Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Σημαντικά spoilers για τη νέα σεζόν


- Η Bonnie θα κάνει τα πάντα και τίποτα για να εμποδίσει τη μετάβαση της Elena. Είτε θα πετύχει είτε όχι, οι συνέπειες για το είδος μαγείας που θα χρησιμοποιήσει θα επηρεάσει τη σεζόν.

- Σύμφωνα με την Plec, ο νέος κυνηγός βρικολάκων του Mystic Falls είναι ''ιδιαίτερα σοβαρός, πολύ εξειδικευμένος και πολύ ισχυρός. Θα αιφνιδιάσει τους ήρωες μας, γιατί πιστεύουν ότι θα καθαρίσουν μαζί του πολύ εύκολα και γρήγορα, και τους θαμπώνει με το ότι είναι δύσκολο να νικήσει από πολύ νωρίς. Θα συνειδητοποιήσουν ότι έχουν μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που συνήθιζαν.

- Η απόφαση του Klaus να μείνει στο Mystic Falls θα σχετίζετε με τον κυνηγό βρικολάκων. Είπε η Plec: ''Έχει σίγουρα μια λίστα που θέλει να ακολουθήσει από την οποία θα πάρουμε μια ιδέα σε τρία με τέσσερα επεισόδια και θα περιλαμβάνει τα συναισθήματά του και πως νιώθει που είναι κυνηγός.''

- Ο Klaus δεν είναι ο μόνος αρχικός που θα μείνει στη πόλη. Δεν έχουμε δει τα υπόλοιπα αδέρφια της Rebbeca. ''Θα δούμε σε flash back και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας'' ανέφερε η Plec. Η παραγωγός άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορέσουμε να μάθουμε περισσότερα σχετικά με την ιστορία της Esther. Ένα πράγμα που πάντα συζητάμε στο δωμάτια των συγγραφέων είναι η δημιουργία των αρχικών από την Esther με ένα ξόρκι που είδη υπήρχε, αλλά από που το πήρε; Και τι σημαίνει αυτό;'' είπε η Plec. ''Αυτό σημαίνει ότι υπήρχαν βρικόλακες παλιότεροι από τους αρχικούς;''

- Το τέταρτο επεισόδιο ίσως παρουσιάσει μια αξέχαστη Elena-Damon σκηνή, αλλά η Plec είπε ότι η αγαπημένη της Damon σκηνή όλων των εποχών είναι στο δεύτερο επεισόδιο!

- Μιλώντας για Delena ............. η Elena θα θυμηθεί της στιγμές που ο Damon την είχε κάνει να ξεχάσει και θα επιβεβαιωθεί ότι δεν ήταν λάθος που πίστευε ότι υπάρχει κάτι καλό μέσα του. ''Νωμίζω ότι για αυτόν είναι: ΄Ναι, καλά, αυτό ανήκει στο παρελθόν. Αυτό ήταν τότε, αυτό είναι τώρα. Έκανες την επιλογή σου.' '' είπε η Julie. ''Ο Damon δεν πρόκειται απλώς να κάθεται. Πρόκειται να έχει  ''πιθανώς να αναπτύξει την ενεργητική του στάση''.

- Δεν μπορείτε να περιμένετε για να δείτε την Elena σε δράση βρικόλακα; Ίσως χρειαστεί να περιμένετε για κανά δύο επεισόδια. ''Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα του τρίτου επεισοδίου και ακόμα δεν έχουμε δείξει καμία πράξη βαμπιρικού σεξ, αλλά είναι κάτι που σίγουρα πρόκειται να γίνει'' είπε. ''Αλλά δεν θα αποκαλύψω το πως, που, με ποιον, αν είναι ωραίο ή όχι.''

- Αν και μπορεί να έχετε ακούσει διαφορετικά, ο Stefan δεν θα έχει μια καινούρια αγάπη - τουλάχιστον όχι σύντομα. ''Δεν έχω ιδέα από που προέκυψε αυτό'' ανέφερε η Plec.

- Ίσως δούμε τη φιλία του Stefan και της Karoline να αναπτύσσεται περισσότερο αυτή τη σεζόν. ''Αυτό που εύχομαι είναι ότι η Karoline, ως συνήγορος του Stefan για το πως πρέπει να συμπεριφέρεται ένας βρικόλακας, θα τον στηρίξει όταν τον χρειαστεί, ειδικά όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα με την μεταμόρφωση της Elena'' είπε η Plec.

4 σχόλια:

  1. Είμαι καινούριος στο Blog και πάρα πολύ φανατικός της σειράς οπότε αυτομάτως με κάνει και μεγάλο θαυμαστή του Blog που έχει γίνει πολύ καλή δουλειά!!
    Ακολουθεί Spoiler από τη 3η σεζόν!!!!!!!
    Ο Κλάους δεν είχε πεθάνει στο τελευταίο επεισόδιο? Θα επιστρέψει στη σειρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. geok.24 diabase edw pera....SPOILERT ALERT...
    http://thevampirediariesgreek-lusifer.blogspot.gr/2012/09/super-spoiler-klaus.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πάρα πολύ, δε το είχα δει αυτό ακόμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν ξέρω πόσο φανατική είμαι αφου σε μια βδομάδα μπόρεσα και είδα ΟΛΕΣ τις σεζόν 1,2,3 και τώρα περιμένω να βγεί η 4η!! Ακουσα ό,τι θα βγεί και 5η αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...