Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Vampire Diaries Season 6 Finale


Εντάξει θα το παραδεχτώ... ΕΚΛΑΨΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΝΑ!!! 
Πάντως τελικά δεν την σκότωσαν και αφίνουν ένα ενδεχόμενο αν η Nina μετανιώσει να ξανα γυρίσει στην σειρά!!! 

Έκλαψα πολύ γιατί μπορεί τελευταια δύο χρόνια να ήταν τέρμα εκνευριστική αλλά ήταν η Elena Gilbert. ¨Ηταν το TVD. Ήταν σωσίας της Katherine και της Αρχικής Amara. Σωσίας της Tatia και σύνδεσμος στην δημιουργία των Αρχικών. Την αγαπήσαμε κακά τα ψέματα. 

Τζούλι. Έγραψες ένα τέλειο επεισόδιο που θα ήταν τέλειο series finale. Κακός το συνεχίζεις το εργάκι ιδικά χωρίς την Νινα. 

Elena Gilbert θα σε θυμόμαστε πάντα (ελπίζω να μην σε ξανά δουμε σε 60 χρόνια. Ικανο το έχω το Τζουλάκι να το τραβήξει μέχρι τότε αχαχαχαχα)

84 σχόλια:

  1. Ένα παράξενο finale για το τέλος της 6ης σεζόν του TVD..!
    Με πολλές αδικίες για κάποιους χαρακτήρες και χωρίς να πείθουν οι αποχαιρετισμοί πρός την Ελενα, μόνο ο Stefan φάνηκε ΠΟΛΎ συγκινημένος. ( Ίσως ο Paul λόγο φορτισμένης κατάστασης που φεύγει η Νινα). Ο Ματ επίσης και η Μπόνι φάνηκαν ιδιαίτερα συγκινημένοι.... (Από ότι φαίνεται η Ελένα σίγουρα θα γυρίσει σε κάποια σεζόν ίσως τέλος 7ης ή 8ης, 9ης,10ης...ΥΠΟΜΟΝΗ)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενταξει καλο ηταν το φιναλε μεχρι κ εγω συγκινηθηκα που δε την χωνευω την σκυλα ....παντως μονο η μπονι κ ο στεφαν κλαψανε ο ντειμον δεν εσταξε δακρυ που ηταν και η αγαπη της ουτε η καρολαιν με τους αλλους...τελικα η ελενα δεν πεθανε αλλα μεσα σε ενα φερετρο κατεληξε για τα υπολοιπα χρονια της ζωης της .....μου αρεσε αυτο που ειπε στην μπονι οτι τοσες φορες θυσιαστηκε γι αυτην κ τωρα ειναι η σειρα της να θυσιαστει...μου αρεσε επισης που ο ντειμον βοηθησε την μπονι εχει αισθηματα γι αυτην κ καπως ετσι μας πασαρουν το μπειμον ....τελικα το flash forward δεν ειχε σχεση με την ελενα οπως λεγανε...εγω περιμενα καμια σκηνη στο τελος να μας δειξουν απ το μελλον οτι η ελενα παντρευτηκε τελικα τον ντειμον χαχαχαχα....και τωρα ειναι σαν να ξερω τι θα μας δειξουν στην 7 σεζον ο ντειμον να τα κανει πουτανα ολα κ ο στεφαν με τους αλλους να τρεχουν να τον μαζευουν κ μετα καποια στιγμη ο στεφαν θα τα φτιαξει με την καρολαιν κ ο ντειμον αφου θα συνερθει με την μπονι ....και ζησανε αυτοι καλα κ εμεις χειροτερα...χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πετρουλα Νετσου16 Μαΐου 2015 στις 2:54 π.μ.

    Σ αγαπάμε Elena Gilbert αντίο Nina Dobrev..
    (δεν έχω ρίξει περισσότερο κλάμα στη ζωή μου) Δεν έπρεπε να φύγει έτσι από το έργο ή έπρεπε να τελειώσει εδώ με ενα φινάλε 60 χρόνια μετά να ξυπνάει δίπλα στον Damon αν και για εμένα ο Stefan ηταν η αδερφή ψυχή, επικός έρωτας, κακα τα ψέματα ωραίο το πάθος με τον Damon ωραία τα γλωσσοφιλα.. Αλλα ποιος μπορεί να ξεχάσει τον ρομαντικό Stefan Salvatore. .γι αυτό άλλωστε και ο αποχαιρετισμός τους ήταν ο πιο δύσκολος, γι αυτό άλλωστε αγαπήσαμε την σειρά ας το παραδεχτούμε, η επική αγάπη τους και ο μυστηριώδες Stefan Salvatore ήταν που μας κέντρισε το ενδιαφέρον, που μας έκανε ν αγαπήσουμε τους δυο πρωταγωνιστές, Nina καλη συνέχεια να προσέχεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pisteyw oti htan tairiasto telos gia thn Elena dedomenou oti h Nina dn 8a sunexize. Epeita kata auton ton tropo afeinoun k para8uraki gia ena comeback se kapoio epeisodio! Mou arese to finale suginh8hka mou 8umise kati apo ta palia.. Anupomwnw gia thn epomenh season :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πετρούλα δεν ξέρω άν είσαι Stelena ή ντελενα αλλά όπως και να έχει τα είπες Πολύ Ωραία και Αληθινά!!!!!! Έτσι και εμείς Αγαπήσαμε την σειρά λόγο του μυστηριώδες Stefan♥!!! Την Επική Αγάπη STELENA και τίς όμορφες ιστορίες του TVD!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ξεκινήσω με αυτό: Dobrev has said she’d be happy to return for a
    series finale. “Nina has always said that if there’s something for her to do in
    the series finale that she will be there to do it,” Plec said. “When she left,
    she said, ‘I want to see this character to its end at the end of the show, so I
    can’t wait to come back and put her to bed again.
    Δεν έχω να πω πολλά για το επεισόδιο. Ήταν αρκετά συγκινητικό.... Λάτρεψα
    την σκηνή που ο Στέφαν δάκρυσε και σχεδόν έτρεμε ....Ο Πωλ είναι καταπληκτικός ηθοποιός. Η σκηνή του με την Ελένα ήταν η πιο συναισθηματική. Από την τελευταία σκηνή του επεισοδίου, καταλαβαίνω ότι του χρόνου το VD θα είναι πιο σκοτεινό και αυτό μου αρέσει. Ευχομαι μόνο να μην ξαναδούμε Στερολαιν γιατί πραγματικά δεν θα το αντέξω! Επίσης δεν θα ήθελα να ξαναδώ τον Ντειμον να τα κάνει όλα μπάχαλο γιατί δεν αντέχει χωρίς την Ελένα. Όχι άλλο ξαναζεσταμένο φαγητό PLEASE!
    Από τα λεγόμενα της Τζούλι και της Νίνα καταλαβαίνουμε οτι η Νίνα θα επιστρέψει για το τέλος της σειράς, οποτεδήποτε και αν είναι αυτό. Eπίσης ο Κέβιν έγραψε στο twitter του "I like our odds #TVD" το οποίο σχολιάστηκε απο πολλούς ότι θα επιστρέψει στη σειρά ....ΜΑΚΑΡΙ!
    Εγώ πάντως θα συνεχίσω να την βλέπω όπως και να έχει .....εχω γαϊδουρινή
    υπομονή τι να κάνουμε! Είμαι και μαζόχα επίσης.... μου αρέσει να με βασανίζει η φιλενάδα μου η όρκα ... χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το επεισόδιο ήταν πολύ καλό και πολύ συγκινητικό επιτέλους η Ελένα Γκίλμπερτ θα κάνει ένα διάλειμμα από τα υπερφυσικά όντα .Για αρχή οι σκηνές που ήταν οι καλύτερες και με έκαναν να κλάψω με λυγμούς ήταν φυσικά οι στελένα τι κρίμα που τέλειωσε έτσι η ιστορία τους δεν άξιζε τέτοιο άδικο τέλος βέβαια στις συγκεκριμένες σκηνές είπαν ξανά ο ένας στον άλλον σ αγαπώ με το δικό τους τρόπο αλλά δυστυχώς απ οτι φαίνεται το παραμύθι που λεγόταν στελένα τέλειωσε . Περιττό να πω οτι η χημεία και η συγκίνηση των Paul kai Nina βγήκε στην επιφάνεια για άλλη μια φορά ειδικά ο Πωλ στη σκηνή του αποχαιρετισμού που φαίνεται σα να τρέμει τα έσπασε είναι ηθοποιάρα ο άτιμος . Επίσης άλλες σκηνές που με συγκίνησαν ήταν η σκηνή των κοριτσιών είχαμε να τις δούμε πολύ καιρό έτσι νομίζω από το επεισόδιο της πέμπτης που ανέστησαν τη Μπόνυ ? Τα δάκρυα της Νίνα και της Graham ήταν απόλυτα φυσικά την Κάντις δε την είδα και τόσο συγκινημένη τουλάχιστον δε μου το έβγαλε και ακόμη μια σκηνή που επίσης λάτρεψα ήταν η σκηνή του Ματ και της Ελένα πάντα την εκτιμούσα αυτή τη φιλία ποτέ δε τους φαντάστηκα ως ζευγάρι αλλά η φιλία τους πάντα ήταν ξεχωριστή είχε κάτι που δεν υπήρχε στις υπόλοιπες φιλίες αυτή τη βαθιά κατανόηση και αγάπη που πάντα θα τους συνδέει . Παρά το οτι το επεισόδιο ήταν καλό υπήρχαν και κάποια σημεία που με χάλασαν όπως για παράδειγμα αυτά τα λόγια που έκαναν τον Στέφαν να πει οτιη Ελένα και εκείνος δεν ήταν ποτέ αδελφές ψυχές κι οτι ήρθε στη ζωή του μόνο και μόνο για να εκτιμήσει και να επαναπροσδιορίσει την αγάπη του για τον αδελφό του πιο fake δε θα μπορούσε να είναι κι όλα αυτά τα έλεγε μπροστά στη Κάρολαιν τι σύμπτωση ? Άντε τραβάμε ντουγρού για το στέρολαιν του χρόνου . Επιπλέον άλλη σκηνή που με χάλασε ήταν η σκηνή του Τάιλερ και της Λιβ είναι δυνατόν να αγαπάς κάποιον και να τον σκοτώνεις συγχρόνως ? Anyway και τέλος ο Κάι που παρόλο που έκανε κακό δεν ήθελα να τον σκοτώσουν ένα καλό είχε αυτή η σεζόν και το εξαφάνισαν θα φάμε στη μάπα του χρόνου τους αιρετικούς και τη μαμά Σάλβατορ α και μη ξεχάσω και το Ντέιμον που θα ψάχνει να βρει ποιος είναι χωρίς την Ελένα ? Sorry αν σας κούρασα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοιταξτε...εγω πιστευω οτι η Νινα μας τρολαρει (τουλαχιστον θελω να πιστευω) μπορει να το κανει ολο αυτο για να μας κρατησει σε αγωνια για τν 7 σεζον...Μπορει οντως να επιστρεψει και καλα σε 60 χρονια οταν η Μπον-Μπον πεθανει και να παντρευτει με τον Νταμον και να ειναι και οι δυο ανθρωποι και οοοολαααα αυτα που λεγανε οτι θα κανουν...Δεν γινετε να συνεχιστει η σειρα χωρις Ελενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εγώ επίσης VD θα συνεχίσω την σειρά!!! Θα κάνουμε Υπομονή χαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με αυτές τις κουβέντες που έβαλαν να πει ο Stefan για την Ελένα... με λίγα λόγια θέλουν να μας πούνε ότι οι Stelena θα είναι μόνο φίλοι και αν ζούσε η Ελένα δεν πρόκειται να γινόταν ποτέ τίποτα μεταξύ τους, επίσης κατά κάποιο τρόπο τελείωσε με ντελενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υπάρχει και το ενδεχόμενο τον ρόλο της Ελένας να μην τον συνεχίσει η Νίνα αλλά άλλη ηθοποιός.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πετρουλα Νετσου17 Μαΐου 2015 στις 11:01 μ.μ.

    Stelena είμαι φυσικά, απλά με τους παλιούς χαρακτήρες εκείνους που αγαπήσαμε και εκείνους που αγάπησαν, εκείνο το αθώο μικρο κοριτσάκι την Elena Gilbert που έπεσε έξω από τις αντρικές τουαλέτες πάνω στον μυστηριώδες Stefan Salvatore τον καινούριο μαθητή του σχολείου, άλλωστε στον αποχαιρετισμό τον ευχαρίστησε που έπεσε πάνω της (μισώ τον σπαστικό Damon εγωιστής και πατατάκιας..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πετρουλα Νετσου17 Μαΐου 2015 στις 11:08 μ.μ.

    Αν γίνει αυτό το τζουλιακι θα πεθάνει... Μόνο η Νίνα είναι γι αυτό τον ρόλο άλλωστε ειπώθηκε ότι θα βλέπουμε τη Νίνα στα περισσότερα φλας μπακ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυστυχώς συμφωνώ μαζί σου και μένα την ίδια εντύπωση μου δώσε αυτός ο λόγος για να μη σχολιάσω ότι ο Στεφαν δε πήγε κατευθείαν με την Ελενα στο νοσοκομείο αλλά άφησε το Ντειμον να τη πάει και πήγε μόνο για να την από χαιρετήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ καλό ήταν το φινάλε κατά την γνώμη μου..Ντάξει παρ'όλο που η Ελένα εμένα της τελεύταιες σεζόν με νεύριαζε απίστευτα,ήταν είναι και θα είναι η πρωταγώνιστρια και το να αποχέραιτας έναν χαρακτήρα 6 χρόνων δεν γίνεται να μην σε στεναχωρήσει.Συμφωνώ με όσους πιστεύουν οτι η σειρά θα έπρεπε να τελειώσει εδώ δεν καταλαβαίνω το νόημα της επόμενης σεζόν ( όχι μόνο επειδή έφυγε η Νίνα αλλα έτσι κι αλλιώς την πλοκή με χίλια ζόρια την κρατήσανε και φέτος πόσο μάλλον του χρόνου).Παρ'όλα αυτά ως ένα μέρος χαίριμαι που δεν τελειώνει γιατί όπως και να χει αυτή η σειρά ήταν κάτι ξεχωριστό για μένα και ας χάλασε τα τελευταία χρόνια (δεν μπόρω να σκέφτω τα Σάββατα μου να σηκώνομαι και να μην βλέπω ΤVD).Είμαι σίγουρη οτι όταν τελειώσει,όπως και να τελειώσει,θα στεναχωρηθώ πολύ.Πάντως ο Κάι ήταν ένας απίστευτος χάρακτηρας και δεν τον αξιοποιήσανε καθόλου.Ηταν μεγάλο λάθος που έφυγε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/1609927_1099385553409704_8539260507665118265_n.jpg?oh=5ddd6a70c292c49af1efadb37437d11a&oe=55C9EA32
    Ο καημένος ο Ρικ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11165260_1004007386278884_1880404784997646195_n.jpg?oh=f36b3ec66b05662f560f08507aec86e6&oe=560D2386
    1χ8 και 6χ22

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. https://scontent-mxp.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/11065874_1003583476321275_1603916317511997178_n.jpg?oh=188dde547e0f58a328e23803682ff981&oe=55D1202D
    1X1 kai 6x22

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κρίμα τον λυπήθηκα πολύ. Αυτή η Τζούλι τον πέθανε τον αναίστησε και τον βασανίζει ακόμα... Έλεος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Απαράδεκτο καλύτερα να μην τον είχε αναστήσει εφόσον είχε σκοπό να τον βασανισει τόσο πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το φιναλε μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα, μπορω να πω οτι βαρεθηκα κ σε μερικα σημεια με τους αποχαιρετισμους της Ελενας, δε το περιμενα οτι ο Tyler θα ξαναγινοταν λυκανθωπος αλλα ουτε κ τον θανατο της Jo ηταν ανεπαντεχο για μενα!!!! Επισης περιμενω την επομενη σεζον οπως κ τις 3 πρωτες να αρχισει γτ εχω αγωνια να δω τι θα γινει πλεον με τη νεα πλοκη, πιστευω θα εχει ενδιαφερον τωρα που θα λειπει η Elena πως θα παει κ που θα ριξουν το μεγαλυτερο βαρος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παιδιά, καλησπέρα...

    Για μένα, αυτό ήταν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ το τελευταίο επεισόδιο του The Vampire Diaries. Όπως εξήγησα και σε προηγούμενο ποστ, όταν πεθαίνει ο πρωταγωνιστής, πεθαίνει και η σειρά. Του χρόνου θα πατώσουμε και δεν ξέρω αν θα φτάσουμε και τα 22 επεισόδια.

    Σχετικά με την Νίνα τώρα (πόσο λιώνω όταν κλαίει και όταν γελάει <3). Πρέπει οι νεαροί ηθοποιοί να σέβονται την σειρά και τον χαρακτήρα που τους αναδεικνύει και όχι να ψωνίζονται και να νομίζουν πως είναι Λιζ Τεηλορ ή Αλ Πατσίνο και να τα τινάζουν όλα στον αέρα. Ειλικρινά η κίνηση της Νίνας να εγκαταλείψει την σειρά έχει στοιχεία ματαιοδοξίας και αλαζονείας. Δηλαδή τι περιμένει τώρα, να παίξει σε καμια μεγαλοσειρά τύπου Game of Thrones ή σε καμιά Οσκαρική ταινία;;; Γιατί αυτό που βλέπω εγώ για την καρριέρα για τα επόμενα 5-10 χρόνια είναι συμμετοχή σαν πρωταγωνίστρια ή δευτεράντζα σε χαζοκωμωδίες ή σε σαχλοταινίες δράσεις ή γκεστ σε καμιά σειρά τύπου CSI. Γι αυτά λοιπόν θυσίασε τον κύκλο της σε μια από τις κορυφαίες νεανικές σειρές όλων των εποχών;;; Δηλαδή δεν μπορούσε να περιμένει 1-2 χρονάκια;;; Επαγγελματικά λοιπόν η κίνηση είναι λάθος...

    Φυσικά, παίζει και τ'άλλο. Να στράβωσε με τίποτε σκηνοθέτες και σεναριογράφους. Να στράβωσε πχ με την εγκληματία, δολοφόνο και σφαγέα σεναρίων Τζουλι Πλεκ (γνωστή και ως βαρέλω), η οποία καταδίκαζε την σειρά σε μια στασιμότητα κι έναν φαύλο κύκλο. Το κανάλι ζήταγε από το TVD να φέρνει τουλάχιστον 1 εκατομμύρια τηλεθεατές σε ανοιχούς δέκτες μια συγκεκριμένη μέρα, αφού το έκανε αυτό ήταν όλοι ευχαριστημένοι και δεν υπήρχε λόγος να αλλάξει η συνταγή. Η Νίνα από αυτήν την άποψη έχει δίκιο.

    Και μην ακούω σαχλαμάρες και παραμύθια για τον χωρισμό από το Ντεημον. Το όλο σκηνικό της σχέσης ήταν καθαρά διαφημιστικό τρικ για να τσιμπήσουν τα κοριτσάκια. Τα είχανε δηλαδή 5 χρόνια ο Ντέιμον και η Νινα, τον 6ο χρόνο χωρίζουν (την χρονιά δηλαδή που έληγε το συμβόλαιό της, ΜΑ ΤΙ ΣΎΜΠΤΩΣΗ) και λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό, ο Ντέιμον βρίσκει νέα αγάπη. Και μάλιστα συνειδητοποιεί πως είναι και η γυναίκα της ζωής του και την παντρεύεται κιόλας. Όλα αυτά σε 3 μήνες, ενώ με την άλλη σε 5 χρόνια δεν είχαν αρραβωνιαστεί καν. Το δούλεμα πέφτει σύννεφο...

    Εμένα πάντως κάτι μου λέει, πως επειδή θα ισχύσουν αυτά που αναφέρω στα επαγγελματικά της, μάλλον θα επιστρέψει νωρίτερα η Νίνα. Είτε γι αυτό είτε επειδή θα πατώσει η σειρά και το κανάλι θα της δώσει τον ουρανό με τα άστρα για να επιστρέψει. Ίσως να είναι ευσεβής πόθος αυτό, άλλα η ελπίδα δεν έβλαψε κανέναν (εκτός από τους ψηφοφόρους του συριζα).

    Αυτά παιδιά, να περνάτε καλά, καλη επιτυχία σε όσους δίνουν πανελλαδικές, καλη επιτυχία σε εμάς που δίνουμε εξεταστικές και καλό μας καλοκαίρι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Nai alla i nina mas egrapse kanonikotata! Eksetias tos tqra alazi akoma k t vasiko story! Den leo nai bori n thelei n kani k alla pragmata alla perimene na to teliosis r koukla mu meta apo 6 xronia dn bori na vgeni kai na lei oti den thelei na xarajtiristei apo enan rolo auto exei gini apo ton proto zrono tis seiras ligo arga t skeftike! Kai o ian evgale tainia kai o paul kai i idia ixe kani tenia eno epezan sto tvd...emena prosopika den tha me piraze toso an evazan tin victoria justice as poume pou ine kali epagelmatia. Glikia kai miazoun kiolas m tin nina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Simfono apolita mazi su gia tin Nina se ola!k opos ipa k pio pano den dilonis oti den thes n xaraktiristis apo enan rolo meta apo eksi xronia pu ise sto show protagonistria! Kai 100% simfono sto mono kai mono dld oti eisai oti ise gt anadixthikes ap autin tin seira den prepi n to paratas etsi!andiepagelmatiko! Kai stin teliki as ekane k ales tenies tga eixe ton xrono afu i seira ap ta 45 lepta. Ta 35 dixnoun delena kai autoi xrisomopioin doublers....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αν είναι να βλέπω στο TVD μόνο ντελενα και τίποτα άλλο καλύτερα που έφυγε.. Ίσως και η ίδια η Νίνα να βαρέθηκε...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Επειδή διάβασα κάτι σχόλια σχετίκα με Ντελένα και Στελένα θα ήθελα να πω πως δεν νομίζω οτι κανένας είναι ευχαριστιμένος σχετίκα με τα σιπ..εννοώ οτι ναι το Στελένα είχε πολύ ωραίες και συγκινητικές σήνες και τάρα πια δεν έχει καν σκήνες..και το Ντελένα προσώπικα στις πρώτες σεζόν πιστεύω οτι ήταν πολύ ενδιαφέρον με σημαντικές σκηνές...Το πρόβλημα δεν είνα στα σιπ το πρόβλημα είναι πως τα παρουσιάζουν...και τα δύο τα έχουν χαλάσει τελείως..και οι Στελένες κατα την γνώμη μου είναι σε καλύτερη μοίρα γτ δεν βλέπουν το σιπ τους να πέυτει τόσο χαμηλά και να το αμφισβητούν ακόμη και οι ίδιες(άπλα δεν το βλέπουν καν :/ )...H πιο χαρακτηιστική απόδειξη αυτών που λέω είναι πιστεύω το Κλαρολαιν...όλοι νομίζω το υποστηρίζαμε τρελά και όταν αποφάσισαν να το δείξουν παρουσίασαν μια ξεπέτα που ούτε χημεία είχε ούτε τίποτα και μέτα το ξαπόστηλαν!(Φαίνεται οτι είναι ο τρόπος της κωλοτζούλης να χειρίζεται τα σιπ της σειράς)

    Παρεπιπτόντως το βίντεο τα σπάει και θυμίζει παλιές καλές σεζον!! <3

    https://www.youtube.com/watch?v=19PiCRYGtFs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πωπω τι μανάρια είναι αυτά !!! Συγχαρητήρια στη Τζούλι ξέρει να διαλέγει μωρά αχχχαχχα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. τουλαχιστον αυτο ξερει να το κανει ;P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. WOW!!!!!!!! ΤΈΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Όλοι κουκλιά!!! Ο καθένας με την δική του Γοητεία!!!!!
    Εγώ πάντος μόλις βλέπω τον PAULLL♥ κάτι παθαίνω!!! Χαχαχαχα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Me too και ο Steven ήταν κούκλος αλλά τώρα χάλασε παραφούσκωσε γενικά πάντως όλοι είναι ένας και ένας από το Paul μέχρι το Zach . Έκανε και κάποιες σωστές επιλογές η Τζούλι πρέπει να της το αναγνωρίσουμε χαχαχ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. https://www.youtube.com/watch?v=YVOsYHUhlLo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/10409513_1101731456508447_9032408643554963388_n.jpg?oh=032cda3c950f6942c6db3eb5b0a63640&oe=5604BC48

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/19393_1101329266548666_8964077956390055519_n.jpg?oh=52bae94a7c11eaff39972049db503970&oe=55C83997

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ναί έχουμε καταλάβει ότι τουλάχιστον η Τζουλι έχει ωραίο γούστο στους άντρες!!! χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. teleiwsa k egw ton kuklo epitelous!eklapsa k egw na pw thn alh8eia sto teleutaio epeisodio!an k kairo 8elw na psofhsei h elena sugkinh8hka ekei pou epmainan sto kefali ths k milage me olous.k autos o alaric re paidia...ligo xrono den mporouse na tou afierwsei kapoios??eleos!!pio pl auton luph8hka.tespa kseroume peripou me ti 8a exoume na kanoume sthn epomenh sezon gt de se afhsan na perimeneis k tpt, san oloklhrwtiko telos htan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtp1/v/t1.0-9/11150377_1086658154682444_2603004214952944091_n.jpg?oh=7b2f7593a1ce2a8c71d7d25e0b8884fc&oe=55F0221C

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. η 7 σεζον ποτε βγαινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. https://www.youtube.com/watch?v=t45o78MZ5eE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t1.0-9/11202552_1089663717715221_6716303168467933732_n.jpg?oh=f49ad804c0329cf98a1ea3b74939469f&oe=5607B3B6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Συγνωμη για το ασχετο αλλα δεν εχω δει ακομα τον εκτο κυκλο τι γινετε τελικα με την Καθριν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10429328_711076082330362_3427808364735311639_n.jpg?oh=3970cddfe07a61e8d461d3045e417c60&oe=56072A0C

    Σα τη μπαμπά κι η κόρη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τη σκοτώνει ο Στέφαν στο 5χ15 με ένα μαχαίρι επειδή ήταν επιβάτης στο σώμα της Elena .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ναι ομως ελεγαν οτι μπορει να ειναι στο εκτο κυκλο επειδη πηγε στον σκοτεινο κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ναι ομως ελεγαν οτι θα ηταν κεντρικος χαρακτηρας του εκτου κυκλου και οτι πηγε σε εναν σκοτεινο κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τα τελευταία δέκα επεισόδια τών originals ήταν τέλεια πολύ καλύτερα από το TVD. (Φαίνεται η Τζούλι έδωσε πιο πολύ ''βάρος'' στους Αρχικούς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Σορρυ για το ασχετο(ξανα)η καθριν επιστρεφει;Ελεγαν οτι θα επιστρεψει απο την σκοτεινη διασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Για να μην μένεις με την Αγωνία η Κάθριν δεν πρόκειται να γυρίσει στο TVD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Έχει γίνει χαμός στο twitter γιατι ο Ίαν σταμάτησε να ακολουθεί την Νίνα!!! Είναι που η Νίνα επέμενε ότι δεν φεύγει λόγω του Ίαν και που λυσσαξαν να μας πείσουν οτι είναι φίλοι. Εγώ ένα ξέρω, οτι με τον αντιεπαγγελματισμό τους, γιατι περι τέτοιου προκειται τα έκαναν σκατά, δεν μπλέκεις τα γκομενικά με την δουλειά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Πείτε τα ρε κοριτσαρες αυτός ήταν ο λόγος που τα βρόντηξε η Νίνα. Αφού πέρσι έλεγε ότι αυτήν κι ο Πωλ θα κάθονταν μέχρι την έβδομη και μετά θα μας ελεγαν αντίο αλλά ξάφνου φεύγει η Νίνα κι όλο αυτό ήταν σύμπτωση που συνέπεσε και με το γάμο του Ίαν. Δε τρώμε κουτόχορτο δικαίωμά τους να κάνουν ότι θέλουν στη ζωή τους αλλά μη μας παρουσιαζονται και σαν τελειοι πρώην?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Fall 2015

    Arrow - 23 episodes
    Crazy Ex-Girlfriend - 13 episodes
    The Flash - 23 episodes
    iZombie - 13 episodes
    The Originals - 22 episodes
    Supernatural - 23 episodes
    The Vampire Diaries - 22 episodes

    Mid-Season 2016

    The 100 - 13 episodes
    Containment - 13 episodes
    DC's Legends of Tomorrow - 16 episodes
    Τελικά κι αυτή η σεζόν από 22 επεισόδια θα αποτελείται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Και πού είσαι ακόμα....χαχαχαχα! Έχουν να δούνε πολλάαα τα ματάκια μας μέχρι να τελειώσει οριστικά το TVD....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αγαπημένα μου παιδιά, καλημέρα.

    Μετά από μήνες απουσίας και αποχής από την τηλεθέαση της πάλε ποτέ αγαπημένης μου σειράς, επανήλθα δριμύτερη (τρομάρα μου) και τα είδα όλα μαζεμένα (τι τό 'θελα??).....Δεν το πιστεύω πως θα πάνε και για 7ο κύκλο.....έχουν χαζέψει όλοι οι ιθύνοντες εκεί στο CW?? Δεν την πιστεύω την μαντάμ.....όσο κι αν την περίμενα την μ#λ#κί@ της.......δεν την πιστεύω...

    Μας έφερε την μάμι Σάλβατορ από το πουθενά, που παρεμπιπτόντως δεν θα πάρει και το βραβείο της "καλύτερης μαμάς του κόσμου" και θα έχει και συνέχεια του χρόνου?????.........Δεν την πιστεύω...(την μαντάμ)....!!!!!!

    Είχε το μαλακιστήρι τον Κάι, που ήταν μετά τον Κλάους, ο καλύτερος κακός της σειράς (στο ΤιΒιΝτι, γιατί στο Ορίτζιναλς.....τον κλαίνε οι ρέγγες) και τον κατέστρεψε τελείως με την εξέλιξη της ιστορίας του????......Δεν την πιστεύω......!!!!

    Μας πάσαρε το Στερολάιν παύλα ξέρασμα για ρομάντζο λαβ στόρυ, μόνο και μόνο για να μην αφήσει τον Στεφανάκο "μπακούρι" ????......Δεν την πιστεύω....!!!

    Μας είπε και ότι ο Στέφαν είναι "ρίπερ" λόγω.....κληρονομικότητας....πώς σας φαίνεται αυτό?????......Όλοι οι γενετιστές σκίζουν τα πτυχία τους.......άτιμο DNA.....!!!!!!!.......Το πιστεύει κανείς???...!!!

    Άφησε τον Αλάρικ για δεύτερη φορά "χήρο", λες και δεν είχε "χτυπηθεί" αρκετά από την μοίρα του στις προηγούμενες σεζόν???.....Χειρότερα "χτυπημένο" και από την Ελένα Γκίλμπερτ των τριών πρώτων κύκλων τον κατάντησε.......Δεν την πιστεύω.....!!!

    Μας έκανε και το Λενιώ "ωραία κοιμωμένη", αφού πρώτα την έκανε άνθρωπο ξανά και το μόνο "νόημα" που έδωσε στην αγαπημένη μας Μπόν-Μπόν (αφού πέρασε τα πάνδεινα και "μοναχιά" της), είναι πως "έδεσε" την ζωή της με το "ξύπνημα" της Λένης?????......Δεν την πιστεύω....!!!!

    Και τον Ντι......τον άφησε να περιπλανιέται σ' αυτή τη γή για καμιά 60ριά χρόνια ακόμα περιμένοντας την μία και μοναδική του τρού λάβ να ξυπνήσει ???? Που και να ξυπνήσει θα είναι άνθρωπος και δεν θα ζήσουν και για πολύ καιρό τον έρωτά τους τον "αγιάτρευτο", σε σχέση με την αιωνιότητα του Ντέιμον.....???.....Εεεεεε......έλεος πια......τι να πιστέψω από όοοολη τη βλακεία που την έδειρε και μας κατέστρεψε το εργάκι μας????.....ΑΡΝΟΥΜΑΙ.....!!!!!!!!

    Δεν "περιγράφω άλλο".......συγχύστηκα....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. χαχα "ωραια κοιμωμενη" πλ ωραια τα ειπες!οντωσ το tvd θα επρεπε να σταματησει ουτε καλη εξελιξη εχει ουτε καλα νουμερα.ο λογος που πιστευω οττι το κρατανε ειναι γιατι οτι καινουριες σειρες φερνει το καναλι πανε απο το κακο στο χειροτερο.ξεκινανε με 2 εκ και φτανουν αμεσωσ τον επομενο χρονο στα 1,5 η κ παρακατω(εκτοσ flask k arrow) και τα demo παντα κατω απο 1.τουλαχιστον το tvd εκανε 4 χρονια να φτασει σε αυτην την κατασταση κ εχει ενα σταθερο κοινο οποτε κρατιεται καλυτερα.δεν ξερω πωσ την παλευει το καναλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλώς ήρθες Ιωάννα!!! Όλοι το ίδιο έχουμε πάθει με το TVD... Αρνούμαστε να πιστέψουμε την Καταστροφή του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Καλώς όρισες συντρόφισσα μας έλειψες τόσο καιρό που ήσουν? Δε χρειάζεται να συγχυζεσαι ξέρουμε ότι το tvd είναι για βρούβες ήδη απ τη τέταρτη σεζόν η έβδομη τους μάρανε κι απ ότι φαίνεται θα το φάμε στη μάπα για πολλά χρόνια ακόμη ονειρεύονται ότι θα γίνουν supernatural τρομάρα τους. Όσο για τα σχόλια και τους χαρακτηρισμούς για άλλη μια φορά κεντισες χαχαααα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Καλωσόρισες στο κλαμπ των αγανακτησμένων, χαχαχαχα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλώς σας βρήκα φίλοι μου,
    Ευτυχώς που έχουμε και το μπλογκάκι μας να ρίχνουμε και κανένα σιχτίρι στην μαντάμ για εκτόνωση, γιατί δεν λέει να σπάμε την τηλεόραση κάθε φορά που βλέπουμε επεισόδιο TVD....!!!
    Όπως και να 'χει είναι καλό να ξέρεις πως δεν είσαι ο μόνος, απελπισμένος και αγανακτισμένος με την κατάντια της σειρούλας μας........το κλαμπ των απανταχού αγανακτισμένων φάνς είναι μια παρηγοριά...(...στον άρρωστο, μέχρι να βγει η ψυχή του...)!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Χαχαχα!! Ραμολιμέντα βαμπιρ..... Λοιπόν εσύ την είδες την σειρά, περιμένω και τα σχόλια της vampire-fun μόλις την τελειώσει. Είμαι σίγουρη ότι θα βρίζει και εκείνη. Ειδικά με το Στερολαιν......ξερασμα, χαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Με τη Τζούλι όλα μπορούμε να τα ζήσουμε αν και δε νομίζω να αντεξουμε τουλάχιστον μιλώντας για τον εαυτό μου θα δω λίγο την έβδομη σεζόν μόνο για το Στέφαν αλλά αν συνεχίσουν και για όγδοη δε νομίζω να συνεχίσω να το βλέπω ούτε για το Στέφαν ούτε για κανέναν έχει και η υπομονή και η θυσία τα όρια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11011642_1102842149730711_3542334034120945705_n.jpg?oh=35fd3a328dd8a8359277eed3f0ed2443&oe=561D7409

    xaxaaaaa......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. https://www.facebook.com/stelenaitalia/photos/a.239334659586745.1073741828.239323202921224/398976270289249/?type=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Στελένα φαν είναι ο Πωλ! Ξέρουμε ποιά ήταν η ερώτηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Νομίζω στην ερώτηση τι θα ήθελε να γίνει στο τέλος. Βασικά εγώ δε ξέρω το βρήκα λίγο ειρωνικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ttps://www.youtube.com/watch?v=NNALubajKwI

    Tα bloopers της έκτης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/s480x480/11215763_942699972460100_385341999930244099_n.jpg?oh=b3f7edba0b8b289aee647c407715eef7&oe=562A272C

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Μικρά spoilerάκια emoticon grin
    Σύμφωνα με το TVLine τρεις νέοι βρικόλακες θα ενταχθούν στο cast για την επόμενοι σεζόν του Vampire Diaries οι δύο εκ των οποίων θα είναι θηλυκοί βρικόλακες και θα αποτελέσει το πρώτο ομοφυλοφιλικό ζευγάρι στη σειρά.
    Η Nora και η Mary Louise λοιπόν, θα είναι ένα επικίνδυνο ομοφυλόφιλο ζευγάρι, με δολοφονικές τάσεις, που μεταμορφώθηκαν όταν ήταν περίπου 20-25 ετών. Κρατούν την σχέση τους κρυφή για παραπάνω από έναν αιώνα, ακόμα κι αν οι γύρω τους μπορούν να αντιληφθούν την έλξη που υπάρχει μεταξύ τους. Παρόλο που η Nora είναι πολύ ερωτευμένη υπάρχουν φορές που θα νιώσει να καταπνίγεται από την αμέτρητη λατρεία της Mary Louise. Όμως θα πρέπει κάποιος να είναι πολύ χαζός για να έρθει αντιμέτωπος με την οργή τους.
    Εκτός βέβαια από αυτά τα δύο κορίτσια, μια τρίτη θηλυκή βρικόλακας έρχεται να προστεθεί στο cast. Η Valerie μεταμορφώθηκε κι εκείνη γύρω στα 20+ της και χρησιμοποιεί την αίσθηση του χιούμορ της ως πανοπλία για να μην δείξει τον πόνο και την απόρριψη που έχει αντιμετωπίσει. Θα γνωρίσει κάποιον ο οποίος θα την κάνει να θυμηθεί πόσο ελεύθερο και χαρούμενο πνεύμα ήταν και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να τον κρατήσει στη ζωή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Πολύ φαντασία... Να προσέξουν μην πάθουν τίποτα από την πολύ σκέψη...! (για Stefan και Damon δεν μας είπαν τίποτα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. The Vampire Diaries - Comic-Con 2015 Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=7hwm5_A6SLw&feature=youtu.be

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Για το Ντειμον θα μας πουν ότι θα γυρίσει στο παλιό κακό εαυτό του και για το Στέφαν ότι θα συνεχίσει το στερολαιν ξερασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Στο τέλος ήταν φοβερό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/s526x395/10400007_420930974760445_84992105496304527_n.jpg?oh=f8190398274876edda1af873f05c3299&oe=5651E962

    Θα μου λείψουν μαζί πρώτη φορά που δε θα έχουμε τέτοια σκηνή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΑΑΑ!!!! Ναι το ξέχασα! Χαχαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. https://www.youtube.com/watch?v=-UERNhSkBvE&feature=youtu.be

    Για άλλη μια φορά τα έσπασε ο Paul !!!
    Απολαύστε τον !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Παντρεύονται κι αυτοί !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Τέλειο Ειρήνη!!! PAUL <3!!! Βέβαια για τον PAUL ξέρω σχεδόν τα πάντα γύρω από την ζωή του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. I LOVE YOU PAULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLWESLEY <3<3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11752493_732781016826535_9084318353882850977_n.jpg?oh=84cd11040bfef72a34c84921612498f2&oe=5654B57A

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...