Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ανάλυση και σχόλια για το επεισοδιο 5.14 “No Exit”


Όποιος παρακολούθησε το 14o επεισόδιο του The Vampire Diaries μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...


Όσο η συμπεριφόρα του Damon κορυφώνεται από καταστροφική σε θανάσιμη, ο Stefan ξεκινάει να μετανίωνει την τελευταία τους συζήτηση και αποφασίζει να τον βρει και να τον σταματήσει. Για λόγους δικούς της η Elena πηγαίνει μαζί του. Ο Δρ. Wes στρατολογεί τους περιπλανητές να στήσουν μια παγίδα που για μια ακόμη φορά θα δοκιμάσει τη φιλία του Damon με τον Enzo. Μετά από μια ειλικρινή συζήτηση με τη Nadia, ο Matt ζητά βοήθεια από την Caroline και τον Tyler να προστατέψει την Elena, πράγμα που οδηγεί σε μια βίαιη σύγκρουση. Αργότερα, όταν ο Stefan προσπαθεί να παρηγορήσει την Caroline, η συζήτησή τους οδηγεί σε μια τρομακτική συνειδητοποίηση.


22 σχόλια:

  1. Αχ,αχ,τι να πρωτοσχολιάσω.Μέτριο επεισόδιο.
    Μωρή Julie,έβαλες την Καρολάιν να χωρίζει τον Τάιλερ επειδή την άφησε και έφυγε για εκδίκηση και τώρα θέλεις να μου πεις ότι προσπαθεί να τα ξαναβρεί μαζί του;;;Να βάλω τις φωνές ή να περιμένω;Τι του χάλασες του κοριτσιού τη σχέση για το τίποτα,όπως αποδείχτηκε και να την κάνεις να φαίνεται χαζή;Ποιον νομίζεις ότι ικανοποιούν αυτές οι ηλιθιότητες;;;Ούτε καν τους φανς του Τάιλερ!!!
    Ακόμη και για την Κάθριν,προτιμούσα ένα αξιοπρεπές τέλος.Καλύτερα να την σκότωναν στο 100ο επεισόδιο,με τις αναμνήσεις της,παραδεχόμενη την ήττα της και να φύγει συμφιλιωμένη με την Έλενα και όχι σαν κακιασμένη που αδιαφορεί ακόμα και για την κόρη της,την οποία υποτίθεται ότι επέστρεψε στην Βουλγαρία και έψαχνε να την βρει.Αυτή η Κάθριν,δεν είναι η Κάθριν που ξέρουμε.Η Κάθριν ήταν πάντα ερωτευμένη με τον Στέφαν,αλλά δεν ήταν ποτέ γελοία χαζογκόμενα.Επίσης,η Κάθριν που ξέραμε,δεν θα έβαζε ποτέ τον Στέφαν να σκοτώσει τον Ντέιμον,γιατί ήταν αρκετά εξυπνη για να ξέρει ότι ο Στέφαν δεν θα το ξεπεράσει ποτέ.Στον 3ο κύκλο,πήρε την θέση της Έλενας απέναντι στον Μάικλ και βοήθησε να μην σκοτωθεί ο Ντέιμον,για να επαναφέρει την ανθρωπιά του Στέφαν.Τι άλματα λογικής είναι αυτά που βλέπουμε τώρα,δεν μπορώ να καταλάβω.Μπράβο στον Στέφαν,που δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να σκοτώσει τον Ντέιμον.
    Η Νάντια,να υποθέσω ότι θα πεθάνει;Γιατί αν της βρούνε θεραπεία,εκτός από το αίμα του Κλάους και ανατραπεί πάλι κάθε δεδομένο που γνωρίζαμε,θα φάω τις κοτσίδες μου!!!!!
    Να πω την μαύρη αλήθεια,δεν μου έλειψε και πολύ η Έλενα,αν και η Κάθριν είναι πλέον εκνευριστική.
    Που είναι η Μπόνι ρε παιδιά;;;;Γιατί την έχουν εξαφανίσει από τη σειρά;;;Είπαμε,έχασε τις μαγικές της ικανότητες,έχασε και την ικανότητα να είναι φίλη;;;Μήπως την πάνε για έξοδο;
    Θα κράξω και Originals,μην αγχώνεστε.Η ηλίθια βρίσκεται παντού και τα νούμερα δεν ψεύδονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oh my god!
    Μέχρι και το pc τρελάθηκε και έβγαλε το mail μου,αντί του user name.lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την φίλη μου... vampire-fun (που ακόμα και το pc της τρελάθηκε και έβγαλε το e-mail της χαχαχαχαχα). Το επεισόδιο μέτριο... το έβλεπα και έτρωγα και πάλι μου φάνηκε απίστευτα πως να το πω... ανιαρό και βαρετό... Η Julies έχει ξεπαστρέψει τους χαρακτήρες. Αντί να βλέπουμε πρόοδο τους βλέπουμε να γυρνάν προς τα πίσω και να πω ότι όταν η σειρά ήταν πίσω μας άρεσαν οι χαρακτήρες αλλά η φιλενάδα μας η Plec όχι μόνο τους πήγε πίσω αλλά και τους χάλασε κιόλας... Ο Damon ξανά κακός αλλά όχι ο διασκεδαστικός κακός Damon που λατρέψαμε στις πρώτες season. Η Katherine bitch ξανά αλλά όχι διασκεδαστική, έξυπνη bitch όπως τις πρώτες seasons. Την έχουν καταντήσει μια τσουλίτσα κακιασμένη χαζογκόμενα. Επειδή τα θέματα για σχολιασμό επεισοδίων τα βάζει ο Γιώργος και είναι δική του δουλειά και για Originals δεν έβαλε θα σχολιάσω εδώ... Μόλις η σειρά πήρε την δεύτερη σεζόν το επεισόδιο της Τρίτης ήταν απόλυτα βαρετό. Μέχρι να πάρει την πρώτη σεζόν όλα τα δεδομένα ανατρεπόταν από επεισόδιο σε επεισόδιο... Αναστήθηκαν οι μάγισσες για εκδίκηση και η Τζενεβίβ θέλει να βασανίσει την Rebekah γιατί... ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; O.M.G και 3 LOL..... μου θυμίζει τον πανούργο παντοδύναμο Silas που τελικά ήταν ένας σκατιάρης με αυτοκτονικές τάσεις για την αιώνια αγάπη του.... ΔΛΔ LOL... Να μην σχολιάσω τις υποσχέσεις που παίρνουν και δίνουνε και τώρα στις ανανεώσεις όλοι πρωταγωνιστές και συντελεστές κάνουν τις πάπιες και τα παίρνουν πίσω... Πίστευα πως το The Originals θα κρατήσει το ενδιαφέρον αν ήταν μόνο μία σεζόν.... τελικά πήγε δεύτερη και το βλέπω στην ίδια μοίρα το καημένο με το TVD.... όσο για τα crossovers συμφωνώ με την φίλη μου και πάλι την Vampire-fun ... τα crossovers γίνονται για να προχωρήσει η ιστορία σε μια σειρά και το spinnoff της. Όχι για να ανεβάσουμε λιγάκι νούμερα... γιατί έτσι καταστρέφεις τους χαρακτήρες σου... όπως χώρισε τον Tyler με την Caroline για να κάνει ένα crossover ο Tyler στο The Originals και έφερε τους Αρχικούς μετά στο TVD μόνο και μόνο επειδή ήταν το 100ο επεισόδιο και το μόνο που κάνανε είναι να αναιρέσουν τις υποσχέσεις τους... Θα προτιμούσα το crossover να γίνει τώρα για να σώσει ο Klaus την Nadia... εδώ κολλάει το crossover... για να προχωρήσει η ιστορία και όχι όποτε πέφτουν τα νούμερα.... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δες από πάνω (ή κάτω) συμφώνησα μαζί σου (όπως τις περισσότερες φορές αχαχαχαχΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dinos φίλε μου,επιτέλους ένας άνθρωπος που με κατανοεί...!!!lol
    Αμ,το άλλο που το πας,που η Χέιλι που χρειάστηκε να την προστατεύσει ο Ελάιζα από την Σελέστ,την ακινητοποίησε και θα την κρατάει και όμηρο στον βάλτο για να σπάσει την κατάρα των λυκάνθρωπων;;;;Την ισχυρή μάγισσα;;;Που τελικά δεν ήταν μόνο η μορφή της Σαμπίν αλλά και πολλές άλλες ανά έτη;;Αυτή τελικά θα γίνει κατσαρίδα,δεν θα πεθαίνει με τίποτα.Ακόμη και για την ανισόρροπη Ρεμπέκα,αυτή η προδοσία είναι υπερβολική με βάση τα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα και μάλιστα να κρατούσε και μαχαίρι του Μάικλ,τον οποίο μισούσε;Δεν ξέρω πια που θέλει να καταλήξει αυτή η ιστορία.Βασικά,δεν υπάρχει ιστορία.Ένα χαζό plot με ένα miracle baby,που δεν κολλάει πουθενά.Ούτε καν προερχόμενο από μια ιστορία αγάπης.Οι χαρακτήρες έχουν διαλυθεί τελείως.
    Το ότι βαρεθήκαμε τις ανοησίες που μας σερβίρει η Plec στο tvd,δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε ένα καλό από ένα κακό σενάριο.Και οι Originals,δεν έχουν καλό σενάριο.Άλλο δράση,άλλο σενάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σενάριο του The Originals για την Plec πρέπει να είναι φιλοσοφημένο... Δεν ξέρω πως την έχει δει... με όλες αυτές τις αλλαγές... Δηλαδή φτάνει! Πρώτα είχαμε πόλεμο Μαρσελ εναντίων Κλαους... μετά φαινόταν να είναι Κλάους εναντίων μαγισσών, τελικά αλλάζει και γίνεται ο πόλεμος μεταξύ Νταβίνας και όλων των βρικολάκων και τελικά κατέληξε σε ανάσταση παλιών μάγων για να πάρει ο καθείς την δική του εκδίκηση ΜΟΝΟ απο τους Οριτζιναλς και να απελθουν οι μάγισσες της γαλλικής συνοικίας ξανά και όταν πεθαίνει ένας από αυτούς τότε θα ανασταίνονται τα κοριτσια από την συγκομυδή που αυτές θα καταστρέψουν τους Ορίτζιναλς και κάπου εκεί μέσα και μια Κάμι να βαριέσαι να την βλέπεις να κλαίει... αυτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ++++
    Οι βρυκόλακες ποτε πεινανε για κανονικο φαγητο??? Τι ακυρη σκηνη ηταν εκεινη που λεει η Κα8ριν πειναω και παει ο Στεφαν να της φερει φαι στο βενζιναδικο??? Επισης τα υβριδια ειναι πιο ισχυρα απ'τους βρυκολακες? Και τους μεγαλους ηλικιακα? ΚΑΙ ΔΕΙΞ'ΤΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά τα λες.Κοίτα,εγώ προσωπικά το tvd θα το δω και μέχρι το τέλος του,άσχετα που δυσανασχετώ που χαλάει όλους τους χαρακτήρες.Το είδα από την αρχή και το αγάπησα.Και θλίβομαι που δεν αφήνει την Caroline Dries να κάνει μόνη της μια δουλειά που την ξέρει καλά.
    Αλλά όλες τις αηδίες που θέλει να μου σερβίρει στο Originals επειδή την είδε κάπως,δεν πρόκειται να τις ανεχτώ.Μου υποσχέθηκαν μεταξωτό πουκάμισο και μου παρουσίασαν νάυλον που δεν είναι του γούστου μου.Διατηρώ το δικαίωμα ως καταναλωτής,να επιστρέψω το προϊόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετά θα μπούνε και οι λυκάνθρωποι στην μάχη.Θα πάρουν όλοι σειρά για να σκοτώσουν τους Originals....χα-χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το μόνο ενδιαφέρον οι ταξιδευτές σε αυτή την σεζόν... συμφωνώ μαζί σου... και εγώ θα την δω έως τέλους γιατί την άρχισα και την αγάπησα αυτή την σειρά... άσχετα που τώρα πλέον την βλέπω με το ζόρι... αλλά πρώτον λυπάμαι τόσα χρόνια που ξόδεψα χαχαχαχα και δεύτερον οκ... δεν είναι και Supernatural που κατάντησε τόλμη και γοητεία... αν φύγει από την έκτη σεζόν και πάει για 7η το TVD θα το σταματήσω... οκ το πράγμα δεν τσουλάει πλέον... φαίνεται... στέρεψε η φαντασία της Τζουλς... οκ... φαντασία είναι δεν είναι και για πάντα... ας φύγουν αξιοπρεπές τότε γιατί τα νούμερα πάλι ήταν τα χαμηλότερα της σειράς... κάθε βδομάδα έτσι λέμε και κάθε βδομάδα πέφτουν... ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΧΟΝΤΡΟΥΛΑ ΜΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ααα και να απαντήσω στα ερωτήματά σου... όταν πεινάει ένα βαμπιρ αν θυμάσαι μας είχαν πει ότι με το ανθρώπινο φαγητό καταλαγιάζει λίγο η δίψα... ήταν σε ταξίδι οπότε δεν μπορούσε να πιει αίμα... εξάλλου είχε τον σκοπό της να σπασει τον σωλήνα από το αμάξι... Τα υβρίδια ναι. είναι ποιο δυνατά και από τους παλιούς βρικόλακες. αυτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ακριβώς το φαγητό και πιο πολύ το ποτό, γι αυτό πίνουν συνέχεια αν το έχετε παρατηρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Μου υποσχέθηκαν μεταξωτό πουκάμισο και μου παρουσίασαν νάυλον που δεν είναι του γούστου μου.Διατηρώ το δικαίωμα ως καταναλωτής,να επιστρέψω το προϊόν." ΚΛΑΙΩΩΩ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To πιο λυπηρό για εμένα είναι ότι θέλω να σχολιάσω και δεν ξέρω απο που να αρχίσω γιατί όλα μου φαίνεται ότι όλα τα έχω ξαναπεί.... δηλαδή η ιστορία επαναλαμβάνεται και δυστυχώς με χειρότερο και όχι καλύτερο τρόπο.
    Πραγματικά αγαπώ το VD και σε καμία περίπτωση δεν είμαι απο αυτούς που θέλουν να τελειώσει τώρα αξιοπρεπώς.... ΘΕΛΩ να ξυπνήσουν οι σεναριογράφοι και να δούμε επιτέλους δράση ...και έρωτες και sex και απ όλα....... και να συνεχίσει να παίζεται η σειρά που αγαπώ σχολιαζοντας εδώ μαζί με όλους εσας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Katarxas metrio episodio!genika olos o 5os kiklos ine metrios!lipon prwton panw apo to 90 % dn thelame na pethani i kathrin k legame oti dn prepi na lipi apo tn sira!k twra ti?tin thelete nekri gt xasame g lg tn elena?e ke?keros itan lg n ksekurastume apo tn varemara k to drama ts!h na pethani i kathrin gt pligwse tn kaimeno tn damon?oloi eki mesa exun kani frikta pragmata ala kanenan dn apoklisame etsi! G aftomas areze o damon gt t pai na ine kakos k g afto agapisame k tn klaus gt ine original kakos;) k giafto latrepsame tn kathin ine bitch k mas aresi!ine i moni diaskedastiki pia xoris drama!oloi xerame pws panda tha kani oti theli k kala kani opote kato t xeria sas ap tn kathrin! Meta...katalavan oti pezi m kathrin-elena ala ithela na afto na gini kapos alios pio peripetiodis pio alios tespa...krima g tn nadia pu petheni malakia!skini stefan wrea ala lipame tn stefan r gamwto tou xipnisan pali t sinesthimata:/ aporw to ti tha gini me tn damon pws tha sinexisi na zi etsi:/i alithia ine pws skeftika oti bori na tn skotosun(dn ime fan tou ala dn tha to thela) g na to sindesun kapos m t vivlia...ecis t lete?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. λοιπον το ειδα κ εγω....τι να πω,σαν επισοδειο ,καλο ηταν αλλα μ εκνευρισε παλι πολυ!!!!!καταρχας επιτελους καταλαβαν οτι κατι δεν παει καλα με τη συμπεριφορα της "Ελενας" ...αργησαν αλλα παλι καλα...αντε να δουμε τι θα κανουν τωρα που το καταλαβαν!!για τον Ντεημον στενοχωριεμαι πολυ,τι τον εχει κανει αυτη η Πλεκ????ελεος!!!και τι?δεν υπαρχει τωρα θεραπεια για να μη τρεφεται απο βρυκολακες???θα θελα να ξερα οταν δει τα χαλια του η Ελενα πως θα αντιδρασει,η οταν μαθει πως επιτεθηκε στον Τζερεμι..το χω ξαναπει δυστυχως,μου χουν χαλασει τον αγαπημενο μου (Ντεημον) !!!! Μπονι και Τζερεμι εγιναν οι γλαστρες της σειρας,που ηταν αυτοι παλι????ο Ταιλερ μ

    αρεσε εκει που ειπε την Καρολαιν οτι πηγε με τον δολοφονο της μαμας του και οτι ποτε ξανα δεν θα ναι το ιδιο...λογικο.Ο Στεφαν θα πρεπε πιο πριν να το καταλαβει,δλδ θελαν να βρουν τον Ντεημον και την Ελενα την ενοιαζε που λερωσε την μπλουζα της η τα μουτρα της???η οταν τον φιλησε???στην ουσια ο Ντεημον τον εκανε να καταλαβει και μετα το μνμ του Ματ..για την Ναντια δεν στενοχωρηθηκα κιολας,δεν με νοιαζει!!!απλα αντε να τελειωνει αυτη η σαχλαμαρα με την Καθριν , γιατι μου την εσπαγε πολυ να τη βλεπω να τους δουλευει ολους και να μη τη καταλαβαινει κανεις,δεν μπορουν ξαφνικα να με κανουν να αναθεωρησω την αποψη μοθ για εκεινην...δεν την ειδα πουθενα ν αλλαζει,να καλυτερευει σαν ανθρωπος,να κανει κατι καλο,οτιδηποτε,οπωσ μας την σερβιραν στις πρωτες σεζον ετσι την εχω στο μυαλο μου και τωρα....δεν θεελω,ξαναλεω να τη βγαλουν απ τη σειρα,ουτε ομως τρελη φαν της,παρ ολα αυτα τη θελω,γιατι μαθαμε και με Καθριν αλλα οχι ετσι..κι οχι γιατι μου ελειψε η Ελενα αλλα δεν μπορουσα να την βλεπω σαν πιο εξυπνη απ τους αλλους ,η καθε φορα που γυριζε τη πλατη της να εχει αυτο το σατανικο χαμογελο του τυπου "σας δουλεψα παλι,θα περασει το δικο μου" !!!!! αυτα τα λιγα,αναμενουμε για το επομενο ελπιζοντας να ναι καλυτερο!!!!!!παντως οσο κι αν εχουν χαλασει τη σειρα,εμαθα να την αγαπω!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο 5ος κύκλος είναι Καλύτερος...ξεκίνησε δυναμικά, αλλά τώρα τελευταία τον χάλασαν, ειδικά από το 100ο επεισόδιο μέχρι τώρα, δεν έχουν δείξει κάτι αξιόλογο. Καί βέβαια δεν με πειράζει πού λείπει η Ελένα, την έχω Βαρεθεί.... Άν δεν αλλάξει ο χαρακτήρας της όπως ήταν τις πρώτες σεζόν ή τουλάχιστον άς αποφασίσει με ποιόν θέλει να είναι....Όσο για την Κάθριν καλά τούς κάνει, μήπως και ξυπνήσουν, ξέχασαν μάλλον ότι όλοι είναι vampire.... πώς να δούμε λίγο Δράση? Για το Ντειμον δέν είμαι σίγουρη άν του αξίζει ή όχι όλο αυτό...τόν είχαν βασανίσει τότε ,αυτός για εκδίκηση σκότωνε μέχρι τώρα και αυτούς που δεν έφταιγαν όπως τον Άαρων... Και Επιτέλους να αφήσουν ήσυχο τον Stefan περι Ελένας-Κάθριν δέν του αξίζει όλο αυτό καί ούτε αυτές τού αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνώ μαζί σου...το ίδιο έχω πάθει και εγώ. Άν ξέραμε ότι η σειρά θα γινόταν χειρότερη από τότε που η ελένα έγινε vampire, καλύτερα να έμενε θνητή. Βλέπεις αυτή είναι η πρωταγωνίστρια και οι περισότεροι φαν την μισούν, για αυτό η σειρά έχει αρχίσει και χάνει. Σάν vampire την φανταζόμουν αλλιώς, ακόμα πιό Δυναμική και Γεναία κοπέλα μέσα σε 'Ολα... καί όχι να κλαψουρίζει και να ''πηδάει'' από τον έναν αδερφό στόν άλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Simfono!i elena mareze mexri tote pu eklise tn anthropia ts ap tn stigmi pu anixe pali tn diakopti egine vareti sto full m kanena noima...dn ime fan t damon ala daxi dn t axizi kati tetio k dn xerw pos tha ton sosun ap afti tn katastasi...egw agapw kathrin ine thea k s alus tn spai ala kathe fora pu girnai tn plati k exi t sataniko vlema daksi pethenw!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. xa xa, to teleytaio pigene s emena e????? ti na kanoume,diaforetikes apopseis fili-fili!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συμφωνώ και με αυτο που είπες παραπάνω, ότι δηλαδή η 5 σεζον είναι καλύτερη απο την 4 αλλά χάλασε απο το 100 επεισ. και μετά. Πιστευω ότι πρέπει να ξεφύγουν απο το τρίο και να δώσουν "βήμα" και σε άλλους χαρακτήρες. Να μην ξαναπώ για τις γλάστρες Μπονι και Τζέρεμι που φαγώθηκαν να τους αναστήσουν...και τώρα τι?

    Εύχομαι απλά να έκανε μια κοιλιά και η συνέχεια να είναι καλύτερη. Ευχυχομαι επίσης να μην πεθάνει η Κάθριν...να κρατάει πάλι άσσο στο μανίκι της και να επιβιώσει. Επίσης γυρνώντας η Ελένα να "ξυπνήσει" και επιτέλους ο αγαπημένος μου Στέφαν να βρεί τον δρόμο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...