Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Η Ιστορία της σωσίας Tatia Petrova!


Τελικά αποφάσισαν να μας εξηγήσουν τι έγινε... (αν και λίγο μπερδεμένα ξανά:)
Έχουμε ξανά πει ότι μας είχαν μπερδέψει με το Spinn Off... γιατί μέχρι την τέταρτη σεζόν ξέραμε ότι η Αρχική Petrova ήταν η Tatia. Στην πέμπτη σεζόν ξεφίτρωσε η Amara και εκεί το πράγμα έγινε ένα κουβάρι!!!!

Το πρώτο crossover για φέτος ήταν η Nina Dobrev στον ρόλο της σωσία Tatia Petrova. 
Η ιστορία είναι απλή... 
Δεν επικεντρώθηκε τόσο στο τρίγωνο Klaus - Tatia - Elijah. Είδαμε μια σκηνή όπου η Tatia φιλιέται με τον Klaus αλλά μετά το ειδύλλιο προχώρησε με τον Elijah. 
Σύμφωνα με την Esther λοιπόν δεν σκότωσε εκείνη την Tatia. Η Esther γνώριζε ότι η Tatia ήταν σωσίας της Amara (το πως δεν το εξηγεί) και έτσι χρησιμοποίησε το αίμα της για να ''πνίξει'' τον λυκάνθρωπο μέσα στον Klaus χωρίς όμως να την σκοτώσει. Ο Elijah παγίδευσε και παγιδεύει κάθε άσχημη πράξη του σε ένα κομμάτι του μυαλού του για να μην το σκέφτεται και να είναι πάντα ο ηθικός Αρχικός Βρικόλακας. Σύμφωνα όμως με την Esther όταν η Tatia είδε τα εγκλήματα του Klaus και του Elijah εκείνος μυρίζοντας το αίμα της σε ένα ατύχημα τράφηκε μέχρι θανάτου από εκείνη μέχρι να την σκοτώσει. Το θέμα είναι... είναι αλήθεια όλα αυτά; (Πιστεύω πως ναι) 
... και γιατί είμαι σχεδόν σίγουρος ότι στην τρίτη σεζόν του Vampire Diaries μας είπαν πως η Esther χρησιμοποίησε το αίμα της σωσίας για να τους κάνει βρικόλακες και όχι για την κατάρα του Klaus. 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην είχε κενά το storyline αυτό αφού για να κάνουν ένα ρημάδι Spinn Of φέρανε τα πάνω κάτω σε όλες τι ιστορίες... αλλά τουλάχιστον μάθαμε τι στο καλό γινότανε με τις σωσίες... 



13 σχόλια:

  1. Θα γραψω ξανα οτι εγραψα και στο θεμα 2χ05 "Red Door" promo μιας και σε αυτο το θεμα ειναι η σωστη θεση για να γινει και καποιος σχολιασμος του επεισοδιου και μιας και το ειδα θα επαναλαβω τον ευατο μου...


    ποσες ακομα κοτσάνες θα αναγκαστω να δω απο τους συγγραφείς?
    Πρώτον
    το crossover της Νίνα ως Τάτια το πολύ 5 λεπτά ολο
    μαζεμένο...άκυρο...και καμια σχέση με την ιστορια της Τάτια οπως την
    ξέραμε...ξαναγράφουν δηλ την ιστορια οπως τους συμφαίρει για να
    εξυπηρετησει την ιστορια τους...
    Δεύτερον εχω ξενερώσει που οι
    originals δεν ειναι πια αυτοι που ξέραμε...δηλ οι δυναμικοι και ανίκητοι
    χαρακτηρες που είχαμε γνωρίσει στο ΤVD...Τωρα ειναι πια κλαψιάρηδες και
    αδύναμοι που τρέχουν πίσω απο γκόμενες οι οποιες τους σώζουν
    κιόλας...Δηλαδη δεν μπορω... θα τραβήξω τις κοτσίδες μου...Δεν μπορω να
    βλέπω τον Κλάους να τρέμει μπροστα στην παρουσία του πατέρα του και να
    σηκώνει αναστημα η Κάμι(ελεος...μιλαμε για θνητη...) και να του προτινει
    κιολας να κάνει ψυχοθεραπεια επειδη θελει να σκοτωσει τον γιό
    του...ΕΛΕΟΣ...και απο την αλλη η Χείλη η οποια σώζει παλι την μέρα και
    κατατροπωνει τον Μαικλ...και σωζει και αυτη με τον τροπο της τον
    Κλαους...Καθώς επισης και τον Ελαιτζα( στο ονειρο του βεβαια )που
    μπαίνει στον χωρο που τον εχει η Εσθερ δεμενο δαγκωνει ως superhero
    υβριδιο την Εσθερ,σπαει τα δεσμα του Ελαιτζα με μια απιστευτη ανεση και
    στο τελος του δινει και ενα καυτο φιλι......Δηλαδή πραγματικα
    αναρωτιέμαι πως τα καταφερανε τοσα χρονια (1000) τα αδερφια να σωθουν
    απο τον Μαικλ χωρις την βοηθεια των Χειλη και Καμι????(οι συγγραφεις
    απλα ειναι απαραδεκτοι)
    Και τριτον...δεν παλευεται το ειδυλλιο μεταξυ Κλαους και Καμι...ξερνάω...

    αν
    το συνεχισουν ετσι δεν τους βλεπω για τριτη σεζον...και αν το κανουν
    απλα δεν θα υπαρχουν και πολλοι τηλεθεατες για να τους βλεπουν...
    αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιαα, αυτο που δεν μπορειτε να καταλαβετε εινα οτι οι χαρακτηρες σε μια σειρα αλλαζουν. Εξελίσσονται ή πολλες φορες γινονται χειροτεροι.Οπως και να'χει αλλαζουν.Ειναι οπως και στη ζωη.Δεν μπορειτε συνεχεια να λετε οτι δεν ειναι το ιδιο και δεν ειναι το ιδιο.Παρόλα αυτα ο Κλαους παντα ξεραμε οτι φοβοταν τον μπαμπα του και ετρεχε στην παρουσια του.Η Καμι που ηταν γενναια εκεινη τη στιγμη που σε πειραξε? Προφανως το εκανε γιατι τρεφει κατι ερωτικο για τον Κλαους,δεν ειναι κατι το οποιο δεν εχουμε ξαναδει γενικα σε σειρα! Εγω πιστευω οτι κυλαει καλα το πραμα και στις 2 σειρες φετος κι εχει ενδιαφερον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το επεισόδιο ήταν ένα σκέτο χαλί.Βαριεμαι και να χαραμισω το χρόνο μου να το σχολιάσω.
    Το μόνο που θα πω,ειναι οτι απο τη μια γέλαγα και απο την άλλη τράβαγα τα μαλλιά μου.Ευτυχως έχω πολλά και δεν έμεινα φαλακρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα οι μόνες σκηνές που μου άρεσαν από το επεισόδιο είναι Κάλεμπ και Νταβίνα και η σκηνή μάχης του Κλάους με το Μαικλ τα υπόλοιπα ήταν όλα για φούντο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. na pw egw pws to katalava to olo thema.....h esther zitise to aima tis tatia enw iksere oti einai swsias.....den eksigei omws pws to iksere.......gia na tous kanei vrukolakes k episis xrisimopoise to aima tis k gia na mporei o klaus na lusei tin katara gt an thumamai kala to ksorki eixe dethei me tin fegaroptera ara h thusia tis swsias elune tin katara k opws egine k me tin elena otan tis ipie o klaus to aima....me liga logia to aima tis swsia kanei gia oles tis douleies... :p ara kalaligoume sto oti h esther den dimiourgise tin swsia apla etsi tous eipe opws episis eipe psemata gia to oti skotose tin tatia ...diladi etsi tous ekane na pisteuoun gia na min pligwthei o elaitza..opote h amara itan h arxiki ara h tatia itan h prwti swsias tis amara kai meta ksekinisan k oi upoloipes...me liga logia ksekatharise kapws to mpaxalo an k pali afisane kena diladi kapoia pragmata p.x opws to pos iksere h esther gia tous swsies to afisane etsi ...toulaxiston auto eprepe na to deiksoun..kai telos elpizw na mi ksefutrwsei kamia alli istoria me swsies gt de tha anteksw idi exoun mpourdouklwsei ta panta xaxaxaxaxaxa ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα με ξεπερνάει ειλικρινά που η παντοδύναμη Εσθερ δεν πίρε χαμπάρι τον Μάικλ... ειλικρινά πόσο ποιο γελοίο και σίγουρα όλο αυτό το κάνουν για να σκοτώσει η Εσθερ τον Μάικλ που θέλει να σκοτώσει τα παιδιά της.... ξερναπον δλδ... ααχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.youtube.com/watch?v=TWdDCgB6RIM

    https://www.youtube.com/watch?v=NLO9e79Fl1E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. emena i dobrev mou araise se auton ton rolo pisteuo oti tin ekanan polu kali kai glikia an kai me sokarise ligo oti o elijah tin skotose tha protimousa na tin skotone i ester gt tora fortosan ston elijah ton thanato tis agapimenis tou. episeis pali mou tin espase i hayley pou ekane to super ibridio kai oti i kami pou einai anthropos den fobotan ton maikl kai ta paidia tou pou einai originals brikolakes ton fobounte diladei ti einai i kami kai mporei na milaei etis ston maikl eno o KLAUS OXI?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πεστα πεστα πεστα , ακου εκεί kami να μην φοβάται τον Μάικλ ήμαρτον βγάζει και γλώσσα , ποτε θα την ξεφορτωθουμε αυτην και την άλλη, θα της φάμε στη μάπα πολύ ακόμα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως το είπες... οι χαρακτήρες... ΟΧΙ οι ιστορίες... για το σπιν οφ το Originals έχουν ακυρώσει όλες τις ιστορίες που μας είπαν μέχρι την τρίτη σεζόν... οι χαρακτήρες αλλάζουν σταδιακά από γεγονότα που επιρεάζοντε όχι άιντε κάνουμε σπιν οφ οπότε χωρίς καμία εξήγηση γράφουμε ξανά την ιστορία διαφορετικά και αλλάζουμε τους χαρακτήρες στα καλά καθούμενα... επίσης μπορεί να είναι σειρά φαντασίας αλλά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανταποκρίνεται και λίγο στην πραγματικότητα... να τρέμει έπρεπε στην θέα του Μάικλ και άντε να πει και κανά ''τι πατέρας είσαι εσύ που θες να σκοτώσεις τον γιο σου'' και αυτό επειδή έτσι μας πλάσαραν την Κάμι, την απομίμηση της Κάρολαιν δλδ... το μονο ωραιο που επιτελους δεν ασχολουμαστε μόνο με την Χέιλι και το δάγκωμα των χειλιών της... είναι όλοι οι Originals μαζεμένοι και επιτέλους δικαιώνει και τον τίτλο της σειράς που είναι The Originals!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ούτε αυτό δεν στέκει γιατί η ίδια η Κέτσια (που από αυτή άρχισαν οι σωσίες της Αμαρα) στην προηγούμενη σεζόν στο Vampire Diaries είπε πως μετά την Αμαρα κάθε εκατό χρόνια γινότανε σωσίες της Ελενα και του Σάιλας (Στέφαν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://lm.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Ft.co%2FsKRGhK7Ljg&h=EAQGZ9v2C&enc=AZOn1ISGo-ZMUfAMeSGthemu0tkjQSnqumrYELUCfSo9DYZ-LFgUxsuv4lTU49cMiGHG41TN5sUAZM_ogzMJbW40d8wmzFVgE6HVwKBTv4_ZEFYKM_AfakMaZR9LwBpTFg7k_HZzxr-7MbKGdIwfFMsi43zVKYksKNtQw87XbKlreg&s=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ara h tatia den itan h prwti swsias ...mipws nomizane oi originals omws oti itane;opws k h esther;de kserw exw mperdeutei para poli prospathw na ta valw se mia seira alla akri de vgainei xaxaxaxa :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...