Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Arrow: Το Top 5 επεισοδίων του 2014 από το VD Greek Blog

  
 Το  2014 τελειωνει σε 3 μέρες και το Arrow γίνεται ακόμα καλύτερο το 2015.
Ας δούμε όμως την 5αδα του Blog για τα καλύτερα επεισόδια του 2014

by Dinos SK

Αν η πεντάδα του TVD με δυσκόλεψε τόσο επειδή είχε μισή πέμπτη σεζόν, το Arrow με δυσκόλεψε ακόμα ποιο πολύ γιατί έχει 22 επεισόδια το 2014 με την δεύτερη σεζόν αλλά και την τρίτη να είναι στην κορυφή από κάθε άλλο προηγούμενο. Είπα να φτιάξω μια 22αδα και να τα βάλω όλα αλλά τελικά κατάφερα να φτιάξω την πεντάδα που για εμένα είναι στο top 5 του 2014.


5) Season 2 - Episode 23 - Unthirkable
Είναι το μοναδικό που έβαλα στην λίστα από την δεύτερη season. Για εμένα όλα τα επεισόδια της δεύτερης και της τρίτης του 2014 αξίζουν την πρώτη θέση αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται.
Το επεισόδιο ήταν ένα δυνατό finale σε μια δυνατή season! O Slade Wilson aka Deathstroke αανεξέλεγκτος καίει ολόκληρη την πόλη για να εκδικηθεί τον Oliver που άφησε την Sado να πεθάνει. 
Ο Oliver έχει την θεραπεία του Mirakuru προσπαθώντας να σταματήσει τους υπεράνθρωπους του Slade να καταστρέψουν ολοσκερός την πόλη. Την θεραπεία την δοκιμάζει πρώτα στον Roy και αφού την παίρνει και γίνεται φυσιολογικός βρήσκει έναν απρόσμενο τρόπο να κερδίσει τον Slade. 
To σ'αγαπώ του Oliver στην Felicity ήταν κάτι που θέλαμε και κάτι που δεν περιμέναμε να μας δώσουν τόσο γρήγορα. Όταν στο τέλος είδαμε πως επρόκειτο για κόλπο βρίσαμε κλάψαμε αλλά η τελευταία Olicity σκηνή στην παραλία του Lian Yiu με τον Oliver να λέει έμμεσα σ'αγαπώ στην Felicity μας άφησε με την χαρμολύπη μας να παλεύουμε ένα ατελείωτο καλοκαίρι.

4) Season 3 - Episode 8 - The Brave and The Bold (Flarrow Part 2)
Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μου το μεγάλο crossover της χρονιάς και της ιστορίας της αμερικάνικης TV. 
Μετά από το πρώτο μέρος του Flarrow Crossover με Olicity σκηνές που μας εκοψαν το αίμα με το πόσο ''παντρεμένοι'' μας τους πλάσαραν αλλά και μια σκηνή μάχης Flash VS Arrow η Team Flash έφτασε στην Central City για να εξερευνήσει την ''Arrow Cave''. 
Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο με τον Captain Boomerang στον ρόλο του κακού και την Team Flash να μαθαίνει από την ''παλιά'' Team Arrow ότι το να προστατεύεις τους ανθρώπους δεν είναι παιχνίδι όπως το έβλεπαν εκείνοι αντιμετοπίζοντας υπερανθρώπους.

3) Season 3 - Episode 5 - The secret Origin of Felicity Smoak
Για εμένα ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) επεισόδιο της σειράς.
Ένας Ιός ο οποιός καταλαμβάνει την πόλη και μια Felicity με μαύρα μαλλιά, μωβ ανταύγιες, φοιτίτρια με αγόρι να τρελένει όποιον βλέπει το επεισόδιο. Πολύ δράση, Goth Felicity και η πανέμορφη Charlotte Ross να δινει ρέστα ως Mama Smoak!  Δεν μπορώ φυσικά να ξεχάσω την σκηνή με την υστερία ζήλιας που παθαίνει ο Oliver ''Why? Because is your ex.boyfriend?''. Το μανάρι τι ωραίος που είναι όταν την ζηλεύει.... 

2) Season 3 - Episode 1 - The Calm
Πρεμιέρα της τρίτης season. Live Tweeting το βράδυ και ένα Olicity συναίσθημα να έρχεται κατά πάνω σου.... 
Olicity Date Night και άλλα πολλά hashtag είχαν μείνει για ώρες στην κορυφή των Trends στο Twitter και μετά την προβολή του επεισοδίου. To Olicity ραντεβού, το Olicity φιλί αλλά και το ''Don't ask me to say that I don't Love You'' του Oliver στην Felicity προκάλεσε εγκεφαλικά ανα την υνφύλιο. Φυσικά το κερασακι στην τούρτα η χυλόπιτα της Felicity στον Oliver... (εεε και καλά του έκανε... του χρειαζότανε να το κόψει αυτό το ''δεν μπορώ να είμαι με καμία'')

1) Season 3 - Episode 9 - The Climb
εεε... ΕΕΕΕΕΕ.... 
Δεν μπορούσε να λείπει από την κορυφή νομίζω... Η βόμβα ότι η Thea που την έβαλε να σκοτώσει την Sara o Malcom, το σκαρφάλωμα στο βουνό συνέχεια μετά τις διαφιμήσεις, το τούβλο στο κεφάλι με την αντίδραση της Thea, ο αποχαιρετησμός του Oliver σε όλους αλλά κυρίως στην Felicity με ένα πραγματικ'ο ''Σ' αγαπώ'' ξεκάθαρο και κατανοητό και ένα θερμό φιλί στο μέτωπο... ήταν το αποτέλεσμα ενός από τα καλύτερα Mid Season FInale που έχει δει πιστεύω η TV. Φυσικά το τέλος ακόμα ποιο κορυφαίο με τον Oliver να πέφτει νεκρός από την κορυφή του βουνού.


Σχολιάστε και εσείς το δικό σας Top 5 αν θέλετε.





Αγαπημένες σκηνές της χρονιάς 2014 στο βίντεο

1 σχόλια:

  1. Οι ήρωες είναι για το σινεμά.μου αρέσει το arrow αλλά δεν με συνεπείρε ούτε για μια στιγμι,για αυτό το άφησα στο 1x03.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...