Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Αναλυση και σχόλια: TVD -- 6x15 -- Let Her Go


ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ LIZ FORBES. 
TO ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η JO ΑΠΟ ΤΟΝ RICK (ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ)
Η ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ CAROLINE
STEROLINE ΑΠΟ ΤΟΝ STEFAN
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΘΕΑΡΑΣ BONNIE
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΩΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ SALVATORE ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΣΥΝΑΞΗ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ!!!!

ΨΙΦΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

Πως σας φάνηκε το επεισόδιο;

ΤΕΛΕΙΟ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
ΚΑΛΟ
ΜΕΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
ΧΑΛΙΑ
ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ
Other
Please Specify:

96 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σε όλους! Μέτριο για ακόμη μία φορά το επεισόδιο με κάποιες μόνο καλές στιγμές! Ο Ντέιμον πολύ γεναιόδωρος με την Καρολάιν, ήταν πολύ όμορφο και τίμησε με αυτό τον τρόπο την σερίφη. Η σκηνή με Στέφαν και Ντέιμον ήταν πολύ όμορφη και θα συμφωνήσω με τον Ντέιμον πως όταν είναι αληθινή αγάπη το καταλαβαίνεις δεν χρειάζεσαι επιβεβαίωση! Η Ελένα μου φάνηκε πως ενοχλήθηκε αλλά όχι όσο θα ήθελα αλλά από ολότελα... Ο Στέφαν με εκνεύρισε που στην κηδεία άρχισε να καταλαβαίνει τα αισθήματα του και τελικά κατέληξε λέγοντας πως μπορεί και να εξελιχθεί σε κάτι πιο όμορφο από τα προηγούμενα, εδώ κλαίμε και γελάμε μαζί! Η άφιξη της Μπόνι λίγο ξεπέτα μου έκανε αλλά με χαροποίησε, πολύ στενή επαφή με τον Ντέιμον διακρίνω και ίσως έχει ενδιαφέρον. Τέλος πάντων σε αυτό το επεισόδιο κατά ένα περίεργο τρόπο συμφωνώ με όσα είπα ο Ντέιμον και βρίσκω τον Στέφαν λίγο ανώριμο! Ελπίζω να τελειώνουμε σύντομα με το Στερολάιν και να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με την Ελένα γιατί το Ντελένα είναι εντελώς κρυανάλατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα πολύ καλό επεισόδιο γιατί οι περισότεροι χαρακτήρες είχαν κάτι να κάνουν!
    Ένα αντίο στην Λίζ γιατί θεωρώ άδικο τον γρήγορο θάνατό της. Μού άρεσε η αναδρομή στο παρελθόν του τότε μικρού Stefan και Damon!!! Η Καρολάιν είναι μπερδεμένη γενικός μία με τον θάνατο της μαμάς της καί μία τα συναισθήματα πού έχει για τον Stefan. Το τραγούδι που είπε η Καρ στην κηδεία της Λιζ πολύ συγκινητικό! Τελικά οι συμβουλές της Ελένας δεν περνάνε πιά και έτσι η Καρολάιν της έσπασε τον λαιμό ...χαχαχα ωραία σκηνή!!! Άχ Μπόνι Επιτέλους ήρθε πίσω και μόλις αντίκρισε τόν Ντειμον χάθηκε στην αγκαλιά του Wow!!! Πιό πολύ χημεία έχουν οι Bamon! από ντελενα-δράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/11001876_375799005933355_6471200410663593665_n.jpg?oh=79ea7b985d8df17a77ae314a97b3edd5&oe=5594C715&__gda__=1435274157_aba6b73b205eac9c9ed14c366e4f3b38

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί συμφωνείς με αυτά που είπε ο Ντειμον περί αγάπης? Έτσι κατάλαβε και αυτός πώς η αληθινή αγάπη του ήταν η κοπέλα του Stefan? Εν μέρι μπορεί να έχει δίκιο, αλλά τελευταίος μας το παίζει και σοφός κάτι που δεν με πείθουν τα λόγια του. Γιατί βρίσκεις τον Stefan ανώριμο? Η Καρολάιν είναι καλύτερη από την Ελένα και αυτό πάνε να το ''χαλάσουν''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το επεισόδιο γιατί σου εδεινε αγωνία για το τι κάνει η μαμά των Σαλβατόρ εκεί. ..επισης ο Ντειμον ήταν πολύ καλός που υποστήριξε την καρολαιν και επίσης και οταν ήταν μαζί με τον Στέφαν. ..Η Έλενα μου άρεσε. ... Η επιστροφή της μπονις ήταν ξεκάρφωτη αλλά πάλι μου άρεσε. ... ο Στέφαν ήταν θεός ♡♡♡...επισης ο κάι πλ τέλειος ♡♡♡και μου άρεσε και ο ματ πάρα πολύ γενικά ήταν ένα πλ καλά οεπισοδειο με πολλές ανατροπές. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρκετα καλό επεισόδιο, με δυνατές σκηνές. Η Τζούλι τα κατάφερε σκηνοθετικα, καλύτερα απο ότι συγγραφικά θα έλεγα!
    Μου άρεσαν πάρα πολύ τα φλασμπακς με Ντειμον και Στέφαν, λάτρεψα που τον πρόσεχε και μου άρεσε πολυ το σκηνικό που του έφτιαχνε την γραβάτα.
    Τζο Αλάρικ: το βρήκα υπερβολικό όλο αυτό.
    Καρολαιν Στέφαν: Θεωρώ ότι η Καρολαιν αξίζει σαν χαρακτήρας καλύτερη αντιμετώπιση απο τους συγγραφείς. Δεν μπορεί μόνιμα να τρέχει πίσω απο τους άντρες και κυρίως όσοι είναι τα "αποφάγια" της Ελένα. Ούτε του Στέφαν του αξίζει να τρέχει πίσω απο την Καρολιαν και όλο του το στόρυ να είναι αυτό! Δεν του αξίζει επίσης να νιώθει τύψεις που η καλύτερη του φίλη που έχει τελικά αισθήματα για αυτην (θα ξεράσω) έκλεισε την ανθρωπιά της και φταίει εν μέρη και αυτος. Πάντως το τραγούδι της Κάρολαιν ήταν πάρα πολύ όμορφο και συγκηνητικό.
    Πολύ καλο το reunion Bamon. H σφιχτή αγκαλία και το γέλιο του Ντειμον ήταν μια διαφορετική αντίδραση απο αυτές που έχει συνήθως.
    Η Ελένα ξαφνιάστηκε μόλις της είπε η Καρολαιν γαι το φιλί και κρυφάκουσε την κουβέντα με τον Στέφαν...είμαι σίγουρη ότι θα του θα του ρίξει ευθύνες.
    Αναμένω με αγωνία μαμα Σαλαβτορ!
    Τέλος να πω οτι η Τζούλι την έκανε παλι την πατάτα. Η Καρολιαν είπε στην Ελένα ότι ήταν επιλογή της να κλεισει την ανθρωπιά της. Οχι κυρα Τζούλι ο Ντειμον της είπε να κλεισει την ανθρωπιά της όταν υπηρχε το sire bond. Για θυμήσου καλύτερα.... Έχω την αίσθηση ότι αυτοι οι συγγραφείς θέλουν να ξεχάσουμε τις 3 πρωτες σεζον...ΕΛΕΟΣ!
    Α! και για να μην το ξεχάσω όπως διάβασα κάπου το καλύτερο απο όλα ήταν οτι δεν εμφανίστηκε πουθενά ο Ένζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με τον Ντέιμον γιατί όταν ο Στέφαν γνώρισε την Ελένα δεν νομίζω πως ρώτησε κανέναν εάν ήταν η μία κι αυτό γιατί δεν χρειαζόταν να το ακούσει γιατί απλά το ένιωθε. Βρήκα τον Στέφαν ανώριμο πρώτον γιατί ρωτάει ενώ θα έπρεπε να αναρωτηθεί και να αποφασίσει ο ίδιος τι νιώθει και δεύτερον κάνει Σκοτσέζικο ντους στην Καρολάιν και στον εαυτό του, ας αποφασίσει ότι δεν τη θέλει κατά προτίμηση να τελειώνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ βρε Ειρήνη, θα τους ξαναδούμε άραγε μαζί? Πως σου φάνηκε η Ελένα και η αντίδραση της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έτσι είναι ο χαρακτήρας του Stefan, ποτέ δεν θα στεναχωρούσε κανέναν με ένα ναί ή όχι. Και στην συγκεκριμένη φάση την Καρολάιν που είχε τον πόνο της.
    Ρώτησε τον Ντειμον γιατί είχε τους λόγους του... Όπως να μην ξεχνάμε ο Stefan και Καρολαιν ήταν οι καλύτεροι φίλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το επεισόδιο ήταν ωραίο και συγκινητικό από την αρχή μέχρι το τέλος . Μου άρεσαν πάρα πολύ οι αναδρομές των Σάλβατορ τελικά ο Ντέιμον τον αγαπούσε πολύ το Στέφαν τον φρόντιζε όταν ήταν μικρός παρεμπιπτόντως το παιδάκι που έπαιξε το μικρό Στέφαν ήταν μια γλύκα όπως φυσικά και ο μεγάλος Στέφαν . Το μωρό από αλλού το περίμενα και από αλλού μου ήρθε ομολογώ οτι σ αυτό με έπιασε στον ύπνο η Julie ποτέ δε περίμενα οτι ο Αλάρικ θα γινόταν πατέρας αλλά τέλοσπαντων έχουν δει τόσα τα ματάκια μου που έχω πάθει ανοσία . Οι σκηνές στέρολαιν μου άρεσαν ειδικά εκεί που τραγουδάει η Κάρολαιν κι ο Στέφαν τη κοιτάζει με υπερηφάνεια πάντως ειλικρινά πρέπει να είναι πολύ καλοί φίλοι οι δύο τους το βλέπω στο βλέμμα τους πραγματικά τη θαύμασε σε εκείνο το σημείο που τραγουδάει . Επίσης ο Στέφαν νιώθει μπερδεμένος θέλει να ξεχάσει την Ελένα πάση θυσία γι αυτό και θέλει να δώσει στη Κάρολαιν μια ευκαιρία αν και βαθιά μέσα του το ξέρει οτι δε θα πετύχει όπως είπε και ο Ντέιμον δε σημαίνει οτι η αγάπη που νιώθει για τη Κάρολαιν οτι είναι πραγματική αν ήταν ούτε καν θα το έθετε σαν ερώτημα ξέρουμε όλοι οτι η πραγματική αγάπη του Στέφαν είναι η Ελένα η οποία στο συγκεκριμένο επεισόδιο δε μου έσπασε τα νεύρα μπορώ να πω οτι μου άρεσε και το φιλί που έδωσε στο Ντέιμον στο μάγουλο μάλλον δεν είμαι χαχχαχα .Τέλος λάτρεψα τη Μπέιμον αγκαλιά στο τέλος τη βρήκα απόλυτα φυσικά και παιχνιδιάρικη και επίσης βρίσκω δικαιολογημένη τη στάση της Κάρολαιν να κλείσει την ανθρωπιά της επειδή έχασε τη μαμά της άσχετα που σ αυτό συνέβαλλε και η χυλόπιτα από το Στέφαν ανυπομονώ να δω mama Salvatore and badass Carolain and stelena scenes !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά έκανε και δεν εμφανίστηκε αφού δεν έχει κανένα στόρυ ποιος ο λόγος να εμφανιστεί για να προσπαθήσει να κάνει κακό στο Στέφαν δε του φτάνει τώρα που θα φορτωθεί τις τύψεις για το κλείσιμο των συναισθημάτων της Κάρολαιν θα έχει και τον Ένζο από πάνω ? Έχεις δίκιο σ αυτό που λες για την Ελένα φυσικά και δε τα έκλεισε μόνη της τα συναισθήματα ο φίλος μας ο Ντέιμον τη βοήθησε να το κάνει γιατί σκέφτηκε μόνο το παρόν όχι και το μέλλον το συνηθίζει κάτι τέτοιο πάντως η σύμπτωση ήταν οτι στο 4χ15 η Ελένα κλείνει τα συναισθήματα και στο 6χ15 έχουμε τη Κάρολαιν επανάληψη της ιστορίας αλλά η αλήθεια είναι οτι η Κάρολαιν ήταν η μόνη που δε τα είχε κλείσει για να δούμε τι θα δούμε θα είναι καλή ή όχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι να σου βρε Γιώτα μου η αλήθεια είναι οτι δεν έδειξε έκδηλη ζήλια το Λενάκι αλλά οτι ταρακουνήθηκε ταρακουνήθηκε γι αυτό και κρυφάκουσε κιόλας τη συζήτηση των στέρολαιν ακόμη θεωρεί τον Στέφαν δεδομένο αλλά τώρα που ο Στέφαν θέλει να δώσει ευκαιρία στη Κάρολαιν θα ανησυχήσει περισσότερο άσε που απ οτι είδα στο πρόμο θα έχουμε στελένα σκηνή τελικά έπρεπε να κλείσει την ανθρωπιά της η Κάρολαιν για να δούμε στελένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νομίζω οτι ο Ντέιμον θα αποτραβηχτεί για λίγο απ την Ελένα κάπου διάβασα οτι θα γίνει πάλι σκοτεινός και σκεπτόμενη τη προδοσία της μητέρας του σίγουρα θα γίνει και η Ελένα δε θα το ανεχτεί και έτσι θα έρθει στην επιφάνεια το καινούριο τρίγωνο Κάρολαιν -Στέφαν-Ελένα άσχετα που λέει πιο πάνω οτι βρήκαν το δρόμο ο ένας για τον άλλον κι άλλα τέτοια θα υπάρξουν πολλά εμπόδια στη σχέση ντελένα κυρίως τα αισθήματα της Ελένα για το Στέφαν που θα βγουν στην επιφάνεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό που διαβάζω εγώ στη συνεντευξη της Τζούλι είναι ότι τελικά παρόλα τα εμποδια που θα συναντήσουν, η σχέση τους θα δυναμώσει και στο τελός θα αναρωτηθούν πως θα ήθελαν να είναι το μέλλον τους μαζί!
    Εσύ που το διάβασες αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου δε το διάβασα πουθενά απλά το υποθέτω βλέποντας την ιστορία πως εξελίσσεται κι όσο για τα λεγόμενα της Τζούλι δε τη παίρνω στα σοβαρά τα ίδια έλεγε και για το στελένα και είδαμε τα αποτελέσματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. διάβασε την όλη:
    http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/vampire-diaries-lily-salvatore-julie-775588

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημερα παιδακια.. Το επ ηταν ωραιο μπορω να πω... Συμφωνω γενικα με ολους. Μου αρεσε γενικα ο Ντειμον σε αυτο το επ μου θυμισε τον παλιο καλοκακο εαυτο του. Αυτος που μοτ την εσπασε παρα πολυ ηταν ο Στεφαν κατα τη διαρκεια του επικηδειου... δηλ τι περιμενε να τα ακουσει ολα αυτα απο καποιον αλλον,δεν ξερει ποια ειναι η Καρολαιν; κ ενω μεχρι εκεινη τη στιγμη δεν ηξερε ουσιαστικα πως να το τελειωσει ξαφνικα την ερωτευτηκε; τι να πω δε ξερω..... η Ελενα οπως ειχα προβλεψει ψιλοχεστηκε κ δε ζηλεψε καθολου,αυτο οιυ ειπε στην καρολαιν οτι αν η κουβεντα της με τον Στεφαν ηταν διαφορετικη ισως να μην εκλεινε τον διακοπτη το ειπρε για της δωσει να καταλαβει πως το κανει για τους λαθους λογους και μου αρεσε που αμφισβητησε τα λεγομενα του Ντειμον. χαιρομαι που γυρισε η μπον μπον πισω επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ενα ακομα πολυ καλο επεισοδιο!!!στενοχωρηθηκα για την Καρολαιν αλλα να πω την αμαρτια μου;;;;πιο πολυ καιγεται για τον Στεφαν μου φαινεται..,δλδ αμα ο Στεφαν απο πριν της ελεγε οτι ειναι ερωτευμενος μαζι της θα παρηγοριοτανε πιο ευκολα για το χαμο της μαμας της;;σαν φιλος δεν μπορει να ειναι διπλα της και κλεινει την ανθρωπια της??και μια απορια εχω πανω σ αυτο..για να κλεισεις την ανθρωπια σου δεν πρεπει καποιος αλλος να σου το κανει αυτο; σκηνες Ντεημον με Στεφαν μου αρεσαν πολυ,δεν ηξερα οτι ο Ντεημον ηταν τοσο μεγαλυτερος,πριν γινουν βρικολακες σε μια σκηνη που για πρωτη φορα ειδαν την Καθριν τους ελεγες και συνομιληκους...τελος παντων....χαιρομαι πολυ που γυρισε η Μπονι,θα εχουμε μια πολυ ομορφη φιλια πιστευω με τον Ντεημον!!!!ο τροπος που ανοιξε τα χερια του και το χαμογελο του ελαμπε....πολυ ομορφη σκηνη!!και σιγουρα θα τον βοηθησει με τη μαμα του!!!!περιμενω με ανυπομονησια τις εξελιξεις αφου θα εχουμε και διαλειμμα!!!!ελπιζω το ντελιριο της Καρ να μην το τραβηξουν πολυ.....την εχω συνηθισει καλη!καπου σε σχολια που διαβασα για στελενα στιγμες που το ειδατε να μπω να το δω;;;;;;η ελενα παντως δεν καηκε και πολυ,μου θυμισε την αντιδραση που ειχε οταν η Καρολαιν της ειχε πει για τον Ματ!!!κι αυτη πια μ ολους τους πρωην της φιλης της....δεν θα θελα να χα τετοια κολητη εδω που τα λεμε οσο κι αν την αγαπω την Καρολαιν!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΗΠΩΣ Η ΜΑΜΑ SALVATORE ΓΥΡΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ BONNIE.....

    https://www.youtube.com/watch?v=orCuLRZLTCE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11001803_1045314788816781_9007360597410383723_n.jpg?oh=6f5c619ba114a73e579093a99ff9750c&oe=558F8131

    Πειράζει που ο ήχος του σπασίματος του λαιμού ήχησε σαν μουσική στα αυτιά μου ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/10998868_959079620771661_6597567284404304647_n.jpg?oh=333ce8fe44171d50ad3594e18a3908e4&oe=554CD77E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10403597_786982621384334_6648958387461970673_n.png?oh=65bc474c84b5e8408503b0d3b19ae589&oe=55815580&__gda__=1430905066_81d77402964caf5d0fae3d0ec6294d83

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/16516_930592656951395_2022179595598144247_n.jpg?oh=312cb02b12bc51489b1d73ec14a27a95&oe=55523DE0&__gda__=1430877963_363e3b622eadd3fbe4c8a7834536b62e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γεια σας κι απο εμενα.... χμμμ.. λοιπον.. Ας ξεκινησω απο την σκηνη του Damon και της Bon Bon... Ηταν απλα υπεροχη... Τους Λατρευω και τους δυο... Αν και λιγο η επιστροφη της Μπονυ ηταν καπως .... αλλα οκ.. Ηταν πολυ συγκινιτικο ο λογος του Ντειμον και πολυ εκνευριστικος ο Στεφαν που χρειαζοταν τον λογο του Ντειμον για να καταλαβει τα συναισθηματα του για την Καρολαιν ...Τελος παντων...
    Τζο και Αλαρικ... οκ. . Ηταν κατι που δεν το περιμενα... και τα συναισθηματα μου ειναι αναμικτα...
    Επισης Ολο αυτο με τον Μαμα Salvatore...Απλα με φρικαρε ... και με γεμισε με αποριες... Και Τελος ολο αυτο Στεφαν Ντειμον... ηταν απλα πολυ συγκινιτικο... :)

    Το επεισοδιο ηταν Πολυ Καλο


    Μια απορια...ο Ian πιο επεισοδιο σκηνοθετει? :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί στις 12 Μαρτίου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. xaxaaxaa! Και στα δικά μου το ίδιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Όχι μήπως... Είμαι σίγουρη ότι γύρισε πίσω μαζί με την Μπόνι. Νομίζω ότι αυτό άφησαν να εννοηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Νομιζω πως σε ολονων τα αυτια σαν μελωδια ηχησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. WHEN I DIE I WANT JULIE PLEC TO LOWER ME IN MY GRAVE SO SHE CAN LET ME DOWN ONE LAST TIME.
    Xαχαχαχαχα!! ΚΛΑΙΩ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. xaxaxaxaxaxa korufaia skini tin kataeuxaristithika....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι η μαμά Σαλβατορ θνητό δεν ήταν;;
    Γιατι την βαλαν σε αυτήν την φυλακή ποιος ο λόγος;;
    Και ο Και ειπε οτι υπάρχουν πολλές τέτοιες φυλακές τι εννοούσε;
    Δηλαδή όσοι δεν βρήκαν γαλήνη στην άλλη πλευρά πριν πέσει πήγαν σε κάποια δική τους κόλαση όπως η Καθριν ο Σαιλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Malon telika tha ixe kapia sxesi i mama salvatore me magia... kai exo diavasei oti dn tha ta pigenei katholu kala me tin nifi tis xaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. XXXAAXXA Φαντάζομαι οτι όταν εννοείς νύφη της εννοείς το Λενάκι λες να δούμε καμιά επική μάχη ανάμεσα τους ? Ωραία θα ήταν να της την πει που μπήκε ανάμεσα στα αγόρια της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γυρισε πισω με τν Bon Bon γιατι οταν ηταν η ωρα της εκληψης...και "εξαφανιστηκε "
    Η Μπονυ ειδαμε οτι εξαφανιστηκε και η Μαμακα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. nomizw oti oloi auti tin antidrasi eixame xaaxxaxaxaxaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Kai gw safto elpizw... pu thelei na to pezei kai anwteri ap tn katherin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έλα ντε συνεχώς το παίζει θύμα αλλά φταίνε και οι άλλοι που τη καλοπέρνουν ας της πει κάποιος τι πραγματικά της αξίζει ελπίζω τώρα που η Κάρολαιν έκλεισε το διακόπτη να της πει κάποιες αλήθειες κατάμουτρα υποτίθεται οτι όταν κλείνεις το διακόπτη γίνεσαι πιο ειλικρινής γιατί δε φοβάσαι να πεις τη γνώμη δε φοβάσαι μη πληγώσεις κάποιον απλά είσαι ντόμπρος σαν άνθρωπος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. https://www.youtube.com/watch?v=lmkJB6i8Axc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. https://www.youtube.com/watch?v=934QJQsELEc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11081153_365051203681756_3422569461109048655_n.jpg?oh=a09b923c8949a63c4a71db6ad426e570&oe=55764E70

    Αφού το λέει η κοπέλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10949748_1566395813616372_2420405943682266139_n.jpg?oh=45217c9458077374da1a28d6e7834bae&oe=557559E9&__gda__=1438237571_d79e657db93d9b6344fce238ebd10c0f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΜΠΡΆΒΟ!!! Ειρήνη μου έτσι συνέχισε όπως εσύ ξέρειςςς χαχαχα!!!!!!
    STELENA FOR EVER..........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κορίτσια και το TV Fanatic μαζί σας είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. και.......Couples whose chemistry flopped! Πες τα χρυσόστομε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Επιτέλους το είπε κάποιος διάβασε τη σκέψη μας ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ Η ΚΟΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Φαντάσου σε τέτοια ηλικία και θέλουν τον Ίαν γυμνό χωρίς να ξέρουν καν τι πάει να πει αυτό ο παραλογισμός σε όλο το μεγαλείο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Λοιπόν Ειρήνη έρχεται το Στελένα! Πολύ διαφήμιση πέφτει, δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ωραία!!!! Γιατί να μην έρθει? αυτό θέλουμε !!!! Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά να δούμε τί θα γίνει Επιτέλουςςς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γιά αυτό επιμένουν για ντελενα τα 15χρονα, χωρίς να βλέπουν την πραγματική ουσία της σχέσης του έρωτα και του σεβασμού........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Paidia kserei kaneis ti ginetai me tin omada gt exoun toso kairo na anevasoun nea?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. λογικα θα ξενερωσαν και αυτοι με την σειρα που βαριουνται να ασχοληθουν πια... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Φυσικά και δεν έχουν ιδέα για τον έρωτα πόσο μάλλον για την αγάπη? Απλώς βλέπουν έναν άντρα με μπλε μάτια και ωραίο κορμί τίποτα απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ego prosopika pou eimai 15-16 to mono pou blepo einai apla enas oraios antras pou to mono pou exei kanei me tin elena eina sex kai tpt allo eno o stefan me tin elena exoun kati monadiko kati magiko pou se KAMIA PERIPTOSEI KAI POTE den the exei to delena!!!!STELENA IS EPIC LOVE <3 <3 <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11042679_1049499055065021_4311614881252403986_n.jpg?oh=ee5e50e3af55a1e41118b029e3fcfffb&oe=55A8F1D9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10649724_978899912122965_2777797476420959168_n.jpg?oh=a4ca27606c0a1e445b90e1b4457126d7&oe=559ABD2B&__gda__=1436654583_5164ab27b68265893e1136bbb6809957

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/10625018_391334104379845_4514515842044199622_n.jpg?oh=00253aecb399ec2a6452fafc1f1a7c50&oe=55BC4D76&__gda__=1438107591_47f50a64cea80728a64805f96d8df7d4

    ΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/1610902_388870537959535_5623374816448582865_n.jpg?oh=d7279ca253ca6ff25742954b345e4119&oe=55B1066A&__gda__=1436946091_7718f2e209f9941feda668a02fa72911

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11064737_670735886364382_8745101719654797865_n.jpg?oh=7bafb39e4b40df4c1321c2a2f69bd116&oe=55A1A688

    Το πιο σωστό timing ever !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. TO TELL HER OR NOT TO TELL HER – Wrestling with whether or not to tell Elenaabout the cure, Damon brings up their future together and what life would be like if they weren’t vampires. Meanwhile, it’s all hands on deck when attempts to stop a humanity-free Caroline doesn’t go as planned. Elsewhere, when Bonnie discovers that Damon has betrayed her trust, she takes matters into her own hands, setting off a chain of events that leaves Damon dealing with the fallout. Lastly, after being forced to face his traumatic past, Enzo sets out for answers and is surprised when he learns the truth about the day he was turned into a vampire. Stefan, Matt and Alaric also appear.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πότε θα ανέβουν νέα γι τι σειρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μετά από κάποιες φωτογραφίες τις οποίες μοιράστηκε η Nina αλλά και άλλα μέλη του cast στους λογαριασμούς τους στο Instagram οι φήμες περί αποχώρησης τόσο του Michael Trevino όσο και της Nina Dobrev έχουν φουντώσει. Συγκεκριμένα, κάποια λόγια που γράφτηκαν ως λεζάντες στις φωτογραφίες ήταν η σπίθα που άναψε την φλόγα. Μερικά από αυτά είναι: “Lake life in honor of @michael_trevino and @ninadobrev,” που έγραψε ένα μέλος του δυναμικού του VD, όπως επίσης και ένα hashtag που έλεγε "‪#‎ninawewillmissyou‬" μαλλον την κανει με ελαφρα η νινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/p480x480/11102901_983587171654239_8769322395845554333_n.jpg?oh=dec3a64e8f17adfd1e78f94803556999&oe=55B1476C&__gda__=1436233610_75e57de2cf454aab747558741957411e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/s720x720/11062094_369337883253088_1616061589432811247_n.jpg?oh=998ed8c890b59a6b9f2b7989879cd6d4&oe=559E59A8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Τί στην ευχή γίνεται??? Θα φύγει η Νίνα? Πως θα συνεχίσει η σειρά? Πλάκα μας κάνουν? Από ότι βλέπω Ειρήνη ούτε Stelena ούτε τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Χαμένος στο πουθενά... I Love You STEFAN!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αν ισχύει αυτό γιατί πάνε σε 7η σεζόν χωρίς τον έναν από τους πρωταγωνιστές??? Όλοι μουρλοί είναι εκεί στο TVD????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Φεύγει δυστυχώς το ανακοίνωσε η ιδια άσε είμαι να σκάσω τόσο καιρό την έβριζα και τώρα ξαφνικά θα μου λείψει πάει και το επικό μου στελενα πάει και η Καθριναρα όλα αυτά εξαιτίας της Julie κανονικά οι ιστορίες τους θα έπρεπε να τελειώσουν μαζί η σειρά βασίζεται σε ερωτικό τρίγωνο όχι στα αδέλφια κακά τα ψέματα η Dobrev αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του tvd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Γιατί τους έχει παρασύρει όλους η λόξα της Julie για μένα είναι μεγάλο λάθος θα έπρεπε να τελειώσουν όλοι μαζί όπως ξεκίνησαν και μετά ας τραβούσε ο καθένας το δικό του δρόμο φυσικά και δε θα σκλαβωνονταν σ αυτή σειρά αιωνίως αλλά θα τελείωναν τα πράγματα με ένα φυσικό και ομαλό τρόπο χωρίς εντάσεις και καβγάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Από ότι προβλέπω το Τέλος του TVD θα είναι Μεγάααλο Ξενέρωμα.......................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Όταν τελειώσει το TVD δεν πρόκειται πάλι να κάνουν κάποια προσωπική τους επιτυχία..... θα χαθούν εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Και βέβαια η ιστορία βασίζεται στο ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνίστρια την Ελενα/Νινα. Την σειρά από την 4η σεζόν την διάλυσαν όλο τρελά πράγματα έκαναν. Καί εμένα με πείραξε πολύ που θα φύγει, όχι μόνο για το Stelena αλλά γενικά η σειρά δεν θα είναι το ίδιο χωρίς αυτήν, ποιόν θα βρίζουμε τώρα!!!!! χαχαχαχα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. παει το στελενα μας κοριτσια.... δεν μπορω να καταλαβω γιατι ανανεωσαν για 7 σεζον? αν κ ισως να ειναι καλυτερα γιατι χωρις ολο το δραμα μπορει να δουμε λιγη δραση με ταδερφια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο σε δυο-τρια χρόνια κανείς δε θα τους θυμάται κανέναν τους θα έχουν σβήσει τελείως γιατί δεν είναι και ταλενταρες είπαμε ο Paul και η Nina είναι λίγο καλύτεροι απ τους άλλους αλλά δεν είναι και κορυφή μακάρι να γίνουν βέβαια τους το εύχομαι ολόψυχα. Αλλά η σειρά θα έπρεπε να τελειώσει φέτος αφού τόσο ήταν και το συμβόλαιο αλλά η Τζούλι πάλι τα ανακάτεψε τα πράγματα και έπεισε και το κανάλι και τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Το μεγαλύτερο βέβαια αν δε τη πεθάνουν μπορεί να τη βάλλουν να κάνει κανένα guest και να διαλέξει τυχαία έναν αδελφό όπως έγινε και στα βιβλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Σκέψου ότι θα έχουμε το στερολαιν ξερασμα πάει και ο Και πάνε όλα ξενέρωσα απίστευτα και στεναχωρηθηκα πολύ αλήθεια θα μου λείψει η Elena ελπίζω τουλάχιστον στο τέλος να βρει τη λύτρωση που της αξίζει γιατί βασανίστηκε αρκετά και δεν άξιζε τόσα βασανιστήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11020257_898773106852787_5545731944874133835_n.jpg?oh=1ac033527f3a79da79fdc7b79456a71c&oe=55A6
    Τα πρόσωπα κλειδιά για την έβδομη σεζόν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/11037705_1054204827927777_8572363827444911219_n.png?oh=450b197f716b0827923749250fcc8ea7&oe=55AEEEC0&__gda__=1437259519_52ce14256daf11d41fe4a8128c0149f8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/11019550_984475694898720_7328430672267721048_n.png?oh=eaea124da3d40706ebdf0afc35f2a985&oe=55AEFF9C&__gda__=1436365077_0ac115d7846a492faa44c64770486259

    new photo 6x22

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11136734_680573502047287_2491540582069922389_n.jpg?oh=3da477a7871ba9cee8e7b031fc41639c&oe=55AB3FFE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Δέν γίνεται να μήν την πεθάνουν γιατί οι σαλβατορε δεν θα την άφηναν έτσι απλά..... Θέλουν φαίνεται το Stelena και το ντελενα να είναι ισοπαλία. (εγώ βέβαια μόνο το Stelena θα βλέπω ή θα έχω σαν ανάμνηση από το tvd ώς την Απόλυτη Αγάπη!!!!) Το ντελενα το θεωρώ προδοσία από την μεριά του Ντειμον και της Ελενα προς τον STEFAN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Και βέβαια έπρεπε να τελειώσει ειδικά φέτο στην 6η σεζον
    το tvd μας φλόμοσαν στο ντελενα πήδημα και τώρα η πρωταγωνίστρια αποχωρεί.... κατάντησε για γέλια και για κλάμματα η σειρά ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Τούς ξεπάτωσαν όλους δεν έχει μείνει ΤΊΠΟΤΑ από την σειρά....Μόνο τα αδέρφια αλλά και αυτά... δέν τα βλέπω καλά τα πράγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Κι εγώ το ίδιο είναι η μόνη αληθινή αγάπη της σειράς και με λυπεί που δίνουν ένα τέτοιο τέλος σ αυτή την αγάπη τελικά δε πιστεύουν σε τίποτα αυτοί οι άνθρωποι ούτε στη φιλία ούτε στον έρωτα και την αγάπη . Αναρωτιέμαι αν είναι αυτό το φινάλε που είχαν γράψει μαζί με τον Kevin Williamson ή το άλλαξε τη τελευταία στιγμή πάντως κάτι άλλο παίχτηκε δε μου το βγάζεις απ το μυαλό όλοι έλεγαν οτι θα έφευγε ο Ίαν και ξαφνικά αποχωρεί η Νίνα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Στάχτη στα μάτια η αποχώρησει του Ιαν. Αυτοί ήξεραν ότι θα είναι η Νινα, απλά το λένε τώρα που η σεζόν είναι στο τέλος. Ίσως και για αυτό ειδικά φέτο δεν είχε ούτε μία σκηνή stelena γιατί δεν υπήρχε λόγος να μπούν σε αυτη την διαδικασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Δυστυχώς φαίνεται οτι έχεις δίκαιο αλλιώς ξεκίνησαν αυτή τη σειρά κι αλλιώς κατέληξε κανένας μα κανένας δε πίστευε οτι μετά από τέτοια επιτυχία θα στρεφόταν σε τόσο μεγάλη αποτυχία αυτή η σειρά που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό της και για τους χαρακτήρες και για τη πλοκή της . Τα ισοπέδωσε όλα η Τζούλι στο διάβα της κρίμα στον κόπο μου τόσα χρόνια αν δε δω ένα αξιοπρεπές φινάλε θα δεχτώ οτι το tvd τελείωσε στη 3 σεζόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αν είχε τελειώσει όπως έπρεπε στην 3η σεζόν θα είχε μείνει στην ιστορία ως η πιο επιτυχημένη σειρά, γιατί μας είχε δείξει και ντελενα και αρχικούς και Κάθριν και διάλεξε τον Stefan όπως έπρεπε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. https://m.facebook.com/TVDStelenaTina/photos/a.472542962760636.125727.464429076905358/1055313894483537/?type=1&source=48&refid=17&_ft_&__tn__=E

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...