor of this entire show. We have to earn that. source

    Bob Levi: For the pilot and the TV series to work, the relationship between Elena and Stefan had to be magic. I said to myself “This is phenomenal”. There is real chemistry between Paul Wesley and Nina Dobrev. source

    Julie Plec: We always said in the pilot it’s a girl who feels dead inside and a boy who is dead inside and how they bring each other back to life.source Paul: That eternal love story between Elena and Stefan is something that I hope everyone always roots for. soPaul: Stelena will always be the core of the show, the show revolves around Stelena.

    Ian: No shit it’s always gonna be Stefan… It’s always gonna be Stefan. I don’t blame her, Stefan’s a better dude.
    Nina: Stefan feeds Elena’s soul

    Αυτά κι άλλα πολλά με κράτησαν σ αυτό το σόου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ειρήνη κι εγώ το ίδιο εάν φύγει δεν θα το ξαναδώ και πραγματικά θα ησυχάσω, ο μόνος λόγος που το βλέπω είναι γιατί το αγάπησα πολύ τις πρώτες σαιζόν από εκεί και πέρα όμως το παρακολουθώ μόνο για να δω αν θα έχουμε ξανά λόγω να το λέμε TVD γιατί τώρα μόνο αυτό δεν είναι. Είναι ΤDD (The Delena Diaries).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Βασικα εγω παντα στελενα θα ειμαι τις πρώτες σεζόν πως και πως περίμενα επεισόδιο απο τοτε που αρχισε το δραμα ντελενα ουτε καν εχω όρεξη να το δω περνανε βδομαδες και μετα το θυμάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΔΕΣ ΕΙΡΗΝΗ ΝΑ ΦΡΙΞΕΙΣ!!! ΑΣΕ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ!!!
    Λέει ότι υπαινίχθηκε αλλά δεν παύει να το δηλώνει πως αξίζουν αυτοί οι δύο HAPPY ENDING.


    Could Delena really be endgame? During the 2015 TCA press tour, Ian Somerhalder hinted that at the end of the day, it will always be Elena and Damon!

    Ian Somerhalder feels the same way we do — Damon and Elena are “deserve” a happy ending! The actor looked better than ever at the Langham Huntington Hotel & Spa on January 11 in Pasadena, Calif. and revealed that the second half of season six will definitely be filled with love. But what did showrunner, Julie Plec, tease about the ending of the series?

    ‘The Vampire Diaries': Delena Is Back

    “The three or four [or] five months that were skipped over, the honeymoon phase, you don’t typically get to see Damon in a time and space where he’s truly happy,” Ian said at TCA. “It’s great to see anyone happy at any time. They’ve been through a lot. Love trumps all. So when you see, you want it to win.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. .\ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΦΕΤΟΣ....
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ε ΜΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΤΖΟΥΛΙ ΥΣΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΤΕΛΕΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΕΛΕΝΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΣΥΓΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΠΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΤΕΛΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΧΤΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Γιώτα μου η σειρά τώρα λέγεται ντελένα sex όχι diaries γιατί ούτε καν τα ημερολόγια τα χρησιμοποιούν απλώς βλέπουμε μια αυτοκαταστροφική δυσλειτουργική σχέση και άρρωστη σχέση να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας έχουν εξαλείψει όλους τους θεσμούς της οικογένειας της φιλίας και των σχέσεων τα έχουν διαλύσει όλα ειλικρινά δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν το χάλι που έγινε το tvd έβλεπα χθες κάποιες σκηνές από παλιές σεζόν και με έπιασε νοσταλγία όλες μα όλες οι σκηνές είχαν κάτι να πουν να δείξουν τώρα τίποτα βλέπουμε μόνο τις στάσεις των ντελένα στο κρεβάτι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. χαχαχαχαχαχαχαχα γαματο σχολιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Δυστυχώς, μακάρι βέβαια να βάλουν μυαλό στο τέλος μήπως και το σώσουν το εργάκι μας και χαρούμε κι εμείς λίγο οι ρομαντικές και ευαίσθητες ψυχές, χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Δηλαδή ρε γαμώτο τι πέρασαν και τους αξίζει η ευτυχία ? Ξεπέρασαν εμπόδια σα το Κλάους το πανίσχυρο hybrid που σφάγιαζε συνεχώς και έκλεινε διακόπτες με τη βία ,σα τη Κάθριν που τους έκανε τη ζωή άνω -κάτω ,το βάρος των τύψεων οτι θα καταστρέψουν τους γύρω τους ξεπέρασαν απόσταση τι απ όλα αυτά πέρασαν και αξίζουν happy end ? Δηλαδή τι να πουν οι στελένα που ξεπέρασαν τα πάντα ακόμη και τους ίδιους τους τους εαυτούς ή καλύτερα ο Στέφαν που θυσίασε αμέτρητες φορές τη ζωή του για όλους και δυστυχώς κάποιοι από αυτούς δεν άξιζαν ούτε ένα σεντς . Αυτός είναι ο μόνος στο όλο στόρυ που αξίζει να βρει την ευτυχία χρειάζεται να βρει τη λύτρωση ,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Μακάρι Γιώτα μου μπορεί τώρα να ρίχνουν στάχτη στα μάτια των ντελένα για να μην εγκαταλείψουν και στο τέλος να έχουμε αναπάντεχα στελένα με ένα επικό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10940449_856778001052298_5791831578830427581_n.jpg?oh=ba0e12c1365c0d126ce52032679b2da6&oe=5554DD54

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Μάλλον εμείς έχουμε διαφορετικό ορισμό για την ευτυχία και την αξία αυτών που πραγματικά πρέπει να τη βρουν, η Κα Julie έχει φτιάξει δικούς της ορισμούς και τους εκφράζει μέσω της αγαπημένης μας σειράς και μέσω της ψύχωσης που έχει με τον Ίαν, ο οποίος δεν μπορώ να καταλάβω τι του βρίσκουν, έχει κάτι χυδαίο το πρόσωπο του που μου ενισχύει την αρνητική του εικόνα παράλληλα με το χαρακτήρα του. Τι να πω άλλο, η σειρά μας είναι στο έλεος μίας άρρωστης σχέσης που την υποστηρίζουν όλες οι 15χρονες καψούρες που ασχολούνται όλοι μέρα με το να στέλνουν μνμ και tweets.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Ας το δούμε έτσι γιατί αλλιώς δεν βλέπω να το συνεχίζουμε το εργάκι! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ontos.....o kolitos tou damon asxoleitai perisotero me ton stefan para me ton filo tou...ti na peis....e gia na min eimaste k adikoi eixane mia skinoula more otan tous eixane piasei se ekeino to van 2 lepta mas tous deiksane ola k ola;;de thumamai xaxaxaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Γιώτα μου εγώ τον Ίαν δεν τον αντιπαθώ το Ντέιμον ναι αλλά τον Ίαν το συμπαθώ εξάλλου μου άρεσαν μαζί με τη Νίνα τουλάχιστον αυτό που έβγαζαν προς τα έξω γιατί όταν έκλειναν δε ξέραμε τι γινόταν όσον αφορά γι αυτό που λες για την ομορφιά είναι κάτι το υποκειμενικό ο ίαν έχει την ομορφιά του μοντέλου τύπου ψηλός καστανός με μπλε μάτια ο Πωλ δεν έχει αυτό το πράγμα αλλά έχει κάτι το ξεχωριστό έχει μια άγρια ομορφιά που σε κερδίζει και σε κάνει να ασχοληθείς μαζί του τώρα τα κοριτσάκια προφανώς οι γονείς τους τα έχουν λάσκα τα λουριά γι αυτό κάνουν αυτά τα πράγματα εγώ τη σειρά αυτή τη παρακολούθησα για πρώτη φορά στα 18 τελειώνοντας το λύκειο όχι από τα 12 και τα 13 λαμβάνουν λάθος πρότυπα τα μικρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Συμφωνώ μαζί σου εξάλλου όλα παίζουν μέχρι το φινάλε πολλά μπορούν να ανατραπούν και πολλές σχέσεις να διαλυθούν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Συμφωνώ μαζί σου άλλωστε τον ξέρουμε μόνο μέσω του Damon, όμως όταν μία ολόκληρη σειρά έχει βασιστεί στο αν είναι ωραίος γκόμενος ο Ian, συγνώμη για το λεξιλόγιο, δεν αντέχεις βγάζεις έναν εκνευριμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Αν βέβαια ο Ίαν δεν υπέγραφε για την έβδομη σαιζόν θα βοηθούσε τα πράγματα, αλλά και πάλι θα ήταν μίζερο, εάν ξαναέχουμε Στελένα πρέπει να γίνει όπως προείπες με επικό τρόπο. Διάβασα ότι η Julie με τον Κevin είχαν σκεφτεί από την αρχή της σειράς το τέλος της και ότι δεν σκοπεύουν να το αλλάξουν παρά τα όσα έχουν συμβεί. Μακάρι αυτό να μεταφράζεται ως Στελένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Μακάριιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. http://data3.whicdn.com/images/159828160/large.jpg

    Πρώτη σεζόν και πέμπτη η διαφορά είναι εμφανέστατη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. http://data3.whicdn.com/images/159626253/large.jpg

    Μόνοι τους τα λένε μόνο το sex έχει σημασία σ αυτή τη σχέση !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. http://data1.whicdn.com/images/159558857/large.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10689498_773449072736655_3950235727194694342_n.png?oh=47b86e26df6643b0494edfa94f9ea75f&oe=5527EB93

    Σκηνή που έκοψαν από το 1χ10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Όχι μη ζητάς συγγνώμη εξάλλου σ αυτό το φόρουμ όλοι έχουμε πει πολλές ανάρμοστες λέξεις και φράσεις για να περιγράψουμε τη κατάσταση μπορείς να γράφεις όπως σου αρέσει τα 18 τα πέρασα συνέχισε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Εγω αυτό που έχω να πω είναι το εξής. Όλες θεωρούν τον Στέφαν βαρετό γκόμενο, επειδή είναι καλό παιδί και σέβεται την γυναίκα που αγαπάει και γουστάρουν τον Ντειμον που ζει στα άκρα. Όταν στην κανονική ζωή διαλέγουν το κακό παιδί γιατί είναι πιο ενδιαφέρον και μετά τους φέρεται χάλια και τις παρατάει, κλαίνε και λένε ότι φταίει το κακό παιδί. Ε! καλά τους κάνει λοιπόν, τα θέλει ο κ@λος τους!!!! Εγώ θα πάρω το καλό παιδί, απο κακά παιδιά χορτάσαμε τόσα χρόνια....είμαστε και της γενιάς των ....άντα και κάτι ξέρουμε περισσότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ΣΩΣΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΦΥΔΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ....
    ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΑ ...ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ.. ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΤΕΙΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΡΙΝ Κ ΤΟΥ ΚΟΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝ. Ο ΣΤΕΦΑΝ ΔΕ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΔΙΟΤΙ Η BITCH ΤΟΝ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ. Ο ΝΕΙΜΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΦΕΡΘΗΚΕ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟΤΕ. ΩΡΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ Ο ΝΤΕΙΜΟΝ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΝΤΕΙΜΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ .... ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΒΛΑΚΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Δηλαδή μου την δίνει στα νεύρα και εμένα, τί πέρασαν αυτός ο Ντειμον με την Ελένα? Ποιά είναι τα βασανά τους? Και οι δύο πρόδωσαν τον Stefan... και τους γύρω τους... για την τρελο σχέση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Έτσι είναι η Αλήθεια ποιά κακά παιδιά και μ@λ@κιες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Και βέβαια εμφανέστατη.... 1η σεζον με Stefan<3 = Κούκλα
    5η σεζόν με Ντειμον = σαν γιαγιά, ειδικά με αυτά τα ''τσουλούφια''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. WOWWWW!!!!!!!!!!!<3 Μπράβο Ειρήνη άνοιξε το μάτι μας....!!!!!! Άχ PAULLLL<3<3<3 ΘΕΟΣ !!!!!!..... Και αυτοί οι κοιλιακοί το Κορμί του!!!! μπρρρρ Φωτιά και Λαύρα....χαχαχαχα!!!!!!! (την έκοψαν γιατί ήταν προκλητική? Πάντως ο Paul και Nina, ότι και να λένε έχουν Φοβερή χημεία, ειδικά αυτή η Ερωτική Οπτική Επαφή τους WOW!!!! Τέλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΧΑΧΑΧΑ...Ευτυχώς το κατάλαβαν, και το λένε κιόλας= θράσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Δεν ξέρω γιατί έβγαλε
    ''Name''....maria εδώ..χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. https://scontent-a-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/10801843_1013230188691908_7109056926021831538_n.jpg?oh=065b2ac08bf8769b1342a4b7900d4d76&oe=555F8A1D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10898083_1018467821501478_4807063756780699895_n.jpg?oh=fa53a593c67df52a131e97cfaca6fc02&oe=556B33C3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10152031_918183188192342_113075779177434748_n.jpg?oh=ed1bcdf7289bdbf381b5f2049077e8c2&oe=5524D73B&__gda__=1432800262_fad695ef6991e3a6759d561c512ba39f

    Μπα τι ξαφνική αναλαμπή ήταν αυτή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ΟΧΙ ΡΕ ΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ... Κ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΥΠΟΦΕΡΤΟ... Κ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΣ ΤΟ ΞΕΝΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Φαντάζομαι Μαράκι μου οτι την έκοψαν επειδή ήθελαν να δώσουν στο στελένα μια πιο τρυφερή διάσταση πιο ρομαντική και εξάλλου μπορεί να ντρέπονταν οι ηθοποιοί να πρωταγωνιστούν σε μια τέτοια σκηνή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/1962854_220571721465566_8894813_n.jpg?oh=7090bf288817ea7741e4b0a40df1f914&oe=5561D1F9&__gda__=1432954526_dde9f2908f7d5b08d8cf26df3c48cae9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/1779916_223459011176837_1064925330_n.jpg?oh=b0a863376d9c07d5a034d91786013975&oe=5563674C&__gda__=1431625573_f8144e46b48bbb4855890d22586152a5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ας μου πει καποιος πως γινεται μετα απο αυτη τη σκηνη να εχουμε φτασει στα μισα και της 6 σεζον και να εχουμε 5 στελενα σκηνες μεχρι τωρα σε συνολο επεισοδιων.... να τρελαθω μου ερχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. http://insidetv.ew.com/2015/01/28/the-vampire-diaries-season-6-episode-12-sneak-peek/


    Καλή μας όρεξη!!! Θα μας ταίσουν κι άλλο Ντελενοδράμα!!! Όλα τα Promo και τα sneak peek αφορούν μόνο το Ντελένα....Όλους τους υπόλοιπους φανς τους έχουν γραμμένους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Πες μου ότι θα βάλει τη Καρολαιν να σαχλαμαρίζει με το Στεφαν ενώ η Λιζ πεθαίνει? Έλεος πια λίγο σεβασμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Έλεος πια όλα για να εξυπηρετήσουν το Ντελένα! Έχουν τέτοια εμμονή με τον Ίαν που δεν τις ενδιαφέρει πλέον τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Ώχχ αρχίζουν τα όργανα..... η Τζουλι θα μας μάθει όλους τους σκοπούς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Στο τέλος θα το βλέπουν μόνοι τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧτα λεγα εγω κ δεν με ακουγε κανεις.............. το ξερατο μου μεσα....αι σιχτιρι πια που πρεπει να το δω κ αυτο αν γινει την παραταω τη σειρα τελος._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10917363_1018474038167523_8967379646167469309_n.jpg?oh=69e7e7c6cc4321aaf08b10457e153601&oe=5556F40A

    Είναι γλυκούλης μωρέ χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Μέχρι και η γατούλα θέλει να τον φιλήσει!!! χαχαχα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10419529_1018474854834108_3753939198451634060_n.png?oh=db1cc3bcd921f1aa0439f596984874c9&oe=555804B5&__gda__=1431280780_e137a5b356c85c10a3802912b1ccd92b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10857843_943592532320370_5520898759589197405_n.jpg?oh=9343970f2adecb8936ba73c9df653feb&oe=554F39D7&__gda__=1431234150_1a10afb72aa7d9c9d5097cb1758c8b87

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. https://scontent-b-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10940414_919273254750002_664969423215885107_n.jpg?oh=dfc6ba0f3574f4534facff99e67dda23&oe=552408AE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1422579428&x-yt-cl=85114404&v=xxidgmIGRTo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/1525656_778953468852882_5208039176546833682_n.png?oh=56ac90ab0bd9dd6a04b96c18f6431eb2&oe=555F9FF2&__gda__=1432229583_07e93214ac5620f72c65db70ac4a2b38

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10177511_807509455988067_6493123760546950041_n.jpg?oh=098e6e7c7d931102a506b773b792ebeb&oe=55622A02&__gda__=1432277683_300ab394751a14a00960c20431fb556b

    Σωστό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=85114404&v=4dwq9lZEaGw&x-yt-ts=1422579428

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...