Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


Θέλω πρώτα πρώτα να πω σε όλους όσους είναι εδώ κοντά μας κάθε στιγμή και στηρίζουν το blog με τα σχολιά τους, τις παρατηρίσεις τους είτε θετικές είτε αρνητικές ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Εύχομαι να έχετε όλοι σας Καλά Χριστούγεννα και μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία και τύχη πάνω απ' όλα (γιατί σκέτη υγεία δεν κάνει τίποτα, υγεία είχαν και οι επιβάτες του Τιτανικού από τύχη έπασχαν χαχαχα).  
Μια χρονιά γεμάτη δημιουργηκότητα, πάθος, έρωτα, αγάπη, τρέλα. Με τους αγαπημένους σας πάντα δίπλα σας, πάντα κοντά σας, φίλους γονείς, παιδιά. 
Για όσους είναι γονείς εύχομαι να χαρείται μαζί με την οικογένειά σας τις γιορτές. Για πολλούς μπορεί να είναι δύσκολα ξέρω αλλά και πάλι το δώρο του Αι Βασίλη μπορεί να μην είναι μεγάλο αλλά το πολυτιμότερο δώρο για το παιδί θα είναι να παίζεται με αυτό κάτω από το στολισμένο δέντρο. 
 Εύχομαι σε όλους δύναμη (να αντέχουμε και το Τζουλάκι αχαχαχα) για να το πάμε μέχρι το τέλος. Μέχρι εκεί που δεν περιμένει κανείς να το πάμε. 
Εύχομαι μια χρονια γεμάτη εμπειρίες καλές και κακές. Όλες εμπειρίες είναι. Να μην ξεχνάς δεν πρέπει. ΠΟΤΕ!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...

ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΖΩΗ 2015...

ΣΕ ΟΛΟΥΣ

2 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε Dino για τίς Όμορφες Ευχές!!!!! Και εγώ επίσης Έυχομαι σε Όλους
    Καλά Χριστούγεννα με Υγεία και Αγάπη και Ευτυχισμένο το 2015!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πολύ Ντίνο για τις όμορφες ευχές σου !!! Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία ,αγάπη ευτυχία ,ελπίδα και με πολλά χαμόγελα . Εύχομαι το 2015 να είναι ένα έτος πολύ δημιουργικό και αισιόδοξο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...