Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Ο μεγάλος κακός της έκτης season!

Η Julie έδωσε κάποιες πληροφορίες για τον μεγάλο κακό της έκτης σεζόν. 

Θα υπάρξει κάποιος λοιπόν ή καλύτερα κάτι.
Θα δούμε μια μυθολογία η οποία θα εξελίσσετε σε όλη την διάρκεια της νέας σεζόν. 

Αυτός ο κακός θα επηρεάσει τον καθένα χαρακτήρα ξεχωριστά και θα αντιδράσει ανάλογα  με το τι είναι ο ίδιος.  Όπως λέει η Julie θα έχει πολύ ενδιαφέρον. 
Προσπαθούν κάθε χρόνο να εξελίξουν όπως μας λέει την ιστορία και να την πάνε ένα βήμα παραπέρα! 

20 σχόλια:

  1. Παιδιά βαρέθηκα Να διαβάζω έλεος τόσες πληροφορίες❗❗❗ .τουλάχιστον. Ένα. Όνομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πωπω !!!! Βαρέθηκα να διαβάζω με τόσες πολλές πληροφορίες που έδωσε η Τζούλι πάλι. Καλά μας δουλεύει πότε περιμένει να μας πει το όνομα του κακού κανονικά έπρεπε να μας το έχει πει ήδη . Πρέπει να το προωθήσουν αρκετά φέτος το έργο ειδικά μετά την αποτυχία της 5ης ούτε πρόμο ακόμη ούτε τίποτα λάθος τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ νομίζω ότι ο μυστηριώδης κακός της σεζόν,θα είναι ο καινούριος χαρακτήρας που παίζει ο Ferguson.Θα είναι άλλου τύπου κακός πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ο Ματ θα σχετίζεται με αυτόν τον χαρακτήρα με αυτόν τον χαρακτήρα.Πιθανότατα να προσπαθήσει και αυτός να εξοντώσει τους supernatural φίλους του ή τουλάχιστον να θελήσει να τους κρατήσει μακριά από το Μυστικ Φολς,δια παντώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λες να δούμε σε Δράση τον Ματ? Και ειδικά να τα ''βάλει'' με τους φίλους του? Λες να τους βαρέθηκε??? χαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ίσως θα νιώσει πιο ασφαλής πια στο Μυστικ Φολς,χωρις ολα αυτά τα βαμπίρ και ίσως ενταχθεί στην ομάδα του καινουριου,που δεν ξέρουμε ακόμα ακριβώς τι θα κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε θα είχε κι άδικο εδώ που τα λέμε έχει βρεθεί η ζωή του σε κίνδυνο τόσες φορές εξαιτίας τους μάλλον θα προσπαθήσει να τους κρατήσει μακριά από το Μύστικ Φόλλς όπως λες κι εσύ και θα το βοηθήσει κι αυτός ο Φέργκιουσον και μάλιστα είχα διαβάσει σε κάποια μπλογκς οτι θα μπορούσε να είναι και πατέρας του Μάτ γιατί δε ξέρουμε πολλά για την οικογένειά του μήπως ήρθε τελικά ο καιρός να μάθουμε περισσότερα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. :OOO to 5 htan gamato dn htan apotuxia!! Teleio htan!! Kai to 6 pistevw akoma kalutero!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ti akrivos tan telio ston pembto? Den.krinw tin gnomi t kathenos alla ego kai xerw pos kai para poloi alloi pistevo pos katestrepane olous tus xaraktires....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο πέμπτος κύκλος για μένα όπως και για πολλούς φάνς ήταν ο χειρότερος αλλοιώθηκαν όλοι οι χαρακτήρες όλοι όμως ακόμη και η Κάθριν καλά για την Ελένα δε το σχολιάζω καν οι περισσότεροι τη μισούν και αδιαφορούν για το τι θα απογίνει , ο Στέφαν ο καημένος όλο υπέφερε δεν έκανε και τίποτε άλλο ο Ντέιμον έχασε το χαρακτήρα του εντελώς έγινε ένας αξιοθρήνητος γκόμενος προσποιούμενος κάποιον άλλον μόνο και μόνο για να είναι μαζί με την Ελένα όλα ήταν αποτυχία σ αυτό το κύκλο για μένα εκτός από κάποιες μεμονωμένες εξαιρέσεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το πιο τέλειο στη 5s ήταν ο σάιλας.πιστεύω πως δεν εξιχνίασαν καθόλου την ιστορία του.μόνο ένα fback έκανε η μαλακισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Νομίζω ο κακός θα έχει να κάνει σχετικά με το πού πήγαν όταν τους ρούφιξε ο αέρας.ίσως κανά βασιλιας της κόλασης.γυναίκα κακό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ίσως φωτιστεί η τζούλι και τον φέρει πίσω και δούμε την παλιά ζωή του.θα ήταν το μόνο ενδιαφέρων σην 6η σεζόν πιστεύω%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατι μου λεει οτι θα δουμε κιτσουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξέρουμε αν θα υπάρξει και 7η σεζόν;Μακάρι :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μονο που μονο βημα παραπανω δεν παει η σειρα! Μεχρι στιγμης εχει παει 10 βηματα παρακατω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τωρα μας φωτησε..! -_- Σε 12 μερες θα παιχτει το πρωτο επεισοδιο της νεας σεζον και κατι καινουργιο δεν εχουν ανακοινωσει ακομα...ελεοςς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...