Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Spoilers για το επεισόδιο 4.04



Έχουν αρχίσει ήδη τα γυρίσματα για το τέταρτο επεισόδιο. Ξέρουμε ήδη ότι θα υπάρξει ένα flash back που θα μας μεταφέρει στη χρονολογία 1.100. Εκεί θα γνωρίσουμε τη κυνηγό βρικολάκων Alexandra.


Το τέταρτο επεισόδιο της τέταρτης σεζόν θα γίνει ένα Halloween Party. Το θέμα του party θα είναι ''Δολοφονία''. Οι παραγωγοί του Vampire Diaries ζήτησαν κομπάρσους, οι οποίοι πρέπει να ντυθούν σαν τον ''αγαπημένο'' τους δολοφόνο ή θύμα δολοφονίας από τη πραγματική ζωή, από μια ταινία ή από ένα μυθιστόρημα. Το επεισόδιο βγαίνει στο αέρα στις 1 Νοεμβρίου γεγονός που βγάζει απόλυτο νόημα για την επιλογή ενός επεισοδίου με Halloween.


Έχουμε δει μόνο ένα επεισόδιο με Halloween μέχρι τώρα σε ολόκληρη τη σειρά, το οποίο δυστυχώς δεν τελείωσε πολύ καλά για τη Vicki Donovan. 


Ποιος πιστεύεται πως θα είναι το θύμα αυτή τη φορά; Είναι ένα πάρτι στο Mystic Falls, πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον ένας θάνατος! Η πραγματική ερώτηση όμως είναι: Θα υπάρχει ένας πραγματικός δολοφόνος σε αυτό το πάρτι; Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποκλείεται να κυλήσει φυσιολογικά αφού σε αυτό το επεισόδιο θα εμφανιστεί ο νέος κυνηγός βρικολάκων.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...