Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΠΕΡΙΛΗΨΗ -6x20-"I’d Leave My Happy Home for You"

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ- Ο Alaric και η Jo απρόθυμα συμμετέχουν στα μπατσελορ παρτυ τους,ο Damon και η Elena συζητούν τις συνέπειες από μια παρορμητική προσφορά  που ο Damon έκανε.Χωρίς να  είναι σίγουροι για το τι πρέπει να κάνουν,η Elena στρέφεται στην Bonnie και στην Jo για συμβουλή,αλλά έρχονται σε σύγκρουση όταν η Bonnie δημιουργεί κάποιες απροσδόκητες ανησυχίες.Όταν ο Enzo συνειδητοποιεί ότι η Lily βρίσκεται σε επικίνδυνη καθοδική πορεία,ζητάει από τον Stefan να παρέμβει πριν είναι πολύ αργά.Εν τέλει,  ο Matt ξεσπά την απογοήτευσή του στον Tyler την ίδια στιγμή που ο Alaric σκέφτεται μια συμβουλή που θα αλλάξει τη ζωή κάποιου.

Σκηνοθέτης του επεισοδίου ο Jesse Warn.
                     Το επεισόδιο γράφτηκε από τους Brett Matthews & Rebecca Sonnenshine.
                                            Επίσημη ημέρα προβολής του επεισοδίου 4/30/2015.

96 σχόλια:

  1. Όποιος εχει δει το τραιλερ μεγαλη απογοητευση λενε οτι θελει να γινει ανθρωπος κ ο ντειμον ελπιζω να μην το ξεφτιλισουν τοσο πολυ κ κανουν κ τους δυο ανθρωπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ άλλο θέλω να σχολιάσω ο Ντέιμον θέλει να γίνει άνθρωπος επειδή φοβάται μη χάσει την Ελένα αλλά το οτι θα αφήσει τον Στέφαν μόνο του στην αιωνιότητα δε το σκέφτεται δηλαδή ο έρωτας ας το πούμε είναι πιο σημαντικός απ την οικογένεια ? Γιατί απλούστατα να μη δώσουν τη θεραπεία στο Στέφαν που τη ψάχνει ο καημένος τόσα χρόνια κι ας μείνουν οι άλλοι δύο τρελοβαμπιρ για πάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα ολα αυτα αλλα πως θα γινει ανθρωπος ο ντειμον;αφου ενα ατομο γινεται να παρει την θεραπεια κ στο τραιλερ του επομενου δειχνει την ελενα να πινει την θεραπεια κ να λιποθυμαει στην αγκαλια του ντειμον...για να μην σχολιασω και το αλλο μας ειχανε σπασει τα νευρα με αυτη την θεραπεια ασχολιομασταν μαζι της για δυο χρονια 4 ,5 σεζον την ειχε η ελενιτσα μεσα στα χερια της την εδωσε στην καθριν κ τωρα ξαφνικα ομορφα κ ωραια παιρνει την θεραπεια....μα το θεο αμα μπορουσα θα την επνιγα :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί ο ντειμον ''όπως εγώ προσωπικά πάντα το βλέπω έτσι'' ποτέ δεν αγάπησε τον STEFAN όσο ο STEFAN τον ντειμον...Καί ΠΟΤΈ δεν με πείθει ο χαρακτήρας του ντειμον για τίποτα, όσο και να προσπαθεί όλο μαλακίες κάνει για τούς άλλους και ότι γουστάρει για το άτομό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η θεραπεία είναι μόνο μία... εκτός άν βρούν άλλη θεραπεία τελευταία στιγμή χαχαχα...! Είναι για κλάμματα η Τζουλι και το ντελενα της μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα ντε τι δηλαδή θα τη μοιραστούν στη μέση? Είναι απλά γελοίοι και ηλίθιοι δε ξέρουν τι τους γίνεται έπρεπε να φύγει ο Paul να τους έριχνα κι εγώ μια μούντζα και να τελείωνα μαζί τους μια και καλή όσο πάω και ξενερώνω ακόμα περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω ότι τον άγαπησε και ακόμα τον αγαπάει απλά δεν έχει μάθει να δείχνει την αγάπη του και ειναι γεμάτος κόμπλεξ και σύμπλεγματα. Ίσως η ζήλια που νιώθει για το Στέφαν να είναι μεγαλύτερη από την αγάπη του. Φταίει όμως κι ο Στεφαν δεν έπρεπε να είναι τόσο καλός έπρεπε να ανταποδίδει στα ίσα σε όλους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Otan leme madara!!! Madara stin kiriolexia!! Alazun olo t storyline tis therapias p eixe gini tosos doros g t pios tha ine o konodikos p tha tin pari kai twra o damon....pios? O damon theli n gini anthropos g n zisi m tin elena kai n pwthanun mazi...gux gux...gt afyo m thimizei enan dialogo tu stefan m tin lexi? Dld eleos...ola ta stelena epoc moments and quotes ta xun girisei se delena eleino!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα πάνε στο 1903 στη Νοβα Σκοτια και θα πάρουν την θεραπεια, όπως πηγε η Μπονι το 1994.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήμουν Στελενα μέχρι κόκκαλο και έφτασα να μην θέλω την Ελένα με τον Στέφαν μετά την τέταρτη σεζόν γιατί εχει καταντήσει μια άκαρδη σκύλα...¨ομως έχεις χίλια δίκια όλα τα quotes και τις σκηνές επικές σκηνές Στελένα τις εκαναν Ντελένα... η υπέρτατη ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για αυτό εμείς οι κακόμοιροι Stelena έχουμε βγεί από τα ρούχα μας με αυτά που βλέπουμε. Αφού αντιγράφουν το STELENA για να κάνουν το ΨΈΥΤΙΚΟ ντελενα τους... Δεν πιστεύω αυτά που βλέπω και ακούω... Φέρτε πίσω το TVD τρελές Τζούλι και Ντραις Ψυχοπαθής κομπλεξικές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι επιβεβαιωμένο αυτό VD? Γιατί εγώ για ''πλάκα'' το είπα χθές στο παρακάτω σχόλιό μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όχι δεν είναι επιβεβαιωμένο άλλα τι κάνει νιαου νιάου στα κεραμίδια; Είναι προφανές ότι υπάρχει κι αλλη θεραπεία. Έχουν το ασενταντ, οπότε θα πάνε να την παρουν για να ζήσουν μια ανθρώπινη ζωή μαζί...!
    Αν δείς την περίληψη του 20 επεισ. η Bonnie δημιουργεί κάποιες απροσδόκητες ανησυχίες. Μάλλον τους λέει για τους μαγους βαμπίρ και τι θα συμβεί να ξεφύγουν, μαζί με τον Κάι.
    Πάντως σκέφτομαι τον κακόμοιρο τον Στέφαν μόλις το μάθει, που το όνειρο του να γίνει άνθρωπος θα το ζήσει ο αδερφός του και θα μείνει μόνος του στην αιωνιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω πιστευω πως αυτο που θελουν να κανουν ειναι να παρει η Ελενα ολη τη θεραπεια και μετα να την παρει ο Ντειμον μεσα απο την Ελενα οπως ο Σαιλας την πηρε απο την Καθριν. Ετσι η Ελενα θα γυρισει σαν ανθρωπος 20 ετων περιπου οπως θα ηταν αν δεν ηταν βαμπιρ, η Καθριν αρχισε να πεθαινει μονο μετα που ο Σαιλας της πηρε τη θεραπεια γιατι η πραγματικη της ηλικια την προλαβε, και ο Ντειμον θα γινει κι αυτος ανθρωπος, οπως ο Σαιλας που εγινε θνητος μαγος, χωρις ομως να ανακυκλωθει η δικη του ηλικια αφου αυτος θα εχει ακομη τη θεραπεια στον οργανισμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι μια εκδοχή και αυτή! Άρα με την δεύτερη θεραπεία που υπάρχει στο 1903, μπορούν να γίνουν και ο Στέφαν με την Κάρολαιν άνθρωποι!!! Να την πάρει η Καρολαιν και να την ρουφήξει απο μέσα της ο Στέφαν.... Και μετα έζησαν αυτοί καλά και εμέις καλύτερα!!!!
    Γιατί δεν το τελείωναν καλύτερα τώρα το εργάκι έτσι με αυτό το τέλος...θα γλυτώναμε και εμείς άλλη μια σεζόν μαλλιοτραβήγματος απο τι μ@#@κίες που βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χαχα ναι καπως ετσι! Τη θεραπεια του 1903 μπορει και να την αφησουν και για την επομενη σεζον, ισως και για το φιναλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα είναι Δραματικό για τον χαρακτήρα του Stefan να μείνει Μόνος στην αιωνιότητα και χωρίς την Αγάπη του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ακούσατε Ακούσατε. Ο Ίαν και η Νίκη παντρευτηκαν. Ούτε αν ερχόταν ο Θεός στη γη δεν θα εκπλαγόμουν τόσο πολύ. Μου ήρθε απότομα 💟😕😕◌⑅⃝●♡⋆♡LOVE♡⋆♡●⑅◌゜*☆○o。..:*・(*´-ω)(ω-`*)・*:..。o○☆*゚゜*☆○o。..:*・(*´-ω)(ω-`*)・*:..。o○☆*゚

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νομιζω οτι κανονικα ο Στεφαν παιρνει την θεραπεια στο βιβλιο κ κανονικα αυτος πρεπει να την παρει γιατι του αξιζει πιο πολυ απο ολους να γινει ανθρωπος κ να ειναι ευτυχισμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλα θα μας τρελανει τελειως η Τζουλι; Τα εχει ισοπεδωσει ολα οπως λεει και ο xatoOla ολες οι επικες στιγμες του Στεφαν με την Ελενα τα εχουν βαλει στον Ντέιμον! Επισης αναιρει τελειως το αρχικο στορυ! Ολο αυτο το ερωτικο τριγωνο,το μυστηριο,ολο το σκοτεινο background εχει κανει φτερο! Δυστυχως δεν βλεπω σωτηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φαντάζομαι είσαι από τους χαρούμενους με το ''γεγονός''!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10329319_1067360363278890_7738781980274974130_n.png?oh=4ee0d1b025e8109b706436c624b245dc&oe=55CACFA4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10258946_1067361449945448_1658188350672673686_n.jpg?oh=2da5c9cbcedd91b8ccf617eba18a9f80&oe=55CA3D99&__gda__=1436049318_32e6cfee4c1aaf94ee64596949628776

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11081500_1067361633278763_6899703610581052901_n.jpg?oh=6417ec9e080c6fa4e22e866b13db1a9a&oe=55CE9450

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν είμαι φαν του Ίαν απλώς δεν το περίμενα τόσο σύντομα. Το έχει μοτίβο αυτό η νίκη. Τα φτιάχνει με κάποιον παντρεύονται σε ένα χρόνο και χωρίζουν δύο χρόνια μετά. ΧαχΧα😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σήμερα η Τζούλι άνοιξε κουβέντα στο twitter με τους φανς. Επιβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει Στελένα και απο τα σχόλια της καταλαβάινω ότι μάλλον αφήνει ανοιχτό το Ντελένα endgame. Ίσως το φλασφοργουορντ δείχνει κάτι τέτοιο......Διαβάστε αυτό το σχόλιο. Τι καταλαβαίνετε;

    https://twitter.com/julieplec/status/594057674678906881?lang=el

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. https://twitter.com/julieplec/status/594047709872398336?lang=el

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δηλαδη αν η Νινα δεν εφευγε τωρα και συνεχιζε μεχρι το τελος της σειρας, θα ειχαμε Στελενα endgame? Γιατι εγω αυτο καταλαβα απο το παραπανω τουιτ. Τοτε γιατι λενε οτι η ιστορια της Ελενα τελειωνει ακριβως οπως την ειχαν φανταστει με τον Williamson? Μας δουλευουν κανονικα μου φαινεται, ειναι ξεκαθαρο πια οτι κανουν μονο οτι τους βολευει τη δεδομενη στιγμη, ανεξαρτητα απο το πως τα ειχαν σχεδιασει στο παρελθον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μαλακιες στο τετράγωνο μια τα έλεγε έτσι και μια γιουβέτσι αυτές είχαν πει ότι η ανθρώπινη Ελενα ανήκει με το Στέφαν τώρα γιατί το αλλάζουν? Καλή Πρωτομαγιά κιόλας αλλά είμαι τόσο νευριασμενη που ήθελα να μπω μέσα στον υπολογιστή και να της βουτήξω ξενέρωσα για άλλη μια φορά με το επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συμφωνώ απόλυτα Μαρακι μου ότι θέλουν οι ντελενιτσες το κάνουν μου χουν σπάσει τα Νεύρα γιατί δε φεύγει ο Πωλ να ρίξω κι εγώ μια μούντζα για να τελειώνουμε μ αυτή τη παρωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. To γέλιο είναι που προσπαθεί να δικαιολογηθεί στις Ντελένες και τους λέει να περιμένουν να δούν το τέλος! Αν δείς τις απαντήσεις που έδωσε στις Στελένες θα καταλάβεις ότι κόβει κάθε πιθανότητα....με μαλακίες δικαιολογίες. Επίσης είπε οτι προτιμάει το Στελένα. Η γυναίκα είναι γελοία! Εγώ βλέπω μονο κα μόνο για τον Πώλ εδώ και πολύ καιρό, ευτυχώς που ξενέρωσα με την Ελένα και δεν είχα ελπίδες. Βλέπω τις φίλες μου οι οποίες έχουν χάσει τον ύπνο τους και κλαίνε...



    https://twitter.com/PdJenny_/with_replies

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δείτε στη σελίδα του twitter της φίλης μου κάποιες απαντήσεις της Τζούλι και καποια tweets να γελάσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χαχα ναι προτιμαει το Στελενα λεει, απλα τραγικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαχα ελα μου ντε, ελα που δεν φευγει ομως, οχι εκει προτιμαει να καθεται να κανει τη γλαστρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ναι ρε συ επειδή τον αφήνει να σκηνοθετεί ένα δύο επεισόδια νομίζει οτι θα του δώσει και στορυ όλη η σειρά γύρω από το ντελένα γυρίζει δεν υπάρχει τίποτε άλλο σ αυτή τη σειρά ούτε φιλίες ούτε έχθρες ούτε οικογένεια τίποτα vista de nada ΘΕΑ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλα ειναι πολυ προβλεψιμες αυτες οι κοτες τελικα....οταν διαβασα για το φλασφοργουορντ την ψιλιαστηκα κ λεω καποια σκηνη της ελενα θα ειναι με τον ντειμον που θα εχουν συναντηθει η θα ειναι μαζι στο μελλον...να πω κ παντρεμενοι;να το τραβηξουν μεχρι εκει δε νομιζω αν κ δε με ξαφνιαζει τπτ πλεον...τες πα δε περιμενω κ πολλα στο φιναλε μια μπουρδα θα ειναι οπως ολος ο 6 κυκλος το μονο θετικο ειναι οτι η ελενα ξεκουμπιζεται τωρα θα μου πειτε ειναι η πρωταγωνιστρια κ μπλα μπλα ...δε με απασχολει καθολου αν εμενε η νινα τα ιδια θα βλεπαμε κ του χρονου ....42 λεπτα ειναι το επεισοδιο στα 30 θα βλεπαμε ντελενα....στο καλο κ να μης μας γραφει θα ησυχασει το κεφαλι μας κ σε αυτο το σημειο θα πω οτι πρεπει να πουμε ενα μπραβο στην νινα που φευγει κ μας γλιτωνει απο αυτη την αηδια....οσο για το στελενα δεν υπηρχε σωτηρια μετα απ τα τοσα που κανανε κ προωθουσανε το ντελενα με τα χιλια δεν υπηρχε περιπτωση να ξανα ειναι μαζι δυστυχως οποτε καλυτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα...προτιμω να βλεπω ιστοριες των σαλβατορ παρα το ντελενοδραμα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τι λέει ρε παιδιά το άτομο παίζει με την υπομονή μου και τα νεύρα θα πάω να τη βουτήξω δε θα μου γλιτώσει χαχχαχχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Λεει η κότα οτι πάντα ήταν στελενα αλλά δε μπορεί να αρνηθεί και την έλξη του ντελένα δραματος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11152349_692969830807654_8185506995812622882_n.png?oh=6384c2f6d04131fcff3da6af95a3a459&oe=55CB5945
    Παρτε κι εσείς στελενα φαν ένα κόκαλο χχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/11173335_377642315755978_6272922423298814013_n.jpg?oh=4a720b63150f9c3cc7c70b3fcdd09dfb&oe=55CD2793&__gda__=1435986219_88158cfd55fb6d1f0f6f5c1187467de3
    Το στερολαιν πρώτη μούρη στο καβούρι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Aχαχαχα! Τουλάχιστον όπως λέει και η Βούλα τώρα θα βλέπουμε τις ιστοριες των Σαλβατορ, θα γλυτώσουμε το Ντελένα. Παρεπιπτόντως όταν έλεγα οτι ο Ντειμον έχει γραμμένο τον Στέφαν πεσανε να με φάνε. Τι έχεις να πεις μετά το νέο επεισόδιο. Ουτε καν σκέφτηκε να πει στον Στεφαν ότι θέλει να γίνει άνθρωπος...τελευταιά του επιλογή ήταν να το μάθει ο Στέφαν..... δεν τον υπολογίζει καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10422006_403740476472541_5520389506747564651_n.png?oh=ee2a01092b64c9d33644846a29f86377&oe=55D3006C&__gda__=1440320741_c0f1eca724914fd801115e4450f268bf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου κι εμένα με εκνεύρισε πάρα πολύ αυτό δηλαδή ρε γαμώτο sorry για την έκφραση αυτή η σειρά μου βγάζει τον άγριο μου εαυτό βάζει πιο πολύ ένα π..... από την ίδια του την οικογένεια ειδικά τον Στέφαν που θυσίασε τα πάντα για χάρη του αν είναι δυνατόν πάνω απ όλα η οικογένεια τον έρωτα το ξανά βρίσκεις ποιον έρωτα δηλαδή το πάθος αλλά η οικογένεια μας είναι μια οτι και να συμβεί πάντα θα είναι δίπλα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. καμια σκηνουλα 2λεπτη περιμενω να τον αποχαιρετησει κ αυτο ηταν....κ 2 λεπτα πολλα ειναι λιγοτερο θα ειναι....ουστ η φακλανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Re pedia eleos min ta isopedonoume ola!!! Ti tha pei to xei motivo i nikki den exete ksanadei zevgari n xwrizei meta apo gamo? Ba po oti exei pandrefti 80 fores ok mia fota pandreftike i kopela k xwrise p ine t tragiko...ine nea enoite pos tha xanapandrevotan...k me ton proin tis edei poli kales sxesis k kanoun k dulies mazi... K den eklepse opos lene poli to agori apo tin nina prwton exei dilosei o ian oti aftes oi dio den otan pote files apla gnostes p ixan kani kapia spot...kai devtwron o ian ta ixe m tin niki prin gnorisi tin nina k t ftiaxi mazi tis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΦΟΒΕΡΟ!

    https://www.youtube.com/watch?v=p5F_FJZNpps&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Συμφωνώ για ντειμον και Stefan... Ποτέ δεν πήρα στα σοβαρά τον χαρακτήρα του ντειμον πού ήταν πάντα ''παρτάκιας''. Όταν ο Stefan θυσιάστηκε στό τέλος της 2ης σεζόν για να σώσει τον αδερφό του...αυτός την έπεφτε στην ελενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Τώρα που τα έκανε σκατά στο TVD λέει τις μαλα..ιες της η τρελο Τζουλι, αφού ειναι ψυχοπαθής η τρελή.... Ρε πώς το κατάντησε το εργάκι δεν πιστεύω αυτά που βλέπω και ακούω ΈΛΕΟΣΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Στον Αγύριστο και πιό πέρα ακόμα... (όχι μόνο για το Επικό STELENA αλλά γιά όλη την σειρά που την κατάστρεψε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Όλα με το ζόρι γίνονται σε αυτήν την σειρά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Για κλάματα το tvd, το βιντεάκι ήταν τέλειο με λίγα λόγια όλη η αλήθεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Η απόλυτη αλήθεια περιέγραψε ακριβώς αυτή τη κατάσταση που επικρατεί στη σειρά και πως είπε ο Ένζο οτι brothers don't give up καλό θα το λέω στα πάρτυ και θα ξεκαρδιζόμαστε σ αυτή τη σειρά από τα αδέλφια μόνο ο Στέφαν θυσίασε τον ίδιο του τον εαυτό την ευτυχία του για να χαροποιήσει τον αδέλφο του κανείς αλλός ακόμα κι η Ελένα που στην αρχή νοιαζόταν για τον αδελφό της μετά τον εγκατέλειψε στα χέρια του δολοφόνου του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/s526x395/11168469_912547935475304_6828105579729211013_n.png?oh=1cb039e2eec397ef7c3491f18955795c&oe=55D2BCE0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xta1/v/t1.0-9/11151048_997397616939861_3870264287259705720_n.jpg?oh=0f688c2f6ef096521d59f2bdc9884829&oe=55DC7CED&__gda__=1439381604_dce9c0458e77068c55fdab17995de0fc
    Μία από τις σκηνές που μου άρεσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Έτσι ήθελαν την Έλενα τρελό vampire, που ούτε για τον αδερφό της νοιάστηκε, σκέψου για τον Stefan...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Kala tragiki i gineka mas koroidevi katamoutra otan diavaza ta tweet tis travousa t malia mou... Stin arxi pou ixame kathara stelena ixame k kapies dinates skines delena kai boro na po pos marezan kiolas alla apo tin stigmi p valane delena kopsane ta panda apo stelena!!! Kao vgeni twra afti k lei panda imoun periaotero stelena??? Eleos dld!!! Kanenas sevasmos apenadi stus fan tis siras!!! Stin teliki se mas ofili oli tin epitixia tis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Και η σκηνή με την ελενα που πήρε την θεραπεία και στην φάση που έχει καταντήσει το tvd δεν με εντυπωσίασε καθόλου που έγινε θνητή. Άν είχε πάρει την θεραπεία στο τέλος της 4ης σεζόν πιστεύω θα ήταν πολύ πιό καλύτερα!!! Άσε ο ντεϊμον καλά και σόνι να γίνει άνθρωπος ΧΑΧΑΧΑΧΑ ήταν πάντα ''άρρωστος'' από μυαλό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μερικα πραγματα που ειπε ο Paul στο convention στην βραζιλια:1. Η πρώτη σκηνή του Paul στο TVD ήταν με τη Nina, ως Stefan & Elena.2. Μετά το πρώτο γύρισμα πίστευε πως θα τον απολύσουν.
    3. Ο Paul δεν είχε ποτέ διαβάσει κάποιο βιβλίο επιστημονικής φαντασίας πριν το TVD.
    4. Θα ήθελε να σταματήσει να κλαίει ο Stefan τόσο πολύ, αλλά παρόλα αυτά του αρέσει ο χαρακτήρας του Stefan.
    5. Θα ήθελε να γυρίσει πίσω στη δεκαετία του 1920, ώστε να μπορεί να φοράει τα κομψά κουστούμια και να είναι ripper.
    6. Ένα απ'τα όνειρά του είναι ο Stefan να επισκεφτεί τη Νέα Ορλεάνη και να κάνει έκπληξη στον Klaus.
    7. Αγαπημένος TVD χαρακτήρας: Katherine.
    8. Αν μπορούσε, θα ήθελε να επαναφέρει την Lexi στο TVD.
    9. Ο αγαπημένος του σουπερηρωας είναι ο Ian Somerhalder.
    10. Η σκηνοθεσία είναι το πάθος του. Πρόκειται να σκηνοθετήσει κι άλλα επεισόδια στην επόμενη σεζον.
    11. Ο Daniel Gillies είναι ο νούμερο 1 fan του.
    12. Εάν μπορούσε να αλλάξει οτιδήποτε στον κόσμο, αυτό θα ήταν η φτώχεια.
    13. Εάν του δινόταν η ευκαιρία να ζήσει για πάντα, θα το ήθελε μόνο αν οι αγαπημένοι του ήταν μαζί του.
    14. Θα ήθελε να αποκτήσει παιδιά. Το δε παιδί του πρέπει να έχει και αυτό μαλλιά ήρωα. ‪#‎herohair‬
    15. O Stefan & o Damon είναι σαν τον Batman και τον Robin.
    16. Στον Paul αρέσει το συγκρότημα Alt-J.
    17. Στην 7η σεζον δε θα υπάρχει ερωτικό τρίγωνο.. θα έχουμε μόνο το ζευγάρι Defan.
    18. O Paul φοβάται τους καρχαρίες.
    19. Ο Paul μίλησε λίγο στους fans για το αντίο των Stefan/Damon προς την Elena. Ρώτησε τους fans αν θα κλάψουν, γιατί αυτό θα κάνει ο ίδιος.
    20. Ο Paul είπε πως ποτέ δε φανταζόταν πως θα πάψει να υπάρχει ερωτική αγάπη ανάμεσα σε Stefan & Elena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. καλα εκει που πηρε τη θεραπεια κ μετα μολις ξυπνησε κ ηθελε να φιλησει τον ντειμον ποσο ψευτικο;δεν πεισανε καθολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Συμφωνώ απόλυτα πιο fake δε θα μπορούσε να είναι αφού δε τουςν βγαίνει ρε Τζούλι τι τους βάζεις με το ζόρι να φιληθούν ? Με τα χίλια ζόρια βλέπονται κι εσύ τους βάζεις να φιλιούνται κιόλας κρίμα γιατί κατέστρεψαν μια υπέροχη στιγμή . Πως και πως περιμέναμε όλοι να γίνει η Ελένα άνθρωπος και τώρα που έγινε δε μου προκάλεσε κανένα συναίσθημα παρά μόνο εκνευρισμό που άρπαξε το Ντέιμον και τον φίλησε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ποιος το φανταζόταν βρε Paul μου αφού αυτή η αγάπη ήταν αληθινή δεν έπρεπε να έχει τέτοιο απαράδεκτο τέλος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11206133_377962495723960_5799295067571203464_n.jpg?oh=be9d16efd299d78a1e34542ff0f281c6&oe=55C40460
    Σύμφωνα με το Ντέιμον ο έρωτας έρχεται πάνω απ την οικογένεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11201627_404197556426833_3124645067632233872_n.jpg?oh=79eed35dfccf6b4b6eac3a2feb8d4f7f&oe=55E11887

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. https://youtu.be/SdAUK5bHBBk colombian pictures presents stelenas undying love pediaaaa fandazeste mia tainia maftous tus dio? G tin agapi tus... Sold out ta isitiria ap tin proti mera ti 50 shades of gray me les....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Τα εχουν ισοπεδωσει ολα! Ελεος πια! Ποιος θα φανταζοταν οτι η σειρα θα καταστρεφοταν ετσι; Μια επικη αγαπη να καταντησει μια φαρσοκωμωδια! Αν ειναι δυνατον ας την απολυσουν μπας και γινει κατι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Πες τα γιατί αυτό που έγινε σήμερα και τα χρήματα που έβγαλε σε εμάς το οφείλει και δε μας υπολογίζει καθόλου αντίθετα μας προσβάλλει κι από πάνω οτι δήθεν δε ξέρουμε να βλέπουμε και τηλεόραση . Αρε καημένο tvd πως κατάντησες έτσι ειλικρινά λυπάμαι γιατί ήταν η πρώτη υπερφυσική σειρά που έβλεπα στη ζωή μου και κυριολεκτικά τη λάτρεψα αλλά τώρα μόνο οίκτο μου προκαλεί για τη κατάντια της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Μη μου τα κάνεις αυτά δεν αντέχω άλλο με έχουν κατακλείσει συναίσθηματα άρε άτιμη Τζούλι κατέστρεψες την πιο όμορφη και επική ιστορία αγάπης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/11102799_1067366936611566_3395301502491466875_n.jpg?oh=fde046d79513b24fefdd612ca752e35c&oe=55C4236A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11071924_998110660201890_5711386955209049998_n.jpg?oh=78e56722daffb05995836971017e25b7&oe=55E28EA9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. You interpret the same character since 2009. What has changed in each character of the first season so far?
    Paul: "I know that my hair has not changed, not at all, ever.

    Stefan is no longer in love with Elena. I think this is a big chance.
    The whole basis of the series, all of the first season began with Stefan
    and Elena, and now they became very platonic, it's just a friendship,
    and I never expected it would take this course. So I think for my
    character that's the most important thing."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Θέλουν να μας ''πείσουν'' ότι και θνητή έχει αισθήματα για τον ντειμον.. (γιατί όταν έγινε vampire άλλαξαν τα αισθήματά της για τον Stefan????)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Μιά χαρά τα είπες PAUL♥!!! Ειδικά το τελευταίο ούτε εμείς φανταζόμασταν ότι θα καταργούσαν το Όμορφο STELENA!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Πώς καταντήσαμε απίστευτο, αποφέυγω να βλέπω βιντεάκια Stelena γιατί στεναχωριέμαι... έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα. Είναι Άδικο για τους Stelena φανς, εγώ την σειρά την παρακολούθησα για το Υπέροχο Stelena και τίς όμορφες περιπέτειες πού είχε το TVD!!! ΚΡΊΜΑ ΓΙΑ ΌΛΑ..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Δεν ξερω τι ειναι πιο τραγικο βρε παιδια να καταστρεφεις μια σειρα μονο για να ικανοποιησεις το εγω σου κ τους φαν της σειρας ή απο την αρχη να μην εχεις καταλαβει τι παιζει στην σειρα το σεναριο; Μαλλον καποιος πρεπει να εξηγησει σ'αυτη την καρια οτι η σειρα βασιζεται σ'ενα ερωτικο τριγωνο και στην επικη αγαπη του στεφαν και της ελενας. Ακομα και στο τελευταιο βιβλιο επιλεγει τον στεφαν. Μεχρι και ο Πολ τα λεει καλυτερα να σκηνοθετουσε ο ιδιος τουλαχιστον θα ειχαμε κατι να περιμενουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Αναστασία μου αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι οτι η Τζούλι δε κατάλαβε ποτέ τι εστι ημερολόγια του βρικόλακα μόνο ο Κεβιν το είχε καταλάβει γι αυτό και είχαμε και τρεις υπέροχες σεζόν ευτυχώς παναγίτσα χαχαχχα . Η γνώμη μου είναι οτι η Τζούλι και η Ντραις δε ξέρουν που παν τα τέσσερα γι αυτό και έφτασαν και τη σειρά μας στο έσχατο σημείο ακόμα και οι ίδιοι οι ηθοποιοί τις κράζουν δηλαδή δεν έχουν καθόλου αξιοπρέπεια να παραιτηθούν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/p180x540/11193222_10153954357484968_1777679371971176395_n.jpg?oh=335ebb609e7f3dee224de73c14343f15&oe=55CE602E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/11150411_999414216738201_5074529768617502045_n.jpg?oh=520061e57692b6cf287ed7c77a3d23d8&oe=55E27DD8&__gda__=1440277764_4563310c2ee414150a74bd973a88b728
    Επιτέλους η φιλία των κοριτσιών !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/20120_1070913789590214_7035224420196585835_n.jpg?oh=4af3bd44b72b36566ec8a23259621d25&oe=55CEA65F&__gda__=1443706462_bc2348b692b9d13a74f8e62fdddf4d48
    Κρίμα που δεν έφαγε το Λενάκι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. τωρα που φευγει η νινα το θυμηθηκανε κ αυτο ...βλεπεις σε ολη την σεζον η ελενα επρεπε να ειναι πισω απο τον ντειμον χαχαχα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. https://www.youtube.com/watch?v=TigoyhsDIwA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ακριβώς τώρα στο τέλος θα θυμηθούν πολλά όπως το στελένα τη φιλία των κοριτσιών και πολύ πιθανό είναι να θυμηθεί και τους γονείς της .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αυτό τώρα το κάνουν για να μας θυμίζουν τις Επικές Πρώτες σεζόν????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. https://scontent.cdninstagram.com/hphotos-xap1/t51.2885-15/e15/11184639_1569273820002380_854299001_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Φυσικά τώρα που πάτωσαν τα νούμερα θα μεταχειριστούν κάθε τρόπο για να επιστρέψουν οι φανς . Άσχετο αλλά ακόμα δε μπορώ να καταλάβω γιατί οι στελένα κρατιούνται χέρι-χέρι στην αφίσα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Όταν καποιος ρώτησε την Τζούλι για αυτο, απάντησε ότι δεν υπάρχει λόγος και ότι δεν ξέρει γιατί το έκαναν! Eπίσης ότι δεν φτιάχνει η ίδια τα ποστερς....LOL! Η λογική του παραλόγου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Thanks δε το ήξερα αυτό νόμιζα οτι αυτό το κράτημα των χεριών θα σήμαινε κάτί για τους στελένα όπως σήμαινε κάτι για τους Bamon που ήταν φυλακισμένοι μαζί ,επίσης το ίδιο και με τη Κάρολαιν που ήταν πεσμένη στο έδαφος επειδή προοικονομούσε το πιθανό θάνατο της μητέρας της κάθως και για τους άλλους . Όλοι είχαν μια ταύτιση με το πόστερ μόνο οι στελένα δεν είχαν καμία απολύτως άλλη μια φορά μας έριξαν στάχτη στα μάτια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. χαχαχαχαχα αχ παναγιτσα μου ειναι για τα σιδερα....δηλαδη δεν ξερει τι γινεται στην σειρα της;ζουρλομανδυα και γρηγορα σε καμια κλινικη η γυναικα δεν παλευεται χααχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Λογικα ντειμον κ μπονι κρατουσε ο ενας τον αλλον επειδη ηταν σε εκεινη την φυλακη και στεφαν ελενα μαλλον επειδη θα προσπαθουσανε να τους φερουν πισω κ οτι θα περνουσανε μαζι την απουσια τους....και δεν εννοω ερωτικα :p αλλο που δεν κολλανε πουθενα για πουθενα γτ ο ντειμον στο πεμπτο επεισοδιο γυρισε πισω κ η ελενα με τον στεφαν αν θυμαμαι καλα τα πινανε σε ενα επεισοδιο νομιζω στο τεταρτο εκει στο μπαρ κ μετα μη τους ξανα ειδατε μαζι μεχρι την κηδεια της λιζ χααχχαχα ....αρα ακυρο το ποστερ ....αχ θεε μ τα σκεφτομαι κ γελαω μονη μου με τις καριες που μπλεξαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αυτές τίς μπούρδες η Τζούλι να τίς πεί αλλού... σιγά μήπως δεν ήξερε γιατί οι Stelena κρατιούνται χέρι-χέρι στην αφίσα... Τώρα άν στην πορεία άλλαξαν τα ''σχέδιά'' της για το Stelena αυτό είναι άλλο θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!! Επειδή η Τζούλι είναι Τρελή θέλει να τρελάνει και εμάς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...