Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Season Finale: ''Πολύ αίμα και ένας θάνατος που δεν τον περιμένει κανείς''


Δεν είναι η πρώτη φορά βλέπουμε ανατροπές στο Vampire Diaries . Όλες οι σεζόν τελείωσαν αφήνοντας τους φάνς σε αγωνία περιμένοντας καρτετικά να δουν την συνέχεια την επόμενη χρονιά.
Έτσι και η φετινή σεζόν θα κλείσει με έναν παρόμοιο τρόπο, ίσως περισσότερο σοκαριστικό από τις προηγούμενες φορές. Ο Morgan ανέφερε ότι ''Δεν θα αρέσει σε όλους το τέλος'' , σήμερα η Kat Graham αποκάλυψε ότι ''Θα υπάρξει ένας θάνατος, σημαντικού προσώπου στην σειρά που κανένας δεν θα περιμένει'' επίσης πρόσθεσε πως το τελευταίο επεισόδειο το λέτρεψε για τον λόγο του ότι ''έχει πολύ αίμα''. Ούτε και η ίδια περίμενε τέτοιο φινάλε κάτι που την ενθουσίασε ιδιαίτερα.

Η νέα promo φωτό που έκανε την εμφάνιση της πριν λίγο καιρό προβληματίζει ακόμα περισσότερο. Δίνει προβάδισμα στην Ελένα και στην απόφαση που θα πάρει ανάμεσα στα δύο αδέρφια. Είναι αρκετά σκοτεινή και αινιγματική. Βλέπουμε τον Damon να είναι ξαπλωμένος δίπλα της, έτσι μετά τα γεγονότα που είδαμε στο επεισόδειο 19 φαίνεται ότι οι Delena φάνς θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να τους δουν μαζί ως ζευγάρι. Ο Στέφαν αντίθετα βρίσκεται μακριά και από τους δύο. Γύρω τους υπάρχει ένα ποτάμι αίματος που καταλήγει στον Damon και στην Ελένα, αντίθετα ο Στέφαν βρίσκεται στις ρίζες του δέντρου ψηλότερα δηλαδή έτσι δεν φαίνεται να επηρεάζεται πολύ από αυτό. Και μετά έρχεται ο τίτλος της αφίσας ''Soon the last drop will be drawn.". Όπως είναι εμφανές όλο το κλίμα της φωτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο για κανέναν τους...Από τον τίτλο εως τα μουντά χρώματά της. 

Η Ελένα φαίνεται αποφασισμένη, σίγουρη για τον εαυτό της και πολύ σαγηνευτική. Θα μπορούσαμε άνετα να πούμε ότι έχει το ύφος που είχε παλαιότερα η Κάθριν. Ο Στέφαν φαίνεται ανήσυχος και όχι αρκετά ήρεμος όσο οι άλλοι δύο, σαν από νευρικότητα να ακουμπάει το χέρι του στο ένα του πόδι, μοιάζει σαν να είναι έτοιμος να φύγει ή να κρατηθεί εκεί ψηλά ώστε να μην ακουμπήσει την λίμνη αίματος που κυλάει από κάτω. Ίσως να είναι ένας παραλληλισμός στην πάλη που κάνει να κρατηθεί μακριά από την δίψα του για αίμα. Το άλλο του πόδι όμως ίσως και να ακουμπάει αυτή την λίμνη, δεν φαίνεται καθαρά. Μπορεί να θέλουν να πουν έτσι ότι ναι μεν θα εμπλέκεται σε αυτόν τον θάνατο που όλοι ακούμε να λένε αλλά θα την γλυτώσει στο παρα πέντε. H ''κόκκινη γραμμή'' περνάει πίσω από την πλάτη της Ελένας και έπειτα στρίβει και πηγαίνει προς τα κάτω....Πάντως καταλήγει στον Damon και δεν φαίνεται να συνεχίζει μετά από αυτόν. Σταματάει εκεί. Το πιο πολύ αίμα βρίσκεται στην Ελένα θέλοντας μάλλον να δείξει ότι από εκείνη θα ξεκινήσουν όλα τα τραγικά γεγονότα. Όσο προχωράει η λίμνη στενεύει .. Μπορεί αυτό να σημαίνει επίσης τον θάνατό της και ότι από αυτόν θα επηρεαστεί ο Damon. Εαν το πόδι του Στέφαν ακουμπάει και εκείνο στην λίμνη τότε όλοι ίσως πληγωθούν άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο. Το θέμα όμως είναι ότι τους περικυκλώνει και τους τρείς. Και αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι ότι μαζεύεται πιο πολύ αίμα στο σημείο της Ελένας και καταλήγει στον Damon. Απ'την άλλη είναι αδύνατο να αποκλείσουμε το γεγονός ότι εάν πεθάνει η Ελένα δεν θα επηρεαστεί ο Στέφαν οπότε το πόδι του που δεν φαίνεται υπάρχει μια πιθανότητα να ακουμπάει στην κόκκινη γραμμή αυτή. Και για αυτό να το έκρυψαν σκόπιμα.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η ΛΙΜΝΗ ΑΙΜΑΤΟΣ τους περικυκλώνει, μαζεύεται στο σημείο της Ελένας, ακουμπάει το πόδι του Στέφαν και σταματάει στον Damon. Εάν σκεφτούμε το χειρότερο η Ελένα θα πεθάνει ή ο Damon θα πεθάνει , ο Στέφαν θα φύγει μακριά για ένα διάστημα ή θα πληγωθεί από την συμπεριφορά των άλλων δύο ή και από τον θάνατό τους. Μπορεί επίσης η Ελένα να κινδυνέψει και αυτός που θα σταματήσει την καταστροφή θα είναι ο Damon. Άλλη υπόθεση του στενέματος της γραμμής μπορεί να είναι του ότι στενευουν τα περιθώρεια μεταξύ της Ελένας και του Damon και μία απόφαση πρέπει να παρθεί. Είχαμε διαβάσει ότι εάν επιλέξει έναν από τους δύο , ένας θα φύγει από το Μυστικ Φωλς. Εφόσον ο Στέφαν είναι μακριά τους στην φωτό μήπως είναι αυτός που θα φύγει ή μήπως το στένεμα της λίμνης σημαίνει κάτι για τον Damon; Πώς γίνεται οι σεναριογράφοι να σκοτώσουν κάποιον από τους πρωταγωνιστές; Όλα είναι πιθανά. Μπορεί ο θάνατος αυτός να είναι προσωρινός , ίσως ο Κλάους να πιάσει την Ελένα πάλι και να την σκοτώσει για να πάρει το αίμα της να δημιουργήσει υβρίδια κάτι που στην επόμενη σεζόν θα ανατραπει και εκείνη θα επιστρέψει με κάποιον τρόπο πίσω. Σας μπερδέψαμε ε; Εμείς να δείτε πόσο προβληματισμένοι είμαστε! 

Πολλές απορίες και ακόμα περισσότερες σκέψεις μας έρχονται στο νου όσο προχωράνε τα επεισόδεια και όσο κοιτάμε αυτή την παράξενη φωτό. Ίσως αν την αναλύσουμε διεξοδικά να μπορέσουμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα και για το φινάλε. Θα μπορούσαμε να πούμε και να φανταστούμε κι άλλα γιατί σίγουρα υπάρχει ένα κρυμμένο μήνυμα πίσω από την καλλιτεχνική φύση της εικόνας. Μπορείτε και εσείς να την εξερευνήσετε και να ανακαλύψετε κάτι καινούργιο.. Περιμένουμε να σας ακούσουμε!

21 σχόλια:

  1. gi ayto toys fwtografisan etsi gia na mas mperdepsoyn akoma pio poly xaxa.. yparxei pandws ena dikio sto oti dipla stin Elena vrisketai to pio poly aima.. ayto kati isws simainei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2.  Μα αν πεθάνει κάποιος από τους πρωταγωνιστές πώς θα συνεχιστεί η σειρά ρε παιδιά?? Και εννοώ Damon Stefan Elena...Δεν γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια οντως πολυ μπερδεμα...εκει που παω ν καταλαβω κατι....το χανωωω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :/ :/ :/ dn nomizw na pethanoun oi 3 protagwnistes alla oyte kai o klaus (kai elpizw na min pethanei o klaus gt to ergo paei katastrafike...9a parei ton katiforo) ... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5.  mhpws den einai h elena alla h cathrine k tha pethanei auth?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. O DAMON EINAI 8-E-O-S!!!!!!!!!Me auton prp na einai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DELENAA <3 <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mhpws tha pethanei h elena kai tha metatrapei se vampire?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απ'οτι διαβασα απο τις περιλιψεις των βιβλιων... Λενε οτι θα πεθανει η Ελενα και θα γινει βαμπιρ και στο πλευρο της θα ειναι ο Ντειμον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9.  Iliana kai georgia.....antrekste stis palioteres anartiseis tou blog mas kai deite ti eipe o demon gia to telos ths seiras.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. EGW PISTEYW PWS O ALARIC EINAI O PATERAS TOU CLAUS O LUKANTHRWPOS.... K GIA NA SKOTWSOUN TON CLAUS 9A SKOTWSOUN TON PATERA TOU(ALARIC). . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Auti i photo den uparxei to analyses poly gia to tipota einai piragmeni to katalava me to pou to eida giati fainetai pws to kefali tou damon den einai kanonika ekei kai sto weheartit.com pou einai i pragmatiki photo,einai pio megali  kai fainetai olos o kormos tou dentrou kai o damon kanonika einai apo tin alli monos tou .dn to lew gia na to analysw kai na prospathisw na vgalw ti noima stelnei i photo borei kai na min stelnei kanena padws tin epomeni fora pou tha anevaseis photo psaksto prwta uparxei megali parapliroforisi st internet kai einai kai oi ekatomiria kollimenoi me tin omoda delena pou ftiaxnoun pseftikes photo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://vampirediariesgallery.com/displayimage.php?pos=-40366 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Yparxei ayti h fwto se dyo version kai h analysi tis egine sta agglika apo aksiopisti pigi, 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14.  Auto to keimeno einai metafrasi tou prwtotypou keimenou. To kseroume yparxei poly parapliroforisi alla tin evale aksiopisto kseno periodiko kai tin anelue opote isxyei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...