Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Vampire Diaries: Τα καλύτερα 5 επεισόδια του 2014 από το VD Greek Blog


Τα καλύτερα  5 επεισόδια του Vampire Diaries το 2014 
Το 2014 φτάνει στο τέλος του... 
Ας δούμε τα πέντε καλύτερα επεισόδια - σκηνές του 2014. Δύσκολη η επιλογή αφού είχαμε και μισή 5η σεζόν (την χειρότερη από όλες) αλλά έβγαλα την δική μου πεντάδα. Αφήστε σε σχόλιο και την δικιά σας πεντάδα αν θέλετε.

by Dinos SK

5) Season 6 - Episode 2 - Yellow  Ledbetter
H Elena σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τις αναμνήσεις του Damon και να ξανά σταθεί στα πόδια της παιρνάει μια μακροχρόνια διαδικασία για να σβήσει τον Damon από τις αναμνήσεις της. Από την άλλη μεριά ο Damon ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να γυρίσει κοντά της. Ναι... ναι... το ήθελα και το χάρηκα... είχα να δω δυναμική έτσι την Elena καιρό... σαν άνθρωπος ήταν πολύ ποιο δυνατή. Εκανε και έδεινε κουράγιο. Αυτή η λύση (μετά την αυτοκτονία ήταν η καλύτερη χαχαχαχα)

4) Season 5 - Episode 22 - Home
Σε μια πολύ κακή season ήταν ένα καλό φινάλε. είχε αγωνία τρέξιμο... Οι ταξιδευτές κατάφεραν να απομονώσουν το Mystic Falls ενώ ο Damon και η Bonnie και το σχέδιο τους ήταν κατά το ήμιση μια αποτυχία ήταν απλά θεικό. Ο θάνατος του Stefan αποκαταστάθηκε αλλά ο θάνατος της Bonnie και του Damon στην καταστραμμένη άλλη πλευρά ήταν κάτι που μας κράτησε σε αγωνία όλο το καλοκαίρι!

3) Season 6 - Episode 3 - Welcome to Paradise
Η πρώτη εμφάνιση του Kai και η μεγάλη Bonnie πήρε τις μαγικές της δυναμεις επιτέλους ξανά. 
Μου αρέσουν οι μάγοι/σσες και μου αρέσει απίστευτα η Bonnie. Η χημεία της με τον Ian είναι τρομερή σε κάθε επεισόδιο που είναι μαζί ενώ η Elena φαίνεται να βρήκε τον πραγματικό τ ης εαυτό χωρίς τις αναμνήσεις του Damon. 

2) Season 6 - Episode 5 - The World Has turned and Left me Here
Η επιστροφή του Damon στο κανονικό Mystic Falls, η Defan σκηνή αλλά και η θυσία της Bonnie για άλλη μια φορά ήταν απλά μοναδικές. Αξίζει μόνο και μόνο για την Defan σκηνή η δεύτερη θέση. To Lilena φυσικά ΚΟΡΥΦΗ!

1) Season 5 - Episode 11 - 500 Years of Solitude
  Φυσικά στην πρώτη θέση το επετειακό 100ο επεισόδιο που δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μου.
Οι τελευταίες ώρες τις Katherine.
To Klaroline SEX
και η θεική μετάβαση της Katherine στην Elena ήταν οι στιγμές που λατρέψαμε, που θέλαμε (περίπου) και μας γέμισαν με αναμνήσεις αλλά και λίγο πόνο.



4 σχόλια:

  1. Επ.22 σκηνές σάιλας,λέξι και στέφαν,και bamon.δεν υπάρχουν ωραία επεισόδια πλέον.βαριέσαι να το βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα από την 6η σεζόν μ΄άρεσε το 6χ05 λόγο defan και για την χαρά του Stefan μόλις είδε ζωντανό τον Ντειμον, και το 6χ02 επειδή ο Αλάρικ έσβησε τις αναμνήσεις της Ελένα για τον Ντειμον.
    Από το μισό της 5ης σεζόν μ΄άρεσε το 5χ11 για την Αγωνία που επικρατούσε λόγο θάνατο της Κάθριν, το 5χ14 πού η Κάθριν πλέον στο σώμα της Ελένα την ''έπεφτε'' συνεχώς στον Stefan!!! Kαι το 5χ18 λόγο ενός όμορφου ρομαντικού επεισοδίου stelena<3!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΕΡΟΧΟ !!! ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...