Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ανάλυση και σχόλια του επεισοδίου 6.01 (SEASON PREMIERE)

¨ΟΣΟΙ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ SPOILERS! 


Χτες έκανε πρεμιέρα η έκτη σεζόν του Vampire Diaries.

Το επεισόδιο γυρίζει γύρο από τους πρωταγωνιστές και το πως αντιμετωπίζει την κατάσταση ο καθένας τους. (όχι όλους... δεν έδειξε καθόλου Enzo)

Η Elena βρήκε τον ποιο λάθος τρόπο για να προχωρήσει μετά τον θάνατο του Damon παίρνοντας μαγικά βότανα ναρκωτικά που της προκαλούν ψυχική διαταραχή για να βλέπει τον Damon. O Stefan από την άλλη φαίνεται να προχωράει την ζωή του σε ένα μακρινό μέρος δουλεύοντας σε ένα γκαράζ αυτοκινήτων και έχοντας βρει κάποια κοπέλα. Η μόνη που φαίνεται πλέον να παλεύει για να ανατρέψει το ξόρκι που κρατάει μακρία από το Mystic Falls κάθε υπερφυσικό πλάσμα είναι η Caroline η οποία νιώθει μόνη της σε όλο αυτό. Ο Tyler μετά την επιστροφή του ως άνθρωπος έχει και πάλι να αντιμετωπίσει τις εκρήξεις θυμού του αλλά και ο Alaric να προσαρμοστεί στην νέα του ζωή ως ζωντανός καθηγητής στο κολέγιο Γούιτμορ. 
Ο Matt και ο Jeremy από την άλλη μένουν στο Mystic Falls. Ο Jeremy κάνοντας μια ζωή εφήβου ενώ ο Matt εκπαιδεύετε γνωρίζοντας πως κάποια στιγμή η το υπερφυσικό θα επιστρέψει όπως πάντα στο Mystic Falls. 

Μπορείτε και εσείς να αφήσετε το σχόλιο σας με τις εντυπώσεις σας. 

154 σχόλια:

  1. Μόλις το είδα, και το τέλος με άφησε άφωνη. Τι σημαίνει αυτό δηλαδή;
    Εγώ γιατί συνεχίζω να ελπίζω ότι είναι ακόμα ζωντανοί ο Damon και η Bonnie;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. meta to telos tou epeisodiou mporw na pw ta eksis: klasiko prwto epeisodio sto tvd mas kanei anaskopisi tou kalokairiou pou enw olo ton xeimwna ginetai panikos gyrw apo to mystik falls ta kalokairia oi pantes kanoun diakopes (epi ti eykairia vampire pou mastourwnei prwti fora vlepw alla to swsane oti kai kala einai magiko..). tespa, to finale tou epeisodiou mou afise polla erwtimata tou styl einai zwntanoi kai apla zoun san alloi xaraktires (vlepe swsies klp) i bonnie kai o damon? einai se alli diastasi kai oneirevontai? ti sto diatano ginetai as voithisei kapoios!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταρχήν,θα πω ότι δεν εντυπωσιάστηκα.Το επεισόδιο ήταν κάπως περίεργο,ούτε κακό,ούτε καλό.Είχαν πολλά πράγματα να συστήσουν και προσωπικά χάρηκα που όλοι οι χαρακτήρες είναι παρόντες φέτος και κάτι κάνουν.Αλλά δεν μου θύμησε Vampire Diaries παρά την προσπάθεια που κάνουν να γυρίσουν την σειρά στην 1η σεζόν.Με εξαίρεση εκεί που επιτέθηκε η Έλενα σε αυτούς που είχαν στήσει τη σκηνή στο δάσος.Βασικά δεν μου αρέσει το γράψιμο της Dries.
    Η Έλενα πιο φρικτή και απωθητική,δεν μπορούσε να είναι.Τι βλακεία ήταν αυτή με τις παραισθήσεις.Αυτό ήταν fan service καθαρά.Ευτυχώς όμως από ότι κατάλαβα τελείωσε σε ένα επεισόδιο και εύχομαι ο Αλάρικ να την κάνει να ξεχάσει.
    Ο Στέφαν γιατί μιλάει με τον Αλάρικ αλλά αποφεύγει τους υπόλοιπους;Αυτό δεν το έπιασα.
    Το πιο κουφό ήταν το πρωινό που ετοίμασε ο Ντέιμον για την Μπόνι.Κάπου διάβασα σε ένα άρθρο,ότι ότι το breakfast in limbo is the new breakfast in bed.
    Που στο καλό βρίσκονται.Ταξίδι στο χρόνο μάλλον.Παρόλα αυτά είμαι πιο αισιόδοξη για τη νέα σεζόν.Φαίνεται διαφορετική από την προηγούμενη.
    Και να πω και κάτι τελευταίο.Τα κορίτσια μας είναι μεγαλοκοπέλες πλέον και μόνο για έφηβες δεν μοιάζουν αυτή τη σεζόν.Τα νούμερα για την πρεμιέρα ήταν 0.9 από 1.98.Εγώ δεν τα θεωρώ καλά νούμερα για πρεμιέρα.Τζούλι,λήξε το πριν την κατρακύλα.Όχι 10η σεζόν δεν βλέπεις,αλλά ούτε και 7η φοβάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έυχομαι σε όλους να έχουμε μία Καλή Σεζόν!!!!
    Το επεισόδιο μέτριο δέν περίμενα κιόλας πολλά. Ημουν σίγουρη για την κλάψα τής Ελένα...Έυχομαι ο Αλάρικ να της ''σβήσει'' την εμμονή της για τον Ντειμον... μπας και γλυτώσουμε από το κλάμα της...Το τέλος με τους Bamon με άφησε άφωνη... τουλάχιστον φαίνονται να είναι Καλά οι δύο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tlk h bonnie kai o damon pou vriskontai??? den exw katalavei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω πιστευω οτι 8α κανουν τον Ταιλερ να σκοτωσει καποιον και να ενεργοποιησει την καταρα του.Ισως καταληξει με κανενα moonlight ring στο τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ μέτριο το επεισόδιο!!! Το μόνο ενδιαφέρον κομμάτι ήταν ο Ντειμόν με την Μπόνυ, που βλέπονας το τρέιλερ του 2ου επεισοδίου για κάποιο λόγο ζουν την ίδια ημέρα (10 Μαρτίου 1994 όπως φαίνεται σε μια εφημερίδα) ξανά και ξανά!
    Η Ελένα πιο ξενέρα πεθαίνεις.....Δεν θα σχολιάσω τίποτα άλλο για την πάρτη της τα έχουμε ξανπεί. Δεν θέλω όμως να της σβήσει ο Αλάρικ την μνήμη, θέλω η ίδια να καταλάβει ότι έχει καταντήσει και απο επιλογή της να αλλάξει.
    Ο Στέφαν επιτέλους με άλλη γυναίκα...Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί δεν απάντησε μόνο στην Καρολαιν! Νευρίσα με το τρειλερ του 2ου επεισ. που για άλλη μια φορά βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν άκουσε την Καρολαιν να λέει ότι η Ελένα ερωτεύτηκε τον Ντειμον όταν ήταν μαζί με τον Στέφαν. Πότε η Τζούλι θα σταματήσει να τον πληγώνει!!!
    Γενικότερα αναμένω να δώ τι γίνεται με Μπέιμον, φαίνεται το μόνο στόρυ μεχρί στιγμής που με τραβάει. Α! μου άρεσε και ο Αλάρικ... Ο Ένζο που ήταν ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ξαναείδα το promo 10 Mαίου 1994 είναι τελικά η ημερομηνία.....σας θυμίζει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γενικα εμενα το ολο θεμα Μπονυ-Ντειμον μου φαινεται πολυ ενδιαφερον απο πολλεσ μεριεσ ελπιζω να υπαρ3ει μια καλη ε3ελι3η μ'αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόν! διάβασα σχόλιο απο φαν που λέει "Ψαχνουν
    να βρουν την ακριβη στιγμη που η Elena ερωτευτηκε τον Damon??? OMG!!!
    Θελω να το μαθω κι εγω!!! Ετσι και ειναι κανενα 1.19, τοσο πολυ παλια
    δηλαδη, νομιζω θα εκπλαγουμε ολοι!! Σιγουρα στην 4η σεζον ενεδωσε αλλα
    μπορει να ηταν ερωτευμενη μαζι του και ως ανθρωπος. Στο 3.19 δεν ηξερε
    τι ενιωθε....." Αν διανοηθώ ότι θα συμβεί κάτι τέετοιο και θα βγάλουν όλο το Στελένα off, και δεν σιπάρω πιά Στελένα, πραγματικά θα είναι για σκότωμα και οι δύο ατάλαντες!! Θα είναι η υπέρτατη ξεφτίλα σειράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ενα αρκετα καλο επεισοδιο δεδομενου οτι προκειται για το pilot της 6ης σεζον
    κλασσικη συνταγη πρωτου επισοδιου που λιγο πολυ την εχουμε δει και στις αλλες σεζον στο 1ο επεισοδιο...
    ενταξει ακταλαβαινω οτι εχασε καποιον πολυ σημαντικο η ελενα αλλα μου φαιενται το παρα κανει λιγο δεδομενου οτι καταρχας εχει χασει και σημαντικοτερα πραγματα απ[ο τον damon για να μην θυμηθω ποσες φορες τον εχει χωρισει κιολας με τις ανασφαλειες της ! γενικα δενε χω δει μια δυναμικη ελενα μονο οταν ειχε σβησει α αισθηματα της ηταν καλο το κονσεπτ του χαρακτηρα της αλλα κοπελα μου τσαγανο αλα καθριν πιρς με τιποτα !
    ο Στεφαν ενετλως αδιαφορος ενας ψυχρος βλακας που τον νοιαζει να ειναι αυτος καλα και οι αλλοι να παν ναγαμηθουν ενα πραγμα ! δεν περιμενα κατι αλλο
    η καρολαιν για ακομα μια φορα αναλαμβανει μονη της δραση !
    ο Αλαρικ ποτε δεν με τρελαινε αλλα καλο ειανι που επεστρεψε ελαφρυνει την ατμοσφαιρα
    τωρα και εμενα η τελευταια σκηνη με μπερδεψε μαλλον εχουν κολλησει στον χρονο ! τωρα το γιατι ποιος να ξερει...μαλλον θα αργισουμε να μαθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το επεισόδιο δε θύμιζε καθόλου πρεμιέρα. Ηταν σαν ένα απλό επεισόδιο όπου δε συνέβη τπτ το τρομερό. Η 4η κ ειδικά η 5η σεζόν ηταν χάλια. Ελπίζω να παει καλύτερα η έκτη γτ δε βλέπω να εχει άλλη. Έχω απογοητευτεί απο τη σειρά αλλα τη βλέπω μονο κ μονο γτ δε μ παει να την παρατήσω. Τόσα χρονια που τη βλέπω μην πανε χαμένα! Μου κάνει εντύπωση ένα πράγμα. Είχα πολυ καιρό να μπω να διαβάσω σχόλια στη σελίδα αυτή. Ο λόγος ειναι οτι ήμουν στελενα φαν (τώρα είμαι Στέφαν φαν σκέτο!!!!! Η Έλενα η κλαψομ***α μου εχει σπάσει τα νεύρα που δε ξέρει κ τι της γίνεται!!!) και νευρίασα όποτε έμπαινα γτ όλοι λέγατε για Ντελένα συνέχεια κ βρίζατε τον Στέφαν. Και σμρ που διαβάζω τα σχόλια Νοιώθω λες κ μπήκα σε σελίδα αφιερωμένη στο Στέφαν! Απο οτι κατάλαβα εχουν ξενερώσει παρά πολλα άτομα με το ντελενα ακόμα κ οι ίδιοι που παρακαλούσαν για να συμβεί!! Δε λέω χαίρομαι αλλα τώρα δεν υποστηρίζω τπτ απο τα δυο. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Ντειμον αλλα έτσι όπως βιάστηκαν να δώσουν το ντελενα επειδή το ζητούσε το κοινό βγήκε πολυ πρόστυχο κ πανε να ακυρώσουν κ το epic love. Δλδ τι βλέπαμε τόσα χρονια; Ξεχάσαμε πως ξεκίνησε η σειρά; Κ ενώ το υποστήριζε η Κάρολαιν πανε τώρα να την βγάλουν τσουλα κ να εχει ερωτευτεί το Στέφαν; Δλδ δεν φτάνει που στην πρώτη σεζόν δεν ήξερε τι της γινόταν. Πρώτα τα έφτιαξε με τον Ντέιμον. Μετά τα έφτιαξε με τον ματ που ηταν πρώην της κολλητής της. στη συνέχεια ερωτεύτηκε τον Τάιλερ (κολλητό του ματ). Μετά έκανε ξεπέτα με τον κλαους!!! (Άλλη μαλάκια, ο κόσμος ζήτησε άλλο πράγμα όχι one night stand) και τώρα θέλει τον Στέφαν;; Δε ξέρω αν εχουν ειπωθεί ολα αυτά γτ όπως σας έγραψα έχω καιρό να μπω. Αλλα η σειρά κατάντησε σαπουνόπερα. Ο άντρας μου που είδε λίγο ένα επεισόδιο μου ειπε τι βλακεία ειναι αυτο; Ατίθασα νιάτα με βαμπίρ! Ε τελικά ειχε δίκιο!!! Αυτά!!! Καλή σεζόν (ελπίζω!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μόλις είδα το επείσοδιο και έχω να πω οτί μου άρεσε. Σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη πρεμίερα της σείρας και δεν είχε αγωνια αλλά το θεωρώ ένα ωραίο ξεκίνημα. Ο Αλάρικ φοβερός όπως πάντα, ο τάιλερ πιστέυω ταιρίαζει με την λιβ και βλέπω ένα έντονο ενδιφέρον απο τη μερία της κάρολαιν για τον Στέφαν. Τώρα ο Στέφαν δεν μπορώ να πώ ακριβώς οτι με εκνευρίσε αλλά η συμπεριφορά του δεν ήταν σώστη. Έχει πληγωθεί πολύ απο το θάνατο του αδελφού του αλλά και οι φίλοι του το ίδιο. Η Έλενα δεν με έκνευρισε καθόλου σε αυτό το επεισόδιο και για να πω την αλήθεια με συγκίνησε λίγο στο τελος. Τώρα όσον αφορά τον Ντέιμον και τη Μπόνι το τέλος με μπέρδεψε. Ανυπομώνω για το επόμενο επείσοδιο ελπίζοντας να παρουμε απαντησεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αλό παίδες!
    Συμφωνώ κι εγώ μαζί σας, πως το επεισόδιο ήταν μμμ!!! έτσι κι έτσι ! Αλλά μάλλον είναι η προσμονή για το επόμενο που δεν το χαρακτηρίσαμε κακό, γιατί καλό δεν μπορείς να το πεις, οπότε......ΜΕΤΡΙΟ λοιπόν!! Και εγώ με την σειρά μου έχω κρατήσει μερικές σημειώσεις :
    1) Η Ελένα έχει τα μαύρα της τα χάλια......πως έγινε έτσι??? Συμφωνώ με την φίλη vampire-fun! και επαυξάνω : Ο ορισμός της Μεγαλο-κοπέλας!!!! - Η Μπόνυ από την άλλη........πόσο κουκλάρα στην τελευταία σκηνή !!!!!!-Μέχρι και ο Ντέιμον πιο όμορφος ήταν!!! (Για τα "ναρκωτικά" δεν λέω τίποτα, γιατί κόντεψα να τα πάρω κι εγώ!!!!)
    2) Που είναι οι ταξιδευτές ο-ε-ο????
    3) Που ήταν ο Ένζος ο-ε-ο???
    4) Το καινούριο σπίτι του Στέφαν είναι πολύ ωραίο!!! (Άσχετο)
    5) Καλό που ο Αλάρικ έχει τα πλεονεκτήματα των Originals -μπορεί και να μας χρειαστεί (εκτός από την χαζογκόμενα) αργότερα-
    6) Πολύ κουλό που ο Στέφαν δεν σηκώνει το τηλέφωνο στην Καρολάιν, ενώ μιλάει σε όλους τους άλλους, ακόμα και στο βλήμα την Ελένα που ζητάει να της δώσει και ελπίδα....λες και είναι η μόνη που υποφέρει σ' αυτό το έργο-λίγες πίκρες έχει φαίνεται ο Στέφαν που "χτυπιέται" 150 χρόνια τώρα-και μάλλον λιγότερες του έχει δώσει αυτή η.... να μην την πώ-!!!!!!
    7) Δεν θέλω να πιστέψω πως ο Στέφαν έχει σταματήσει να ψάχνει τρόπους να φέρει τον Ντ. και την Μπ. πίσω .......(βέβαια δεν κατάλαβα..... την "γκομενίτσα" στο κρεβάτι του) και
    8) Έχω ιδέα : Γιατί δεν πάει η Καρολάιν ή ο Στέφαν ή και οι δύο στη Νέα Ορλεάνη, που έχει και πολλές μάγισσες εκεί, να ζητήσουν βοήθεια από τον Κλάους για να σπάσουν τα μάγια των ταξιδευτών???? ακόμα και για να βρουν τον Ντ. με την Μπ.???? - Αυτά είναι crossover .....Μαντάμ-Τσούλι!!!! -
    Άντε να δούμε τι θα δούμε στο επόμενο..... Πάντως μου αρέσει που όλοι το περιμένουμε!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν τρελαθηκα κιολας...ενα απλο κλασικο-βαρετο επεισοδειο...περιμενα λιγο δραση,,,Ελενα κλασικα ξενερωτη οπως παντα..βαριομουν που την εβλεπα...
    Τωρα για το Στεφαν νομιζω οτι δεν παραιτηθηκε οπως ειπε στην Ελενα..κατι αλλο θα συμβαινει αλλα δεν νομιζω οτι απλα παραιτηθηκε...
    Το μονο που μ αρεσε και μ αφησε μ ενα ενδιαφερον ηταν το εκπληκτικο πρωινο που εφτιαγε ο Ντειμον στην Μπονι...ειλικρινα ποσο ωραιοι ειναι μαζοι...
    ΘΕΛΩ μεχρι να τελειωσει η σεζον(και επλιζω να ειναι και η τελευταια) αυτοι να μεινουν μαζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω να είναι κάτι μόνιμο. Λες να είναι ο Ένζο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μήπως είναι η ημερομηνία γέννησης της Ελενίτσας????
    Λέω εγώ τώρα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. να ρωτήσω κάτι γιατί οι βρικόλακες επιστρέφουν ως βρικόλακες και ο Tyler επεστρεψε ως άνθρωπος (υβρίδιο πριν σκοτώσει).
    Επίσης θυμάστε σε πιο επεισόδιο ο Alarik έγινε βρικόλακας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι κρίμα.Δυστυχώς ο Paul γκρεμίζει κάθε ελπίδα για τους Stelena fans και προμοτάρει Steroline.Ναι,τώρα μπορώ να δω την σειρά να τελειώνει και επισήμως.

    http://www.vulture.com/2014/10/vampire-diaries-paul-wesley-season-6-stelena-chat.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό με τον Τάιλερ δεν το έχω καταλάβει ούτε εγώ, σόρρυ, αλλά είναι ένα από τα πολλά "κουλά" του 5ου κύκλου!!!
    Τώρα, ο Αλάρικ "βρυκολάκιασε" σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του 3ου κύκλου (στο 3.20 ή 3.21) - και πέθανε στο τελευταίο του ίδιου κύκλου - Κανά-δυο ημερών βρυκόλακας(και συγκεκριμένα σούπερ βρυκολακο-κυνηγός) ήτανε.....μη φανταστείς!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φεύγω.....πάω να ψάξω για εφημερεύοντα φαρμακεία........μετά κι από αυτό.........σίγουρα δεν θα μου φτάσουν τα λεξοτανίλ...!!!!! -Θα ψάξω και για διανυκτερεύοντα-!!!!! Θα στείλω γράμμα και στον Ε.Ο.Φ., θα τους εξηγήσω το δράμα μας και σίγουρα θα μας λυπηθούν και το "κάτιτις" τους θα μας το στείλουν!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φύγε και πάρε και για μένα φιλενάδα!
    Είμαι πολύ δυσαρεστημένη με τον Πολ.Το να λέει ότι ακόμα κι αυτός υποστηρίζει Ντελένα είναι απλά γελοίο.Αν είναι δυσαρεστημένος μπορεί να φύγει και να μην δεσμεύεται για 7η σεζόν,όπως έκανε ο Ίαν.Γιατί εγώ αυτά τα λέω καραγκιοζιλίκια.Από την συνέντευξη φαίνεται ότι το γράψιμο ήταν δική του ιδέα που την άκουσε η Τζούλι.Δηλαδή να φύγει ο Στέφαν και να μην ενδιαφέρεται για τον Ντέιμον.
    Ούτε με ενδιαφέρει αν θέλει να πάιξει βρώμικα με την Καρολάιν όπως λέει επειδή βαρέθηκε το Στελένα,γιατί μπορώ κάλλιστα να αντιπαθήσω τον Στέφαν,όπως μπορώ να αντιπαθήσω και την Καρολάιν.Αηδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συμφωνώ απόλυτα!!
    Αφού "έφαγε" για έναν ολόκληρο κύκλο το Ντελένα -"δύο έργα σέξ" ειδύλιο στη "μάπα" και ήταν και υποστηρικτής της Ντελένο-σεξοπορνοδιαστροφικής σχέσης, τώρα θυμήθηκε να φύγει και να "αλλάξει χαρακτήρα και ζωή"?
    Έπρεπε να το κάνει από την στιγμή που η .....Ελένα-τέλος πάντων- διάλεξε τον αδερφούλη του. Τότε θα κόλλαγε........τώρα είναι παράταιρο......"κουλό" σε απλά ελληνικά!!! Μεγάλα Καραγκιοζιλίκια!!!
    Είπαμε να αλλάζουν οι χαρακτήρες, αλλά με την έννοια της ωρίμανσης ..... όχι της πλήρους αποσύνθεσης!!!!! Αυτοί εκεί είναι όλοι τους χαζεμένοι ρε!!!! Θα μας κάνουν να μη "χωνεύουμε" κανέναν στο τέλος. Και να δώ πόσοι τηλεθεατές θα τους μείνουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σίγουρα θα μας λυπηθούν δείξε τους το έργο και τις συνεντεύξεις των ηθοποιών και θα μας καταλάβουν απόλυτα μη σου πω θα μας τα δώσουν και τζάμπα χαχαχχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το επεισόδιο για εμένα ήταν κάτω του μετρίου τι είδαμε την Ελένα να κλαίει για το Ντέιμον τίποτα πρωτότυπο δηλαδή επιπλέον την είδαμε να παίρνει δε ξέρω πως να τα αποκαλέσω μαγικά ναρκωτικά που της προκαλούν τεράστια δίψα, γι αυτό και επιτίθεται στους ανθρώπους που είναι κοντά στα σύνορα του Μύστικ Φόλλς πιο κατρακύλα πεθαίνεις δεν αξίζει ούτε καν να την αναφέρω τη λυπάμαι πολύ . Μετά εγώ το Στέφαν δε το βλέπω και τόσο να χει προχωρήσει νομίζω οτι κάτι αναζητάει απ αυτή τη κοπέλα κι αυτό το κατάλαβα από το τρόπο που αγκάλιασε και φίλησε τη κοπέλα δυστυχώς ο Στέφαν δεν ε΄χει προχωρήσει τη ζωή του παρότι είναι μακριά και το γεγονός οτι απάντησε στην Ελένα σημαίνει κάτι οτι πάντα θα είναι εκεί γι αυτήν ακόμα κι αν του κάνει κακό . Κάτι άλλο που μου άρεσε ήταν ο Ματ ο οποίος παίρνει δράση επιτέλους καλά ο Τζέρεμυ δε μου άρεσε καθόλου κλασσικός Τζέρεμυ ασε που ο Στιβεν έχει αλλάξει πολύ εννοώ έχει ανοίξει υπερβολικά και δε μου αρέσε καθόλου και για να συνοψίσω αυτό που με κρατάει σε αγωνία είναι η σκηνή των Μπέιμον οι οποίοι ήταν μες στη καλή χαρά οι άλλοι μυξόκλαιγαν κι αυτοί έκαναν τηγανίτες με φατσούλες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λένε οτι θα είναι ο Στέφαν αλλά δεν είμαι σίγουρη πολύ πιθανόν να είναι κάποιος καινούριος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η μεγαλύτερη που θα μπορούσε να βιώσει η σειρά δηλαδή θα βγάλουν όλο το στελένα σκάρτο οτι δεν υπήρχε κι οτι η Ελένα περίμενε να γίνει βαμπίρ για να εκδηλώσει τα συναισθήματά της για το Ντέιμον δηλαδή το Στέφαν δεν τον αγάπησε καθόλου δηλαδή τόσες φορές που πήγε να θυσιαστεί για το Στέφαν το έκανε για να μη πληγωθεί ο Ντειμονάκος τι άλλο θα γίνει σ αυτή τη σειρά πόσο ακόμα θα πιάσει πάτο και γιατί ρε γαμώτο να πληγώνεται όλο ο Στέφαν τώρα ήταν απαραίτητο να ακούσει τη συζήτηση της Κάρολαιν με τον Αλάρικ ο Στέφαν κρίμα κι άδικο άσε που απ οτι είδα έχει και αίματα στο λαιμό του μάλλον θα το δάγκωσε ο Ενζο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θα στο εξηγήσω εγώ για να το καταλάβεις.Ο Τάιλερ έπρεπε να πάψει να είναι υβρίδιο,για να μείνει η Χέιλι η μοναδική και ανεπανάληπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. νομιζω ειναι καποιος μ τ ονομα Liam

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. γενικα η Ντομπρεβ μεσα απο το cast νομιζω ειναι η μονη που σιπαρει Στελενα γιατι δε θελει σκηνες με τον Ιαν οπως και ο Ιαν αν κ δ ξεω τ σιπαρει .. γ αυτο μας βαζει σε σκεψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. εγω προσωπικα ξενερωσα απο το επεισοδιο.. μετα απο ενα τοσο ανατρεπτικο φιναλε δεν μου δωσαν τηη υπερτατη πρεμιερα που φανταζομουν τ promo που βγαλαν ηταν πολλα υποσχομενα σε σχεση με τ αποτελεσμα .. Και τι ειδαμε την ελενα να παιρνει μαγικοναρκωτικα και να θελει ν σβησει τη μνημη της ??? ειναι δυνατον ?? ποιος το σκεφτεικε αυτο?? δηάδη τι θα ξεχασει τον Ντειμον και θα θυμηθει παλι τον Στεφαν ?? του αξιζει αυτο του Στεφαν ?? οχι του αξιζει ?? η ακομα και του Ντειμον?? δεν αξιζει σ κανενα απο τα δυα αδερφια.. ο Στεφαν πιστεω κατι ψαχνει αλλα ειναι πολυ κρυφος και δεν αποκαλυπτει τιποτα . αν κ δ μαρεσε η σταση του ο αδερφος του πεθανε δε τον ξεπερνας σ 4 μηνες.. Η καρολαιν απλα υπεροχη οπως παντα ... προσπαθει να διορθωσει τα πταγματα. ο Ματ κ αυτος αρκετα δυναμικος.. Νομιζω βλεπω ενα τζερεμι της πρωτης season.. που ειναι η ωριμοτητα που? ο Αλαρικ προσαρμοζεται μ αρεσε που ανεφερε την Μερεντιθ και μαθαμε τ απεγινε.. ο Ταιλερ ξαν απο τη αρχη κατι που θα μου τραβηξει τη προσοχη να δω οως θα αντιμετωπισει την κατασταση φετος.. το καλυτερο ηταν το τελος μ αφησε σ απορια... με τον Ντειμον και τη Μπονι.. να κατι που αξιζε.. και κατι ασχετο ο Ιαν με το καρο πουκαμισο δεν ηταν extra sexy .. αν υπαρχει τετοιος ορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Oι βρικολακες πεθαναν ωσ βρικολακες και γυριασαν απο την αλλη μερια λογω τησ Μπονης-Λιβ , στο σωμα του Ταιλερ ομως ειχε μπει ενας τα3ιδευτης στα τελευταια επισοδεια του 5ου κυκλου και βοηθουσε τουσ βρικολακες του Μιστικ Φολς,οι τα3ιδευτεσ ομως τον καταλαβαν και ετσι τον βγαλαν απο το σωμα του Ταιλερ και τουσ κρατησαν και τουσ δυο αιμαλωτουσ, στο τελος εβαλαν τον Ταιλερ στο Μυστικ Φολς με αποτελεσμα να αντιστραφουν τα μαγια ωστε να μην ειναι υβριδιο και πεθανε ως ανθρωπος με το γονιδιο λυκανθρωπου αρα οταν η Μπονη τον εφερε πισω γυρισε ως ανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αυτο με το Ταιλερ ουτε εγω το εχω καταλαβει...και ουτε προκυτε...εγω απορω γτ επεστεψε αφου δεν ειναι χρησιμος...και στις προηγουμενες σεζον ολο βλακειες εκανε.....αρα τσαμπα πληρωνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Ίαν σιπάρει Bamon με χίλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έχει σιχαθεί το πως κατάντησε η παλιο τζούλι τον Στέφαν....¨ενα ερμαιο που σερνόταν πίσω απο τα βρακί της Ελένα και την έβλεπε να σαλιαρίζει με τον Ντειμον. Προτιμάει να γίνει ο Στέφαν αντιπαθητικός και απαθέσατος απο το να συνεχίσουν να τον κατακρεουργούν η τζούλι και η φίλη της η Ντραις!!!!!
    Θεωρώ ότι ο Πόλ προτιμάει το Στερολαιν γιατί ξέρει οτι οι ατάλαντες πάλι θα τον παραγκωνίσουν μόλις γυρίσει ο Ντειμον και πάλι ο Στέφαν θα καταλήξει πληγωμένος. Το έχει δεί το έργο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Συμφωνώ σ αυτό που λες αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψιν οτι ο Πωλ εκφράζει μια προσωπική του γνώμη για τα επεισόδια που έχουν γυρίσει μέχρι τώρα δηλαδή μπορεί στο 8 που γυρίζουν τώρα να μην έχουμε στελένα αλλά στο 9 ή 10 να έχουμε γι αυτό λέει ίσως να μπορούσαν να ήταν και τελικό ζευγάρι οι στελένα δε μπορεί να ξέρει τι έχουν οι ακατονόμαστες μες στο μυαλό τους όλα παίζουν μέχρι τελευταία στιγμή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. bamon? να και κατι καινουργιο κ ειμαι σιγουρη οτι εχει σχεση με το οτι δε θελει σκηνες με τη νινα κλασικα.. αυτος καποτε δε σιπαρε το Ντελενα η ειναι ιδεα μ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. αποκλειέται να έιναι ο Στέφαν! To Liam δεν θέλει να σπρώξει στην Καρολαιν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ποτέ μη λες ποτέ αν ισχύει οτι ο Αλάρικ θα διαγράψει από τη μνήμη της Ελένας το Ντέιμον μπορεί να ξαναθυμηθεί τον έρωτα της για το Στέφαν και μπορεί να τον αρπάξει να τον φιλήσει αλλά δε θα είναι κάτι μόνιμο κάτι παρορμητικό οπότε δε θα έχει σημασία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το επεισόδιο ήταν ΑΙΣΧΟΣ!
    1) Που είναι λίγο η αληθοφάνεια της σειράς ναι φαντασίας είναι αλλά... όλο τον χειμώνα γίνετε πάντα της πόπης και τελικά το καλοκαίρι μετά στην πρεμιέρα όλοι καλοί κακοί έχουν διακοπές; Ούτε ένα μικρό πρόβλημα...;;;;;;; ΕΛΕΟΣ!
    2) Ποιο εκνευριστική Ελένα πεθαίνεις... Δεν είναι για λύπηση... για σφαλιάρες έχει καταντήσει... Στις πρώτες σεζόνς την είδαμε δυναμική, να μην τα βάζει κάτω και παρά το γεγονός ότι οι Αρχικοί ήρθαν για εκείνη, αυτή με ένα μαχαίρι απλό πήγε να αντιμετωπίσει τον Κλάους και από τότε που έγινε βρυκόλακας ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΩΣΕΙ.... Τζούλι ναι ξέρουμε ότι σαν βρικόλακας όλα τα συναισθήματα πολαπλασιαζονται αλλά εκτός από κλαψιάρα η ελενα ήταν και γενναία.... δεν το έβαλε κάτω χάνοντας την μπονι 2 φορές... τους θετούς γονείς της, τους πραγματικούς γωνείς της, γνωστούς φίλους, τον αδερφό της και την μαστούρωσες τώρα για τον ντέιμον; δηλαδή έλεος
    3) Στέφαν.... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΩΣΤΟ ΞΕ ΣΩΣΤΟ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!
    4) Κάρολαιν ειλικρινά σε λυπίθηκα πόσο χαμηλά έπεσες... να διαβάζεις βιβλίο για να βρεις ένα σπάνιο αντιξόρκι.... τσ τσ τσ και σε αφήσανε και μονάχη
    5) Αλάρικ μας έλειψες αγόρι... καλώς ηρθες....
    6) Τζούλι.... τον τάιλερ έκανες άνθρωπο ξανά και δεν πρέπει να ενεργοποιήσει την κατάρα, τον αλαρικ έφερες χίλια δυο έκανες ..... ΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕ΅ΣΕΖΟΝΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! ΞΕΧΝΑ ΤΟ!! Αστο... διάλεξες να κάνεις σπιν οφ δεν σου φταίει κανένας.....
    7) Το ποιο ενδιαφέρον κομμάτι του επεισοδίου.... ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΟΥΝ Η ΜΠΟΝΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΙΜΟΝ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δεν νομίζω να της διαγράψει την μνήμη, ίσως την ψυχαναγκάσει να σταματήσει να υποφέρει και να γίνει χαρούμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δεν είπα εγώ ότι αποκλειει το Στελένα, αυτό που λέω έιναι οτι σιχάθηκε που τον έχουν κάνει κομπάρσο και με αυτο τον τρόπο εκφράζει την δυσαρέσκεια του... Νιώθει άσχημα φιλενάδα γι΄αυτο λέει ότι και κάλα υποστηρίζεο Ντελένα. Παντού ψηφίζουν Ντελενα και παίρνουν βραβεία και ο ίδιος που είναι ο πιο ικανός τίποτα! Πιστευώ πως όλο αυτό είναι άμηνα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Έτσι πέσταα!!! Για να μην τρελαθούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ειπαμε η Τζούλι πρέπει να γραφτεί στα χρονικά της κακής τηλεόρασης... Κατάφερε το 80% των φανς να αντιπαθήσουν την πρωταγωνίστρια και έχει αλλάξει τους χαρακτήρες απο το καλύτερο στο χειρότερο!!
    ΑΤΑΛΑΝΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΙΣΤΗ τηλεθεάτρια4 Οκτωβρίου 2014 στις 5:14 μ.μ.

    Εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυυ το 1ο επεισοδιο!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό νομίζω και εγώ ότι προσπαθεί να κάνει ο Paul!!! Μάλλον βαρέθηκε τα Πάντα στο TVD. Όπως και να έχει πάντα Αγαπώ PAUL<3!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ίσως να έχεις δίκιο εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση του Πωλ θα είχα πάρει το καπελάκι μου και θα είχα φύγει κανονικά αυτός θα έπρεπε να είναι ο πιο δυσαρεστημένος απ όλους και να απειλεί να φύγει όχι ο Ίαν και η Νίνα που από τα 42 λεπτά που έχει το κάθε επεισόδιο τα 35 είναι πάνω τους πρέπει να τους τα βροντήξει και να μη ξέρουν τι να κάνουν θέλω τη Τζούλι να τον παρακαλάει να γυρίσει πίσω βέβαια οτι και να κάνει το τιβιντι έχει τελειώσει δε το σώζουν με τίποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΤΟ ΚΛΆΜΑ ΤΗΣ ΈΛΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΙΜΟΝ ΚΑΤΆΝΤΗΣΕ ΓΕΛΟΊΟ....ELEOS!!!!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μπράβο βρε Dinos, πες τα, πεσ τα!!!

    ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΟΥΝ Η ΜΠΟΝΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΙΜΟΝ;;;;;;;;; χαχαχαχαχαχαχαχα κατουρήθηκα!!!! χαχαχα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 3) Στέφαν.... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΩΣΤΟ ΞΕ ΣΩΣΤΟ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!


    Ε! ναι ρε φίλε!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αχαχαχαχα!!!!Ωραία τα είπες Dinos!!!!! Και για τον STEFAN Καλά τα είπες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Όπως ακριβώς και η ίδια η Ελένα εν τω μεταξύ η Ντόμπρεβ έχει αλλάξει ακόμη πιο πολύ από τη περσινή σεζόν έχει παχύνει κιόλας και η εικόνα της μοιάζει άρρωστη έβαψε και το μαλλί όμπρε και δε θυμίζει την Ελένα με τίποτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. και η Τζούλι και η άλλη η Ντραις που έκανε ακόμη ένα επεισόδιο πάνω στο ντελένα δράμα και οι δυο παίρνουν όσκαρ αταλαντοσύνης μ αρέσει που ο Κέβιν έλεγε οτι τα πρώτα 5 επεισόδια είναι καλά πώς είναι καλά αν είναι έτσι και τα υπόλοιπα μας βλέπω να πέφτουμε στα σκληρά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κι αν όμως προσπαθήσει να βρει αυτή την ευτυχία στο πλευρό του Στέφαν τι γίνεται μετά αν τον ερωτευθεί ξανά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Νομίζω οτι είναι η μέρα που τα αδέλφια Σάλβατορ απομακρύνθηκαν το ένα από το άλλο ο Ντέιμον δεν είχε πει σε ένα επεισόδιο νομίζω στο πρώτο οτι είχαν να συναντηθούν 15 χρόνια άρα από τότε από το 94 φαίνεται οτι αυτή η μέρα ή ταν καταλυτική γι αυτούς και τι σύμπτωση είναι επίσης η μέρα που γεννήθηκε το Λενάκι όλα αυτά συνδέονται κάπως θα μάθουμε πως ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτο που περιμένεις τόσο καιρό!!!!!
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ναι αλλά δε το θέλω έτσι θέλω να το κάνει επειδή το θέλει πραγματικά δε θέλω να το κάνει επειδή την αναγκάζουν οι συνθήκες ή επειδή την ψυχαναγκάζουν .Θέλω να είναι δικιά της επιλογή γιατί αν δεν είναι αργότερα που θα επιστρέψει ο Ντέιμον θα αναθερμανθούν τα συναισθήματα της και ο Στέφαν θα καταλήξει πάλι πληγωμένος και δε το θέλω αυτό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Επίσης να πω οτι πιστεύω ότι ο Στέφναν δεν τα έχει παρατήσει. Γι αυτο το
    λόγο μιλάει με τον Αλάρικ, ο οποίος τον ρωτάει αν έγινε κάτι με την
    άκρη που βρήκε.... Σίγουρα κάτι ψάχνουν οι δύο τους για να φέρουν πίσω
    τον Ντειμον και την Μπόνι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φαγωθηκαν με
    τον Στέφαν που έχει θυσιαστεί άπειρες φορές για όλους και πέρισι τέτοια εποχή δεν τον έψαχνε κάνεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ο STEFAN πάντα θα βοηθάει τον αδερφό του... Αυτοί που φαγώθηκαν να μας πούνε πέρσι ο Ντειμον τί έκανε όλο το καλοκαίρι πού ο Stefan πνιγόταν ξανά και ξανά στην λίμνη???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ευαγγελία Παντεχη4 Οκτωβρίου 2014 στις 7:01 μ.μ.

    συγνωμη ...σε πιο ελληνικο καναλι προβαλεται η σειρα.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. H πιο γελοία ατάκα του επεισοδίου:
    Ντειμον (στο μυαλό της Ελένα): Ενα τηλεφώνημα απο τον αδερφό μου και αμέσως δεν θέλεις να με ξαναδείς!
    Αν αυτό δεν είναι ηλιθιότητα της Ντραις τι είναι; Η Ελένα δηλαδή σκέφτηκε όλο αυτό.......τι αν πώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αυτό το άρθρο λέει ότι η Έλενα θα φιληθεί με τον Στέφαν και ο Στέφαν είναι σε άρνηση,γιατί δεν ξέρει λέει ούτε ο ίδιος ότι είναι βαμπίρ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. http://www.ibtimes.co.uk/vampire-diaries-season-6-spoilers-elena-stefan-share-steamy-kiss-show-producer-teases-delena-1468507

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Σε κανένα δυστυχώς! Μόνο στο Ιντερνετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Κι όμως ακόμη κι αν είναι βλακεία της Ντράις δείχνει τη μεγάλη επιρροή που έχει ο Στέφαν στη Ελένα κι οτι ακόμη κι αν δεν είναι ζευγάρι πάντα θα τον ακούει γιατί τη ξέρει καλύτερα απ τον οποιονδήποτε ακόμα κι από τον ίδιο του τον εαυτό ξέρει τι να της πει λέει πάντα τα σωστά λόγια είναι ο μόνος που μπορεί να τη πείσει να προχωρήσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ευαγγελία Παντεχη4 Οκτωβρίου 2014 στις 7:11 μ.μ.

    γνωριζετε το σαιτ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Δεν πιστεύω ότι το σκέφτηκε τόσο πολύ....απλά για να βάλει φιτιλιές στις Στελένες.....αν είχε τοσο μυαλό θα βλέπαμε καλύτερα επεισόδια, χαχαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ευαγγελία Παντεχη4 Οκτωβρίου 2014 στις 7:16 μ.μ.

    ευχαριστωωω πολυ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αν σιχάθηκε μπορεί να φύγει.Με συγχωρείς πολύ VD,αλλά όταν κάποιος λέει βλακείες,είτε είναι αγαπημένος μας είτε όχι,λέει βλακείες.Μόνος του το προμοτάρει το Στερολάιν.Επειδή κατέστρεψαν τον χαρακτήρα του,αυτό σημαίνει ότι πρέπει να καταστρέψουν και ότι καλό έμεινε στο έργο;Αν τα έλεγε η Τζούλι αυτά που είπε,όλοι θα κράζατε ότι χαντακώνουν το έργο με αυτά που λένε,αλλά επειδή τα λέει ο Πολ το βλέπετε αντικειμενικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Έχει δίκιο η Ειρήνη.Αυτό έδειξε πόσο επιρροή έχει η γνώμη του Στέφαν για την Έλενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. H Tζούλι έχει καταστρέψει την σειρά γι αυτο την κράζουμε. Δεν συμφωνώ με το Στερολαιν και το ξέρεις αλλά συνεχίζω να υποστηρίζω ότι ο Πόλ νιώθει αδικήμενος και έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει, κανένας δεν θα του πεί να φύγει. στην τελική γιατί να φύγει αυτός να φύγουν οι άλλοι και ο Στέφαν να γίνει αυτός που πρέπει να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Είμαστε σίγουροι ποιός δεν έχει υπογράψει και δεν μιλάω για φήμες; Επίσης απο όσο βλέπω τόσα χρόνια που παρακολουθώ ο Πολ είναι πολύ αξιοπρεπείς, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι συμφωνία έχει κάνει. Όσο για την ατάλαντη σίγουρα θα την προωθεί και ο ίδιος, συμφωνω μαζί σου, του έχει πάρει τα μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Δεν είμαστε σίγουροι,αλλά είναι ο μοναδικός που δήλωσε ότι θα κάνει 7η σεζόν.Αν κι εγώ προσωπικά δεν βλέπω 7η σεζόν με τα νούμερα που έκανε η πρεμιέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Απ οτι κατάλαβα το άρθρο λέει οτι όντως θα φιληθεί η Ελένα αλλά η αγάπη του Στέφαν δε ξέρει οτι είναι βαμπιρ δηλαδή πρόκειται για μία καινούρια αγάπη εκτός κι αν διαγράψουν απ το μυαλό της Ελένα οτι έχει σχέση με το Ντέιμον κατ' επέκταση και το Στέφαν και τον αντιμετωπίσει σα κάποιον καινούριο σα να μη το ξέρει εκτός κι αν κατάλαβα εγώ λάθος δε ξέρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ευαγγελία Παντεχη4 Οκτωβρίου 2014 στις 8:16 μ.μ.

    καθε ποτε θα βγενει επεισοδιο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Κάθε πέμπτη προβάλλεται στην Αμερική και κάθε παρασκευή θα βγαίνει με υπότιτλους στο μαύρη χήνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ευαγγελία Παντεχη4 Οκτωβρίου 2014 στις 8:18 μ.μ.

    ωραια ..! ευχαριστω πολυ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. δε κάνει τίποτα κι οτι άλλο θες ρώτα όλοι μια παρέα είμαστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Το πουκαμισο που φορουσε δν ειναι ιδιο με αυτο που εδωσε η Ελενα στον Στεφαν στν Season 2??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Για την καινούρια κοπέλα λέει, πως δεν ξέρει ότι ο Στέφαν είναι βουρδούλακας!!!
    Κατά τα άλλα, εγώ κατάλαβα ότι θα φιληθούν Στέφαν με Ελένα.......αλλά.........μην ανοίξετε ακόμα τις σαμπάνιες, γιατί η Μαντάμ θέλει ντες και καλά Ντελένα λάβ-στόρυ και έχει "μουλαρώσει" κιόλας και δεν ξεκολλάει το "κλούβιο" της με τίποτα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Με μια ανάσα τα είπες!!!! Μπράβο!

    Άκου τώρα κι αυτό :
    Για να πάει κάποιος στην άλλη μεριά, θα πρέπει να είναι υπερφυσικός. Και λυκάνθρωπος χωρίς να έχει "ενεργοποιήσει" το "γονίδιο" ίσον απλός κοινός θνητός με απλά προβλήματα διαχείρησης θυμού!!! Δεν θα πάει στην άλλη μεριά πεθαίνοντας. Άρα ο Τάιλερ πήγε στην άλλη μεριά ως λυκάνθρωπος "ενεργοποιημένος".

    Οπότε.........τρέχα γύρευε!!!!!! Άστα vasia μου, έχουνε μπλέξει τα μπούτια τους και μας έχουνε κάψει τον εγκέφαλο με τις μ*****ες τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. δεν νομιζω να ειναι το ιδιο απλα ειναι παρομοιο ,, συνηθως τα προσεχουν αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΤΈΛΕΙΟ!!!!Οί εκφράσεις του Κλάους όλα τα λεφτά!!!!!!χαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Είδε ο Κέβιν την πρεμιέρα και φρίκαρε!!! Δεν θέλει να της ξαναμιλήσει!!! Μακάρι να τον παρει τηλ. καινα της βάλει μυαλό.....

    https://twitter.com/kevwilliamson/status/517852457733324801

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Είναι αληθινό παιδιά;;;Της μιλάει σοβαρά ή της κάνει πλάκα;;;
    Γουστάρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Καθε φορα που προσπαθουν να συγκρινουν το delena με το stelena με ιδιες σκηνες η φρασεις ΠΑΝΤΑ θα φαινεται η διαφορα οτι το Stelena ειναι καλυτερο!!.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Καλά λες.Αλλά γιατί όμως να της το λέει δημόσια;Για να διαχωρίσει τη θέση του από τις βλακείες της ίσως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Πες τα Κέβιν μου δείξ της ποιο είναι το αφεντικό εκεί μέσα άντε γιατί πολύ ψηλά πήρε τον αμανέ και τα έχει κάνει όλα άνω -κάτω . Πάει να σου καταστρέψει όλη τη σειρά να σου ακυρώσει όλες τις σεζόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Νομίζω οτι τα σχόλια είναι περιττά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Συγνώμη βρε παιδιά,.......το κανάλι που είναι???? Τι κάνει???? Δεν τα βλέπει αυτά τα χάλια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Και επαναλαμβάνω : Συγνώμη βρε παιδιά, ......το κανάλι που είναι??? Τι κάνει??? Δεν τα βλέπει ΑΥΤΑ τα χάλια??????
    Καλά ε, η Μαντάμ έχει ξεφύγει!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Εγώ νομίζω πως το κάνουν επίτηδες για να γίνει "ντόρος", μπάς και κάνουν κανένα νούμερο της προκοπής.............τα ΝΟΥΜΕΡΑ!!!!!!!!
    Αντί να βάλουν το μυαλό τους(λέμε τώρα!) κάτω, να σκεφτούν πως θα τελειώσουν με αξιοπρέπεια το εργάκι.........ξεφτιλίζονται με δήθεν τάχα μου σχόλια και κόντρες στα τουίτια και από δω κι από κει τα διαδύκτια!!!!!
    Από την δουλειά τους και για την δουλειά τους θα κριθούν και οι σοβαροί επαγγελματίες έτσι θα πρέπει να σκέφτονται, αλλά............θα μου πείτε.........ποιος την έχασε την σοβαρότητά του για να την βρεί η Μαντάμ και η "φάρα" της????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. αυτο δεν το χα σκεφτει καθολου!!!πολη καλη παρατηρηση!! καλα ελεοσ πια δεν σκεφτονται πριν γραψουν τα σεναρια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. μακαριιι να αναλαβει αυτος την σειρα..μπασ και δουμε κανα καλο επεισοδιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. WOW!!!!!!!! Κράτα γερά Ειρήνη STELENA♥♥♥♥
    ( κάνω υπομονή από τήν 4η σεζόν μπάς καί δούμε ''άσπρη μέρα'' στο TVD.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Έυχομαι να μήν είναι φάρσα όλο αυτό...Άντε μήπως γίνει κάτι και δούμε κάνα επεισόδιο της προκοπής!!! Φαίνεται ο Κέβιν να τα έχει πάρει στο κρανίο..χαχαχα!!!! ( Τί 7η σεζόν λέει αυτη η μουρλή η ''Τσούλι'' όπως την λέει και η Ιωάννα...αυτή δεν ξεκίνησε ακόμα καλά-καλά η 6η και γίνεται της τρελής το κάγκελο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Δεν πρόκειται να αναλάβει ξανά την σειρά,μην κάνετε όνειρα και πληγώνεστε.Ο Κέβιν γράφει άλλη σειρά αποκλειστικά.Εγώ εύχομαι να τελειώσουν φέτος πριν διαλύσουν ότι απέμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Συνεχίζω ακάθεκτη στο τέλος θα νικήσουμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. file:///C:/Documents%20and%20Settings/s/%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1%20%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82/PicMonkey%20Collage.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Δυστυχώς δεν χρειάζεται κι άλλη σεζον για να τα διαλύσει όλα. Μπορεί να το κάνει στο επόμενο επεισόδιο. Ο Κέβιν τα πήρε γιατί η Τζούλι ήδη πάει να καταστρέψει ότι είχε χτίσει ο ίδιος τις πρώτες σεζόν. ο Κέβιν είχε αναφέρει ότι η σειρά αφορά την αγάπη της Ελένα και του Στέφαν. Αντε και η Τζούλι προτιμάει τον Ντείμον...το καταλαβάινω, μα να πάει να περάσει τώρα ότι η Ελένα και σαν άνθρωπος ήθελε τον Ντείμον και δεν το είχε καταλάβει....ε! πάει πολύ!!! Προσπάθησαν να ρίξουν το Στελένα στους σωσίες και τις προφητίες, τώρα μας πλασάρουν και αυτό!!! ΕΛΕΟΣ!!!!! Νομίζουν ότι έχουμε IQ ραδικιού μάλλον.
    Και μην αναφέρω ότι έχουν κατακρεουργήσει όλους τους χαρακ΄τηρες και πιό πολύ απο όλους την Ελένα, τα έχουμε ξαναπεί........ Πόσα να αντέξει και ο Κέβιν, μάζί με εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Δυστυχώς VD υπάρχει πολύ απογοήτευση...Τα έχω χάσει με αυτά πού γίνονται στο TVD. Έχω Μεγάλη Περιέργεια τί θα γίνει στήν συνέχεια της σειράς και πώς θα καταλήξουν οι χαρακτήρες στο τέλος με αυτήν την ''κατρακύλα'' πού επικρατεί....ELEOS...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. TVD isn't about vampires nor love nor friendship anymore. It's about
    Julie Plec living through Elena her fantasies about Damon. And in order
    to do that she needed to destroy 5 years of tv show build up. Well,
    congrats, you got it!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Όχι δεν το είδα Χάχα καλα να πάθουν ευτυχώς ακόμα αυτό το Σίπ δεν το βγάζουν στην φορά, δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως μπορείς να σιπαρεις κάτι που δεν υπάρχει!
    Απλά δεν μιλάω ακόμα θέλω να δώ την πρεμιέρα γιατί δεν πιστεύω κανέναν τους.
    Είμαι ιδη πολυ θυμωμένη με την πρεμιέρα του VD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Δέν μπορούμε να μπούμε στο μυαλό της Τζουλιας τελικά...Ήθελα να ξέρω για ποιό λόγο εξευτελίζει τόσο αισχρά την σειρά???. Τί θέλει να κάνει στό τέλος??? Φοβάμαι δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο από το TVD...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Πως σας φαίνετε που στο ΤΟ τον ρόλο του Κόλ θα υποδυθεί ο Daniel Sharman και όχι o Nathaniel Buzolic!!!!!!!!! Το αφήνω ασχολίαστο γιατί θα βγάλω χολή... Η γυναίκα ειναι ανεπήδεκτη μαθήσεως!!! Τις πάει και τις 2 σειρες για φουντο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Οριστε τώρα κανείς πλάκα έλα πες το μας. Εντάξει πρέπει να έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα και μόλις ετοιμαζομουν να ψάξω για κσινουρια σποιλερ πάλι μου κόπηκε η φορά..
    Ρε είναι δυνατόν ο Κόλπο έχει ιδη δικούς του φαν πως τον αλλάζει αν δεν πρόλαβε ναι ο ηθοποιός ας μην τον τον έβαζε καν η ας έκανε κάποια γκεστ αφού πήρε δική του σειρά το παιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ¨Εχει βουίξει το Ιντερνετ. Λένε ότι ο Κειλεμπ τελικά θα είναι ο Κολ!!! Εγώ προσωπικά δεν πολυβλέπω ΤΟ αλλά μολις το διαβασα έφριξα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. http://pmctvline2.files.wordpress.com/2014/09/vampire-diaries-604-3.jpg?w=700

    Για ακόμη μία φορά πληγωμένος ο Στέφαν !!!
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/1625640_952453511436243_154460504927911691_n.jpg?oh=1cdac92105230222a5e8618907af1f2c&oe=54BB0084&__gda__=1421172486_a4379607212af60d6170397da0d6dd2f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Δεν μπήκα καθόλου είδα κάτι αλλά χαζά σποιλερ και συνχηστηκα,,
    Τι να πω δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεται, έχει την εντύπωση πως μας ενδιαφέρει κάποιος άλλος να κάνει τον Κολ τι θα μας δείξει θέλω να ξέρω...
    Και εγω που το έβλεπα φανατικά δεν το κόβω να συνεχίζω με τον ίδιο ρυθμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Εγώ πάλι φιλενάδες δεν το έχω δει καθόλου αν όμως ισχύει οτι τη θέση του Κόλ τη πήρε ο Κάλεμπ τι να της πω της κυρίας αν και ποτέ δε με ξετρέλαινε ο Κόλ δε μου αρέσει αυτό που πάει να κάνει χίλιες φορές να μην τον εμφάνιζε καθόλου τον ηθοποιό παρά να πάρει τη θέση του κάποιος άλλος Καλά η γυναίκα είναι ζώο δε καταλαβαίνει οτι θα χάσει κι άλλους τηλεθεατές ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Πάλι με την Έλενα θα έχει να κάνει οπότε που το παράξενο...
    Αχ ρε Ειρήνη μου δεν βλέπεις τι γίνεται για να βγάλει η άρρωστη το Ντελενα της είναι ικανή να κάνει τα πάντα αφού είπε ότι στο 8ο επεισόδιο θα έχουμε Ντελενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Αχ βρε Σόφη μου τι να κάνω ακόμη ελπίζω αλλά αλήθεια είπε η τρελή οτι θα έρθει ο Ντέιμον πίσω στο 8ο επεισόδιο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ναι είπε ότι από το 8ο επισοδειο θα έχουμε Ντελενα δεν είπε αν θα γυρίσει η όχι αλλά έλεγε ότι στο 4o θα καταλάβουν ότι βρίσκονται στο 1990 και για να επιστρέψουν ο Ντεημον πρέπει να ζήσει την χειρότερη μέρα της ζωής του κάτι τέτοιο κατάλαβα,
    Και δεν θέλω να σε πληγωσω είπε ότι το Στελενα θα γίνει δυνατή φιλία σορρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Τι την νοιαζει, είδα το επισοδειο τελικά όντως ο Κελεμπ είναι ο Κολ καλό ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. εγω δε τη βλεπω τη σειρα, ευτυχως, οτι να ναι!!! τον Κολ τον ζητουσαν οι θαυμαστες γτ τον υποδηθηκε ο συγκεκριμενος ηθοποιος!!!! οτι να ναι! τι να το κανουν που θα ειναι αλλος!!! δηλ αν αλλαξει τον Morgan θα ειναι το ιδιο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Άμα αλλάξει το Μόργκαν θα καταστραφεί όλη η σειρά γιατί κακά τα ψέμματα όλη η σειρά σ αυτόν βασίζεται άσχετα αν τον έχουν χαλάσει σα χαρακτήρα όλη η σειρά δημιουργήθηκε για το συγκεκριμένο ηθοποιό και μετά ακολουθούν οι υπόλοιποι . Απ οτι φαίνεται τα λεξοτανίλ δε μας θα μας φτάσουν μήπως να πούμε στο Λενάκι να μας προμηθεύσει αυτά τα μαγιοβότανα χαχαχχ μπας δε βλέπουμε αυτό τα χάλι που έρχεται χαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Λογικά η χειρότερη μέρα της ζωής του Ντέιμον θα είναι η μέρα που αποχωρίζεται τον αδελφό του και μάλιστα δε θα ήταν και πολύ εγκάρδιος αποχωρισμός μάλλον θα του ξυπνήσουν θλιβερές μνήμες του παρελθόντος και πολύ πιθανόν να είναι αυτή η στιγμή που έλεγε η Τζούλι οτι θα συγκινηθούμε όλα αυτά βέβαια βάση λογικής κάτι φυσικά που λείπει από τη Τζούλι όσο για τους στελένα μην ανησυχείς έχω συνηθίσει και βλέποντας και τις εικόνες στο 6χ4 ο Στέφαν και η Ελένα θα είναι φιλαράκια στο ποτό κάτι σαν Αλάρικ με Ντέιμον αλλά στο πιο ήπιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ναι είναι η κσινουρια φιλία που θα ανθίσει μαλακιες συγνώμη κιολας..
    Γι αυτό λέω εγω έρχεται το Στρρολαιν εμένα μου φάνηκε ότι και ο Στεφαν έχει αισθήματα για την Κάρολαιν πολυ ύποπτο που δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα της και κοιτούσε το τηλέφωνο του να χτυπάει με τόση θλίψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Κι εγώ έτσι νομίζω οτι έρχεται το στέρολαιν και από τις δύο πλευρές απλώς δε νομίζω οτι θα είναι τόσο μεγάλο όσο το στελένα άλλωστε μπορεί στο τέλος να τη πεθάνουν τη Κάρολαιν οτι κάτι πάντως θα παιχτεί αυτό είναι βέβαιο φαίνεται κι από τις συνεντεύξεις των ηθοποιών αλλά από τις κινήσεις στη σειρά . Θέλουν να καταστρέψουν μια τόσο υπέροχη φιλία επειδή έχει ωραίο κώλο ο Ίαν και συγγνώμη για την έκφραση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Μονο οτα ιοισθια του Ιαν να τα ταν το προβλημα αυτη η γυναικα εχει γενικο προβλημα με τις σχεσεις ας νβρει ανεναν γκομενο μπας και χαλαρωσει λιγο το κορμακι της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....να ΄σαι καλά!!!!!! Αυτό της χρειάζεται της Τζούλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Σιγά τον πισινό του Ιαν...Ειρήνη μου!!! Αφού είναι και κοντός που ειναι όλος αυτός ο πισινός που μας έχει τρελάνει η Τζούλι??? (παρεμπιπτόντως ο Ίαν δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την Τζούλι τελευταίος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Της χρειάζεται.....ποιός θα κάνει το ψυχικό, να μου πείτε!
    Εγω πάντως προτιμώ Πόλ! Βεβαια στις πρώτες σεζόν ΄το κορμί του ήταν καλύτερο, τώρα έχει αδυνατίσει, αλλά τον βρίσκω πολύ πιο σέξυ απο τον Ίαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Θα κυκλοφωρει για πολλα επισοδεια ακομα αυτην η φωτογραφια με την Nina και τον Ian η προσπαθουν να μας πεισουν οτι ειναι η Elena με τον Damon??? Πως οι φαν μετα να μην μπερδευουν το "Nian" με το "Delena"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Θα μας βγάλουν τον Στέφνα δειλό και αναίσθητο! Έχει θυσιαστεί 1 εκατ. φορές, πήγε με τον Κλάους και έγινε ρίπερ (αυτό που σιχαίνεται όσο τίποτα άλλο), έχει σώσει απο 10 φορές τον καθένα τους και έχει βοηθήσει τους περισσότερους!!!
    Το ύφος που κοιτάει ο Στέφνα την Κάρολαιν τα λέει όλα. Ενοχή.......γιατί δεν της απάντησε στο τηλέφωνο και έφυγε χωρίς να την αποχαιρετήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Αυτό πάλι με τρελαίνει που δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις ? Όλη τη τέταρτη και πέμπτη σεζόν πάνω του την αφιέρωσε τι άλλο δηλαδή θέλει ? Αν ήταν έτσι ο Πωλ δεν έπρεπε ούτε καν να της μιλάει μετά απ αυτό που του έκανε που από βασικό το κατάντησε γλάστρα και μάλιστα χωρίς λουλούδι χαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Εγώ βαριέμαι να να το σχολιάσω για να είμαι ειλικρινής.Το περίμενα.λολ
    Κάποια μέρα μπορεί κι εμείς οι klaroliners να δούμε κάποια άλλη να παίζει την Καρολάιν και να κάνει το όνειρο μας πραγματικότητα,με τον Κλάους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Ας το κάνει ο Ίαν ας προμηθευτεί μερικά χαπάκια απ το Λενάκι κι ας πάει μαζί της άντε μπας και δούμε και καμιά καλή σεζόν για τους φανς ρε γαμώτο άντε Ίαν αγόρι μου κλείσε τα μάτια σου και κάνε ένα ψυχικό χαχχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Αχαχαχαχαχα...κανείς δεν θα κάνει το ψυχικό... Ο Paul μιά χαρά είναι δεν νομίζω ότι έχει αδυνατίσει, απλά η Τζούλι δεν τον δείχνει ημίγυμνο όπως τις πρώτες σεζόν να ''χαζεύουμε'' το Όμορφο Κορμί του<3!!!! ( Ασχολείται με τον Ιαν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Η πολύ προβολή κάνει κακό στα Πάντα....Αυτό έγινε στο ντελενα - νίαν κλπ και δεν συμμαζεύεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Αχαχαχαχα έχε γούστο στο τέλος από TVD να ονομάσουν την σειρά ''Nian''..
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!! ( όλα να τα περιμένουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...άντε Ιαν τρέξε να σωθούμε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. σίγουρα ερχεται το Στερολαιν...αφου το ειπε και η Dries...αργό χτίσιμο ειπε...αρα το φτύσιμο και καλα που λεγανε οτι θα ριξει ο Στεφαν στην αρχή στην Καρολαιν ειναι μεσα στο παιχνίδι του αργού χτισιματος...ας το παρουμε αποφαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. αστο!!!...ξεχνα το klaroline...ο Κλαους εχτες την καλοπιασε την σιχαμενη την χευλι της επιασε το χερακι και την ξαναειπε και βασιλισσα...ας λενε οι ηθοποιοι οτι και καλα δεν θα γίνει τιποτα αναμεσα τους...το βλέπω να ερχεται το lovestory...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Μόνο αυτό το τρίγωνο Μαρσέλ Καμι Κλαους πως σου φάνηκε που όλους αυτούς τους μήνες τρανό όταν με τον Μαρσέλ και τώρα ξαφνικά νοιάζεται για τον Κλαους, και ο Κλαους άλλος μ@λ@κ@σ και αυτός από την μια την σιχενεται υποτίθεται και από την άλλη μου την παρουσιάζει και σαν βασσιλισα το ατάλαντο βούρκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Εγω φίλη μου δρν μπήκα στην διαδικασία να σχολιάσω καμία από της δυο σειρές απλά τραγικές θέλω να δώ άλλο ένα επισοδειο για να καταλάβω...
    Μ'αρεσει που άκουσα μια συνέντευξη της χαζης και έλεγε ότι θα υπάρξει Κλαρολαιν ναρκωτικά παίρνει σοβαρά δεν μπορώ να καταλάβω η μας περνάει για ηλίθιους..
    Βασικά θα έχουμε Κλαρολαιν αλλά με άλλους ηθοποιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. τι πως μου φάνηκε...λενε οτι δεν θα υπαρχουν ερωτικα τριγωνα στο ΤΟ αλλα εγω οχι μονο τριγωνα βλεπω αλλα και τετραγωνα...αστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Βρε παιδιά,ηρεμήστε.3 μήνες δεν της μίλαγε ο Κλάους στο ίδιο σπίτι και λέτε ότι την ερωτεύτηκε;Ο Ελάιτζα τον προέτρεψε να της μιλήσει και βρήκε ευκαιρία να την εκμεταλλευτεί για να αποκτήσει τον ελεγχο των λύκων.
    Και ο Narducci είπε ότι δεν υπάρχει ερωτικό τρίγωνο προχθές πάλι.Τι να σου πω,εγώ πιστεύω αυτά που βλέπω και klayley δεν βλέπω ανεξαρτήτως του klaroline.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. εχεις μεγαλη αισιοδοξια...μακαρι γιατι εγω δεν τους πιστευω...αλλα λενε και αλλα κανουν...και klayley δεν βλεπεις τωρα αλλα σιγουρα τα το κανουν...εχουν αρχισει και γινονται πολλοι οι φαν τους...(και γινονται και φανατικοι και αυτοι..)οποτε σιγουρα καποτε θα τους ικανοποιησουν και αυτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ειναι επειδη δεν με ξέρεις προσωπικά.Ειμαι το τελείως αντίθετο του αισιόδοξου ανθρώπου.Σιγα τους πολλούς φαν που έχουν και πρέπει να τους ικανοποιήσουν.Εδω δεν ικανοποίησαν εμάς που είμαστε πληθυσμός...χαχα!
    Το ΤΟ εχει φανς που εγκατέλειψαν το TVD επειδη σιχάθηκαν το ερωτικο τρίγωνο.Το τελευταίο που θα ήθελαν να δούνε,ειναι μια απο τα ίδια.Οι σκηνές που δίνουν τώρα,ειναι για να ικανοποιήσουν τους φανς,αλλα ως εκεί.Ειμαι σίγουρη οτι ο Ζοσεφ δεν θα ρίσκαρε να ξεφτιλιστεί στο μέλλον,αν υπήρχε η πραγματική πιθανοτητα να συμβεί κατι με την Χέιλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Εντάξει ο Ενζο είναι ο μόνος που δεν έχει δικαίωμα να μιλάει,
    Ότι παρατεθεί το σκοινί με αυτήν την συμπερηφορα ωμός ισχύει γιατί δεν είναι του χαρακτήρα του όλοι ξέρουν ότι ο αληθινός Στεφαν δεν είναι έτσι..
    Για μένα το ύφος απέναντι στην Κάρολαιν δεν δείχνει μόνο ενοχή έπιδει τα παράτησε αλλά γιατί νιώθει περδεμενος μέσα του απέναντι της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Αφού του Πολ ιδέα ήταν να φύγει και να μην ενδιαφέρεται για τίποτα.
    Αλλά εγώ νομίζω ότι ο Στέφαν βρίσκεται σε άρνηση.Αφού του απαντάει του Ένζο,δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς.Ο Ένζο είναι εκεί για να τους προκαλέσει όλους φέτος και καλά κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. καινούργια στην παρέα,είναι μια εβδομάδα που έχω ξεκινήσει την σειρά και είμαι ήδη στον 4ο κύκλο (βασικά τον τελειώνω) :p
    Δεν έχω πρόβλημα με τα spoilers,έχω και τα βιβλία έτσι και αλλιώς αν και δεν τα έχω διαβάσει ακόμη,αν και έχω κάνει ένα πέρασμα,τέσπα διαβάζω τα σχόλια σας και απλά μου έχει δημιουργηθεί η εξής απορία,στα βιβλία απ'ότι καταλαβαίνω η μια και μοναδική αγάπη της Elena είναι ο Damon όπως αποδεικνύεται,οπότε σύμφωνα με αυτά που βλέπω στη σειρά έως τώρα καλά το πάνε το θέμα,βασικά η σειρά πάει σύμφωνα με τα βιβλία ή καμία σχέση και κάνουν ό'τι να΄ναι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω!
    Δεν το έχω ψάξει πολύ το θέμα,ούτε το τι γίνεται μεταξύ των ηθοποιών,ούτε κάτι τέτοιο..πάντως το love story μεταξύ Elena και Damon είναι σαφώς πιο ενδιαφέρον απ'ότι με τον Stephan (ήταν λίγο ξενέρωτο,αλλά είναι η προσωπική μου άποψη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...